Hornsgatan 28B

Hornsberg, Östersund Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Nej
Våning
-1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
BRF Svarvaren
Om föreningen
Avgift
2 032 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
20 732 kr/m²

Välkommen till en smart planerad lägenhet med rymligt kök, välplanerad hall, kaklat badrum och bra allrum. Till detta har du en låg avgift på 2 032 kr! Motorvärmarplats finns ledigt!

Från den lugna Hornsgatan kliver ni in i huset och går en halvtrappa ner för att möta denna bostad. I hallen finns det bra med utrymme för avhängning, men även ytterligare klädförvaring i den stora skjutgarderoben. I köket är känslan ljus och varm med de vita köksluckorna i kombination med bänkskivor och detaljer i ek. Det finns bra med utrymme för dig som gillar att laga mat, samtidigt som du ledigt dukar upp i kökets matplats för 4 personer! Genom fönstret ser ni glittret från Storsjöns vatten till både frukost, lunch och middag. Badrummet är kaklat i ljusa toner. I vardagsrummet ligger ett ekparkettgolv och väggarna är målade i ljusa, varma toner. Plats finns för soffa, och i ena hörnet är det monterat skenor i taket för att kunna avskärma sovplatsen med ett draperi. Även här har du vacker utsikt mot Storsjön genom de stora fönstren.

På Frösön bor du med närhet till all tänkbar service, bra kommunikation och naturen runt knuten. I trevliga Hornsberg har du ett naturskönt läge mellan Storsjön och Frösö båthamn och Frösöberget med fina spår för promenader och löpning under sommartid samt längdskidåkning på vintern. I Gustavsbergsbacken och Ladängen har du utförsåkning under vintersäsongen, och på Frösö centrum finns förutom mataffärer både café och pizzeria. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB