Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Måna Kanjo

Måna Kanjo

Om mig

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör, min uppgift är att göra det till ditt livs bästa! Jag är född, bosatt och verksam i Uppsala och kan därmed erbjuda ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Genom skarp affärsmässighet, noggrannhet och lyhördhet arbetar jag ständigt för att överträffa min kunders förväntningar och hålla hög kvalité. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om hur jag jobbar och hur jag kan hjälpa dig i ditt livs kanske största affär! :)

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gimogatan 2 D, Norra Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Gimogatan 2 D, Norra Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 2 D, Norra Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 2 D

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/5
3 606 kr/mån
44 796 kr/m²

Välkommen till detta charmiga och stilrena hem som andas nyproduktion och som bjuder på fina inslag och lättmöblerade ytor. Tack vare att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt lämpar sig lägenheten såväl för paret som för singeln med högt ställda krav. Planlösningen är luftig och bjuder in till härliga sammankomster för familj och vänner. Bostad färgsatt i äkta skandinavisk stil med ljusa kulörer som sval bas i kombination med fint parkettgolv och inslag som skapar atmosfär såsom öppen planlösning, köksinredning i vitt och stora fönsterpartier låter ljuset flöda fritt. På den stora balkongen i rakt sydostligt läge fångar ni upp förmiddagens allra bästa soltimmar! Här ryms både möblemang och egna planteringar om så önskas. Belysning och trätrall som bonar in. Ni kan inte njuta av dagen på bättre sätt! Välskött förening som får bra hyresintäkter ifrån tre lokaler som hyrs ut till företag. Vid det nya och närbelägna torget "Mimmi Ekholms plats" i närområdet finns bl.a. apotek, en familjeläkarmottagning med drop-in, gym, ICA-affär, kafé och restauranger. Det finns även förskolor, skolor och lekplatser i området samt Nelins välsorterade mataffär. Naturen finns "runt knuten" och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer som avgår/stannar alldeles utanför fastigheten mot bl.a. city och resecentrum. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala. Vintertid brukar det finnas längd skidspår som börjar direkt utanför huset! Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fyrislundsgatan 46, Årsta, Uppsala kommun

Fyrislundsgatan 46

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 100 000 kr
24,2 m²
1 rum
vån 5/6
1 341 kr/mån
45 455 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmart 1:a med låg månadsavgift högt upp i huset med hiss (vån 5/6) och härlig vy över området! Perfekt lya för dig som är student, ska flytta hemifrån eller behöver en övernattningslägenhet. Planlösningen är välplanerad med förvaringslösningar och stort fönsterparti mot söderläge i det stora rummet som ger ett härligt ljusinsläpp och låter rummet bada av solens strålar. Hallen har bra med plats för avhängningsmöjligheter samt förvaring av skor, två inbyggda garderober samt ett pentry med all utrustning du kan tänkas behöva. Helkaklat badrum med dusch samt det stora rummet med plats för både säng, matbord och liten soffa intill tv-möbeln. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett källarförråd. Välmående bostadsrättsförening där många stora renoveringar är gjorda och mycket låg belåning per kvm. Gott om extern förvaring i förråd som är beläget i källarplan, gemensamt gym att nyttja, barnvagnsförråd, cykelförråd, lekplatser och flertalet gemensamma tvättstugor I lugna och trygga Årsta bor du endast ett stenkast bort från Gränbystaden där du hittar ett brett utbud av såväl shopping, gym och större livsmedelsbutiker. I närheten finns även Årsta Centrum med service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och restauranger. Med 15-30 minuters promenad finns stadskärnan och resecentrum. Enkel anslutning till E4:an för dig som pendlar med bil, bra bussförbindelser samt cykelvägar till city. Här bor du med närhet till alla bekvämligheter du behöver, Ica Årstahallen, spelombud, goda kommunikationer samt trevliga grönområden. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 2