Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Strandell

David Strandell

Om mig

Jag är glad över att vara född och uppvuxen på Sveriges vackraste ö, Smögen – och med flera generationer yrkesfiskare i ryggen, är det inte konstigt att jag bor kvar i vår fina kommun och trivs som fisken i vattnet. Jag står för ett högt engagemang och värdesätter personliga relationer. För mig är det viktigt att du känner en stor trygghet genom hela affären - oavsett om du kontaktar mig som säljare eller potentiell köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rösholmen 220, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • Sön 4 aug
Rösholmen 220, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Rösholmen 220, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Rösholmen 220

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
3 850 000 kr
93 m²
6 rum
2 967 kr/mån
41 398 kr/m²

Kanonlägenhet om 93 kvm (fördelad över två boenheter i totalt tre våningsplan) på sommarparadiset Rösholmen. I denna bostadsrätt erbjuds gott om plats för hela sällskapet med sina 8+5 bäddplatser. Rejäla uteplatser på båda sidor lägenheten, ger perfekta förutsättningar att följa solen (eller skuggan) under hela dagen. Lägenhetens höga läge i ytterrad, gör att man här har full koll på båttrafiken som passerar på havets E6. Utsikten mot såväl Hållö fyr som Grindholmen kommer på köpet. Då bostaden fördelas över två separata boenheter, finns goda möjligheter till fina hyresintäkter. Perfekt för dig som vill finansiera hela eller delar av ditt fritidsboende. Föreningen tillåter juridisk person som köpare! Livet på Rösholmen anses vara enkelt och bekymmersfritt - och det är lätt att förstå varför. Med utbud såsom tennisbanor, boulebanor, sandstränder, badbryggor och bastuflotte; är det inga större problem att fylla dygnets timmar med aktiviteter. Här finns all anledning att trivas. Pittoreska Zitabåtarna tuffar mellan Smögen/Kungshamn och Rösholmen och lotsar er och gäster till ön på ett enkelt sätt. Vill du utforska karaktäristiska Hållö och dess fyr? Hoppa på Hållöexpressen från Kungshamn och ni är där på ett par minuter. Båtplatser på Rösholmen finns det gott om och varje lägenhet är garanterad åtminstone en plats. Välkommen till din nya sommardröm på Rösholmen 220!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stockebo 1, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 30 jul kl 15:30

Stockebo 1

Fritidshus
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
1 095 000 kr
32 + 27 m²
2 rum
1 091 m² tomt

På Stockebo 1, alldeles utanför Hunnebostrand och Nordens Ark, hittar vi detta charmiga torp med anor från tidigt 1900-tal. Här tillbringar man sina lata dagar i ett avskilt och lantligt läge, men ändå med närhet till salta bad, trevliga skogsstråk och härlig natur. På entréplan erbjuds hall, allrum och kök i en kompakt men mysig planlösning. I källaren hittar vi ytterligare ett allrum (här med öppen spis), verkstad och mulltoa. Runtom huset finns uteplatser i form av både gräsytor och trädäck. Duschen hittar vi även på utsidan - och det är verkligen något speciellt att duscha utomhus när man är på landet. På tomtens 1 091 kvm finns gott om plats för lek och bus. Spenderas dagarna med aktiviteter såsom kubb/kricket, eller föredras det en pocketbok och en paraplydrink i hängmattan? Du bestämmer. Utöver boningshuset finns även en enklare friggebod/gäststuga på tomten (el indraget) som är ett perfekt komplement när det behövs ett par extra bäddplatser. Om en tur till Sotenäs övriga utbud lockar, nås bl.a Hunnebostrand, Smögen och Malmön (färja) inom en kvart med bilen. Tips! Läs "Säljaren berättar" för säljarnas egna beskrivning av sitt sommarparadis. Välkommen till din nya sommardröm på landet!

 • Plus
 • Uteplats
Torggatan 3, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Torggatan 3

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
4 895 000 kr
94 m²
3 rum
vån 3/3
3 817 kr/mån
52 074 kr/m²

Obelånad förening & havsutsikt! Varmt välkommen till denna trevliga takvåning i populära BRF Hunnebostrand apartments. 94 välplanerade kvadratmeter med generös takhöjd; dubbla balkonger varav ena med vass utsikt över hav, takåsar och vadbocken på Fiskeholmen. Braskamin och dubbla badrum med golvvärme. Här finns all anledning att trivas! Två parkeringsplatser följer lägenheten. Fiber finns indraget. Huset värms upp med bergvärme vilket borgar för låga driftskostnader. Hiss finns i huset. Svårslaget läge med ett stenkast till populära Strandgatan i Hunnebostrand. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Skalbergsgatan 10F, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Skalbergsgatan 10F

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 795 000 kr
78 m²
4 rum
vån 1/2
6 262 kr/mån
35 833 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och välhållna bostadsrätt på Skalberget i Hunnebostrand. Vad sägs om tre sovrum, helkaklat badrum och öppen planlösning mellan kök och allrum? Stor altan om ca 30 kvm(!) ger plats för hela sällskapet och erbjuder sol från tidig morgon och fram på dagen. Parkeringsplats och separat förråd tillhör lägenheten. Fiber finns. Bra läge i Hunnebostrand med närhet till såväl livsmedelsbutik och salta bad.

 • Uteplats
Tomt på Håle - Del av SOTENÄS HÅLE 1:10, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tomt på Håle - Del av SOTENÄS HÅLE 1:10

Tomt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
990 000 kr
815 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en obebyggd tomt om ca 815 kvm i utkanten av Kungshamn. Tomten har närhet till salta bad och ligger utanför detaljplanerat område. Positivt förhandsbesked finns för "byggnation av ett en-/tvåbostadshus". Läs mer under "Dokument & filer" i annonsen. V/A-lösning samt elanslutningsavgift bekostas av köparen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus

Visar alla 5