Kungsklippan 11, 4tr

Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun Se på karta

2 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
1938
Förening
BRF Glasberget på Kungsholmen
Om föreningen
Avgift
1 904 kr/mån
Pris/m²
97 917 kr/m²

**Hör av er för privatvisningar! ** Välkommen till denna ljusa och fint renoverade bostad som har låg avgift i en stabil förening! Lägenheten har ljusa väggar och fint trägolv med högt i tak, ljus och rymlig hall, renoverat kök med äldre och otroligt charmiga bevarade detaljer. Dessa 24 kvm har onekligen gott om förvaringsmöjligheter i relation till dess storlek. Renoverat badrum med stilrena materialval som har dusch, wc, tvättmaskin och kommod. Välkommen på visning!

Här bor du nära vattnet längs Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand med kort gångavstånd in till City! Närmaste tunnelbana är Rådhusets blåa linje som ligger precis utanför porten, bara en station från T-Centralen. Centralare än såhär blir det inte! Kungsholmen karaktäriseras av sin närhet till vatten samt härliga promenad-och joggingstråk och var du än befinner dig så har du närhet till parker och grönska i symbios med att du har gångavstånd till City's kommunikationer såsom Arlanda Express, tunnelbanans samtliga linjer och bussförbindelser.
Du har direkt närhet till olika matbutiker, serviceutbud, shopping och ett brett restaurang, bar och caféutbud. Om man promenerar cirka 10 minuter bort västerut längs Fleminggatan så kommer man till Fridhemsplan och populära Västermalmsgallerian som är en attraktiv knytpunkt på Kungsholmen. I det området finner du den populära Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med sandstrand, i "Rålis" arrangeras konserter, friluftsteater, utomhusbio och olika typer av idrottsaktiviteter. Du kan med fördel ta en härlig promenad hem på10-15 minuter från Rålambshovsparken längs vackra Norr Mälarstrand där du även hittar trendiga restauranger som t.ex. Trattorian, Orangeriet, Pontonen och Mälarpaviljongen om du vill stanna till för en matbit invid en idyllisk miljö

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen

Kontakta mäklaren

Erin Kiruk

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
Mäklare Erin Kiruk, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
0767-932620