Mäklare Alexander Gergils

Alexander Gergils

Om mig

Alexander är registrerad fastighetsmäklare sedan våren 2006. På sin fritid umgås han gärna med familj och vänner eller tar en tur på sjön. Han är gift med Annika och tillsammans har de 2 barn, Alice och Anton. Han är född och uppvuxen på Hovenäset och har mycket god lokalkännedom då han endast har Sotenäs kommun som sitt arbetsområde.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöbod i Springet, Kungshamn, Sotenäs kommun
Sjöbod i Springet, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Sjöbod i Springet, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Sjöbod i Springet

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
95 000 kr

Sjöbod på kommunalt arrende i Springets hamn med utsikt. Boden är i dåligt skick och har stort behov av renovering. Ej för boende.

 • Premium
Hvitfeldtsgatan 4, lgh 7, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hvitfeldtsgatan 4, lgh 7

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
595 000 kr
17,2 m²
1 rum
vån 2/3
2 425 kr/mån
34 593 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en trevlig liten lägenhet på mellanplan i Brf Charlie. Lägenheten är ljus och belägen mot parken på husets framsida. Goda uthyrningsmöjligheter när lägenheten inte används via Rum och Stuga. I första plan finns gemensam lounge samt tvättstuga. Promenadavstånd till hamnen, bad och restauranger. Välkommen på visning!

Hallindenvägen 12, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hallindenvägen 12

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
5 300 000 kr
183 + 115 m²
606 m² tomt

Centralt belägen fastighet i Kungshamn där möjlighet finns att kombinera eget boende med uthyrning. I huset finns restaurang och en liten lägenhet i bottenplan samt 2 större lägenheter på de 2 övre planen. Taket är bytt samt bergvärme är installerad (ny värmepump 2023). Hyresintäkter 528 312 kr/år. Driftkostnad 74 271kr/år (2022).

Sälebådsvägen 35A, Smögen, Sotenäs kommun

Sälebådsvägen 35A

Lägenhet
Smögen, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
4 975 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/2
1 496 kr/mån
58 529 kr/m²

Ägarlägenhet belägen precis på vattenkanten med utsikt över all båttrafik. Altan utanför vardagsrummet med havet som närmsta granne. Genomgående snygga materialval och hög standard. Lägenheten har vattenburen golvvärme via egen bergvärmepump. Båtplats går att hyra utanför på bryggan.

 • Uteplats
 • Äganderätt
Hogenäs industriområde 2F, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hogenäs industriområde 2F

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
1 825 000 kr
1 rum
128 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva friköpta verksamhetslokaler i det redan nu välutvecklade Hogenäs Industriområde. Här ges möjlighet att driva er verksamhet eller få tillgång till en smidig lagerlokal med bra tillgänglighet. Totalt finns det 26st lokaler fördelat på 3 huskroppar. Samtliga har balkong, och en del har utsikt mot Örnefjorden. Fastigheterna har ett högt och synligt läge med en stor asfalterad gårdsplan framför som möjliggör smidiga transporter med ett kort avstånd till väg 872. Fastigheterna har en yta om 110kvm, med extra isolering, stora garageportar, fönster samt balkonger, värme via luftvärmepump, kommunalt VA och alla lokalerna är förberedda med bjälklag för entresolplan på en yta av ca 37 kvm. Takhöjd vid garageport ca 6,95 och den bakre delen ca 8,05. Det gemensamma underhållet och driften av området i de tilldelade gemensamhetsanläggningarna kommer att skötas genom en samfällighet.

 • Balkong
Hotellgatan 6, lgh B8, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hotellgatan 6, lgh B8

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 295 000 kr
46,2 m²
1 rum
vån 2/2
4 208 kr/mån
49 675 kr/m²

Vi har nu fått möjlighet att erbjuda denna underbara Havssvit på Kungshamn Suites fd. Hotell Kungshamn till försäljning. Belägen i det före detta Hotell Kungshamn med sin balkong i västerläge med utsikt över hamnen, havet och samhället är den unik. Bra möjlighet att finansiera eget boende med uthyrningen via hotellet!

 • Balkong
 • Hiss
Varvsgatan 4, Kungshamn, Sotenäs kommun

Varvsgatan 4

Fritidshus
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
4 500 000 kr
181 + 70 m²
8 rum
455 m² tomt

Med en nätt och trevligt grönskande trädgård på Tången ligger denna rymliga villa i två plan med källare. Planlösningen erbjuder spännande detaljer och härliga ytor i såväl vardagsrum som sovrum. Det finns även uterum och garage på tomten. Nyinstallerad bergvärme bidrar till låg elförbrukning. Havsutsikt och promenadavstånd till Springets båthamn, Tångens badplats, allmän service och Kungshamns centrum.

