Nyproduktion

Walter Bengtssons Gata 24

Majorna, Göteborgs kommun Se på karta

1 995 000 kr

2 295 000 kr -13 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
HSB BRF Sannaparken i Göteborg
Om föreningen
Avgift
2 057 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Pris/m²
56 197 kr/m²
Nyproduktion

En alldeles precis färdigställd (nyproduktion i HSB Brf Sannaparken) studio i öppen planlösning om 35,5 kvm, välplanerad med rymd och en takhöjd om 2,7 m, hemtrevlig och ombonad med en tilltagen uteplats om hela 8,5 kvm, erbjudes nu till försäljning och möjlig inflyttning den 28 november 2022.

Från Mariaplan och uteserveringarnas livemusik går man ett par kvarter till Sannaparkens öppna slänter. Där glider barnens pulkor om vintern och om somrarna vilar man lungt i solskenet på picknick filten i det välhållna gräset. De varsamt arkitektritade byggnaderna på Fixfabrikens gamla grunder är dekorerade med det danska handslagna teglets mjukt melerade röda toner som en modern klang från svunna tiders melodi.

Området intill Majornas klassiska vagnahallar utvecklas med ett människoinriktat perspektiv. Planteringar med vackra örter och storslagna perenner växer fram bland mysiga sittplatser och långsamt fallande kullerstenstrappor.

Brf Sannaparken ligger närmast parken med ett underbart utegym för de ivriga och ett nyanlagt arboretum för drömmarna. Portgången välkomnar in på den grönskande gården där utegrill varvas med en stram pergola att sitta i då solen står som högst. Genast till vänster ligger lägenhetens rymliga uteplats om hela 8,5 kvm omgärdad av ett friskt hägn buskar. Här kan man inreda med kryddörter och sommarblommor och ändå få rikligt med plats för sittplatser och bord.

Lägenheten ligger på gårdsplan och är lättillgänglig utan hindrande trappor eller hiss. Då man kommer in i den luftiga hallen är lägenheten uppbyggd genom öppen planlösning i intressanta vinklar med ett naturligt vitbetsat ekgolv som enar helheten. Garderober och överskåp erbjuder en sovalkov och köket vilar mysigt längst in. Det stora fönstret och dess helglasade balkongdörr är diamanten som låter ljuset strömma in genom utfällande nischer. Inredningen är smäcker vit och köket nybyggt och väntar på sina första matlagningsglada gourméer.

Badrummets vita inredning kontras av en elegant grå golvläggning och har plats för både dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett rymligt uppvärmt källarförråd. Gemensamma utrymmen består av tvättstuga och gästlägenhet som bokas utefter behov. Även ett socialt utrymme finns till medlemmarnas förfogande där man kan ta med sin dator och jobba hemifrån. På taket har man installerat solpaneler som försörjer de gemensamma utrymmena med el och därmed lättar på föreningens elräkning.

Brf Sannaparken är en förening där arkitekturen är tänkt för medlemmarnas trivsel. Gården är nätt och fridfull så att ett boende i föreningen är en njutning. Här bor man modernt i en intim miljö i hjärtat av det pulserande kulturlivet i det attraktiva Majorna.

Lägenheten är nyproducerad med planerat tillträde per den 28 november för nuvarande (första) ägare. Lägenheten har aldrig bebotts.

Månadsavgiften är inkl. värme, bredband 100/100 och TV (Telia Lagom). Kostnad för kall och varmvatten samt hushållsel debiteras efter individuell förbrukning.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare information.

Läs mer om bostaden
Ahre Villor & Våningar

Kontakt

Pauline Ancevska

Ahre Villor & Våningar
Mäklare Pauline Ancevska, Ahre Villor & Våningar
0708 700750