Ahre Villor & Våningar

Ahre Villor & Våningar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Örnehufvudsgatan 17, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Örnehufvudsgatan 17, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Örnehufvudsgatan 17, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Örnehufvudsgatan 17

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
2 550 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/6
4 844 kr/mån
54 255 kr/m²

Med fritt läge mot grönskan erbjuds nu denna ljusa, väldisponerade och hemtrevliga funkistvåa på Örnehufvudsgatan 17 i populära Johanneberg. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt med fina parkettgolv i klassiskt fiskbensmönster. Här finns ett väl tilltaget vardagsrum med matplats för umgänge med vänner och familj. Från såväl vardagsrummet som det rofyllda sovrummet nås balkongen som man kan njuta av under årets härliga månader. Köket bjuder in till matlagning med goda förvaringsmöjligheter i flertalet över- och underskåp. Sist men inte minst har ni ett badrum med ett badkar. En hemtrevlig bostad! Johanneberg är ett mycket omtyckt och lugnt område. Här finns närheten till innerstadens utbud och omgivande grönskande områden. Såväl mataffärer, apotek, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri som blomsteraffär erbjuds. I närområdet ligger vidare populära Johannebar, Mahogny Coffee Bar, Johannebergs Glass och stjärnkrogen Thörnströms Kök. Mossens naturområde med löparslinga, Näckrosdammen och Carlanderska parken gör läget perfekt för ett aktivt storstadsliv. Kommunikationerna är goda med fyra busslinjer varav två stombussar trafikerar området med täta turer. Varmt välkomna att boka tid för visning! Bostadens 47 kvadratmeter disponeras enligt följande: Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall. Här kan man enkelt hänga av sig ytterkläder direkt till vänster och möblera med förvaringsmöbel om så önskas. Vidare in till höger finner ni bostadens kök. Goda förvaringsmöjligheter för köksredskapen i kökets flertal över- och underskåp. Inredningen går i vitt med bänkskiva i rostfritt. Vitvarorna består av spis, köksfläkt, diskmaskin och en kyl med frys. För den som önskar går det bra att möblera med ett mindre matbord för två intill fönsterpartiet. Vardagsrummet är en underbar plats för umgänge i goda vänners lag. Här finns olika möbleringsalternativ som inkluderar en soffa med bord, Tv-möbel samt ett matbord för minst fyra gäster. Stora fönsterpartier bjuder på ett härligt ljusinsläpp som reflekteras fint i de vitmålade väggarna och på golvet ligger ekparkett i vackert klassiskt fiskbensmönster. Från detta rum når man även bostadens härliga balkong i fritt läge med fin utsikt över grönskan. Möblerna gärna med bord och stolar för att sitta ned och njuta av morgonkaffet under årets härliga månader. Intill vardagsrummet finns det rofyllda sovrummet som ger utrymme för en större dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbel och den platsbyggda garderoben som tar hand om förvaringen. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett i fiskbensmönster. Ni når även balkongen från detta rum. Badrummet har vitt kakel på vägg tillsammans med en ljusblå bård som bryter av. Inredningen består av WC, handfat med ovansittande spegelskåp och duschmöjligheter med badkar. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skepparevägen 6B, Hovås, Göteborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00
Skepparevägen 6B, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Skepparevägen 6B, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Skepparevägen 6B

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
8 950 000 kr
93 m²
3 rum
vån 1/2
3 054 kr/mån
96 237 kr/m²

Det doftar från havet. Det skriar i skyn. Med det tysta läget på Hovåsängen, erbjuds ett extremt modernt boende i tilltalade arkitektur samt med exklusiv inredning om 3 rok, 93 kvm boarea med 2 härliga sovrum, stort badrum, separat gästtoalett, öppen sällskapsdel med funktionerna kök - matplats och vardagsrum, fönsterpartier i väster, vattenburen golvvärme överallt. Stort soldäck samt gräsmatta omgärdad av häck i klassiska Hovås Villastad! Obelånad förening. Juridisk person accepteras. Parkering med el-laddning intill entrén.

  • Premium
  • Energieffektiv
Fiskholmsgatan 22, Marstrand, Kungälvs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Fiskholmsgatan 22

Lägenhet
Marstrand, Kungälvs kommun
Ahre Villor & Våningar
7 950 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/3
5 232 kr/mån
77 941 kr/m²

Vi ser med stor glädje fram emot att erbjuda dig en underbar och väl tilltagen lägenhet i två plan på Koön, bara några steg från den förtjusande badplatsen. Denna bostad är något utöver det vanliga, med fyra rum och kök, inte bara en utan två balkonger med havsutsikt och tillhörande förråd. Bilen parkerar du precis utanför bostaden. Denna bostad omfamnar verkligen livet vid kajen. Att vakna upp en stilla söndagsmorgon till måsarnas sång, njuta av en kopp kaffe och ett uppfriskande morgondopp vid badplatsen precis utanför, med Marstrandsön som en förtrollande fond, är en dröm som få får uppleva. På sommaren är det lätt som en plätt att kasta sig i båten och ta en kort tur över till Marstrandsön för att hämta hem nybakat bröd och doftande kanelbullar. Under vinterhalvåret finns det många alternativ att välja mellan, som att ge sig iväg på ett yogapass eller unna sig en dagspa-upplevelse på Havshotellet som ligger intill eller promenader längs de vackra vandringslederna runt Koön eller Marstrandön, där du kan njuta av havsluften och beundra naturens skönhet. När du parkerar din bil på den tillhörande parkeringsplatsen och kliver in genom entrén, välkomnas du av en ljus och inbjudande hall. Entréplanet erbjuder en öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman i en harmonisk atmosfär, perfekt för gemensamma stunder. Kvällssolen njuter du på den stora balkongen som ligger i anslutning till vardagsrummet och med utsikt över södra hamninloppet. Här erbjuds också två sovrum, varav ett med balkong, samt ett rymligt badrum med tvättmöjligheter. Via trappan tar du dig upp till övre plan som erbjuder en privat sovavdelning med plats för upp till fyra sängplatser. Här finns även ett praktisk förråd som rymmer behövlig förvaring. På bostadens två balkonger kan du sitta och njuta av både morgonens första strålar och kvällssolens värmande sken, omfamnad av en atmosfär av frid och skönhet. Välkommen till Marstrand!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Östra Brovaktaregatan 35, Stensjön, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 16:00
Östra Brovaktaregatan 35, Stensjön, Mölndals kommun, bild 2
Östra Brovaktaregatan 35, Stensjön, Mölndals kommun, bild 3

Östra Brovaktaregatan 35

Villa
Stensjön, Mölndals kommun
Ahre Villor & Våningar
7 000 000 kr
189 + 108 m²
10 rum
854 m² tomt

I de lummiga villakvarteren på sluttningen ner mot Stensjön erbjuds en stor familjevilla med tilltalande planlösning i 1,5 plan med källarvåning. Villan ligger på en hörntomt med uppväxt trädgård med välkomnande ingång via dubbelgrind med snickarglädje och höga björkar på var sida. Det stora hallrummet tar emot med ekparkett, öppen spis, träpanel och en rad garderober. På entrévåningen finns kök med matplats, matsal, vardagsrum, bibliotek, arbetsrum och gästtoalett. Här finns även en köksenré. Andra våningen inrymmer 4 sovrum, badrum, garderober och förråd samt utgång till balkong med vyer ner mot sjön. Källarvåningen har vid tillbyggnaden 1979 fått ett garage för 2 bilar (på längden). I övrigt finns tvättstuga, badrum, bastu, matkällare, pannrum samt goda förrådsutrymmen. I området finns Stensjön kanotuthyrning, segelklubb och roddsällskap. Även promenadavstånd till badstrand samt till Naturreservatet Gunnebo. Byggnaden har renoveringsbehov. Utförda åtgärder: 1971 Dränering 1978 tillbyggnad + tilläggsisolering 1978 Elsystem 1991 Golv övervåning 1997 Entréparti 1998 Insatsrör skorsten 2000 Vattenservis 2000 Skorsten reparation 2002 Fönster "gamla delen" av huset 2004 Kök 2005 Bergvärme 2006 Glidgjutning rökkanal

  • Premium
Skånegatan 37 B, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Tor 18 apr kl 17:00
Skånegatan 37 B, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Skånegatan 37 B, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Skånegatan 37 B

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
6 790 000 kr
102 m²
3.5 rum
vån 5/5
4 793 kr/mån
66 569 kr/m²

