Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Emma Ahre

Emma Ahre

Om mig

Emma Ahre brinner för att göra goda affärer med bra resultat. Bostadsaffären är för de flesta den största affären man gör och den är ofta en naturlig följd av någon slags förändring i livet – liten som stor. Emma tycker det är viktigt att du som kund, oavsett om du är säljare eller köpare, känner att du är i trygga händer. Av Emma får du ett stort personligt engagemang med högsta tänkbara service igenom hela försäljningsprocessen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Geijersgatan 4, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Geijersgatan 4

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar

4 950 000 kr

65 m²

2 rum

2 302 kr/mån

76 154 kr/m²

På en av Göteborgs mest eftertraktade adresser finns den här välplanerade och trevliga bostaden med townhouse känsla. På lugna, mycket centrala och attraktiva Geijersgatan och mitt i Gyllene Triangeln i bästa av Lorensbergslägen. I vacker byggnad uppförd 1916 i Nationalromantik stil. Den välkomnande förträdgården kan lägenhetsinnehavaren nyttja som uteplats och där njuta av det soliga söderläget. Luftig vy mot Landsarkivet och Vasakyrkan. Direkt men avskiljt läge. Innanför muren och förträdgården nås den privata entrén. Stig på och möts av ljuvlig ljus från de två enorma och vackra välvda fönstren som vetter mot söder och trädgården. Rymlig garderob tar hand om ytterkläder och skor. Praktiskt stengolv innanför dörren. Öppen social planlösning mellan det kompletta köket och det rymliga vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och större matsalsgrupp. Tegelväggar blandas med grått strukna väggar. Stämningsfull eldstad där man kan dekorationselda med lampolja. Köket är stilrent klassiskt i sober champangefärg och brunmellerad stenskiva i granit. Utrustat med tvättmaskin, diskmaskin från Miele, micro, kyl och frys (2021), spis med ugn (2023) och fläkt med utsug. Trevlig förhöjd bardisk där man med fördel kan möblera med ett par barstolar. Vidare till passagen där man kan ha kontor eller addera platsbyggda garderober om man vill. Här i från nås badrummet som är rymligt och helkaklat med marmorerat kakel och klinkers i beiga toner. Vägghängd WC, handfat med exklusiv stenskiva, kommod och flera skåp i mörkare grått. Avskiljd vattenfallsdusch. Handdukstork och golvvärme. Sovrummet vetter mot gården och har charmigt fönster med spröjs. Plats för dubbelsäng och garderober. Dörren i sovrummet leder ut till ”portiken”, d.v.s. infartsgången till gården och kan användas som entré. Juridisk person kan förvärva bostadsrätten, men det bedöms från fall till fall och förutsätter styrelsens godkännande. Bostadsrätten får endast användas som bostad och ingen verksamhet får bedrivas i den. Här bor ni i klassiska kvarter och i ett välskött hus och lågt belånad förening med god ekonomi. Bara ett stenkast från Vasaparken och paradgatan Kungsportsavenyen. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med både spårvagnar och bussar. Snabbt ut på vägsystem som E6, E20 och riksväg 40 mot Landvetter. Kort sagt, kommunikationer åt världens alla håll.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Kristinelundsgatan 9A, Lorensberg, Göteborgs kommun

Kristinelundsgatan 9A

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar

10 700 000 kr

143 m²

4.5 rum

2 690 kr/mån

74 825 kr/m²

På lugna Kristinelundsgatan, ett stenkast från Kungsportsavenyen, i hänförande byggnad uppförd 1896 av arkitekt Algot Hjalmar Cornilsen, finns nu möjigheten att förvärva den här vackra unikt belägna våningen. Översta originalplan med högt privat läge, högsta balkong och vyer över stadens takåsar och Vasaparkens trädkronor. Föreningen består av Kristinelundsgatan 9 likväl Kungsportsavenyen 27 som även den går bra att nyttja som entré. Att läget är både attraktivt och unikt kanske inte undgår någon. Det bästa av två världar. Lugnet i den vackraste av atmosfär samtidigt omedelbar närhet till stadens brus. Välkommen in. Vacker port med nytt och modernt automatiskt system. Ta hissen upp till våning fyra. Genom de ståtliga pardörrarna gör vi entré. Takhöjden om 3,3 m ger sig till känna. Ljusbetsad ekparkett breder ut sig. Tre vackra rum i fil mot Kristinelundsgatan stoltserar med hänförande stuckaturer, takrosetter, höga fotlister, generösa ljusinsläpp, spegeldörrar i par och förstås ekparkett i fiskbensläggning. De två stora rummen disponeras båda idag som vardagsrum och det mindre som kontor. (Se alternativ planlösning för förslag med kök sammanhängande med vardagsrum mot Kristinelundsgatan). Ifrån det mittersta rummet nås den väl tilltagna balkongen med svart smidesräcke i tidsenlig stil. Plats för sittgrupp. Vyerna är ostörda. Kvarteren i Lorensberg med sina vackra fasader är trivsamma att se på. Med Vasaparkens grönska kan man följa årstiderna. Masterbedroom med sin påtagliga rumsvolym ligger ostört mot gården. Flertalet platsbyggda garderober ger gott om förvaring. Två stora fönsterpartier med djupa nischer för fina ting. Ståtlig grön kolonnkakelugn pryder hörnet mot hallrummet. Vidare genom serveringsgången med platsbyggda skåp nås både kammarrummet samt köket beläget mot gården. Rymligt med stort arbetskök och plats för matbord för upp till 6-8 personer. Luckor i ek och maskiner i rostfritt. Utrustat med gasspis, fläkt med utsug, kyl och frys. Praktiskt i arbetshöjd finns ugn, micro, espressomaskin och diskmaskin. Den gamla kökstrappan är idag ett runt litet rum, används idag som bibliotek, och nås från köket. Intill köket mot kontorsrummet finns utrymme och stammar med möjlighet att bygga ytterligare wc. Badrummet nås från hallen och är utrustat med badkar, wc och handfat. Det privata och höga läget, ljuset och rymden är verkligt påtagligt i den här ståtliga våning. Väl tilltaget vindsförråd tillhör. Tvättstugan nås från gården. Välkommen att uppleva den här enastående våning med svårslaget läge och fina möjligheter!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2