Nyproduktion

Almagatan 10, 74-1501

Haga Norra, Solna kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Haga Norra 7B
Om föreningen
Avgift
2 740 kr/mån
Pris/m²
79 265 kr/m²
Nyproduktion

Juridisk person kan accepteras efter prövning.

Välplanerad, inflyttningsklar etta med ett högt läge. Materialval och färgsättning i mjuka nyanser som går ton i ton. Väggarna är målade i varmgrå/beige färg och lägenheten har genomgående ljus mattlackad askparkett. Köket, från Puustelli, har beiga luckor, handtag i beige nyans samt bänkskiva i rostfritt. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Inbyggd mikro. Badrummet är inrett med en grå granitkeramik på golv och väggar samt kombimaskin, handdukstork.

Det finns gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset som ingår i avgiften. Dessutom en härlig gemensam takterrass. Parkering finns att hyra i närheten i Hagalundsgaraget eller på Gårdsvägen.

För mer information samt bostadsväljare och solstudie besök projektsidan: https://brabostockholm.se/projekt/haga-norra-etapp-3/

Haga Norra blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar.

Här bor du nära Vasastan och med Hagaparkens vatten och natur som granne. Med Mall of Scandinavia, ett stenkast bort, har du tillgång till shopping, bio, restauranger mm. Du har nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra.

OBS, bilderna är från annan lägenhet i projektet.

Läs mer om bostaden
FANTASTIC FRANK

Kontakt

Christina Dahlin

FANTASTIC FRANK
Mäklare Christina Dahlin, FANTASTIC FRANK
070 860 83 67