Enastående vacker och unik vindsvåning, belägen i en ståtlig sekelskiftesfastighet Anno 1913. Läget är oslagbart; ljust, lugnt och rofyllt med utsikt över takåsarna. Våningen är i två plan och med två in - och utgångar. Nedtill finner vi kök, badrum, sovrum, balkong, vardagsrum/matsal och på övre plan finner vi sovrum, vardagsrum och gästwc med tvättavdelning. Hiss finns från A- uppgången en trappa upp över vinden om man behöver. Välskött förening med låg belåningsgrad (2005 kr/kvm enligt ÅR 2022). Varmt välkomna till våning 5. Vi möts redan här av känslan av en fantastisk våning! Genom en gedigen säkerhetsdörr in i en inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor i vackert platsbyggd hallmöbel. Beskåda hantverket genomgående i våningen! Vackra stuckaturer, takrosetter, höga fotlister, hårdvaxoljat brädgolv, bredspacklade väggar. En perfektion! Vidare in i våningen genom en pompös inre hall med en synnerligen tilltagen takhöjd når vi det totalrenoverade köket i smakfullt utförande som inbjuder till matlagning och trevliga samkväm. Exklusivt och påkostat med bänkskivor i carraramarmor och spis från SMEG. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Och oemotståndligt charmerande med det vackra gamla spröjsade fönstret mot den öppna disposition till matsalen/vardagsrummet. Vardagsrummet inrymmer såväl en soffgrupp som matsal invid fönstret. Ett synnerligen vackert sällskapsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och en fri vy mot himlen. På nedre planet har vi även ett badrum med dusch. Mycket smakfullt med stilrent kakel samt klinker. Golvvärme ger extra komfort. Samt ett tilltaget sovrum med utgång till en stor balkong i fritt söderläge med utsikt över takåsarna. Här kan man avnjuta solen från tidig förmiddag till solnedgång. Gasolgrill är tillåtet. Vi välkomnas vidare till det övre planet. En egen privat avdelning. Separat entrédörr finns. Och dörr finns även till trappan ned. Här uppe har vi en gästwc med tvättavdelning (tvättmaskin och torktumlare). Mycket smakfullt med stilrent kakel samt klinker. Golvvärme även här. Idag används rummen upptill som vardagsrum och sovrum samt klädkammare. Mycket charm finns även här att beskåda. Brädgolvet, de gamla vackra spröjsade fönstren, bedårande linneskåp. Ljuvligt! Allt detta i en av Göteborgs trevligaste stadsdelar med närheten till allt som staden har att erbjuda inklusive knytpunkten för all kommunikation. Bra tvättstuga mot gården. En fantastisk stad utanför porten. En välskött och stabil samt lågt belånad förening. Hiss finns ej i uppgången. Hiss finns från A-uppgången, en trappa upp och via vinden. Till våningen disponeras ett vindsförråd. Varmt välkomna att uppleva denna fantastiska och unika etagevåning om 102 kvm och 3,5 rok där allt är ett fantastiskt hantverk. En drömlik perfektion att bara flytta in i. Välkommen till Skånegatan 37 B, välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Änggårdsgatan 59J, Änggården, Göteborgs kommun
Änggårdsgatan 59J, Änggården, Göteborgs kommun, bild 2
Änggårdsgatan 59J, Änggården, Göteborgs kommun, bild 3

Änggårdsgatan 59J

Villa
Änggården, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
1 400 000 kr
25 m² tomt

Garage med fastighetsbeteckning Änggården 12:42 och med adress Änggårdsgatan 59J. Garaget har egen lagfart. Marken det står på är friköpt, dvs egen tomt. Mått Portöppningen; Bredd 246 cm Höjd 194,5 cm Höjd under öppen port 200 cm Golvyta; 20,7 kvm Bredd 3,12 m Längd 6,65 m (Det löper en klack på c:a 5 cm’s bredd längs långsidan och bortre väggen, vilket ger en lite större volym än vad golvytan säger.) Takhöjd; 3,05 m Utrustat med; Laddstation: Chargestorm Connected/CTEK Modell 910-00064 4 LED-takarmaturer 4 eluttag Jordfelsbrytare Elvärme Vattenutkast Dagvattenbrunn Övrigt: Årsavgift garageförening: 5 000 kr för vatten, uppvärmning, el, exteriört underhåll och snöskottning. Längans garageförening har god ekonomi. Elkostnad laddstation enlig elavtal. Tillträde 1 november.

  • Premium
Gibraltargatan 56, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Gibraltargatan 56

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
5 450 000 kr
70 m²
3 rum
vån 6/6
4 743 kr/mån
77 857 kr/m²

Söker du efter något utöver det vanliga? Om så är fallet så är du hjärtligt välkommen till denna fantastiska vindstrea med två takterrasser, en i väster och en i öster, vilket ger möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssol. Lägenheten pryds av vacker ekparkett och genomgående vita väggar, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Vid ingången till höger finner du det stilrena badrummet, komplett med dusch med vikbara glasdörrar och golvvärme för extra komfort. Direkt till vänster från hallen leder en korridor till två mysiga sovrum, perfekta för avkoppling och återhämtning. Köket och vardagsrummet harmonierar i en öppen planlösning, vilket skapar en inbjudande plats för umgänge och måltider tillsammans. Denna bostad erbjuder den ultimata kombinationen av bekvämlighet, modern elegans och enastående utsikt från dess takterrasser.

