Heklagatan 61 H

Kistahöjden, Stockholm Se på karta

1 650 000 kr

1 390 000 kr +19%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31,4 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Kistaterrassen
Om föreningen
Avgift
2 013 kr/mån
Pris/m²
52 548 kr/m²

Låg avgift som ger dig en total boendekostnad under 4000 kr i månaden! Heklagatans bästa läge med milsvid utsikt och fantastiskt ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti i fritt sydväst-läge! Ny bostad från 2017 med golvvärme i det stilrena badrummet samt granitskiva i det vita köket från Ballingslöv. Fullutrustat kök med diskmaskin, micro samt en hall med flertalet garderober. Lättmöblerad bostad med bra ljusinsläpp i 2 väderstreck och halvöppen planlösning!

Fast accepterat pris! Kontakta mäklaren för att boka en visning.

Radhuskänsla med dubbla balkonger vid egen entré samt en balkong i högt söderläge med utsikt över lugnt radhusområde samt Kistas skyskrapor! Runt knuten finns gångväg som tar dig till Kistahöjdens busshållplats på 3 minuter. Därifrån avgår bussar med jämna mellanrum till Kista, Sollentuna, Vällingby, Järfälla, Åkersberga samt Flygbussarna!

I Kista finns T-banan som tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. Åker du istället bil tar du dig enkelt ut på E4:an och vidare in mot stan på ca 15 minuter eller till Arlanda på ungefär lika lång tid. Det finns 49 parkeringsplatser i föreningen så möjligheten är god till en parkeringsplats för 400 k/mån för den som önskar.

Kista Galleria är en av Sveriges öppnaste gallerior med shopping, bio, livsmedel, eventcenter och Sveriges största foodcourt! Här finns även 8 olika gymkedjor samt gott om löpar- och promenadspår för den aktive!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista