Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Strandell

David Strandell

Om mig

Jag är glad över att vara född och uppvuxen på Sveriges vackraste ö, Smögen – och med flera generationer yrkesfiskare i ryggen, är det inte konstigt att jag bor kvar i vår fina kommun och trivs som fisken i vattnet. Jag står för ett högt engagemang och värdesätter personliga relationer. För mig är det viktigt att du känner en stor trygghet genom hela affären - oavsett om du kontaktar mig som säljare eller potentiell köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bredabergsvägen 7, Smögen, Sotenäs kommun
  • Lör 2 nov kl 11:00

Bredabergsvägen 7

Villa
Smögen, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
7 950 000 kr
128 + 12 m²
6 rum
243 m² tomt

Nu kan vi presentera försäljningen av detta trevliga residens anno 1891 på Bredabergsvägen 7, Smögen. Huset har genomgått en totalrenovering under 2009-2011 där man inte sparat på krutet. Ny värmekälla, nytt kök, nya badrum, tilläggsisolering och ny el är ett urval av de åtgärder som genomfördes. Som grädden på moset har man även inrett källaren för boende med generös takhöjd och vattenburen golvvärme. Se mer under "renoveringar". Parkering är ett välkänt problem i västkustens gamla samhällen och denna delen av Smögen är inget undantag. På denna mysiga tomt erbjuds dock plats för upp till 3 bilar. För dig som kör elektriskt finns även elbilsladdare. Lyx! På Bredaberg bor du i den äldre delen av samhället, där den klassiska Smögen-känslan ständigt gör sig påtaglig. Världskända Smögenbryggan ligger nära, men ändå på behörigt avstånd. En kortare promenad bort och du står med en glass eller påse kräftor i handen - valet är ditt! Är du på jakt efter det perfekta komplementet som gör Smögendrömmen fulländad? Det finns även möjlighet att förvärva egen del i friköpt sjöbod, endast en minut från husknuten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Skalbergsgatan 10F, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
  • Lör 2 nov kl 10:00
Skalbergsgatan 10F, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Skalbergsgatan 10F, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Skalbergsgatan 10F

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 495 000 kr
78 m²
4 rum
vån 1/2
6 262 kr/mån
31 987 kr/m²

Varmt välkommen till BRF Skalberget och denna fräscha bostadsrätt med högt och trevligt läge i Hunnebostrand. Bostadsrätter om fyra rum och kök i Hunnebostrand växer inte på träd, vilket gör det extra nöjsamt att nu kunna erbjuda en av dessa till försäljning. Vad sägs om tre sovrum, helkaklat badrum och öppen planlösning mellan kök och allrum? Stor terrass om ca 30 kvm(!) ger plats för hela sällskapet och erbjuder sol från tidig morgon och fram på dagen. Det korta avståndet till Hunnebostrands gästhamn och flertalet badplatser kommer på köpet. Parkeringsplats och separat förråd tillhör lägenheten. Fiber finns och ingår i månadsavgiften. Lägenhetens byggår om 2022 gör att bostaden upplevs i nästan nyskick. Här är bostaden som lämpar sig perfekt för såväl helårs- som delårsboende. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Stenbitsgatan 2, Smögen, Sotenäs kommun
  • Borttagen före visning
Stenbitsgatan 2, Smögen, Sotenäs kommun, bild 2
Stenbitsgatan 2, Smögen, Sotenäs kommun, bild 3

Stenbitsgatan 2

Villa
Smögen, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
4 195 000 kr
140 + 45 m²
8 rum
553 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kyrkogatan 35, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kyrkogatan 35, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Kyrkogatan 35, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Kyrkogatan 35

Villa
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
5 150 000 kr
104 + 40 m²
7 rum
378 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga villa i havsnära läge, med anor från sent 1800-tal. Här har man under senare år genomfört flera större renoveringar, såsom byte av tak, fönster samt kök; samtidigt som fokus legat på att bevara den pittoreska känslan. Gott om p-platser på såväl uppfart som i garage. Lummig trädgård och härlig baksida i helt rätt solläge. Ett stenkast till centrum med livsmedelsbutik, klädaffärer samt gästhamn. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rösholmen 220, Kungshamn, Sotenäs kommun
Rösholmen 220, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Rösholmen 220, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Rösholmen 220

Fritidshus
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
3 850 000 kr
93 m²
6 rum
2 967 kr/mån

Kanonlägenhet om 93 kvm (fördelad över två boenheter i totalt tre våningsplan) på sommarparadiset Rösholmen. I denna bostadsrätt erbjuds gott om plats för hela sällskapet med sina 8+5 bäddplatser. Rejäla uteplatser på båda sidor lägenheten, ger perfekta förutsättningar att följa solen (eller skuggan) under hela dagen. Lägenhetens höga läge i ytterrad, gör att man här har full koll på båttrafiken som passerar på havets E6. Utsikten mot såväl Hållö fyr som Grindholmen kommer på köpet. Då bostaden fördelas över två separata boenheter, finns goda möjligheter till fina hyresintäkter. Perfekt för dig som vill finansiera hela eller delar av ditt fritidsboende. Föreningen tillåter juridisk person som köpare! Livet på Rösholmen anses vara enkelt och bekymmersfritt - och det är lätt att förstå varför. Med utbud såsom tennisbanor, boulebanor, sandstränder, badbryggor och bastuflotte; är det inga större problem att fylla dygnets timmar med aktiviteter. Här finns all anledning att trivas. Pittoreska Zitabåtarna tuffar mellan Smögen/Kungshamn och Rösholmen och lotsar er och gäster till ön på ett enkelt sätt. Vill du utforska karaktäristiska Hållö och dess fyr? Hoppa på Hållöexpressen från Kungshamn och ni är där på ett par minuter. Båtplatser på Rösholmen finns det gott om och varje lägenhet är garanterad åtminstone en plats. Välkommen till din nya sommardröm på Rösholmen 220!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Torggatan 3, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Torggatan 3

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
4 895 000 kr
94 m²
3 rum
vån 3/3
3 970 kr/mån
52 074 kr/m²

Obelånad förening & havsutsikt! Varmt välkommen till denna trevliga takvåning i populära BRF Hunnebostrand apartments. 94 välplanerade kvadratmeter med generös takhöjd; dubbla balkonger varav ena med vass utsikt över hav, takåsar och vadbocken på Fiskeholmen. Braskamin och dubbla badrum med golvvärme. Här finns all anledning att trivas! Två parkeringsplatser följer lägenheten. Fiber finns indraget. Huset värms upp med bergvärme vilket borgar för låga driftskostnader. Hiss finns i huset. Svårslaget läge med ett stenkast till populära Strandgatan i Hunnebostrand. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6