Torkelsgatan 28 C

Höganäs, Uppsala kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40,7 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
BRF Alriksgårdarna
Om föreningen
Avgift
1 927 kr/mån
Driftkostnad
4 080 kr/år
Pris/m²
41 646 kr/m²

Snabbt tillträde // Bredband ingår // Stabil förening // Charmigt originalkök

Välkommen till denna inbjudande och ljusa genomgångslägenhet med charmigt originalkök och tidstypiska detaljer bevarade vilket ger den en härlig äldre charm. Den rymliga 1:an har ett bekvämt läge 1½-trappa upp från markplan och planlösningen erbjuder hall med klädkammare och garderobsförvaring samt stamrenoverat badrum med kaklade väggar och klinkergolv med värme. Vidare finns det charmiga köket med 50-talsinredningen bevarad och med full maskinell utrustning samt rymlig matplats vid fönster. Slutligen återfinns det rymliga rummet med inbyggd garderob och som rymmer både sängplats, soffdel och skrivbord. Lugnt läge och utsikt mot den grönskande gården! Snabbt tillträde möjligt för dig som behöver en bostad snabbt. Bredband ingår.

I brf Alriksgårdarna bor du med ett lugnt och attraktivt läge i en stabil förening med välskötta byggnader och god ekonomi. Innergården har ett lugnt läge och grönskar under sommarhalvåret fint och erbjuder utemöbler och grillmöjlighet. I källaren återfinns relaxdel med bastu och träningsrum. Föreningen erbjuder även p-platser och garageplatser (kösystem tillämpas).

Här bor du i populära Höganäs, som granne till Fålhagen, med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Arvid Waldestrand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Arvid Waldestrand, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
072-5853100

Visningstider

 • 11
  dec
  Sön 11 dec
  Bokad visning - Anmälan sker i den fullständiga webbpresentationen genom att klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka visning"
 • 12
  dec
  Mån 12 dec
  Bokad visning - Anmälan sker i den fullständiga webbpresentationen genom att klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.