Rantzowgatan 9B

Kirseberg, Malmö kommun Se på karta

845 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35,5 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
HSB BRF Huggaren i Malmö
Om föreningen
Avgift
2 883 kr/mån
Pris/m²
23 803 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna härliga enrummare med rymligt separat kök på Kirsebergs lugna gator! Med nyrenoverat kök och uppfräschat badrum (2021) är den här bostaden helt inflyttningsredo och passar utmärkt som antingen student eller övernattningslägenhet.

Väl inne i denna smarta enrummare på 35,5 kvadratmeter möts vi av en yteffektiv hall som leder oss vidare till bostadens olika sociala ytor. Till vänster har vi bostadens badrum som delvis renoverades hösten 2021, med nya duschväggar, ny WC samt kommod. Lägenhetens utformning skapar goda sociala ytor i allrummet, där du får plats med soffgrupp och säng - som idag är inmålad i härlig mörk kulör för att skapa ytterligare känsla av rymd. Bostadens kök är nyrenoverat och fräscht med moderna färg och materialval som skapar en ljus och rymlig miljö med gott om plats för trevliga middagar.

Att bo på Kirseberg är som att bo i en stad i staden. Stadsdelen är aktiv och anordnar gärna festivaler och event, här råder en trivsam bykänsla och det är lätt att känna sig hemma. Närheten till Värnhemstorget gör det är enkelt att nyttja kollektivtrafiken och med Östervärns tågstation underlättas vardagen ytterligare för pendlare. Här bor man i lugna och trygga kvarter med god service i närområdet och cykelavstånd till city. På kort promenadavstånd finns flera mataffärer, restauranger, apotek, gym, padelhall och busshållplats. En bonus är också närheten till Beijers Park, här kan man njuta av stora gröna ytor, ta en joggingtur eller träna i utegymmet. Sommartid kan man ta en fika på caféet och underhållas av musik och teater då parken brukar vara en del av många olika kulturarrangemang.

Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för ytterligare information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Alexander Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Alexander Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Malmö
076-8840102

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.