  • Balkong
  • Hiss
Risåsgatan 3, Linnéstaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Risåsgatan 3, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Risåsgatan 3, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Risåsgatan 3

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
4 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/7
4 829 kr/mån
62 438 kr/m²

På populära Risåsgatan finns nu möjligheten att förvärva en stilfullt renoverad och väldisponerad genomgångstrea med balkong i syd. Det här hemmet har en ljus och modern känsla och genomtänkta interiörval. I det moderna köket från Epoq finns det verkligen inga kompromisser när det kommer till design och funktionalitet. Den integrerade diskhon ger en enhetlig look och de högkvalitativa materialen ger köket ett lyxigt och påkostat utseende. Ugnen och fläkten från Bosch är både snygga och effektiva. Induktionshällen gör det enkelt att laga mat på ett energisnålt sätt. Med en diskmaskin från Miele kan du vara säker på att dina köksredskap alltid kommer ut skinande rena. Kyl & frys från Siemens är både rymliga och energieffektiva. Pricken över i:et är den integrerade vinkylen. Fortsätter vi vidare från köket finner vi bostadens vardagsrum. Detta är bostadens rymligaste rum med en härlig rymd. I den ena änden av rummet finns en bekväm soffgrupp där man kan koppla av och njuta av sällskapet. I den andra änden finns ett stort matbord där man kan avnjuta sina måltider tillsammans med familj och vänner. Från vardagsrummet leder en stor balkong ut mot Risåsgatan, där man kan njuta av soliga dagar och frisk luft. De två rymliga sovrummen är belägna mot den lugna innergården och erbjuder en fridfull och avkopplande atmosfär. Varje sovrum är generöst tilltaget i storlek och har gott om plats för en dubbelsäng, nattduksbord och annan möblering. Förvaringen i sovrummen är mycket goda med flertal garderober. Det välrenoverade badrummet är i elegant design. Duschen har vikbara glasväggar som ger dig möjlighet att skapa ett rymligt och öppet utrymme när duschen inte används. Handfatet har en tillhörande kommod ger gott om plats för dina nödvändiga toalettartiklar. Golvvärmen sprider en behaglig värme under dina fötter, och de två handdukstorkarna håller dina handdukar varma och torra. Oavsett om det är morgon eller kväll är det alltid skönt att svepa in sig i en varm och fluffig handduk. Och inte att förglömma, kombinerad tvätt och torktumlare från Miele. Med hög kvalitet och smarta funktioner tar den hand om din smutstvätt på ett effektivt och skonsamt sätt. Hallen är rymlig och gott om plats för avhängning av ytterkläder. Dessutom finns en praktisk walk in closet med gott om utrymme för förvaring. Bostaden är belägen i en omtyckt och populär förening med det lilla extra såsom en mycket trivsam innergård med planteringar, boulebana, två grillplatser och lekplats. Föreningen har även ett mindre gym och en relaxavdelning med bastu, cykelförvaring, barnvagnsum och ett hobbyrum. Där finns tre tvättstugor i källaren och de erbjuder all maskinell utrustning. Utöver detta har föreningen god ekonomi och låga avgifter där bredband & Tv är inkluderat. Här bor du i ett klockrent läge vid Skanstorget som delar upp stadens tre mest populära stadsdelar, Linné, Vasa och Haga med promenadavstånd till grönskande Slottsskogen, Linnégatan med dess stora utbud av restauranger och alla charmiga caféer i Haga. Bra kommunikationer, närhet till skolor och nära till mataffärer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aschebergsgatan 37, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:30
Aschebergsgatan 37, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Aschebergsgatan 37, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Aschebergsgatan 37

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
3 890 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/7
1 858 kr/mån
81 042 kr/m²

