Stabby allé 11E

Luthagen, Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Living, Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 409 kr/mån
Pris/m²
57 903 kr/m²
Antal besök
2 110
Dagar på Hemnet
29

Fast pris! Bostaden säljs enligt principen fast pris först till kvarn. Det innebär att den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden.

Föreningens bästa lägenhet!

Nu saluförs föreningens bästa lägenhet med ett utomordentligt fint gavelläge högst upp i huset!

Välkommen till en stilren och yteffektiv lägenhet i fastighet från 2015. Högst upp i huset i gavelläge finner ni denna ljusa bostad som disponeras enligt följande: Hall, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, fullutrustat kök, ljust vardagsrum och sovdel.
Som boende i denna bostad har ni även en fin del utanför lägenheten som ni kan möblera. Den delen ligger i soligt sydvästläge.

I månadsavgiften, ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband, telefoni, vindsförråd, cykelparkering samt tillgång till föreningens gemensamhetsutrymmen. I föreningen finns det bil- och cykelparkeringar, varav en numrerad cykelparkering medföljer varje lägenhet, och det är separat kö till bilplats.

Bostaden ligger belägen i stadsdelen Luthagen. Luthagen är Uppsalas mest attraktiva område. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, gröna områden, blandad bebyggelse, flertalet parker och vackra hus i klassiska stilar. Tidigare har Luthagen vunnit pris som Uppsalas populäraste stadsdel.

Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Inom ett stenkasts avstånd finner ni Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019