Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jakob Gustavsson

Jakob Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strålgatan 45, Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30

Strålgatan 45

Lägenhet
Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
39 m²
2 rum
vån 4/4
3 118 kr/mån
76 795 kr/m²

En fantastisk lägenhet belägen på vackra Lilla Essingen. Här finner ni en välplanerad tvåa med balkong högst upp i huset. Lägenheten har ett enormt ljusinsläpp från både balkong och stort fönsterparti. Från den rymliga balkongen kan ni njuta av härliga sommarkvällar. Här har ni en inflyttningsklar lägenhet som har genomgående bra skick och en optimal planlösning. Badrummet är helt renoverat då stammarna byttes 2021. Utöver det har bostaden gott om förvaring och ett tillhörande förråd. Lägenheten är registrerad som en 1:a men disponeras idag som en mini 2:a. Missa inte denna chansen för här trivs man verkligen! Brf Övre Volta i Stockholm är en välskött och stabil förening med god sammanhållning. Föreningen erbjuder en mysig terrass, cykelförråd samt tvättstuga. Här har de stora renoveringarna gjorts som till exempel stambytet som skedde 2021. Här bor ni vackra ön Lilla Essingen som ibland kallas för ”landet mitt i stan”. Från lägenheten tar det mindre än 5 minuter att gå ner till bryggorna för att svalka sig. Här samsas lummiga promenadstigar längs med vattnet med båtbryggor, badplatser, mysiga caféer, bagerier, flera olika restauranger samt mataffär. Ni har trots det lummiga läget city både med gångavstånd samt bra med kommunikationsmöjligheter. Busslinjerna 1 och 56 går båda från ön och du tar dig snabbt till city. Idag går pendlingsbåtar från ön året runt. Samtidigt ligger tvärbanan på Stora Essingen och tunnelbanan vid Thorildsplan eller Fridhemsplan inom gångavstånd. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gyllenborgsgatan 16, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:20

Gyllenborgsgatan 16

Lägenhet
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 195 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 229 kr/mån
95 373 kr/m²

Varmt välkommen till en charmig och välplanerad lägenhet på Thorildsplan! Här bor ni i högst upp i huset i en genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck bland annat in mot en vacker innergård i fantastisk 20-talscharm med välbevarade detaljer såsom originalgolv, serveringsskåp samt generös takhöjd. Bostaden är belägen på en av de lugnaste gatorna i området och har ett genomgående bra skick samt bra förvaring i bland annat en 20-talsgarderob. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd med möjlighet till gott om förvaring och det finns tillgång till extra källarförråd utan extra kostnad. Lägenheten är registrerad som en 1 rok men disponeras som en 1,5:a. Det finns även möjlighet att göra om lägenheten till en tvåa genom att flytta ut köket till hallen. • Vackra välbevarade 20-talsdetaljer såsom generös takhöjd, original golv samt breda fönsternischer • Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck • Stor, lågt belånad och välskött förening med endast 2140kr i lån/kvm • Låg avgift med förmånligt pris om endast 130 kr för bredband/tv/telefoni HSB Brf Kalkonen i Stockholm är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 2140 kr i lån per kvm. Detta är en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsförening med 546 bostadsrätter samt 4 lokaler och är ritad av arkitekten Sven Wallander som även grundade HSB. Föreningen tillhandahåller flera tvättstugor, trevliga innergårdar med sittgrupper och grillplatser, två övernattningslägenheter, hobbyrum samt cykelförråd. På innergården har ni även tillgång till komplettsopsortering. Thorildsplan, är trots sitt mycket centrala läge på Kungsholmen, en gömd oas där ni kommer bort från trafikerade vägar och in på lugna gator med en härlig grönska. Området kantas av vackra 20-talsfastigheter och här finns mysiga lokala cafén och restauranger. Från lägenheten tar det ungefär 2 minuter att gå till Thorildsplans egna tunnelbanestation på gröna linjen som endast ligger 3 stationer från Odenplan. För att ta sig till blå linjen tar det ungefär 6 minuters promenad till Stadshagens tunnelbanestation. Ungefär på samma gångavstånd har ni till Lindhagensgallerian som bland annat erbjuder Ica Maxi, Systembolaget, apotek samt postservice. Utöver det har ni gym 2 minuters gångväg från lägenheten samt fler gym i den direkta närheten. Lägenheten ligger ett kort avstånd till Fridhemsplan och shopping i Västermalmsgallerian. Det finns även vackra promenadslingor med access till sol och bad längs med vattnet vid Hornsberg Strand, Norr Mälarstrand, Kristinebergsklipporna och Rålambshovsparken.