 • Balkong
 • Uteplats
Tjärnskogsvägen 5, Väjern, Sotenäs kommun

Tjärnskogsvägen 5

Fritidshus
Väjern, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
5 995 000 kr
70 + 30 m²
6 rum
655 m² tomt

Nybyggt sommarhus i Väjern med många bäddplatser och gäststuga med eget badrum. Huvudbyggnad på 70kvm med 3 sovrum varav 1 med dubbelsäng och 2 med våningssängar, totalt 6 sovplatser. Fullutrustat kök och badrum med dusch. Smakfulla materialval i nordisk design med exklusiva materialval med fokus på ljust trä, betong och glas in och utvändigt. Annex på 30m2 med 2 rum och badrum med dusch. Huset och Annexet binds ihop av stor altan med havsutsikt och infälld ledbelysning och stilrena glasräcken som bidrar till fina utsiktsvyer. Huset har mkt. bra solläge i väster och utsikt över havet. Gott om parkering på tomten och elbilsladdare finns installerad. Promenadavstånd till bad och motionsspår bakom knuten.

 • Plus
 • Uteplats
Klevenvägen 40A, Smögen, Sotenäs kommun

Klevenvägen 40A

Lägenhet
Smögen, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
3 495 kr/mån
50 918 kr/m²

Smart planerad lägenhet med hörnläge belägen i första plan med terrass, lite utsikt och kvällssollsläge. Invändig är lägenheten smakfullt inredd med stilrena och ljusa materialval. Lägenhetens förråd är i lägenheten och kan med fördel användas som ett extra sovrum. Badrocksavstånd till badstegarna bortanför huset. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Lerbäck 1, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Lerbäck 1

Villa
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 995 000 kr
76 + 38 m²
4 rum
1 060 m² tomt

Lantligt belägen fastighet med härlig trädgård och tillhörande gäststuga på tomten. Läget erbjuder närhet till både bra kommunikationer och pendlingsmöjligheter samt bad i Åbyfjorden. Huset renoverades runt 2010 med nytt tak, fasad, fönster samt hela insidan. Luft/luft-värmepump bidrar till en bra elförbrukning. Stenlagd parkering framför huset och dubbelgarage. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Sjöbod i Hovenäset, Hovenäset, Sotenäs kommun

Sjöbod i Hovenäset

Övrigt
Hovenäset, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
495 000 kr

Sjöbod mitt i hamnen med bra förvaringsmöjligheter. Mkt bra solläge från altanen och utsikt över havet. Förvaringsmöjligheter på baksidan boden under skärmtaket. Arrendet omfattar 32+12,5kvm. Sjöboden är belägen på kommunalt arrende och är ej avsedd för boende.

 • Uteplats
Hotellgatan 6, lgh A1-A, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hotellgatan 6, lgh A1-A

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
3 500 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/2
2 699 kr/mån
79 545 kr/m²

För första gången erbjuds nu möjligheten att förvärva en mycket unik lägenhet med hörnläge och stor terrass med havet i blickfånget och sol stora delar av dagen. Från lägenheten har man ett kort promenadavstånd ner till hamnen med sina restauranger och salta bad finns i nära anslutning. På den gemensamma terrassen finns spabad som man kan boka med mycket fin utsikt mot Hållö. Med Zitabåtarna når man Smögens puls med en kort och härligt saltstänkt båttur. I källarplanet på Hotellet finns bastu och relaxavdelning. Bra möjlighet att finansiera eget boende med uthyrningen via hotellet! Välkommen att boka visning!

 • Balkong
 • Hiss
Magasin på Malmön, Malmön, Sotenäs kommun

Magasin på Malmön

Övrigt
Malmön, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
695 000 kr

Ny finns chansen att förvärva en mycket välbeläget magasin mitt i Hamnen på Malmön. Saknar ni förråd och förvaringsutrymme så finns har chansen att lösa den frågan. Byggnaden är totalrenoverad och i mycket gott skick! Sjöboden är belägen på ett kommunalt lägenhetsarrende och köparen måste vara skriven i Sotenäs kommun för att få överta arrendet. Laddbox för elbil finns installerad!

Parkgatan 47 lgh 2-1003, Kungshamn, Sotenäs kommun

Parkgatan 47 lgh 2-1003

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 975 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 919 kr/mån
42 199 kr/m²

Välkommen till Brf Möbelaffären och denna välplanerade lägenhet om 3 rum och kök. Lägenheten är belägen på våning 1 med egen uteplats. Lägenheterna byggs med moderna materialval och bra standard. Inflyttning planeras till 2024. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Kleven 30, Smögen, Sotenäs kommun

Kleven 30

Övrigt
Smögen, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
19 200 000 kr
7 500 m² tomt

Nu erbjuds en av Sotenäs kommuns absolut bästa lägen till försäljning. Vad sägs om en egen hamnanläggning med nybyggda brygganläggningar på Kleven. Idag drivs det dykcenter med tillfällig övernattning på fastigheten. Söker ni något speciellt som ingen annan har är detta rätt fastighet att utveckla vidare.

