Gahns väg 3B

Lustigknopp, Falu kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
HSB BRF Bikupan i Falun
Om föreningen
Avgift
2 529 kr/mån
Driftkostnad
2 291 kr/år
Pris/m²
28 049 kr/m²
Antal besök
920
Dagar på Hemnet
4

FANTASTISK CHANS ATT FÖRVÄRVA CHARMIG ETTA PÅ KNOPPEN!

Välkommen till en generös och charmfull bostad där du redan i hallen möts av detaljer bevarade omsorgsfullt från bostadens ursprungsår. Den höga takhöjden, vackra trä- och parkettgolven och äldre köksstommarna skapar en ombonat hem att trivas i.

Inbjudande öppen hall med plats för avhängning och hallmöbel. Köket har en fantastisk charm och är väl bevarat med lutande överskåp, rostfri diskbänk och släta skjutdörrar med långt grepp i teak. Den ljusgrå färgen på väggarna harmonierar vackert ihop med övriga kulörer i köket. Maskinell utrustning såsom ugn, spis och köksfläkt samt kombinerad kyl och frys. Allrummet har en optimal planlösning med gott om utrymme för både sänghörna och soffgrupp. Väggarna är ljust målade för att skapa en härlig rymd och på golvet ligger de för lägenheten genomgående trägolv i sann 40-talsklassicism. Här finns även platsbyggda garderober som tar hand om dina kläder.
Badrummet är ljust med kakel på väggarna och är utrustat med wc, dusch, badrumsskåp, tvättställ, väggskåp och är fördraget för tvättmaskin. Invid hallen finns även en rymlig klädkammare/förråd gynnsam för denna bostad som rymmer en stor mängd förvaring.

Bostaden ligger i lugna fina kvarter på attraktiva "Knoppen" med kort avstånd till centrum, Falu lasarett, Högskolan i Dalarna och Lugnets stora utbud av natur och aktiviteter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare inför kommande visningar!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Mattias Augustsson

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Mattias Augustsson, Fastighetsbyrån Falun
0706-070804

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas