Helsingörsgatan 37, vån 4

Kista, Stockholms kommun Se på karta

1 650 000 kr

1 195 000 kr +38 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36,5 m²
Balkong
Nej
Våning
5, hiss finns
Byggår
1976
Förening
HSB BRF Björnö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 653 kr/mån
Pris/m²
45 205 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!
Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.
Varmt välkommen till denna ljusa och perfekt planerade 1:a! Bostaden är väldisponerad och präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i två olika väderstreck. I hallen finns det gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Badrummet är renoverat och utrustat med WC, dusch, tvättmaskin, handfat, spegelskåp och kommod. Vidare in till lägenhetens vältilltagna kök som är välanpassat för Er som gillar att laga middagar. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Matplats för 4-6 personer. Till bostaden hör ett förråd som finns på samma våningsplan. Perfekt första bostad för den som flyttar hemifrån eller som övernattningslägenhet! Lägenheten ligger i ett väldigt bra läge med promenadavstånd till en av Stockholms största shoppingcentrum, Kista galleria som erbjuder shopping, bowling, bibliotek, bio och ett stort urval av restauranger.

Området:

Shopping
Kista Galleria är Sveriges en av de främsta destinationerna inom mode och shoppingupplevelser med ett av Skandinaviens största modeboulevard. 180 butiker och restauranger, Food Court, Filmstaden Kista, O´Learys bowling och gokart och ett brett serviceutbud!

Kommunikationer och boende
Kista är beläget cirka en mil nordväst om Stockholm (Norrtull) med bil. Från Stockholm-Arlanda flygplats är det cirka 30 km till Kista. Kommunikationerna till Kista är utmärkta. E4:an passerar i nordost. E18 löper förbi Kista i sydväst. Kista tunnelbanestation ligger på Blå linjen och är faktiskt en av de få tunnelbanestationer som ligger ovan jord. Resan in till centrala Stockholm med tunnelbanan tar mellan 15–20 minuter.

Kista är kanske Sveriges främsta centrum för IT och högteknologi. Här har många av de främsta teknikföretagen i Sverige kontor. Det gör att det är stort tryck på hotellkapaciteten. Kista har därför en stor mängd hotell och det tillkommer ständigt flera boendemöjligheter. I Kista ligger ett av Sveriges mest spektakulära hotell, det 34 våningar höga Scandic Victoria Tower.

Norr om Kista Centrum ligger Järvafältet, som är ett mycket populärt besöksmål för såväl Kistaborna själva som för invånarna i närliggande orter. Den norra delen av fältet är ett naturreservat. Här har man försökt att bevara naturen precis som den har sett ut i många hundra år. Här finns urskog och pittoreska sjöar som i det närmaste är igenväxta. Vandringsleden Järvaleden är ett perfekt besöksmål för den som vill uppleva ett stycke orörd natur, bara några minuter från storstadsbebyggelsen.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Patrik Barej

Notar
Mäklare Patrik Barej, Notar
0708-67 70 30
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021