Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Frödingsvägen 7, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:15
Frödingsvägen 7, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Frödingsvägen 7, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Frödingsvägen 7

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 595 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/4
2 551 kr/mån
87 683 kr/m²

Med synnerligen eftertraktat läge i attraktiv förening finns denna charmiga och smakfulla tvåan som har ett exklusivt renoverat kök. Generös lägenhet med nymålade ytskikt och stora fönsterpartier vilket ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig rymd. Ljus och luftig bostad som har balkong med härlig vy över den fridfulla gatan. Spatiöst vardagsrum som ger plats för nära och kära att umgås i, här finns plats för de större sällskapsbjudningar. Bostaden ligger belägen på mycket attraktiv adress på Kungsholmen i Fredhäll. Här bor ni nära kommunikationer, shopping, grönområden, dagligvaruhandel och med näravstånd till caféer och restauranger. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
Kungsklippan 20, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Kungsklippan 20, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsklippan 20, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsklippan 20

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 495 000 kr
40 m²
2 rum
vån 9/9
4 460 kr/mån
112 375 kr/m²

På våning 9 hittar du denna magnifika tvåa som erbjuder en perfekt kombination av optimal planlösning och enastående panoramavyer. När du kliver in i bostaden möts du genast av en fantastisk utsikt som breder ut sig framför dig. Den rymliga terrassen bjuder in till härliga stunder, där du kan njuta av din morgonkaffe medan solen stiger över Stockholms takåsar, samt av kvällssolen i terrassens andra hörn. På kvällen förvandlas utsikten till ett förtrollande skådespel med stadens glittrande ljus. Lägenheten har en optimal planlösning med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket, som har utgång till den stora terrassen, är utrustat med moderna apparater och erbjuder en matplats för 2-4 personer. Det stora vardagsrummet, beläget mellan kök och sovrum, har en naturlig planlösning för alla möbler. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och annan önskvärd inredning och erbjuder även det tillgång till terrassen. Bostaden har generösa garderober och smarta förvaringslösningar som hjälper dig att hålla ordning och reda. Du bor i en välskött och stabil förening, Sveriges näst största, Brf Kungsklippan i Stockholm. Som medlem har du tillgång till fem takterrasser, fyra tvättstugor, möjlighet att hyra plats för kajak samt fyra övernattningsrum för gäster. Föreningen äger sina tolv fastigheter, vilket innebär att marken inte är tomträtt. Lägenheten ligger ytterst centralt och attraktivt på Kungsholmen, med bara några minuters promenad till City och T-centralen. Här finns utmärkta kommunikationer med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. Rådhusets tunnelbanestation (blå linje) och T-centralen (röd, grön och blå linje) är nära till hands. Området erbjuder även vackra promenadstråk längs vattnet runt Kungsholmen samt närhet till matvarubutiker och populära restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stagneliusvägen 43, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Stagneliusvägen 43, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Stagneliusvägen 43, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Stagneliusvägen 43

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 950 000 kr
31 m²
1.5 rum
1 345 kr/mån
95 161 kr/m²

Här bor ni i en välskött och skuldfri bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och en gemensam takterrass med en magisk utsikt där man kan grilla i kvällssolen. Denna välplanerade lägenhet om 31 kvm är belägen i ett högt och tyst läge intill Fredhällsparken. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp och en ogenerad balkong med utsikt mot en lugn gata. Här finns en smart sovdel, goda förvaringsmöjligheter och öppna sällskapsytor som skapar en rymlig känsla. Området Fredhäll, ett idylliskt område med funkishus från 1930-talet, är känt för sina gröna parker och mysiga promenadstråk. Området har en stark sommarkaraktär med sina badklippor och friluftsbad som kan användas året om. Här finns allt du behöver: mataffärer, restauranger, caféer, dagis och skolor. En av de mest populära mötesplatserna är restaurang/café Solstugan, som erbjuder fantastisk utsikt över Mälaren. Nära till hands finns även Mariebergs centrum och Lindhagensgallerian med ett brett utbud av service och shoppingmöjligheter. Kommunikationer Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbana från Kristineberg och Thorildsplan (grön linje), som tar dig till Fridhemsplan på cirka 3 minuter och till T-centralen på cirka 12 minuter. Busslinjer som 1, 49 och 62 erbjuder bekväma resor till och från olika delar av staden. Närservice I Fredhäll finns all tänkbar service: mataffärer, restauranger, caféer, minigolfbanor, dagis, grundskolor, gymnasium, apotek, frisörer, systembolag, postkontor och banker. Parkering Boende i området kan ansöka om boendeparkeringstillstånd hos Gatu- och Fastighetskontoret för att underlätta parkering. Enligt föreningen är lägenheten 1 rok men den disponeras som 1,5 rok. Välkommen till ett perfekt boende i hjärtat av Fredhäll!