Sjöbod vid pir B, Springets hamn, Kungshamn, Sotenäs kommun

Sjöbod vid pir B, Springets hamn

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
395 000 kr

Klassisk sjöbod på kommunalt arrende trivsamt belägen i Springets båthamn i Kungshamn. Möjlighet finns att överta två båtplatser snett framför boden. För att kunna ta över arrendeavtalet krävs att man är folkbokförd i Sotenäs kommun. Ej för boende.

Parkgatan 47 lgh 3-1102, Kungshamn, Sotenäs kommun

Parkgatan 47 lgh 3-1102

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
3 000 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
3 896 kr/mån
42 857 kr/m²

Välkommen till Brf Möbelaffären och denna välplanerade lägenhet om 3 rum och kök. Lägenheten är belägen på våning 2 med balkong. Lägenheterna byggs med moderna materialval och bra standard. Inflyttning planeras till 2024. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Björnbärsvägen 3, Hall 8, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Björnbärsvägen 3, Hall 8

Övrigt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
1 850 000 kr
92,5 m²
1 rum

Välkommen till blivande området bredvid Padelhavet, här planeras för 16st friköpta hallar/fack med centralt läge i samhället. Här planeras för 16st hallar/lagerfack centralt i Hunnebostrand. Byggnaden kommer att uppföras av Llentab vilket borgar för en hall med hög kvalitet i alla detaljer. Byggnaden kommer att ha vattenburen golvvärme samt oljeavskiljare i varje fack. Varje fack kommer även ha indraget kommunalt VA. Bygglovet är redan klart och det finns möjlighet att boka sin egna hall redan nu. Facken kommer att finnas i 2 storlekar på ca 61,5 kvm respektive 92,5 kvm. Välkommen med din intresseanmälan för att ta del av mera information framöver!

 • Nyproduktion
Björnbärsvägen 3, Hall 11, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Björnbärsvägen 3, Hall 11

Övrigt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
1 250 000 kr
61,5 m²
1 rum

Välkommen till blivande området bredvid Padelhavet, här planeras för 16st friköpta hallar/fack med centralt läge i samhället. Här planeras för 16st hallar/lagerfack centralt i Hunnebostrand. Byggnaden kommer att uppföras av Llentab vilket borgar för en hall med hög kvalitet i alla detaljer. Byggnaden kommer att ha vattenburen golvvärme samt oljeavskiljare i varje fack. Varje fack kommer även ha indraget kommunalt VA. Bygglovet är redan klart och det finns möjlighet att boka sin egna hall redan nu. Facken kommer att finnas i 2 storlekar på ca 61,5 kvm respektive 92,5 kvm. Välkommen med din intresseanmälan för att ta del av mera information framöver!

 • Nyproduktion
Friköpta hallar bredvid Padelhavet, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Friköpta hallar bredvid Padelhavet

Övrigt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
fr. 1 250 000 kr
61,5-92,5 m²
1 rum

Välkommen till blivande området bredvid Padelhavet, här planeras för 16st friköpta hallar/fack med centralt läge i samhället. Här planeras för 16st hallar/lagerfack centralt i Hunnebostrand. Byggnaden kommer att uppföras av Llentab vilket borgar för en hall med hög kvalitet i alla detaljer. Byggnaden kommer att ha vattenburen golvvärme samt oljeavskiljare i varje fack. Varje fack kommer även ha indraget kommunalt VA. Bygglovet är redan klart och det finns möjlighet att boka sin egna hall redan nu. Facken kommer att finnas i 2 storlekar på ca 61,5 kvm respektive 92,5 kvm. Välkommen med din intresseanmälan för att ta del av mera information framöver!

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Möbelaffären, Kungshamn, Sotenäs kommun

Brf Möbelaffären

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
fr. 2 950 000 kr
69-70,5 m²
3 rum
3 850 kr/mån

Välkommen till Brf Möbelaffären i Kungshamn. Försäljningsstart har skett våren 2022 och det är redan 24st lägenheter sålda! Här utvecklar Brixly tillsammans med Wedels Fastigheter den kommande byggnationen av 28 stycken, centralt belägna lägenheter i bostadsrättsform i storlekarna om 1-3 rum och kök. Läget ger närhet till allt vad Kungshamn kan erbjuda och goda kommunikationer finns i nära anslutning. Välkommen med er intresseanmälan redan nu så håller vi er uppdaterad om status i projektet.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 21