Hejdegatan 52B

Hejdegården, Linköpings kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1941
Förening
HSB BRF Hasseln i Linköping
Om föreningen
Avgift
2 458 kr/mån
Driftkostnad
2 520 kr/år
Pris/m²
37 000 kr/m²

Varmt välkommen till Hejdegatan 52B och en yteffektiv och fräsch etta om 35 kvm, med högt till tak och unik planlösning. Bostaden lämpar sig perfekt för dig som letar efter ditt första egna boende eller till universitetsstudenten. Lägenheten är belägen på våning 3 av 3, bekvämt med hiss.

En välskött lägenhet med fina materialval, bra standard och ljus och luftig känsla. Du välkomnas av en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Intill hallen finns en klädkammare för ytterligare förvaring, med smarta lösningar för att maximera ytan. Ljust allrum med flertalet fönster och fransk balkong, vilket skapar härlig lyster och rymd. Allrummet ligger i delvis öppen planlösning mot matrumsdelen av köket. Trevligt, lättarbetat och socialt kök med bra arbetsytor och förvaring. I kökets matrumsdel finns god plats för matgrupp. Allrummet är välplanerat och rymmer ledigt plats för soffa med soffbord och större säng samt en skrivbordsdel. Stor vägg med förvaringslösning i form av platsbyggda dolda hyllor och tv-bänk. Missa inte chansen till denna ljusa lägenhet där du kan flytta rakt in och trivas direkt!

BRF Hasseln är en välskött HSB-förening med stabil och god ekonomi. Belåningen är mycket låg och därför kan månadsavgiften hållas på en låg nivå. Föreningen har senaste åren genomfört omfattande renoveringar, vilket gör att byggnaderna hålls i gott skick.

Från lugna Hejdegården är det gångavstånd till Universitetssjukhuset och Medicinska Fakulteten och du tar dig med cykel till Universitetet på ca 15 min. I området finns en minilivs samt en pizzeria. I nästa kvarter finner du nybyggda Linköpings simhall och en stor mataffär 2023. Hejdegården är ett bra beläget och idylliskt område beläget nära Stångåns vackra promenadstråk men samtidigt mycket nära city med dess utbud.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Kontakta mäklaren

Jenny Larsson

Bjurfors Linköping
Mäklare Jenny Larsson, Bjurfors Linköping

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.