Mäklare Jakob Gustavsson

Jakob Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Parkgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 12:40

Parkgatan 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 495 000 kr
50 m²
1 rum
vån 0,5/5
1 864 kr/mån
89 900 kr/m²

Här ser ni en mycket unik lägenheten med högt i tak belägen på fantastiska Parkgatan. Fastigheten byggdes 1902 med vackert smyckad fasad. Lägenheten är en tyst bostad som erbjuder generös takhöjd om 3,3 meter och trevliga välbevarade detaljer, som stora fönsterpartier i fil och vackra stuckaturer. Lägenheten ligger i söderläge med ett härligt ljusinsläpp och vetter mot den mysiga Kronobergsparken. Här erbjuds ni ett rymligt kök med två fönster, stort vardagsrum med gott om plats för diversemöbler samt ett sovloft. Bostaden ligger i en trygg och stabil förening med låg skuldsättning om endast 3610 kr/kvm. Föreningen erbjuder gemensam tvättstuga, övernattningsrum för uthyrning samt helt nyrenoverad innergård som sommartid erbjuder avkoppling och möjlighet till grillkvällar i mysig miljö med pergola, platsbyggda möbler, två gasolgrillar, diskbänk med varm- och kallvatten, planteringar med självbevattning och energisnål ledbelysning. • Vackra sekelskiftesdetaljer, anno 1902 • Generös takhöjd om 3,3 m • Vacker lägenhet med möjligheter • Stabil förening Huset har ett mycket attraktivt läge i trevliga kvarter på Kungsholmen med direkt närhet till Kronobergsparken, Kanalparken och Riddarfjärden. Kvarteren utvecklas hela tiden med restauranger, butiker och sommargator. Cirka 200 m till ICA, apotek och Systembolag. Tio minuters gångavstånd från Centralen och Fridhemsplan. Kronobergsparken erbjuder utegym, basketplan, parklek och gräsytor för picknick. Nere vid strandpromenaden på Norr Mälarstrand ligger bl. a. omtyckta Mälarpaviljongen och vid Rålambshovsparken finns badplatser, båtbryggor och grönområden, så även längs Kungsholmsstrand. Promenad- och joggingstråket löper utmed vattnet runt hela Kungsholmen. Närhet till goda kommunikationer via buss och tunnelbana med både grön och blå linje.

 • Plus
 • Hiss
Palmbladsvägen 2, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 14:40
Palmbladsvägen 2, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Palmbladsvägen 2, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Palmbladsvägen 2

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 750 000 kr
26,7 m²
1 rum
vån 4/5
2 456 kr/mån
102 996 kr/m²

Högt upp i huset finner ni den här charmiga lägenheten med balkong i västligt läge. Tack vare läget på balkongen har ni eftermiddags-, kvällssol. Här bor ni i ett lugnt läge med fantastisk 30-talscharm och välbevarade detaljer så som vackert fiskbensparkett och stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Planlösningen är optimal och erbjuder förutom den rymliga balkongen ett trivsamt kök, sovalkov samt helkaklat badrum med golvvärme. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Här kommer ni bo i en välskött förening vid namn Brf Nattvardsbarnen. Det är en äkta förening som äger marken och består av 40 st lägenheter och en lokal. De har gjort de stora renoveringarna och erbjuder takterrass, tvättstuga, cykelrum samt sophantering. Läget är svårslaget med närhet till vatten- och grönområden och innerstadens puls. Här bor du centralt på Kungsholmen men i lugna kvarter invid natursköna parker och promenadstråk. I närområdet ligger Fredhällsparken med bland annat plaskdamm och tennisbana. Förutom stans bästa badklippor ligger både Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet, Kritstinebergsklipporna och Hornsbergs strand på behagligt gångavstånd. Med en kort promenad ligger dessutom DN-skrapan med dess utbud av matbutik, systembolag och apotek. Trots det lugna läget är kommunikationerna goda med kort gångavstånd till både Kristinebergs- och Thorildsplans T-banestation samt busshållplats utanför dörren, bland annat linje 1, 4, 54 och 61 som smidigt tar dig genom innerstaden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Creutzgatan 11, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 13:40

