Nyproduktion

Hogenäs Industriområde

Hovenäset, Sotenäs Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
81 m²
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
2021
Förening
BRF Hogenäsets park
Om föreningen
Avgift
473 kr/mån
Pris/m²
11 728 kr/m²
Antal besök
611
Dagar på Hemnet
9
Nyproduktion

På Industriområdet i Hogenäs pågår nu byggnation av industrihallar i länga. Det kommer att finnas två olika storlekar, 24 stycken om 80-81 kvm samt 12 stycken om 103-104kvm. Hallarna kommer att ägas i bostadsrättsform. Föreningen kommer att vara obelånad. Här har du möjlighet att vinterhålla båten, driva din verksamhet etc, du bestämmer. Rejäl vikport om 5*4,8 meter med gångdörr och fönster. Hallarna kommer att vara förberedda med vatten och avlopp. Uppvärmning kommer att ske via egen luft/luft värmepump.
Området kommer att delvis hägnas in och gemensamma transportytor kommer att beläggas med asfalt. Det kommer även att finnas möjlighet att inreda med ett entresolplan.

Vill man ha hjälp med båten avseende lyft, transport, bottenspolning eller varför inte fullservice så finns Westboat i Hovenäset tillgängliga.

I första etappen byggs 12 st av den mindre modellen med planerad inflyttning 31 maj -21. Den andra etappen innehållande 12 st kommer att hänga ihop med denna byggnad och ha samma innehåll gällande storlek, planerad inflytt 30 juni -21 Sista etappen kommer att innehålla 12 st av den större modellen och ha planerad inflytt 31 augusti -21.

Väljer man att äga bostadsrätten i företaget så tillkommer avdragsgill moms om 25% på månadsavgiften. Köper man som privatperson så tillkommer en momskompensation om ca 700kr/år utöver månadsavgiften.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Kungshamn