En privat och lugn samt charmerande sekelskiftespärla i en stabil och välskött förening med mycket låg belåningsgrad och låga avgifter! Denna mycket harmoniska och hemtrevliga pärla om 48 kvm, imponerar med sekelskiftescharm. Beskåda de vackra välvda spröjsade fönstren! Hela bostaden är ljus och i stilren design med högt ställda krav på komfort. Bostaden är förtecknad som 2 rok enligt förvaltaren men disponeras som 1,5 rok. Köket inrymmer med lätthet såväl matbord som soffgrupp i öppen planlösning om önskvärt. Bostaden har en härlig sällskaplig disposition, bra sovalkov samt tilltaget badrum och goda förvaringsmöjligheter. Utanför bostaden njuter ni av fågelkvittren och morgonsol (nyttjanderätt dvs ej äganderätt). Det är ett underbart litet hem i exklusiv och kulturhistoriskt bevarad miljö med unika kvaliteter mitt i centrala Göteborg; närhet till shopping, restauranger och goda kommunikationer. Här kan ni verkligen njuta av det bästa av stadsliv, bekvämlighet och harmoni. Bo i en stabil bostadsrättsförening med låg belåning och låga avgifter. En pärla som måste upplevas! Genom den vackra entrén, med en känsla att ta sig hem till ett litet hus, tar vi oss direkt in i bostaden. Det omedelbara intrycket är sekelskiftescharm, ljus och rymd samt harmoni. Entrén med plats för avhängning i inbyggd garderob. Väggarna är ljusa. Vidare har vi ett vackert golv som sträcker ut sig i hela bostaden och skapar öppna varma ytor. Detta är en social bostad där kök och vardagsrum samsas i en öppen disposition och inbjuder till sociala tillställningar med nära och kära. Det vackra burspråket avgränsar köket från matplatsen på ett naturligt sätt - miljön känns lika tidlös som formren. Här finns gott om plats för alla vänner i den djupa fönsternischen. Hela bostaden andas harmoni och erbjuder en lika öppen som ombonad atmosfär. Ett bra sovrum alt. en alkov med plats för dubbelsäng samt ett fullutrustat badrum med dusch. Våningen har säkerhetsdörr. Till våningen disponerar vidare ett varmförråd på markplan. Tvättstuga i föreningen finns. Föreningen är synnerligen ekonomiskt stabil med sina 1448 kr per kvm i belåningsgrad (enligt ÅR 2022). Varmt välkomna att uppleva detta vackra och underbara hem!

  • Premium
  • Hiss
Lyckans Väg 4, Lorensberg, Göteborgs kommun
Lyckans Väg 4, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Lyckans Väg 4, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Lyckans Väg 4

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
21 500 000 kr
196 + 45 m²
5 rum
13 580 kr/mån
109 694 kr/m²

Vill man bo i en extremt välbevarad och väl underhållen våning i en kulturfastighet som saknar motstycke, så är detta ett unikt tillfälle. En oas av lugn och ro vid den grönskande Näckrosdammen men ändå bara ett stenkast från det pulserande livet runt Götaplatsen och Konstmuséet. Tyst som på landet men mitt i centrum. En oslagbar kombination i Göteborg. I ett av stadens mest exklusiva kvarter erbjuds nu en gränslöst vacker våning med en ovanligt lyckad kombination av nationalromantiskt original och exceptionellt modern inredning. Planlösningens intention ger ett exklusivt boende med representativa delar av högsta internationella klass. Välkommen till Lyckans Väg Fyra! Den vackra Carlanderska Villan ritades av arkitekten Arvid Bjerke och uppfördes 1914 som bostad åt SKF´s grundare Axel Carlander. Villan byggdes om 2012 till 8 lägenheter. Idag erbjuds två lägenheter som har sammankopplats till en fantastisk helhet. Sammantaget 241 kvm om 5 rok med 3 badrum, 2 separata toaletter och 3 öppna spisar. Här finns originaldetaljer i häpnadsväckande, välbevarat skick. Blyinfattningar, bröstningar, tak- & väggmålningar, den invändiga breda trappan med dekorationer, smiden och vackra ekgolv. Den exteriöra avskärmningen skapar en behaglig och privat känsla. Stenlagda terrasser, flaggstång och uppväxt trädgård, med bland annat Magnolia, kanske Göteborgs största, alltsammans för tankarna till kontinenten. Inom den inhägnade gården ryms också skyddade parkeringsplatser som nås via fjärrstyrda grindar. 2 parkeringsplatser tillhör bostaden. Föreningen har amorterat ca 3,1 milj kr på de kortfristiga lånen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Engelbrektsgatan 35, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Engelbrektsgatan 35, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 35, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 35

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
11 500 000 kr
172 m²
6 rum
vån 3/6
3 452 kr/mån
66 860 kr/m²

