Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lars Holmgren

Lars Holmgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Murkelvägen 1B, null, Sotenäs kommun
  • Lör 6 jul kl 10:30
Murkelvägen 1B, null, Sotenäs kommun, bild 2
Murkelvägen 1B, null, Sotenäs kommun, bild 3

Murkelvägen 1B

Villa
Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 295 000 kr
62 + 15 m²
2 rum
528 m² tomt

Välkommen in i denna minivilla och detta lättskötta hus. Här bor ni med naturen in på knuten och sommarpulsens brus på behagligt avstånd. Garage, gäststuga och inglasat uterum med vattenburen golvvärme är ytterligare kvaliteer som följer med bostaden . Sotenäs vackra golfbana inom 10 min. Egen grästäppa på både fram och baksida av huset.

  • Premium
  • Uteplats
Örnefjordens Camping 1, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • Lör 6 jul kl 12:15

Örnefjordens Camping 1

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
1 000 000 kr
33 m²
3 rum

Välkomna till Örnefjordens camping och detta magnifika läge. Här spenderar ni somrarna insynsskyddat med sol hela dagen. Fina uteplatser med plats för både grill och matgrupp. Promenadavstånd till både bad och båtliv. Det finns eventuell möjlighet att hyra båtplats via campingen. Här kommer ni njuta av ett lättskött sommarboende och med närhet till kustens pärlor så som Bohus-Malmön, Hovenäset, Kungshamn, Smögen mm.

  • Plus
Tjärnskogsvägen 2B, Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun
Tjärnskogsvägen 2B, Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Tjärnskogsvägen 2B, Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Tjärnskogsvägen 2B

Lägenhet
Väjern - Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 418 kr/mån
49 000 kr/m²

Välkomna till detta superläge i Väjern. Här njuter man på den stora balkongen av solen hela dagen tills den går ner i havet delar av året. Havsutsikten är inte så dum den heller. På våning två ligger denna bostad vilket gör den insynsskyddad. I Väjern bor ni med alla kustmetropooler så som Kungshamn, Smögen, Hunnebostrand och Bovallstrand på bekvämt avstånd. Närhet till havsbad, simhall, motionspår samt golfbana. Parkering finns i anslutning. Föreningen har en trevlig uteplats med nyanlagda trädgårdarrangemang

  • Premium
Myrvägen 33, null, Sotenäs kommun

Myrvägen 33

Fritidshus
Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
4 200 000 kr
46 m²
3 rum
449 m² tomt

På insynsskyddad tomt finner vi detta lilla men välutnyttjade hus. Trädgården har plats för lek och bus. En gäststuga med tre sängplatser erbjuds också. Här bor ni med bekvämt avstånd till affären, restaurang, bad och båtliv.

Roparebacken 35 och 37, Kungshamn, Sotenäs kommun

Roparebacken 35 och 37

Tomt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
3 200 000 kr
376 m² tomt

Välkommen till Roparebacken 35 och37. Här erbjuds möjligheten att förvärva två tomter för industriändamål nära havet. Tomterna är belägna inom detaljplanerat område (se bilaga) och är grovplanerad och klar för nästa ägare att ta vid. Beviljat bygglov för byggnation finns (se bilaga). VA finns framgrävt (anslutningsavgift till samfälligheten tillkommer).

Bremers Smögen, Smögen, Sotenäs kommun
Bremers Smögen, Smögen, Sotenäs kommun, bild 2
Bremers Smögen, Smögen, Sotenäs kommun, bild 3

Bremers Smögen

Övrigt
Smögen, Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
14 000 000 kr
320 m²
193 m² tomt

På den otroligt populära Smögenbryggan ges nu ett tillfälle som sällan dyker upp. Restaurang Bremers söker ny ägare, både för själva rörelsen och fastigheten. För 14 000 000kr kommer man över bägge delarna. Man har haft en markupplåtelse hos kommunen gällande uteservering, ca 80 sittplatser. För tiden 23-04-05 t.o.m 23-09-03 till en kostnad om ca 60 000kr Med fastigheten menas i detta fall endast skalet utan lös egendom. Rörelsen avser alla maskiner i form av kyl, frys, pizzaugn, stekhäll mm mm. och inventarier möbler etc.

  • Premium
Risdal 6, null, Sotenäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Risdal 6

Villa
Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
2 995 000 kr
60 + 12 m²
4 rum
1 077 m² tomt

Är ni på jakt efter ett enskilt, privat läge? Då har ni hittat rätt. Här på klippan ligger detta sommarhus med en svårslagen utsikt över Åbyfjorden. Ta en promenad er till havet för ett dopp i blå eller bara njut av stillheten och lugnet. Detta hus är en "husvagn de luxe" då det drivs med hjälp av gasol och solceller. Fina utemiljöer med uppbyggda altaner och uterum för kulna kvällar. Ett ställe som med sitt unika läge görs sig bäst på plats. Gäststuga som kommer bli flitigt använd.

Rished 8, null, Sotenäs kommun

Rished 8

Villa
Sotenäs kommun
Fastighetsbyrån Kungshamn
1 495 000 kr
61 m²
4 rum
1 180 m² tomt

Välkommen till Rished 8. Fastigheten är ursprungligen vald för sitt höga och soliga läge med utsikt över nejden. Tomten är lättskött med berg i dagen. Här finner ni en Värsåsstuga uppförd 1967 samt tillbyggd -77 och har varit i samma familjs ägo sen starten och förvaltats väl genom åren. Promenadavstånd till havet som erbjuder krabbfiske och salta bad eller varför inte Germunneröd vatten som också på promenadavstånd för den som föredrar sötvatten. Här bor man lugnt med kustmetropolerna Kungshamn, Hunnebostrand och Bohus Malmön på bekvämt avstånd

Visar alla 8