Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Kungshamn

Fastighetsbyrån Kungshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rösholmen 220, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • Sön 4 aug
Rösholmen 220, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Rösholmen 220, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Rösholmen 220

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
3 850 000 kr
93 m²
6 rum
2 967 kr/mån
41 398 kr/m²

Kanonlägenhet om 93 kvm (fördelad över två boenheter i totalt tre våningsplan) på sommarparadiset Rösholmen. I denna bostadsrätt erbjuds gott om plats för hela sällskapet med sina 8+5 bäddplatser. Rejäla uteplatser på båda sidor lägenheten, ger perfekta förutsättningar att följa solen (eller skuggan) under hela dagen. Lägenhetens höga läge i ytterrad, gör att man här har full koll på båttrafiken som passerar på havets E6. Utsikten mot såväl Hållö fyr som Grindholmen kommer på köpet. Då bostaden fördelas över två separata boenheter, finns goda möjligheter till fina hyresintäkter. Perfekt för dig som vill finansiera hela eller delar av ditt fritidsboende. Föreningen tillåter juridisk person som köpare! Livet på Rösholmen anses vara enkelt och bekymmersfritt - och det är lätt att förstå varför. Med utbud såsom tennisbanor, boulebanor, sandstränder, badbryggor och bastuflotte; är det inga större problem att fylla dygnets timmar med aktiviteter. Här finns all anledning att trivas. Pittoreska Zitabåtarna tuffar mellan Smögen/Kungshamn och Rösholmen och lotsar er och gäster till ön på ett enkelt sätt. Vill du utforska karaktäristiska Hållö och dess fyr? Hoppa på Hållöexpressen från Kungshamn och ni är där på ett par minuter. Båtplatser på Rösholmen finns det gott om och varje lägenhet är garanterad åtminstone en plats. Välkommen till din nya sommardröm på Rösholmen 220!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bremers Smögen, Smögen, Sotenäs kommun
Bremers Smögen, Smögen, Sotenäs kommun, bild 2
Bremers Smögen, Smögen, Sotenäs kommun, bild 3

Bremers Smögen

Övrigt
Smögen, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
14 000 000 kr
320 m²
193 m² tomt

På den otroligt populära Smögenbryggan ges nu ett tillfälle som sällan dyker upp. Restaurang Bremers söker ny ägare, både för själva rörelsen och fastigheten. För 14 000 000kr kommer man över bägge delarna. Man har haft en markupplåtelse hos kommunen gällande uteservering, ca 80 sittplatser. För tiden 23-04-05 t.o.m 23-09-03 till en kostnad om ca 60 000kr Med fastigheten menas i detta fall endast skalet utan lös egendom. Rörelsen avser alla maskiner i form av kyl, frys, pizzaugn, stekhäll mm mm. och inventarier möbler etc.

 • Premium
Murkelvägen 1B, null, Sotenäs kommun
 • Borttagen före visning
Murkelvägen 1B, null, Sotenäs kommun, bild 2
Murkelvägen 1B, null, Sotenäs kommun, bild 3

Murkelvägen 1B

Villa
Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 295 000 kr
62 + 15 m²
2 rum
528 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Örnefjordens Camping 1, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • Sön 21 jul kl 10:30

Örnefjordens Camping 1

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
1 000 000 kr
33 m²
3 rum

Välkomna till Örnefjordens camping och detta magnifika läge. Här spenderar ni somrarna insynsskyddat med sol hela dagen. Fina uteplatser med plats för både grill och matgrupp. Promenadavstånd till både bad och båtliv. Det finns eventuell möjlighet att hyra båtplats via campingen. Här kommer ni njuta av ett lättskött sommarboende och med närhet till kustens pärlor så som Bohus-Malmön, Hovenäset, Kungshamn, Smögen mm.