Creutzgatan 11

Lägenhet
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 250 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 148 kr/mån
83 333 kr/m²

• Vackra välbevarade 20-talsdetaljer så som orginalgolv och serveringskåp • Generös takhöjd om 2,78 m • Stor, lågt belånad och välskött förening med endast 2140kr i lån/kvm • Låg avgift med förmånligt pris om endast 130 kr för bredband/tv/telefoni • 1 minuter till t-banans gröna linje (Thorildsplan) och 6 minuter till t-banans blå linje (Stadshagen) samt direkt access till buss på Lindhagensgatan • 8 minuter till ICA Maxi, Systemet, apotek och post (Kristineberg) eller Hemköp, Systemet och apotek och post (Marieberg) • 10 minuter till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian • 3 minuter till Friskis och Svettis och flera gym finns i närheten • Stort vindsförråd ingår med möjlighet till extra källarförråd • Delat ägande ok • Sol och bad i området vid Hornsbergs Strand, Fredhällsklipporna, Smedsuddsbadet och Rålambshovsparken • Närhet till flera lokala restauranger vid Hornsbergs Strand Varmt välkommen till en charmig och välplanerad lägenhet på Thorildsplan! Här bor ni mot en vacker innergård i fantastisk 20-talscharm på en av områdets mest lugna gator. I lägenheten finns välbevarade detaljer så som breda fönsternischer, originalgolv, vackra stuckaturer samt en generös takhöjd om 2,78 m. Lägenheten har ett genomgående bra skick med bland annat renoverat badrum samt bra förvaring. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd med möjlighet till gott om förvaring och det finns tillgång till extra källarförråd utan extra kostnad. HSB Brf Kalkonen i Stockholm är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 2140 kr i lån per kvm. Detta är en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsförening med 546 bostadsrätter, 44 hyresrätter samt 4 lokaler och är ritad av arkitekten Sven Wallander som även grundade HSB. Föreningen tillhandahåller flera tvättstugor, trevliga innergårdar med sittgrupper och grillplatser, övernattningslägenheter, hobbyrum samt cykelförråd. På innergården har ni även tillgång till komplettsopsortering. Thorildsplan, är trots sitt mycket centrala läge på Kungsholmen, en gömd oas där ni kommer bort från trafikerade vägar och in på lugna gator med en härlig grönska. Området kantas av vackra 20-talsfastigheter och här finns mysiga lokala cafén och restauranger. Från lägenheten tar det ungefär 2 minuter att gå till Thorildsplans egna tunnelbanestation på gröna linjen som endast ligger 3 stationer från Odenplan. För att ta sig till blå linjen tar det ungefär 6 minuters promenad till Stadshagens tunnelbanestation. Ungefär på samma gångavstånd har ni till Lindhagensgallerian som bland annat erbjuder Ica Maxi, Systembolaget, apotek samt postservice. Utöver det har ni gym 2 minuters gångväg från lägenheten samt fler gym i den direkta närheten. Lägenheten ligger ett kort avstånd till Fridhemsplan och shopping i Västermalmsgallerian. Det finns även vackra promenadslingor med access till sol och bad längs med vattnet vid Hornsberg Strand, Norr Mälarstrand, Kristinebergsklipporna och Rålambshovsparken.

