Nyproduktion

Lgh 1506 - Atmosfär

Lindholmen, Göteborgs kommun Se på karta

2 075 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Våning
6 av 17, hiss finns
Byggår
2021
Avgift
2 267 kr/mån
Pris/m²
71 552 kr/m²
Nyproduktion

Trevlig etta mitt i Karlastaden på Lindholmen. Rymligt badrum med dusch, genomtänkt inredning och gemensam takterrass.

Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror, induktionshäll och spotlights i taket. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och även här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös, hela 2,70 meter. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt. Brf Atmosfär är svanenmärkt.

Inflyttning preliminärt hösten 2023 - bli en av de första att flytta in i Karlastaden.

Välkommen till Karlastaden
Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden. En levande stad som syns på håll med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Just nu växer Atmosfär fram, 17 våningar och 125 moderna och välplanerade lägenheter som rymmer hela livet.

Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, vårdcentral, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla, singlar, par och familjer, unga som gamla. Bara tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Här är det lätt att leva.

Du tar dig snabbt in till ex Göteborgs centrum med både färja och buss, men har du ändå behov av bil så finns garage under huset.

Serneke bygger åt Tosito
”Det är en väldigt spännande ny del av staden som växer fram. Det är roligt att se att det är full fart på byggnationen i området och inte minst att Karlatornet snabbt klättrar uppåt.

Atmosfär växer fram på ett attraktivt läge mitt på Lindholmen. Det blir ett hus med omsorgsfull gestaltning och välplanerade lägenheter. En plats där det är lätt att känna hemkänsla, en egen trygg plats för avkoppling med vänner och familj.”

Läs mer om denna och övriga bostäder under projektet Atmosfär på www.tosito.se/atmosfar

Läs mer om bostaden
Nytt Hem Sverige AB

Kontakt

Camilla Johansson

Nytt Hem Sverige AB
Mäklare Camilla Johansson, Nytt Hem Sverige AB