Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jakob Gustavsson

Jakob Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lidnersgatan 10, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:40

Lidnersgatan 10

Lägenhet
Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/6
2 812 kr/mån
83 194 kr/m²

Varmt välkommen till den här lyxigt renoverade bostaden på Kristineberg. Här bor ni med vacker grönska utanför och ni har även sjöglimt från fönstret på en av områdets lugnaste gator. Lägenheten är totalrenoverad med lyxiga tillval. Planlösningen har ändrats och det tillkom social köksö till det vackra köket (renoverat sommar 2023) samt stilrent badrum (renoverat hösten 2022) med golvvärme. I samband med renoveringen målades även hela lägenheten om och nytt parkettgolv lades. Bostaden ligger i västligt läge och har ett härligt solläge med direkt ljusinsläpp under eftermiddagen. Samtliga fönster vetter mot en lugn och grönskande gård mellan husen. Till lägenheten hör ett förråd och ni har gott om förvaring. HSB Brf Karolinerna är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 4537 kr i lån per kvm. Detta är en av HSB:s största föreningar och har 252 bostadsrätter. Föreningen tillhandahåller trädgård med grillplats, vackert lusthus, hobbyrum/snickarrum, tre tvättstugor, cykelrum, föreningslokal samt en gästlägenhet att hyra. Ta vara på tillfället att förvärva den här underbara lägenheten! I Kristineberg bor du med grönskan direkt utanför dörren och med vatten och badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och välbesökta restauranger. Motionsspår finns precis utanför huset och tar dig runt hela Kungsholmen. Du har även nära till City vilket ger dig det bästa av två världar. Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje, med endast fyra stationer till Odenplan når du på tre minuters promenad. Lindhagens galleria med ICA Maxi, Systembolaget, apotek mm når du på cirka 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.

  • Plus
  • Hiss
Kungsklippan 17B, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsklippan 17B

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 895 000 kr
27 m²
1.5 rum
vån 1/6
1 023 kr/mån
107 222 kr/m²

Här finner du en underbar lägenhet belägen på en eftertraktad adress mitt på Kungsholmen där du har nära till allt. Bostaden är välplanerad och passar dig perfekt om du vill bo i en fräsch och vacker lägenhet i en attraktiv bostadsrättsförening. Här kan ni njuta av de välbevarade detaljerna anno 1911 så som fina snickerier, djupa fönsternischer, takrosett samt generös takhöjd samtidigt som ni får en smakfullt renoverad lägenhet. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp där alla fönster vetter ut mot den lugna innergården. För att bibehålla rymligheten finns det ett sovrum med gott om förvaring. Till lägenheten hör ett förråd. Lägenheten kan säljas inredd, perfekt för övernattningslägenhet eller för dig som köper lägenhet för första gången. En väldigt stabil förening med god ekonomi som avspeglas av den låga avgiften där även bredband ingår. Föreningen äger marken samt är en äkta bostadsrättsförening. Området är optimalt! Direkt närhet till vatten och härliga promenadstråk runt Kungsholmen och vackra Norr Mälarstrand. Pulsen vid Fridhemsplan ligger ett stenkast bort. Både fin grönska i Kronobergsparken och närhet till underbara Rålambshovsparken. Samt bra utbud av restauranger och caféer som till exempel Mälarpaviljongen och Orangeriet Bar & Café. Bara en kort promenad bort har ni Åhléns City, Sergels torg och all annan shopping och nöje som Stockholms innerstad har att erbjuda. 1 minut bort har ni Rådhusets tunnelbanestation som endast är en station från T-centralen där det finns tågförbindelser och Arlanda Express. Med promenad är T-centralen endast 5 minuter bort. Med hjälp av innerstadsbussarna kommer man snabbt till Stureplan, Odenplan, slussen och Gamla stan. Verkligen en av Kungsholmens mest centrala adresser!

Jaktvarvsplan 3, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Jaktvarvsplan 3, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 150 000 kr
30 m²
2 rum
vån 3/4
1 995 kr/mån
105 000 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet belägen högt upp i huset på en attraktiv gata i hjärtat av Kungsholmen. Fastigheten är från tidigt 30-tal och i lägenheten kan ni känna av de välbevarade detaljerna så som generös takhöjd, vackra fönsterdetaljer samt fina snickerier. Det rika insläppet av ljus från stora fönsterpartier som vetter mot en lugn återvändsgränd och den generösa takhöjden ger en sann känsla av rymd. Lägenheten är i mycket gott skick med nyrenoverat kök samt renoverade ytskikt. I samband med köksrenovering skapades sovrummet. Bostaden är registrerad som en 1:a men används idag som en mini 2 rok. Till bostaden hör ett förråd. Ta vara på möjligheten att förvärva den här pärlan! Föreningen är stor och stabil med 142 st lägenheter och 13 lokaler. De äger marken och har en belåningsgrad om endast 1896 kr i lån/kvm. Här erbjuds ni som medlemmar en trevlig innergård med grillmöjligheter, övernattningslägenhet, cykelrum samt tre tvättstugor där den närmaste är i samma hus som bostaden ligger i. Området är optimalt! Här finner ni ett väldigt lugnt och tryggt område med väldigt lite trafik tack vare att gatan är endast en vändplats. Ni har vackra promenadslingor längs med vattnet på klassiska Kungsholmen Runt som ni når genom en kort promenad ner till Norr Mälarstrand. För er som vill bada har ni badstrand vid Smedsuddsbadet och Kronobergsbadet med kort promenadavstånd. Det är även bara någon minuts promenad till flertalet parker som till exempel Kronobergsparken, för att inte nämna stadens lunga - Rålambshovsparken, med lekpark, utegym, skatepark och båtklubb. Här erbjuds ni en stor mångfald med populära restauranger och caféer samt flera stora mataffärer och gym. Shoppingmöjligheterna är också goda med populära Västermalmsgallerian en kort promenad bort. Kommunikationsmöjligheterna är perfekta, en kort promenad till Fridhemsplans både gröna och blåa tunnelbanelinje samt flera busslinjer.

  • Hiss

Visar alla 3