 • Plus
Kungsholms strand 105, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholms strand 105

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
6 495 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 2/5
4 158 kr/mån
96 940 kr/m²

En rymlig 2,5:a med genomgående fina ytskikt, välplanerade kvadratmeter samt generös takhöjd om 3,15 m. Här bor ni i ett fantastiskt läge invid de fina promenadstråken längs Kungsholms Strand och Karlbergskanalen i en lägenhet i mycket gott skick, bland annat med med nyrenoverat badrum. Lägenheten har ett trevligt ljusinsläpp från stora spröjsade fönster och tillsammans med de sociala ytorna som skapas genom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en härlig rymd i lägenheten. Stilen blandas med vackra stuckaturer med modern stil och erbjuder gott om förvaring i form av garderober samt två stycken walk-in closet. En utav dem går smidigt att göra om till antingen ett kontor alternativt ett sovrum. Förutom det erbjuder bostaden bekvämligheter så som tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin. • Föreningen äger marken • Äkta förening • Attraktiv planlösning • Stora fönsterpartier • Garage i föreningen • Stabil förening • Bastu • Gym i närheten Här bor ni på en mycket lugn och central del på Kungsholmen. Precis utanför porten har ni vattnet i Barnhusviken och de lummiga promenad- och löparspåren som tar er runt Kungsholmen. Läget ger er även direkt närhet till all tänkbar service, kommunikation och grönområden med exempel som fina Grubbensparken. På kort gångavstånd når ni snabbt ett brett utbud av matbutiker, caféer, restauranger, gym samt även knutpunkten Fridhemsplan med shopping i Västermalmsgallerian och svårslagna kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans gröna och blå linje samt flertalet innerstads- och flygbussar. Från porten når ni även T-centralen med några minuters promenad.

 • Hiss
Frödingsvägen 7, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 15:20
Frödingsvägen 7, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Frödingsvägen 7, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Frödingsvägen 7

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 150 000 kr
19 m²
1 rum
vån 0,5/4
1 388 kr/mån
113 158 kr/m²

Varmt välkommen till en otrolig charmig lägenhet på Kungsholmen. Här bor ni i ett lugnt läge med fantastisk 30-talscharm och välbevarade detaljer såsom stora fönsterpartier, generös takhöjd samt fina fönsterdetaljer. Lägenheten erbjuder ett ordentligt kök, gott om förvaring och en trevlig planlösning för att kunna utnyttja allt i lägenheten. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. • Rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier • Stor, lågt belånad och välskött förening • Gym och bastu finns i föreningen • Låg avgift med förmånligt pris om endast 69 kr för bredband/tv • 5 minuter promenad till t-banans gröna linje (Kristineberg) • 5 minuter till COOP Kristineberg • 11 minuter till Hemköp och apotek • 14 minuter ICA Maxi, Systembolaget HSB Brf Fredhäll i Stockholm är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 3262kr i lån per kvm. Detta är en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsförening med 788 bostadsrätter och totalt 55 lokaler. Här finns en föreningslokal/festlokal, tre gästlägenheter varav den ena är nyinredd, nyrenoverad bastu, motionslokal, snickarbod samt cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har 8 stycken tvättstugor. Ta vara på tillfället att förvärva den här underbara lägenheten! Fredhäll är den perfekta blandningen av närhet till både natur och stadspuls! Utanför dörren har ni lummiga Fredhällsparken och runt hörnet har ni populära Fredhällsklipporna och Kristinebergs badbrygga för de som gillar sol och bad. I närområdet har ni utomhustennisbana, promenad- och löpspår, restauranger och affärer. Ni har även Hornsbergs Strands fantastiska strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger cirka 10 minuters promenad bort. Bra kommunikationer med både tunnelbana och buss som tar er till Fridhemsplan och City på några få minuter.

 • Premium
Pipersgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 10:40
Pipersgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Pipersgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Pipersgatan 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 650 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 085 kr/mån
97 333 kr/m²