  • Premium
Sysslomansgatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Sysslomansgatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Sysslomansgatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Sysslomansgatan 11

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 895 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 6/7
2 279 kr/mån
102 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och välplanerade tvåa, belägen högst upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp och en solig balkong! Denna ljusa bostad erbjuder stora fönster, vackert golv och generös takhöjd som skapar en luftig och rymlig känsla. Lägenheten har en härlig balkong med utsikt mot Rålambshovsparken och dess grönska. Det rymliga vardagsrummet har plats för en större soffa och matbord, vilket gör det perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Det stilrena köket är utrustat med diskmaskin och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Det fräscha och ljusa badrummet har plats för tvättmaskin för extra bekvämlighet. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och genomgående i lägenheten finns gott om förvaringsmöjligheter. Föreningen har dessutom en fin takterrass som medlemmarna kan nyttja, perfekt för soliga dagar och sociala stunder. Området Här bor ni i ett attraktivt läge på Kungsholmen, med en perfekt kombination av citypuls och grönskande områden. Ett stort utbud av restauranger, shopping och grönområden finns i närheten. Njut av vackra promenadstråk eller en löprunda längs vattnet – den 10 km långa slingan runt Kungsholmen är populär bland motionärer. Kommunikationer Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, flygbuss och flera busslinjer som tar dig både norrut och söderut, bara 5 minuter från huset. Miss inte chansen att se denna underbara lägenhet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svarvargatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 11:45
Svarvargatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Svarvargatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Svarvargatan 11

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
3 400 kr/mån
91 563 kr/m²

På en av Kungsholmens bästa adresser, som även tillhandahåller garage, finner ni denna väl genomtänkta tvåa i en fastighet från 1897 (1,5 rum enligt föreningens register). En exklusiv lägenhet med industriell elegans färdigställd 2017. Bostaden präglas genomgående av dess detaljer; från det stilrena köket med kvalitativa, integrerade vitvaror med den ljusa bänkskivan i stenkomposit till badrummet med sin dolda förvaring bakom den väl tilltagna spegeln, blandare med dubbla handtag samt tvättpelare. Sovrummet har praktiskt separerats med glasinfattade och mörklackade dörrar i stål med plats för stor säng, nattduksbord och förvaring. Den generösa takhöjden tillsammans med de stora öppningsbara fönsterpartierna i vardagsrummet bidrar till ett rikligt ljusinsläpp och rymd med en vidsträckt utsikt snett ner mot Kungsholms strand. Här har du gott om utrymme för soffgrupp, mediamöbler och bord för sociala tillställningar. Här bor du på ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen! Ett stenkast från porten ligger Kungsholms Strands vackra promenadstråk längs kanalen mittemot Karlbergs slott. Runt hela Kungsholmen finns båtbryggor och strandpromenader och du har även goda kommunikationer med gångavstånd från porten. På endast några minuter tar du dig till tunnelbanans blåa och gröna linje samt Västermalmsgallerian där det erbjuds ett stort serviceutbud och även ett flertal busslinjer. I området finns flera caféer och restauranger

  • Premium
  • Hiss
Kungsholmsgatan 9, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Kungsholmsgatan 9, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholmsgatan 9, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholmsgatan 9

Lägenhet
Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/8
3 448 kr/mån
87 727 kr/m²

