Kapellgatan 2

Kapellgärdet, Uppsala kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2008
Förening
BRF Tryckaren, Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 851 kr/mån
Driftkostnad
5 544 kr/år
Pris/m²
45 833 kr/m²

- Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information!
- Möjlighet finns till snabbt tillträde!

Välkommen till Kapellgärdet och Kapellgatan 2! Trevlig och välplanerad 1:a med egen uteplats belägen mot innergård och soligt söderläge. Perfekt för dig som studerar, leta första boende eller övernattningslägenhet. Här har ni nyproduktion när det är som bäst med enkelhet, funktionalitet och hållbarhet som viktiga ledord.

En öppen och väldisponerad planlösning med genomgående fina och ljusa materialval. I hallen uppmärksammas du av de goda förvaringsmöjligheterna i både linneskåp, garderob samt städskåp. Direkt till höger finner du det helkaklade badrummet. Här finns lyx så som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Forsätter du vidare genom hallen finner du sovalkoven, vardagsrummet och köket i vinkel. Sovdelen ligger avskilt och skapar känslan av ett eget rum och med förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober.
Vardagsrummet och köket ligger intill varandra. Här finns gott om plats för bland annat soffgrupp, tv-möbel och matbord. Förläng rummet under årets varmare dagar genom att öppna upp till den stora uteplatsen. Här kan du njuta av solens strålar från morgon till kväll.

Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum. Området ligger utmärkt till för den som pendlar. Med cykel tar du dig på bara några minuter till Resecentrum, eller citykärnan. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Likaså är det ett bra område för dig som vill studera och önskar ha kort avstånd till Universitetet och nationerna. Busshållplats finner du på nära avstånd.

- Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information!
- Möjlighet finns till snabbt/flexibelt tillträde!

Välkommen att boka dig för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Måna Kanjo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Måna Kanjo, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
0725303403

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.