 • Plus
Tjärnskogsvägen 2B, Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun
Tjärnskogsvägen 2B, Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Tjärnskogsvägen 2B, Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Tjärnskogsvägen 2B

Lägenhet
Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 418 kr/mån
49 000 kr/m²

Välkomna till detta superläge i Väjern. Här njuter man på den stora balkongen av solen hela dagen tills den går ner i havet delar av året. Havsutsikten är inte så dum den heller. På våning två ligger denna bostad vilket gör den insynsskyddad. I Väjern bor ni med alla kustmetropooler så som Kungshamn, Smögen, Hunnebostrand och Bovallstrand på bekvämt avstånd. Närhet till havsbad, simhall, motionspår samt golfbana. Parkering finns i anslutning. Föreningen har en trevlig uteplats med nyanlagda trädgårdarrangemang

 • Premium
Stensjö 34, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Stensjö 34, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Stensjö 34, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Stensjö 34

Fritidshus
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 000 000 kr
103 + 5 m²
4 rum
1 144 m² tomt

Lummigt beläget fritidshus på Stensjö med närhet till bad i Åbyfjorden. Här finner ni en avskild plats utan direkt insyn med en grönskande trädgård. På tomten finns även carport med tillhörande förråd. Välkommen att boka visning!

 • Premium
Myrvägen 33, null, Sotenäs kommun

Myrvägen 33

Fritidshus
Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
4 200 000 kr
46 m²
3 rum
449 m² tomt

På insynsskyddad tomt finner vi detta lilla men välutnyttjade hus. Trädgården har plats för lek och bus. En gäststuga med tre sängplatser erbjuds också. Här bor ni med bekvämt avstånd till affären, restaurang, bad och båtliv.

Roparebacken 35 och 37, Kungshamn, Sotenäs kommun

Roparebacken 35 och 37

Tomt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
3 200 000 kr
376 m² tomt

Välkommen till Roparebacken 35 och37. Här erbjuds möjligheten att förvärva två tomter för industriändamål nära havet. Tomterna är belägna inom detaljplanerat område (se bilaga) och är grovplanerad och klar för nästa ägare att ta vid. Beviljat bygglov för byggnation finns (se bilaga). VA finns framgrävt (anslutningsavgift till samfälligheten tillkommer).

Örnefjordens Camping 1, Kungshamn, Sotenäs kommun

Örnefjordens Camping 1

Fritidshus
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
995 000 kr
40 m²
3 rum

Välbyggd och vinterbonad Tråvadsvagen belägen på Örnefjordens Camping. Har finns alla bekvämlighter för ett boende hela året runt och vagnen har vattenburen golvvärme. Service finns på campingen och det är kort promenadavstånd till havet och badplatsen. Ev. finns möjlighet att hyra båtplats i nära anslutning.

Tjärnskogsvägen 8, Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun

Tjärnskogsvägen 8

Tomt
Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 995 000 kr
614 m² tomt

Välkommen till Tjärnskogsvägen 8 i Väjern. Nu erbjuds möjligheten att förvärva en obebyggd tomt med en generösbyggrätt högt upp på berget med milsvid utsikt. Tomten är sprängd och förberedd för byggnation och VA-anslutning är betald.

Stockebo 1, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 30 jul kl 15:30

Stockebo 1

Fritidshus
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
1 095 000 kr
32 + 27 m²
2 rum
1 091 m² tomt

På Stockebo 1, alldeles utanför Hunnebostrand och Nordens Ark, hittar vi detta charmiga torp med anor från tidigt 1900-tal. Här tillbringar man sina lata dagar i ett avskilt och lantligt läge, men ändå med närhet till salta bad, trevliga skogsstråk och härlig natur. På entréplan erbjuds hall, allrum och kök i en kompakt men mysig planlösning. I källaren hittar vi ytterligare ett allrum (här med öppen spis), verkstad och mulltoa. Runtom huset finns uteplatser i form av både gräsytor och trädäck. Duschen hittar vi även på utsidan - och det är verkligen något speciellt att duscha utomhus när man är på landet. På tomtens 1 091 kvm finns gott om plats för lek och bus. Spenderas dagarna med aktiviteter såsom kubb/kricket, eller föredras det en pocketbok och en paraplydrink i hängmattan? Du bestämmer. Utöver boningshuset finns även en enklare friggebod/gäststuga på tomten (el indraget) som är ett perfekt komplement när det behövs ett par extra bäddplatser. Om en tur till Sotenäs övriga utbud lockar, nås bl.a Hunnebostrand, Smögen och Malmön (färja) inom en kvart med bilen. Tips! Läs "Säljaren berättar" för säljarnas egna beskrivning av sitt sommarparadis. Välkommen till din nya sommardröm på landet!

