Mäklare Mattias Augustsson

Mattias Augustsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hyttgatan 74C, Centrum, Falu kommun

Hyttgatan 74C

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
2 490 kr/mån
26 364 kr/m²

TVÅA I MARKPLAN I STABIL FÖRENING MED NYTT KÖK!! Bostaden erbjuder genomgående ljus färgsättning i hela bostaden och lika golv i alla rum skapar en bra enhetlig känsla. Rummen är välplanerade och kan lätt möbleras med diverse möblemang. Sex garderober som rymmer gott om förvaring i hallen, mysigt kök, ombonat vardagsrum med fransk balkong, fräscht sovrum samt ett modernt renoverat badrum med kakel och klinker! Här bor du i en stabil och välskött förening med förmånlig avgift om 2490 kr/månad inklusive värme, VA, kabel-TV & elnätsavgift! Härliga promenstråk längs ån, närhet till mataffärer, restauranger, café, skolor och allt annat Falu stad har att erbjuda! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse inför kommande visningar!

Torkils väg 8B, Östra Främby, Falu kommun

Torkils väg 8B

Lägenhet
Östra Främby, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 695 000 kr
79,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 756 kr/mån
21 321 kr/m²

LYXIG TVÅA I POPULÄRA ÖSTRA FRÄMBY! Denna bostad har en social och välplanerad planlösning med ljusinsläpp från flera håll. I hallen finner du goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Köket är modernt och har påkostade materialval samt plats för matbord och rymligt sovrum med platsbyggda garderober. Ljust vardagsrum samt fräscht badrum där det erbjuds både tvättmaskin och golvvärme. Denna bostad måste upplevas på plats! Här kan man flytta in och börja trivas från första stund samtidigt som du bor med närhet till skola och fina promenad- och cykelstråk längs sjön Runn som man kan njuta av året runt med plogad skridskobana på vintern och med närhet till bad på sommaren. Längs sjökanten går fina cykel- och promenadvägar in till centrum. Matbutik, skola och förskola ligger inom gångavstånd. Här bor du i en stabil och välskött HSB-förening med en förmånlig avgift om 3756 kr/månad inklusive värme, VA, kabel-TV, bredband & IP-telefoni. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Parkgatan 3, Centrum, Falu kommun
Parkgatan 3, Centrum, Falu kommun, bild 2
Parkgatan 3, Centrum, Falu kommun, bild 3

Parkgatan 3

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
5 800 000 kr
198 m²
5 rum
vån 1/5
9 075 kr/mån
29 293 kr/m²

CENTRAL PARADLÄGENHET MED HISS MITT I STADENS HJÄRTA! Detta är verkligen en pärla som imponerar på alla sätt. När du kliver in genom dörren möts du av en imponerande takhöjd om 3,20 som ger en känsla av lyx och rymd som är svår att hitta någon annanstans. Lägenheten bjuder på en exklusiv atmosfär där varje detalj har omsorgsfullt utvalts för att skapa en känsla av elegans. De stora fönstren fyller varje rum med naturligt ljus, vilket ger en lysande och inbjudande känsla. Rymligt kök från 2015 med generösa arbetsytor, oslagbart vardagsrum med plats för flertalet sittgrupper för att maximera de sociala ytorna. Tre väl tilltagna sovrum i fil med plats för större sängmöbel och sängbord. Mindre sovrum som kan nyttjas efter behov. Fräscht badrum från 2015. Läget är oslagbart med närhet till stadens puls, trendiga restauranger, lasarett, resecentrum, Magasinet, mataffärer, skolor, förskolor och allt som centrala Falun har att erbjuda. Här lever du livet på högsta nivå och njuter av allt som stadslivet har att erbjuda. Välkommen hem till denna extraordinära lägenhet där varje dag blir en lyxig upplevelse och där ditt boende blir en plats för att skapa minnen och njuta av det bästa som livet har att erbjuda. Varmt välkommen att skicka din intresseanmälan för kommande visningar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trotzgatan 48C, Centrum, Falu kommun
  • Sön 1 okt kl 10:00

Trotzgatan 48C

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
2 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/2
6 727 kr/mån
33 652 kr/m²

GENOMGÅENDE FRÄSCH LÄGENHET I EFTERTRAKTAT LÄGE! Välkommen till ditt drömhem – en fantastisk gavelfyra i två plan som erbjuder både stil och komfort! När du kliver in i lägenheten möts du genast av en ljus och luftig atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus som flödar över de vackra ytskikten och skapar en härlig känsla av harmoni. Med genomtänkta detaljer och en modern design har varje rum blivit omsorgsfullt utformat för att ge en känsla av rymd och funktionalitet. På entréplan hittar du rymligt vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fullutrustat kök. Bostaden erbjuder en stor uteplats som nås via vardagsrummet. På övre plan inryms tre väldisponerade sovrum och badrum samt möjlighet för skrivbord. Parkeringsplats med laddstolpe ingår till lägenheten. Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening med närhet till skolor, förskolor, mataffärer, restauranger, resecentrum och allt annat Falun har att erbjuda! Varmt välkomna att anmäla ert intresse för kommande visningar!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4