Tambur och möblerbart hallrum med öppen spis, 3 sällskapsrum i fil, 2 sköna badrum, varav ett med direktaccess från Master bedroom. Sällskapskök i trivsamt utförande samt med utgång till gårdstrapphuset. Jungfrukammaren intill har utgång till gårdsbalkong om drygt 7 kvadratmeter! Vy över grön innergård! Med tre meter i tak blir rummens volymer hänförande samtidigt som det finns en kännbar harmoni i dess proportioner. Kolossalt vackra fönsterpartier. Vackra massiva ekparketter i fiskbensläggning och spegelskjutdörrar med mässingsgrepp i original. Diskreta takrosetter i rund form. Den klassiska planlösningens intention ger ett behagligt boende med god komfort och skön atmosfär. Våningens samtliga fönster är charmigt spröjsade samt har ljudisolerande lamellglas mot gatan. Med det höga läget på tredje våningen vilar en lugn och privat känsla. Byggnaden uppfördes 1914 efter ritningar av arkitekten Hjalmar Zetterström. Allt detta vackra i doften av en njutbar nationalromantik. Stambytt byggnad och lågt belånad förening.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlatornet TWISTEN, Lindholmen, Göteborgs kommun
Karlatornet TWISTEN, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlatornet TWISTEN, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlatornet TWISTEN

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
4 200 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 45/73
2 992 kr/mån
109 091 kr/m²

I Karlatornets karaktäristiska mittdel TWISTEN. På 45 våningen med vidsträckt vy - 38,5 kvm unik studio med stor balkong! Att bo i Karlatornet handlar också om de mervärden man erhåller. Känslan är som ett exklusivt hotell med reception, entrévärd, bil-pool. Vill man vara extra bekväm kan man beställa städning eller room-service. Möjligheterna är många tack vare de olika gemensamhetsutrymmena. I huset kommer det att finnas ett bokningsbart kök med anslutande matsal och terrass på vån 15, gym, bio-rum, loungerum, kylrum i entréplan för matleverans, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en hänförande utsikt. Varmt välkomna till livskvalité! Nu finns chansen att bli den första att flytta in på våning 45 i Karlatornets karaktäristiska mittdel Twisten. Twisten kallas den del där skyskrapan vrider sig ett halvt varv. I Twisten har varje lägenhet en unik planlösning med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet. Här bor man med högsta boendestandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett lyxigt helkaklat badrum med tvättavdelning. Köket och vardagsrummet ligger i social öppen planlösning och förlängs genom de höga fönstren och den stora balkongen med vidsträckt utsikt. En alkov/walk-in-closet erbjuder ytterligare denna våning. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Här kommer ni att leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Våningen är utrustad med säkerhetsdörr. Inflyttningsdatum är f.n. april 2024. Bostaden är förvärvad för 4.345.000 sek av första ägaren. I månadsavgiften ingår värme, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt två ggr per år, tillgång till gemensamma faciliteter (bemanning entré, tillgång till gym i hotellet). För service tillkommer en obligatorisk kostnad om f.n. 305 kr/månad. Leverantör av hushållsel är kollektivt upphandlad för föreningens samtliga bostadsrätter. Föreningen kommer att avisera respektive innehavare efter faktisk förbrukning av hushållsel, vatten och uppvärmning vatten. Varmt välkomna att boka möte vid vidare intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
3 290 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/8
4 387 kr/mån
59 818 kr/m²

Underbar hörnlägenhet, ljust och fritt belägen, i expansiva Karlastaden. Varmt välkomna in i detta väldisponerade och hemtrevliga boende mitt i Karlastaden, en av Göteborgs mest växande stadsdelar. Med en generös takhöjd på 2,7 meter och många fönster i två väderstreck är ljusinsläppet underbart tilltaget. Bostaden präglas av en genomgående hög standard; ett vackert parkettgolv, ett gediget kök från Marbodal, moderna vitvaror från Electrolux och ett badrum som är helkaklat samt utrustat med tvättavdelning. Den rymliga balkongen är vidare härligt högt och fritt belägen. Karlastaden är en oas i utveckling . Här finns redan mångfald av restauranger, bostäder, arbetsplatser, butiker och skolor. I huset har ett toppmodernt gym från STC öppnat och bara en kort promenad bort når vi färjan vid Lindholmspiren som tar oss över till Stenpiren och Göteborgs Innerstad på några minuter. Ni välkomnas varmt till Karlastaden och ett hemtrevligt boende med allt inom räckhåll.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Aschebergsgatan 5, Vasastaden, Göteborgs kommun

Aschebergsgatan 5

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
19 500 000 kr
227 m²
4 rum
vån 6/6
14 077 kr/mån
85 903 kr/m²

Bland Vasastadens takåsar döljer sig en av stadens mest exklusiva vindsvåningar om 227 kvm med stor solterrass i västerläge. Totalt renoverad 2019 i hög internationell klass. Vardagsrum och kök i en 100 kvm öppen planlösning med en monumental öppen spis, murverk, takstolar, takfönster, vertikala fönster och glasade skjutdörrspartier till terrassen om 17 kvm. 2 badrum och separat tvättstuga. Över en mycket exklusiv och tilltalande inredning reser sig taket med 3,5 meter i nock. Toppskick. Privat läge - ingen insyn. Vattenburen golvvärme. Mån.avg 647 kr/kvm. Lån i brf 7556 kr/kvm. Stambytt. Undergrund berg.