Ett stenkast från Piperska Muren ligger denna trevliga tvåa med balkong. Här har ni en välplanerad lägenhet med gott om förvaring. Tvåan är optimalt planerad och erbjuder ett rymligt sovrum, vardagsrum, ett kök med gott om arbetsytor och badrum som nyligen genomgått ett stambyte. Lägenheten passar såväl paret som singeln. Välskött förening som är den tredje största bostadsföreningen i Sverige med 1031 st bostadsrätter där det bland annat finns 5 takterrasser, gästlägenhet och 3 övernattningsrum. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd. • Delat ägande ok • Rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier • En av Sveriges största bostadsrättsföreningar • Förmånliga avtal för bredband och el • 5 minuter till ICA Kvantum, Systemet och apotek • 5 minuter till Sats och flera andra gym i närheten • 5 minuter till Arlanda Express • 10 minuter till T-Centralen • Flertalet populära restauranger i direkt närhet Lugnt och ostört läge på enkelriktade Pipersgatan med tunnelbaneuppgång, mataffär och bageri ett stenkast från porten. Fastigheten har ett ytterst centralt läge med direkt närhet till vatten och härliga promenadstråk runt Kungsholmen och vackra Norr Mälarstrand. Pulsen vid Fridhemsplan ligger bara ett stenkast bort med både grönskande Kronobergsparken och närhet till underbara Rålambshovsparken. Bra utbud av restauranger och caféer som till exempel Mälarpaviljongen, Mäster Anders och Orangeriet Bar & Café. Bara en kort promenad bort har ni Åhléns City, Sergels torg och all annan shopping och nöje som Stockholms innerstad har att erbjuda. För er som vill komma fram snabbare har ni Rådhusets tunnelbanestation direkt utanför porten som endast är en station från T-centralen där det finns tågförbindelser och Arlanda Express. Med hjälp av innerstadsbussarna kommer man snabbt till Stureplan, Odenplan, Slussen och Gamla stan. Inom nära gångavstånd finner du också City, T-centralen och Arlanda Express. Kvarteret har ett rikt restaurangutbud samt flertalet caféer, spännande delikatessbutiker och torghandel vid Kungsholmstorg.

 • Premium
 • Hiss
Vitalisvägen 7, 2tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 14:10

Vitalisvägen 7, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 250 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 486 kr/mån
81 250 kr/m²

Accepterat pris Varmt välkommen till en otrolig charmig lägenhet med stor social yta på Kungsholmen. Här bor ni i ett lugnt läge med fantastisk 30-talscharm och välbevarade detaljer generös takhöjd samt fina snickerier. Lägenheten har ett totalrenoverat kök med köks-ö från 2023 som ger möjlighet till härliga middagsbjudningar. Hela lägenheten är i ett gott skick med gott om förvaring och erbjuder en mysig sovalkov för att kunna ha en större social yta. Till lägenheten hör ett vindsförråd. • Vackra välbevarade 30-talsdetaljer • Rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier • Stor, lågt belånad och välskött förening med endast 3395 kr i lån/kvm • Låg avgift med förmånligt pris om endast 69 kr för bredband/tv/telefoni • 5 minuter till t-banans gröna linje (Kristineberg) • 5 minuter till COOP Kristineberg • 8 minuter till Hemköp, Systembolaget och apotek • Närhet till flertalet gym • Förråd ingår • Delat ägande ok • Sol och bad i området vid Hornsbergs Strand, Fredhällsklipporna, Smedsuddsbadet och Rålambshovsparken • Närhet till flera lokala restauranger • Gym och bastu finns i föreningen HSB Brf Fredhäll i Stockholm är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 3395 kr i lån per kvm. Detta är en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsförening med 790 bostadsrätter och totalt 55 lokaler. Här finns en föreningslokal/festlokal, tre gästlägenheter varav den ena är nyinredd, nyrenoverad bastu, motionslokal, snickarbod samt cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har 8 stycken tvättstugor. Ta vara på tillfället att förvärva den här underbara lägenheten! Lägenheten ligger i Fredhäll som är den perfekta blandningen av närhet till både natur och stadspuls! Utanför dörren har ni lummiga Fredhällsparken och runt hörnet har ni populära Fredhällsklipporna och Kristinebergs badbrygga för de som gillar sol och bad. I närområdet har ni utomhustennisbana, promenad- och löpspår, restauranger och affärer. Ni har även Hornsbergs Strands fantastiska strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger cirka 10 minuters promenad bort. Bra kommunikationer med både tunnelbana och buss som tar er till Fridhemsplan och City på några få minuter.

 • Plus

Visar alla 7