Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tolgay Erdinc

Tolgay Erdinc

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stagneliusvägen 43, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Stagneliusvägen 43, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Stagneliusvägen 43, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Stagneliusvägen 43

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 950 000 kr
31 m²
1.5 rum
1 345 kr/mån
95 161 kr/m²

Här bor ni i en välskött och skuldfri bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och en gemensam takterrass med en magisk utsikt där man kan grilla i kvällssolen. Denna välplanerade lägenhet om 31 kvm är belägen i ett högt och tyst läge intill Fredhällsparken. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp och en ogenerad balkong med utsikt mot en lugn gata. Här finns en smart sovdel, goda förvaringsmöjligheter och öppna sällskapsytor som skapar en rymlig känsla. Området Fredhäll, ett idylliskt område med funkishus från 1930-talet, är känt för sina gröna parker och mysiga promenadstråk. Området har en stark sommarkaraktär med sina badklippor och friluftsbad som kan användas året om. Här finns allt du behöver: mataffärer, restauranger, caféer, dagis och skolor. En av de mest populära mötesplatserna är restaurang/café Solstugan, som erbjuder fantastisk utsikt över Mälaren. Nära till hands finns även Mariebergs centrum och Lindhagensgallerian med ett brett utbud av service och shoppingmöjligheter. Kommunikationer Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbana från Kristineberg och Thorildsplan (grön linje), som tar dig till Fridhemsplan på cirka 3 minuter och till T-centralen på cirka 12 minuter. Busslinjer som 1, 49 och 62 erbjuder bekväma resor till och från olika delar av staden. Närservice I Fredhäll finns all tänkbar service: mataffärer, restauranger, caféer, minigolfbanor, dagis, grundskolor, gymnasium, apotek, frisörer, systembolag, postkontor och banker. Parkering Boende i området kan ansöka om boendeparkeringstillstånd hos Gatu- och Fastighetskontoret för att underlätta parkering. Enligt föreningen är lägenheten 1 rok men den disponeras som 1,5 rok. Välkommen till ett perfekt boende i hjärtat av Fredhäll!

  • Premium
Sysslomansgatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Sysslomansgatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Sysslomansgatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Sysslomansgatan 11

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 895 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 6/7
2 279 kr/mån
102 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och välplanerade tvåa, belägen högst upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp och en solig balkong! Denna ljusa bostad erbjuder stora fönster, vackert golv och generös takhöjd som skapar en luftig och rymlig känsla. Lägenheten har en härlig balkong med utsikt mot Rålambshovsparken och dess grönska. Det rymliga vardagsrummet har plats för en större soffa och matbord, vilket gör det perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Det stilrena köket är utrustat med diskmaskin och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Det fräscha och ljusa badrummet har plats för tvättmaskin för extra bekvämlighet. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och genomgående i lägenheten finns gott om förvaringsmöjligheter. Föreningen har dessutom en fin takterrass som medlemmarna kan nyttja, perfekt för soliga dagar och sociala stunder. Området Här bor ni i ett attraktivt läge på Kungsholmen, med en perfekt kombination av citypuls och grönskande områden. Ett stort utbud av restauranger, shopping och grönområden finns i närheten. Njut av vackra promenadstråk eller en löprunda längs vattnet – den 10 km långa slingan runt Kungsholmen är populär bland motionärer. Kommunikationer Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, flygbuss och flera busslinjer som tar dig både norrut och söderut, bara 5 minuter från huset. Miss inte chansen att se denna underbara lägenhet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsholmsgatan 9, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Kungsholmsgatan 9, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholmsgatan 9, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholmsgatan 9

Lägenhet
Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/8
3 448 kr/mån
87 727 kr/m²

Nyrenoverad etta i toppläge på Kungsholmen, endast 5 minuters promenadavstånd från Centralen, även nära Rådhuset T-bana finner ni denna pärla med sociala ytor och bra ljusinsläpp. Yteffektiv planlösning med genomgående bra skick samt med bra förvaringsmöjligheter. Extern förvaring finns i ett källarförråd som tillhör bostadsinnehavaren. Lägenheten tillhör en av de största och mest populära föreningarna i Stockholm, där bla 5 unika takterrasser är några av föreningens faciliteter med hänförande utsikt över Stockholms siluetter. Föreningen är stabil och har god ekonomi där man även äger marken. Varmt välkommen in till en bostad som måste upplevas! En mycket positiv sak är att lägenheten precis stamrenoverats och är i toppskick. Endast 4-5 minuters promenad till T-Centralen och Arlanda Express precis intill Klara Sjö med närhet till vatten och populära promenadstråk. Det oslagbara läget på Kungsholmens östra strand angränsande city och Norrmalm ger även gångavstånd till Stockholms centrala shoppinggator där du hittar butiker så som NK och Åhléns City.

  • Premium
  • Hiss
Inedalsgatan 9 F, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 18 aug kl 12:00

Inedalsgatan 9 F

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 1/6
3 630 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade och genomgående 3,5:a med en stor, härlig uteplats mot innergården. Tvättmaskin finns i det fräscha badrummet. Lägenheten är i gott skick och vitvaror har nyligen bytts ut (spis 2024, tvättmaskin 2023). Här bor du i en populär och stabil förening med eget garage och en trevlig innergård med lekplats och plats att grilla m m. Bostadens läge är oslagbart då du har en omedelbar närhet till Fridhemsplan med alla butiker och service, tunnelbana och bussar samt Kungsholms strand och Kronobergsparken med härliga promenadstråk. Brf Inedal 16 är en förening med mycket god ekonomi. Garage finns i fastigheten och garageplats finns att hyra för 800 kr/mån med direkt access från den rymliga hissen (separat kö). Kvarteret med dess omgivningar är lugnt med omedelbar närhet till grönområden och vatten trots det mycket centrala läget med allt vad det innebär av service och kommunikationer. I närhet till bostaden finns tre stora matvarubutiker samt Västermalmsgallerian för shopping, restauranger och fik.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Wennerbergsgatan 6A, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Wennerbergsgatan 6A

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 6/7
1 529 kr/mån
91 458 kr/m²

Högt upp i huset finner ni den här fantastiska lägenheten med rymlig balkong i sydvästläge samt har en lummig utsikt med sjöglimt. Bostaden är optimalt planerad där dess rymliga sociala ytor ger plats för att med enkelhet möblera med både säng, soffa och matbord för flera personer. Med dess stora fönsterpartier och insynsskyddade läge erbjuds ett stort ljusinsläpp med härlig takhöjd. Lägenheten är i gott skick med vacker nyslipad fiskbensparkett som pryder golvet och ölandskalksten i hallen. Köket ligger med öppenplanlösning mot vardagsrummet och är smakfullt renoverat med goda arbetsytor samt förvaringsutrymmen. Badrummet är helkaklat och ger god plats för dusch, wc och tvättställ. Utöver det har bostaden goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben. Till lägenheten hör ett förråd. Föreningen är en trygg och stabil förening med god ekonomi. Avgifterna är låga och senaste ändringen var till och med avgiftssänkning vilket är ett gott tecken på välskött förening. Marieberg är ett lugnt område på Kungsholmen med närhet till det mesta. Flertalet parker som till exempel Rålambshovsparken ligger en kort promenad därifrån. Ni har även nära till vattnet vid Mälaren, med Smedsuddsbadet några hundra meter bort, nyöppnade resturang Eden, samt ett flertal mataffärer, caféer och systembolag. Här har ni även goda kommunikationsmöjligheter med bussar samt kort gångavstånd till Thorildsplan tunnelbanestation.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5