Mäklare Nicklas Arnesson

Nicklas Arnesson

Om mig

Genom åren har Nicklas framgångsrikt förmedlat över 600 bostäder runt om i Göteborg, en varierad mix från små lägenheter till större våningar och villor. Nicklas har skaffat djupa insikter i att skapa de rätta förutsättningarna för väl genomförda affärer med imponerande slutpriser och nöjda kunder. Nicklas är idag Senior Partner hos oss på Ahre Villor & Våningar där han ser många fördelar med en mer kvalitativ mäklartjänst.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kabelgatan 18, Majorna, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Kabelgatan 18, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kabelgatan 18, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kabelgatan 18

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
3 480 000 kr
70 m²
3 rum
vån 5/6
6 543 kr/mån
49 714 kr/m²

I ett av Gråbergets mest eftertraktade punkthus finner du denna pärla till gavellägenhet! Balkongen erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningarna och ljuset strömmar in från fönster i tre väderstreck och skapar en härlig atmosfär i varje rum. Stig in genom den välkomnande entrén med klinkers i grått och upptäck en hall som genast känns inbjudande. Till vänster om ytterdörren möts du av en praktisk avhängningshörna komplett med hatthylla och plats för skoställ. Förvaringsmöjligheterna är överlägsna med en rymlig klädkammare, perfekt för att hålla ordning och reda. Väggarna i hallen är målade i magnolia grått, och den vackra klinkersen sträcker sig sömlöst in mot vardagsrummet. I det första sovrummet, som nås från hallen, finner du en mångsidig yta som idag används som barnrum. Med sina väggar målade i en magnoliagrått och ett golv belagt med en elegant 1-stavs parkett i ek erbjuder detta rum en behaglig atmosfär som kan anpassas efter dina behov, vare sig det är som arbetsrum eller gästrum. Här finns även två inbyggda garderober. Det inbjudande köket från Ballingslöv är en central del av bostaden och lockar med en ljus och rymlig matplats vid fönstret, där du kan njuta av en underbar utsikt över omgivningarna utanför huset. Arbetsdelen är generöst tilltagen med bänkyta och förvaring, allt i en stilren design med vita skåpluckor och massiva ek-bänkskivor. Med moderna bekvämligheter såsom micro, induktionshäll, ugn, kyl/frys, diskho, diskmaskin och fläkt är detta kök en dröm för både matlagning och umgänge. I vardagsrummet möts du av en lättmöblerad yta där både soffa och matgrupp ryms bekvämt. Det generösa ljusinsläppet och den härliga utsikten från fönstret och balkongen skapar en inbjudande atmosfär året om. Väggarna är målade i ljusgrå ton och golvet pryds av en vacker fiskbensmönstrad originalekparkett. Det andra sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och möjlighet till en avkopplande arbetsmiljö. De ljusgråa väggarna skapar en fridfull atmosfär, perfekt för en god natts sömn. Med tillgång till mycket god är detta rum både praktiskt och stilfullt. Även detta sovrum har fiskbensparkett i original. Badrummet är utformat för att erbjuda både komfort och stil med sin moderna design och funktionella layout. Här finns allt du behöver för en avkopplande stund, med handdukstork, handfat, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och toalett. De eleganta väggarna är klädda i vitt kakel och golvet belagt med ljusgrå klinker som skapar en tidlös estetik som passar perfekt in i den övriga atmosfären i lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Goalovsvägen 11B, null, Partille kommun

Goalovsvägen 11B

Villa
Partille kommun
Ahre Villor & Våningar
4 950 000 kr
152 m²
380 m² tomt

Välkommen till denna väldisponerade villa i det eftertraktade området Övre Kåbäcken i Partille! Stig in genom dörren och låt dig genast omfamnas av en varm atmosfär. Den inbjudande braskaminen ger en mysig känsla och sprider en skön värme under kyliga kvällar. Med det trevliga uterummet kan du förlänga sommarkvällarna och njuta av din privata utomhusmiljö året runt. Med inte mindre än fem rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Det smakfullt renoverade köket erbjuder moderna bekvämligheter och stilfull design, perfekt för både vardag och fest. I detta hem finns även bekvämligheter för avkoppling och välbefinnande, med ett lyxigt badrum, en praktisk gäst-wc och en uppfriskande bastu. Dessutom har huset installerats med en energieffektiv luftvärmepump från 2022, vilket inte bara ger en behaglig inomhusmiljö året runt, utan också hjälper till att minska driftskostnaderna. Med cykelavstånd till Humlebadet vid Aspen och Bokedalens naturreservat i Jonsered finns det oändliga möjligheter till utomhusaktiviteter och avkoppling i naturen. Njut av härliga bad i Kåsjöns klara vatten eller utforska de mångfacetterade stigarna och skogarna i Bokedalen. 300 meter från huset nås Vildmarksledenm, Gotaleden och Bohusleden. Med enkla och smidiga resor både inom Partille och till Göteborg är det aldrig långt till stadens puls och kulturella utbud. Från Partille station tar VÄSTTÅGEN dig till Göteborg C på endast ca 10 minuter, medan bussarna 518 och X1 tar dig till Göteborg på ungefär 25 minuter. I närheten av Goalovsvägen 11B finns flera skolor som erbjuder en mångsidig utbildning för barn i olika åldrar. De närmaste skolorna är Jonseredsskolan och Skulltorpsskolan Välkommen till Övre Kåbäcken, där naturens skönhet och fritidslivets alla möjligheter väntar på att upptäckas och njutas av!

  • Plus

Visar alla 2