Nyrenoverad etta i toppläge på Kungsholmen, endast 5 minuters promenadavstånd från Centralen, även nära Rådhuset T-bana finner ni denna pärla med sociala ytor och bra ljusinsläpp. Yteffektiv planlösning med genomgående bra skick samt med bra förvaringsmöjligheter. Extern förvaring finns i ett källarförråd som tillhör bostadsinnehavaren. Lägenheten tillhör en av de största och mest populära föreningarna i Stockholm, där bla 5 unika takterrasser är några av föreningens faciliteter med hänförande utsikt över Stockholms siluetter. Föreningen är stabil och har god ekonomi där man även äger marken. Varmt välkommen in till en bostad som måste upplevas! En mycket positiv sak är att lägenheten precis stamrenoverats och är i toppskick. Endast 4-5 minuters promenad till T-Centralen och Arlanda Express precis intill Klara Sjö med närhet till vatten och populära promenadstråk. Det oslagbara läget på Kungsholmens östra strand angränsande city och Norrmalm ger även gångavstånd till Stockholms centrala shoppinggator där du hittar butiker så som NK och Åhléns City.

  • Premium
  • Hiss
Inedalsgatan 9 F, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 18 aug kl 12:00

Inedalsgatan 9 F

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 1/6
3 630 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade och genomgående 3,5:a med en stor, härlig uteplats mot innergården. Tvättmaskin finns i det fräscha badrummet. Lägenheten är i gott skick och vitvaror har nyligen bytts ut (spis 2024, tvättmaskin 2023). Här bor du i en populär och stabil förening med eget garage och en trevlig innergård med lekplats och plats att grilla m m. Bostadens läge är oslagbart då du har en omedelbar närhet till Fridhemsplan med alla butiker och service, tunnelbana och bussar samt Kungsholms strand och Kronobergsparken med härliga promenadstråk. Brf Inedal 16 är en förening med mycket god ekonomi. Garage finns i fastigheten och garageplats finns att hyra för 800 kr/mån med direkt access från den rymliga hissen (separat kö). Kvarteret med dess omgivningar är lugnt med omedelbar närhet till grönområden och vatten trots det mycket centrala läget med allt vad det innebär av service och kommunikationer. I närhet till bostaden finns tre stora matvarubutiker samt Västermalmsgallerian för shopping, restauranger och fik.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Lidnersgatan 10, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:40

Lidnersgatan 10

Lägenhet
Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/6
2 812 kr/mån
83 194 kr/m²

Varmt välkommen till den här lyxigt renoverade bostaden på Kristineberg. Här bor ni med vacker grönska utanför och ni har även sjöglimt från fönstret på en av områdets lugnaste gator. Lägenheten är totalrenoverad med lyxiga tillval. Planlösningen har ändrats och det tillkom social köksö till det vackra köket (renoverat sommar 2023) samt stilrent badrum (renoverat hösten 2022) med golvvärme. I samband med renoveringen målades även hela lägenheten om och nytt parkettgolv lades. Bostaden ligger i västligt läge och har ett härligt solläge med direkt ljusinsläpp under eftermiddagen. Samtliga fönster vetter mot en lugn och grönskande gård mellan husen. Till lägenheten hör ett förråd och ni har gott om förvaring. HSB Brf Karolinerna är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 4537 kr i lån per kvm. Detta är en av HSB:s största föreningar och har 252 bostadsrätter. Föreningen tillhandahåller trädgård med grillplats, vackert lusthus, hobbyrum/snickarrum, tre tvättstugor, cykelrum, föreningslokal samt en gästlägenhet att hyra. Ta vara på tillfället att förvärva den här underbara lägenheten! I Kristineberg bor du med grönskan direkt utanför dörren och med vatten och badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och välbesökta restauranger. Motionsspår finns precis utanför huset och tar dig runt hela Kungsholmen. Du har även nära till City vilket ger dig det bästa av två världar. Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje, med endast fyra stationer till Odenplan når du på tre minuters promenad. Lindhagens galleria med ICA Maxi, Systembolaget, apotek mm når du på cirka 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.