  • Balkong
  • Hiss
Svartskärsvägen 30, Onsala - Orreviken, Kungsbacka kommun

Svartskärsvägen 30

Villa
Onsala - Orreviken, Kungsbacka kommun
Ahre Villor & Våningar
4 250 000 kr
71 + 14 m²
3 rum
1 708 m² tomt

På fastigheten finns totalt 3 byggnader. Bostadsbyggnaden har en boarea om ca 70 kvm som fördelar sig på välkomnande entré med plats för ytterkläder. Vardagsrum med braskamin och utgång till det inglasade uterummet. Det finns två sovrum där det större har en skjutdörrsgarderob och ingång till badrum med WC, handfat dusch och tvätt. Det finns en separat toalett samt ett förråd i anslutning till entrén. Huset har en stor lättskött trädgård. En härlig terrass, i söder-/västerläge, som är perfekt för mycket umgänge. I en separat byggnad finns en trevlig gäststuga med sovloft. På tomten finns dessutom en förrådsbod. Detta är en väl omhändertagen idyll där ni kan njuta året runt. Från huset promenerar ni till havet och dess vackra klippor, stränderna och båthamn där det finns möjlighet till både båtplats och båt. Sönnerbergen bjuder på fantastisk natur med en härlig promenadväg ut till Mönster där man kan gå upp till den gamla lotsutkiken med en picknickkorg och titta ut över västerhavet.

Åkerlingsgatan 7, Örgryte, Göteborgs kommun

Åkerlingsgatan 7

Villa
Örgryte, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
11 500 000 kr
170 + 17 m²
5 rum
915 m² tomt

Fantastisk 50-talsvilla exklusivt belägen på Skårs Höjd med sköna utsikter. Säg hejdå till vardagens stress och öppna dörren till en magisk värld av tidlös elegans och modern komfort. Denna enastående 50-talsvilla om 170 kvm är inte bara ett hem; det är en sagolik upplevelse som tar sin början på den diskreta infartsvägen, smyckad med vackra smidesgrindar. Steg in i ett drömhem där tre våningar välkomnar dig med ekparketter i olika mönster och stora panoramafönster som bjuder in naturen från alla håll. Här har varje detalj varsamt bevarats, inklusive de spektakulära vyerna över Skårs grönska och stadens pulserande hjärta. Läget är lika spektakulärt som privat, nästan som en egen oas i slutet av en infartsväg. Här finner du ett exklusivt boende omfamnat av grönska och skogsklädda omgivningar i Delsjöområdet, med en panoramautsikt som tar andan ur dig. Villans adresser är Åkerlingsgatan 7 och Olaus Petrigatan 3. Besiktningsprotokoll och Energideklaration finns. Total elförbrukning 2022 var 22 807 kWh, varav uppvärmning 12 041 kWh samt elbil 3 414 kWh. Totalt kostade detta 39 394 kr. Kostnaden för VA är inkl renhållning. Det finns 14 st pantbrev uttagna om sammanlagt 9 905 000 kr. Upplåtelse till tomträtt: 1956-05-29 med ursprungligt startdatum: 1956-01-01 Årlig avgäld: SEK 42 336 eller 3528 kr/mån Avgäldens start: 2016-01-01 Avgäldsperiod: 20 år

Lennart Torstenssonsgatan 9, Lorensbergs Villastad, Göteborgs kommun

Lennart Torstenssonsgatan 9

Lägenhet
Lorensbergs Villastad, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
18 531 000 kr
142 m²
4 rum
vån 2/5
5 926 kr/mån
130 500 kr/m²

Sinfonia n. 1, 142 kvadratmeter mästerstycke. En elegant och mycket trivsam sällskapsvåning med exklusiva materialval och tilltalande planlösning Våningen är charmerande inredd med ambitionen att visa vår egen tid och samtidigt som materialen åldras med värdighet. Denna välplanerade fyra med sällskapsdelen, 3 sovrum och två badrum samt en generös, privat terrass är något alldeles extra. Här bor du på en lugn återvändsgata bara några minuters promenad från Götaplatsen. Parkering med laddare intill huset.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Lennart Torstenssonsgatan 9, Lorensbergs Villastad, Göteborgs kommun

Lennart Torstenssonsgatan 9

Lägenhet
Lorensbergs Villastad, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
4 252 500 kr
35 m²
1 rum
vån 1/5
2 112 kr/mån
121 500 kr/m²