 • Plus
 • Uteplats
Torggatan 3, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Torggatan 3

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
4 895 000 kr
94 m²
3 rum
vån 3/3
3 817 kr/mån
52 074 kr/m²

Obelånad förening & havsutsikt! Varmt välkommen till denna trevliga takvåning i populära BRF Hunnebostrand apartments. 94 välplanerade kvadratmeter med generös takhöjd; dubbla balkonger varav ena med vass utsikt över hav, takåsar och vadbocken på Fiskeholmen. Braskamin och dubbla badrum med golvvärme. Här finns all anledning att trivas! Två parkeringsplatser följer lägenheten. Fiber finns indraget. Huset värms upp med bergvärme vilket borgar för låga driftskostnader. Hiss finns i huset. Svårslaget läge med ett stenkast till populära Strandgatan i Hunnebostrand. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Televerksvägen 10, Kungshamn, Sotenäs kommun

Televerksvägen 10

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
3 995 000 kr
1 096 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet avsett för kontor och lager. Fastigheten ligger i ett befintligt industriområde och har generösa ytor invändigt med lagerytor, kontorsutrymme samt omklädningsrum med dusch och toalett. Asfalterade parkeringsytor på båda sidor om lokalen samt lastkaj på ena sidan. Välkommen med din intresseanmälan!

Skalbergsgatan 10F, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Skalbergsgatan 10F

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 795 000 kr
78 m²
4 rum
vån 1/2
6 262 kr/mån
35 833 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och välhållna bostadsrätt på Skalberget i Hunnebostrand. Vad sägs om tre sovrum, helkaklat badrum och öppen planlösning mellan kök och allrum? Stor altan om ca 30 kvm(!) ger plats för hela sällskapet och erbjuder sol från tidig morgon och fram på dagen. Parkeringsplats och separat förråd tillhör lägenheten. Fiber finns. Bra läge i Hunnebostrand med närhet till såväl livsmedelsbutik och salta bad.

 • Uteplats
Tomt på Håle - Del av SOTENÄS HÅLE 1:10, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tomt på Håle - Del av SOTENÄS HÅLE 1:10

Tomt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
990 000 kr
815 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en obebyggd tomt om ca 815 kvm i utkanten av Kungshamn. Tomten har närhet till salta bad och ligger utanför detaljplanerat område. Positivt förhandsbesked finns för "byggnation av ett en-/tvåbostadshus". Läs mer under "Dokument & filer" i annonsen. V/A-lösning samt elanslutningsavgift bekostas av köparen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
Parkgatan 47C, Kungshamn, Sotenäs kommun

Parkgatan 47C

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 525 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 3/3
3 921 kr/mån
47 913 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en helt nybyggd lägenhet belägen på översta plan med balkong i västerläge. Lägenheten är belägen ett steg in från vägen vilket ger en lugn och fin miljö. Fina materialval och genomgående bra standard ger ett härligt boende.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hvitfeltsgatan 4, lgh 3, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hvitfeltsgatan 4, lgh 3

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
650 000 kr
22,1 m²
1 rum
vån 1/3
3 113 kr/mån
29 372 kr/m²

Trevlig, central hörnlägenhet i första plan mitt emot parken. Lägenheten är delvis nyrenoverad och är mycket fräsch och tilltalande. Lägenheten är utrustad med trinettkök, dusch och toalett. Endast 130 meter från hamnen och bussterminalen; Ett perfekt läge för den som vill ha en central lägenhet. Det finns möjlighet att finansiera boendet med hjälp av uthyrning via Smögen Rum och Stuga.

Stenhuggaregatan 1B, lgh 1202, Kungshamn, Sotenäs kommun

Stenhuggaregatan 1B, lgh 1202

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/2
5 062 kr/mån
34 425 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade lägenheten på översta plan i Brf Stenhuggaren. Genomgående renoverad med fina materialval. Balkong med söderläge och havsutsikt. Möjlighet till egen parkeringsplats. Välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Bygdegårdsgatan 5, Malmön, Sotenäs kommun

Bygdegårdsgatan 5

Villa
Malmön, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
7 995 000 kr
46 + 42 m²
4 rum
208 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en riktig pärla på Bohus-Malmön. Här finner ni ett totalrenoverat hus med mycket charm och fina detaljer. Huset är beläget endast ett par husrader från hamnen och från övre plan ser man vattnet. Trädgården har 2 uteplatser och en liten gräsmatta. Källaren erbjuder bra förvaring. Luft/vattenvärmepump bidrar till mycket låga driftkostnader.