  • Plus
  • Hiss
Sankt Göransgatan 153, Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 153

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 195 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 4/10
1 364 kr/mån
97 556 kr/m²

Varmt välkomna till den här fint renoverade lägenheten med ekparkett, dimbar ljussättning och gediget renoverat kök från Epoq. Här bor ni med närhet till det mesta! Högt upp i huset med utsikt över grönska samt ett härligt ljusinsläpp från fönsterna. Bostaden erbjuder gott om förvaring och smart planering vilket gör lägenheten lättmöblerad. Fantastiskt kök med diskmaskin, eget ljusinsläpp och goda arbetsytor. Här är ett hem att trivas i! Förutom en trivsam lägenhet kommer ni bo i en stabil förening där du som medlem får ta del av alla fantastiska gemensamma utrymmen. Här har vi en föreningen som erbjuder mycket vardagslyx. Föreningen erbjuder bastu (!), relaxavdelning, fest- & gästlokal, möblerad takterrass (!), flera gemensamma vädringsbalkonger där ni kan njuta av kvällssolen, stor tvättstuga med tvättider dygnet runt samt grillplats på gården. Med andra ord kan ni enkelt ha gäster och njuta av grillkvällar med fantastisk utsikt alternativt få lite extra vardagslyx. Utöver detta har föreningen god ekonomi och därav lågavgift. Här bor ni i ett lugnt område som växer med direkt närhet till det mesta. Precis utanför entrén har ni tunnelbanans blåa linje och en kort promenad har ni tunnelbanans gröna linje. Här går även innerstadsbussar. Bostaden är placerad emellan Fridhemsplan och Hornsbergs Strand där ni med kort promenad kan bada vid badbryggorna och äta på restaurangerna vid Hornsbergs Strand alternativt en ta en kort promenad för att komma till pulsen vid Fridhemsplan och ta del av alla mysiga restauranger där och annat utbud av servicebutiker. I området finns även Lindhagensgallerian med Ica Maxi, SATS, systembolaget m.m. Kort avstånd till mysiga promenadstråk längs med vattnet.

  • Hiss
Kungsklippan 17B, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsklippan 17B

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 895 000 kr
27 m²
1.5 rum
vån 1/6
1 023 kr/mån
107 222 kr/m²

Här finner du en underbar lägenhet belägen på en eftertraktad adress mitt på Kungsholmen där du har nära till allt. Bostaden är välplanerad och passar dig perfekt om du vill bo i en fräsch och vacker lägenhet i en attraktiv bostadsrättsförening. Här kan ni njuta av de välbevarade detaljerna anno 1911 så som fina snickerier, djupa fönsternischer, takrosett samt generös takhöjd samtidigt som ni får en smakfullt renoverad lägenhet. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp där alla fönster vetter ut mot den lugna innergården. För att bibehålla rymligheten finns det ett sovrum med gott om förvaring. Till lägenheten hör ett förråd. Lägenheten kan säljas inredd, perfekt för övernattningslägenhet eller för dig som köper lägenhet för första gången. En väldigt stabil förening med god ekonomi som avspeglas av den låga avgiften där även bredband ingår. Föreningen äger marken samt är en äkta bostadsrättsförening. Området är optimalt! Direkt närhet till vatten och härliga promenadstråk runt Kungsholmen och vackra Norr Mälarstrand. Pulsen vid Fridhemsplan ligger ett stenkast bort. Både fin grönska i Kronobergsparken och närhet till underbara Rålambshovsparken. Samt bra utbud av restauranger och caféer som till exempel Mälarpaviljongen och Orangeriet Bar & Café. Bara en kort promenad bort har ni Åhléns City, Sergels torg och all annan shopping och nöje som Stockholms innerstad har att erbjuda. 1 minut bort har ni Rådhusets tunnelbanestation som endast är en station från T-centralen där det finns tågförbindelser och Arlanda Express. Med promenad är T-centralen endast 5 minuter bort. Med hjälp av innerstadsbussarna kommer man snabbt till Stureplan, Odenplan, slussen och Gamla stan. Verkligen en av Kungsholmens mest centrala adresser!

