Kommande

Inteckningsvägen 15

Hägerstensåsen, Stockholms kommun Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
18 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Kamreraren
Om föreningen
Avgift
952 kr/mån
Pris/m²
94 444 kr/m²
Kommande

- Avgift på 952 kr/mån
- 6 kvm uteplats
- Nyproduktionsstandard med byggår 2020
- Sobra färg -och materialval
- Delat ägande OK

Nu saluförs denna ljuvliga 1 rok med 6 kvm uteplats. Med dess låga avgift, utmärkta kommunikationsläge, stora uteplats och nyproduktionsstandard är det en perfekt första lägenhet för den unga eller övernattningslägenhet för den som vill ha sitt egna lyxiga hotellrum när behovet pockar på.

Lägenheten är byggd 2020 och håller därmed hög standard likt nyproduktion, men vi har ett attribut som sticker ut från övriga små lägenheter i området - den stora uteplatsen! Uteplatsen går att möblera upp för både soliga dagar, middagar med flera vänner eller varför inte en stilla drink efter en lång dag?

Köket har en beige kulör som gifter sig fint med övriga materialval i lägenheten och här finns en normalstor kyl och frys (vanligt med små kylar med frysfack i denna typ av lägenhet). Två garderober för kläder, likaså plats för hatthylla och avhängning. Färg -och materialvalen gifter sig fint tillsammans och det ljusa golvet är fint mot de beiga stommarna på kök och garderob.

Invändigt är den idag möblerad med säng och matbord, men det går givetvis att möblera efter annat tycke och smak också.

Uteplatsen är stor och rymmer både loungemöbler och matplats, endast fantasin sätter gränser. Till lägenheten hör också en förråd för extern förvaring.

Brf Kamreraren bildades 2019 (ombildning) och består av 31 lägenheter varav 3 hyresrätt kvar - dolt kapital! Det är en stabil förening med god ekonomi och egna parkeringsplatser (f.n. kö). Men misströsta inte, det finns gott om parkering på närliggande gator och tecknar man abonnemang för boendeparkering kostar det endast 300 kr/mån.

Inteckningsvägen 15 har ett utmärkt läge på Hägerstensåsen och livet på Hägerstensåsen är enkelt och kommunikationerna är utmärkta. Inteckningsvägen 15 ligger endast 450 meter från tunnelbana Hägerstensåsen och med några steg ytterligare nås Ica Hägerstensåsen med omkringliggande "Åsens" torg. På "Åsens" torg hittas förutom ett Ica även blomsteraffär och ett flertalet restauranger för snabba och trevliga middagar dag som kväll. Busshållplats finns också i direkt anslutning.

Fortsätter du till fots bort nås Telefonplan, Midsommarkransen och Aspudden med sina grönområden och vattenlek i Vinterviken. Här finns också ett stort urval av fler restauranger för sensommarens alla kvällar och badbryggor för dopp både dag och kväll. En kort promenad bort nås Telefonplans -och Midsommarkransens utbud av restauranger och matbutiker. Vill du äta lunch eller middag hittas bland annat populära restaurangen Landet (populärt på kvällstid för områdets invånare), hamburgerrestaurangen KRUBB och restaurangerna-i-tre Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket och Svenska Pizzaköket. Kaffet take-away köper du på antingen på Bonne Femme stenugnsbageri, AB Café eller Söderbergs bageri och kafferosteri.

Till Slussen tar det 11 minuter med tunnelbana, till Liljeholmen 6 minuter och vill du hellre ta buss 147 till Liljeholmen går den nästgårds (från Sparbanksvägen). Strax nedanför lägenheten hittas Västertorps idrottshall, Hägerstensbadet med utomhuspool och minigolf samt ett utegym. Gymkedjan Puls & Träning har just slagit upp portarna på fem minuters promenadavstånd.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Elie Sabbagh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Elie Sabbagh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0723112228

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.