Denna studio är ett 35 kvadratmeter mästerstycke! Ett rum och kök har sällan varit mer tilltalande. Ljus massiv, fiskbensparkett, ett vackert målat kök från Kvänum med maskiner från Miele, kalkstensbänkar och en väl inramad, stenlagd egen solterrass. Mycket snyggt badrum med dusch och TM/TT. Vattenburen golvvärme i hela studion. Här bor du på en lugn återvändsgata bara några minuters promenad från Götaplatsen. Allt klart för inflyttning!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Villa Lorensberg, null, Göteborgs kommun

Villa Lorensberg

Lägenhet
Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
fr. 4 252 500 kr
35-142 m²
1-4 rum
2 112 kr/mån

Villa Lorensberg är instrumenterat av 8 exklusiva hem med arkitektur i världsklass med märkbart attraktiva designdetaljer, exteriört såväl som interiört. Tongångarna i Konserthuset har starkt påverkat inredningens design och materialval. Hemmen är tänkta för den medvetna människan som väljer sitt boende med stor omsorg. Valet är ett hem att leva i och att njuta av över lång tid. La vita è un concerto e i brani musicali lo sono; (Livet är en konsert och musikstyckena är;) - Preludio n.1, lgh 1001, 34,9 kvm samt terrass. - Preludio n.2, lgh 1002, 29,3 kvm samt terrass. - Sinfonia n.1, lgh 1101, 142 kvm samt terrass. - Intermezzo n.1, lgh 1102, 33,9 kvm samt terrass. - Sinfonia n.2, lgh 1201, 142 kvm samt balkong och terrass. - Intermezzo n.2, lgh 1202, 33, 9 kvm samt terrass. - Sinfonia n.3, lgh 1301, 142 kvm, samt 2 balkonger - Gran finale musicale, lgh 1302, 39,3 kvm samt balkong + 124,9 kvm med terrass I entréplanet finns, utöver de två preludierna, förrådsrum, cykelrum och teknikrum. Från entréplanet går hissen till samtliga våningsplan. Framför byggnaden finns 4 parkeringsplatser. Idag intresserar vi oss mer än någonsin för hur vi inreder våra hem. Det finns även en stark trend mot det hållbara med större eftertanke och intresse för det vi söker. Villa Lorensberg erbjuder 2 inredningskoncept, båda är starkt inspirerade av det närliggande Konserthuset, det ena i en ljusare ton, kallad Symfoni 1, och det andra i en mörkare ton vi kallar Symfoni 2. Konserthuset uppfördes 1935 efter ritningar av arkitekten Nils Einar Eriksson. Kända tonsättare från tiden är bland andra Puccini, Rossini, Mahler och Sibelius. Vi tror att man vill bo med grannar som har liknande livsstil, värderingar och kanske även musiksmak? Försäljning startar i maj 2022 och inflyttning beräknas till våren 2023. Då Göteborg grundades utgjordes platsen för Renströmsparken av betes- och odlingsmarker som tillhörde staden. Därav rymmer området mycket av Göteborgs historia. Parken anlades i samband med jubileumsutställningen 1923 vilken är Sveriges största utställning genom tiderna. I vardagligt tal säger vi kanske inte Renströmsparken utan talar mer om den som "Näckrosdammen". Lagom till Jubileumsutställningen fick Kungsportsvenyn sin monumentala avslutning i Götaplatsen utformad i 20-talsklassicism med Konstmuseets tempelartade utseende. Den storslagna platsen fullbordades på 1930-talet genom statyn Poseidon och de flankerande byggnaderna, Konserthuset och Stadsteatern. Speciellt Konserthuset har starkt bidragit med inspiration till inredningen av Villa Lorensberg. Från Götaplatsen, via den gröna passagen Fågelsången, nås Renströmsparken. Denna ligger som en grönskande oas med rhodedendron, hängpilar och näckrosor i dammen. Parken är välbevarad sedan 1920-talet med en tydlig inramning av bebyggelsen runtom. Lorensbergs villastad med omgivande trädgårdar skapar en mjuk anslutning till parken. Bebyggelsen är omsorgsfullt inpassad i parken med en lågmäld arkitektonisk gestaltning. Byggnaderna är genomgående utförda i rött tegel som ger bebyggelsen tyngd. Materialet tegel förenar bebyggelsen, tillkommen under olika epoker under 1900-talet. I övrigt utgörs materialen av natursten i socklar och detaljer. Taken är klädda med koppar eller ärggrön plåt. Parkens mjuka övergångar mot omgivningen och avsaknaden av en tydlig entrépunkt ger den en speciell karaktär som skiljer sig från många andra centrala stadsparker oc

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19