  • Plus
Jaktvarvsplan 3, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:30

Jaktvarvsplan 3

Lägenhet
Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1/5
1 727 kr/mån
103 276 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet belägen på en attraktiv gata i hjärtat av Kungsholmen. Fastigheten är från tidigt 30-tal och i lägenheten kan ni känna av de välbevarade detaljerna så som generös takhöjd, vackra fönster detaljer samt fina snickerier. Det rika insläppet av ljus från stort fönsterparti som vetter mot gården och den generösa takhöjden ger en sann känsla av rymd. Lägenheten är i mycket gott skick med nyrenoverat kök samt renoverade ytskikt. I samband med köksrenovering skapades sovalkoven. Bostaden är registrerad som en 1:a men används idag tack vare sovalkoven som en 1,5:a. Till bostaden hör ett förråd. Ta vara på möjligheten att förvärva den här pärlan! Föreningen är stor och stabil med 142 st lägenheter och 13 lokaler. De äger marken och har en belåningsgrad om endast 2311 kr i lån/kvm. Här erbjuds ni som medlemmar en trevlig innergård med grillmöjligheter, övernattningslägenhet, cykelrum samt tre tvättstugor där den närmaste är i samma hus som bostaden ligger i. Området är optimalt! Här finner ni ett väldigt lugnt och tryggt område med väldigt lite trafik tack vare att gatan är endast en vändplats. Ni har vackra promenadslingor längs med vattnet på klassiska Kungsholmen Runt som ni når genom en kort promenad ner till Norr Mälarstrand. För er som vill bada har ni badstrand vid Smedsuddsbadet och Kronobergsbadet med kort promenadavstånd. Det är även bara någon minuts promenad till flertalet parker som till exempel Kronobergsparken, för att inte nämna stadens lunga - Rålambshovsparken, med lekpark, utegym, skatepark och båtklubb. Här erbjuds ni en stor mångfald med populära restauranger och caféer samt flera stora mataffärer och gym. Shopping är också goda med populära Västermalmsgallerian en kort promenad bort. Kommunikationsmöjligheterna är perfekta, en kort promenad till Fridhemsplans både gröna och blåa tunnelbanelinje samt flera busslinjer.

  • Plus
  • Hiss
Lindhagensgatan 69, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:30

Lindhagensgatan 69

Lägenhet
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
2 852 kr/mån
79 537 kr/m²

Här finner ni en otroligt charmig 20-tals 2:a med välbevarade tidstypiska detaljer så som slipade original golv, serveringsskåp samt breda fönsternischer. Bostaden är välplanerad och genomgående med fönster i två väderstreck varav sovrummet vetter mot den lugna innergården. Alla rum är rymliga och lättmöblerade med trevliga detaljer som till exempel tegelväggen i vardagsrummet. Bostaden är registrerad som en 1:a men disponeras idag som en 2:a. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd med möjlighet till gott om förvaring och det finns tillgång till extra källarförråd utan extra kostnad. Här kommer ni verkligen att trivas! HSB Brf Kalkonen i Stockholm är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 2140 kr i lån per kvm. Detta är en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsförening med 546 bostadsrätter, 44 hyresrätter samt 4 lokaler och är ritad av arkitekten Sven Wallander. Föreningen tillhandahåller flera tvättstugor, trevliga innergårdar med sittgrupper och grillplatser, övernattningslägenheter, hobbyrum samt cykelförråd. På innergården har ni även tillgång till komplett sopsortering. Thorildsplan, är trots sitt mycket centrala läge på Kungsholmen, en gömd oas där ni kommer bort från trafikerade vägar och in på lugna gator med en härlig grönska. Området kantas av vackra 20-talsfastigheter och här finns mysiga lokala cafén och restauranger. Från lägenheten tar det ungefär 2 minuter att gå till Thorildsplans egna tunnelbanestation på gröna linjen som endast ligger 3 stationer från Odenplan. För att ta sig till blå linjen tar det ungefär 6 minuters promenad till Stadshagens tunnelbanestation. Ungefär på samma gångavstånd har ni till Lindhagensgallerian som bland annat erbjuder Ica Maxi, Systembolaget, apotek samt postservice. Utöver det har ni gym 2 minuters gångväg från lägenheten samt fler gym i den direkta närheten. Lägenheten ligger ett kort avstånd till Fridhemsplan och shopping i Västermalmsgallerian. Det finns även vackra promenadslingor med access till sol och bad längs med vattnet vid Hornsberg Strand, Norr Mälarstrand, Kristinebergsklipporna och Rålambshovsparken.

  • Plus
Gyllenborgsgatan 16, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Gyllenborgsgatan 16

Lägenhet
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 125 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 1/4
1 885 kr/mån
91 912 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus

Visar alla 5