Jaktvarvsplan 3, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Jaktvarvsplan 3, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 150 000 kr
30 m²
2 rum
vån 3/4
1 995 kr/mån
105 000 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet belägen högt upp i huset på en attraktiv gata i hjärtat av Kungsholmen. Fastigheten är från tidigt 30-tal och i lägenheten kan ni känna av de välbevarade detaljerna så som generös takhöjd, vackra fönsterdetaljer samt fina snickerier. Det rika insläppet av ljus från stora fönsterpartier som vetter mot en lugn återvändsgränd och den generösa takhöjden ger en sann känsla av rymd. Lägenheten är i mycket gott skick med nyrenoverat kök samt renoverade ytskikt. I samband med köksrenovering skapades sovrummet. Bostaden är registrerad som en 1:a men används idag som en mini 2 rok. Till bostaden hör ett förråd. Ta vara på möjligheten att förvärva den här pärlan! Föreningen är stor och stabil med 142 st lägenheter och 13 lokaler. De äger marken och har en belåningsgrad om endast 1896 kr i lån/kvm. Här erbjuds ni som medlemmar en trevlig innergård med grillmöjligheter, övernattningslägenhet, cykelrum samt tre tvättstugor där den närmaste är i samma hus som bostaden ligger i. Området är optimalt! Här finner ni ett väldigt lugnt och tryggt område med väldigt lite trafik tack vare att gatan är endast en vändplats. Ni har vackra promenadslingor längs med vattnet på klassiska Kungsholmen Runt som ni når genom en kort promenad ner till Norr Mälarstrand. För er som vill bada har ni badstrand vid Smedsuddsbadet och Kronobergsbadet med kort promenadavstånd. Det är även bara någon minuts promenad till flertalet parker som till exempel Kronobergsparken, för att inte nämna stadens lunga - Rålambshovsparken, med lekpark, utegym, skatepark och båtklubb. Här erbjuds ni en stor mångfald med populära restauranger och caféer samt flera stora mataffärer och gym. Shoppingmöjligheterna är också goda med populära Västermalmsgallerian en kort promenad bort. Kommunikationsmöjligheterna är perfekta, en kort promenad till Fridhemsplans både gröna och blåa tunnelbanelinje samt flera busslinjer.

  • Hiss
Kungsbro strand 21, Kungsholmen - Kungsbro strand, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00

Kungsbro strand 21

Lägenhet
Kungsholmen - Kungsbro strand, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 895 000 kr
42 m²
2 rum
4 317 kr/mån
92 738 kr/m²

På ett av Kungsholmens charmigaste områden finner ni denna ljuvliga och väldisponerade bostad. Lugnt belägen, yteffektiv med gott om förvaring. Lägenheten bjuder på en social öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats. Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och och grönskande lummigt område. Attraktivt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger, shopping, grönområden och bra kommunikationer. Nedanför finner ni en av Stockholms vackraste sjöpromenader. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet som löper precis utanför lägenheten, slingan runt Kungsholmen är 10 km. 10 minuters promenad till T-centralen och Åhléns, bättre än såhär blir det inte. Välkommen att längta hem, denna lägenhet vill ni bara inte missa, hjärtligt välkomna på visning! Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss
Wennerbergsgatan 6A, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Wennerbergsgatan 6A

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 6/7
1 529 kr/mån
91 458 kr/m²

Högt upp i huset finner ni den här fantastiska lägenheten med rymlig balkong i sydvästläge samt har en lummig utsikt med sjöglimt. Bostaden är optimalt planerad där dess rymliga sociala ytor ger plats för att med enkelhet möblera med både säng, soffa och matbord för flera personer. Med dess stora fönsterpartier och insynsskyddade läge erbjuds ett stort ljusinsläpp med härlig takhöjd. Lägenheten är i gott skick med vacker nyslipad fiskbensparkett som pryder golvet och ölandskalksten i hallen. Köket ligger med öppenplanlösning mot vardagsrummet och är smakfullt renoverat med goda arbetsytor samt förvaringsutrymmen. Badrummet är helkaklat och ger god plats för dusch, wc och tvättställ. Utöver det har bostaden goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben. Till lägenheten hör ett förråd. Föreningen är en trygg och stabil förening med god ekonomi. Avgifterna är låga och senaste ändringen var till och med avgiftssänkning vilket är ett gott tecken på välskött förening. Marieberg är ett lugnt område på Kungsholmen med närhet till det mesta. Flertalet parker som till exempel Rålambshovsparken ligger en kort promenad därifrån. Ni har även nära till vattnet vid Mälaren, med Smedsuddsbadet några hundra meter bort, nyöppnade resturang Eden, samt ett flertal mataffärer, caféer och systembolag. Här har ni även goda kommunikationsmöjligheter med bussar samt kort gångavstånd till Thorildsplan tunnelbanestation.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13