 • Balkong
 • Uteplats
Tjärnskogsvägen 2C, Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun

Tjärnskogsvägen 2C

Lägenhet
Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 390 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
4 354 kr/mån
44 259 kr/m²

Välplanerad lägenhet belägen i den andra etappen som byggdes i Lindalskogen. Bra materialval och utsikt över havet från altanen. Möjlighet att inreda med ett extra rum för att öka antalet bäddplatser. Stor terrass med plats för hela familjen och bra solläge. Parkering finns i nära anslutning. Föreningen har en trevlig gemensam uteplats att umgås på med nyanlagda trädgårdsarrangemang. Låg månadsavgift och låga driftkostnader ger ett kostnadseffektivt boende. Närhet till salta bad och motionsspår. En parkeringsplats finns till lägenheten. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Hogenäs industriområde 3D, Hovenäset, Sotenäs kommun

Hogenäs industriområde 3D

Övrigt
Hovenäset, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
1 825 000 kr
1 rum
128 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva friköpta verksamhetslokaler i det redan nu välutvecklade Hogenäs Industriområde. Här ges möjlighet att driva er verksamhet eller få tillgång till en smidig lagerlokal med bra tillgänglighet. Totalt finns det 26st lokaler fördelat på 3 huskroppar. Samtliga har balkong, och en del har utsikt mot Örnefjorden. Fastigheterna har ett högt och synligt läge med en stor asfalterad gårdsplan framför som möjliggör smidiga transporter med ett kort avstånd till väg 872. Fastigheterna har en yta om 110kvm, med extra isolering, stora garageportar, fönster samt balkonger, värme via luftvärmepump, kommunalt VA och alla lokalerna är förberedda med bjälklag för entresolplan på en yta av ca 37 kvm. Takhöjd vid garageport ca 6,95 och den bakre delen ca 8,05. Det gemensamma underhållet och driften av området i de tilldelade gemensamhetsanläggningarna kommer att skötas genom en samfällighet.

Hvitfeldsgatan 4, lgh 10, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hvitfeldsgatan 4, lgh 10

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
550 000 kr
18,4 m²
1 rum
vån 2/3
2 570 kr/mån
29 908 kr/m²

Trevlig central lägenhet med dusch, toalett och Trinettekök. Endast 130 meter från hamnen och bussterminalen. Perfekt läge för den som vill ha central lägenhet och möjlighet att finansiera sitt boende med uthyrning via Rum och Stuga. Lägenheten sälj möblerad.

Dinglevägen 70A, Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun

Dinglevägen 70A

Övrigt
Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
11 000 000 kr
1 865 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva ett av kommunens kanske bästa kontors och lokalläge. Generösa lokalytor i första plan och kontor på övervåningen, totalt ca 1100kvm. Runt fastigheten är det asfalterat med gott om parkering och avställningsytor. Har kan man kombinera mycket bra förvaring med höga infartsportar ihop med kontorsytor med bästa havsutsikten och balkong mot havet. Gemensam entré mellan de båda lokalerna i bottenplan via trappan upp till våning 2. Bergvärme bidrar till låga driftkostnader. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Hallindenvägen 12, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hallindenvägen 12

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
5 300 000 kr
183 + 115 m²
606 m² tomt

Centralt belägen fastighet i Kungshamn där möjlighet finns att kombinera eget boende med uthyrning. I huset finns restaurang och en liten lägenhet i bottenplan samt 2 större lägenheter på de 2 övre planen. Taket är bytt samt bergvärme är installerad (ny värmepump 2023). Hyresintäkter 528 312 kr/år. Driftkostnad 74 271kr/år (2022).

Hotellgatan 6, lgh B8, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hotellgatan 6, lgh B8

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 295 000 kr
46,2 m²
1 rum
vån 2/2
5 049 kr/mån
49 675 kr/m²

Vi har nu fått möjlighet att erbjuda denna underbara Havssvit på Kungshamn Suites fd. Hotell Kungshamn till försäljning. Belägen i det före detta Hotell Kungshamn med sin balkong i västerläge med utsikt över hamnen, havet och samhället är den unik. Bra möjlighet att finansiera eget boende med uthyrningen via hotellet!

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 30