Nyproduktion

Edövägen 7 i

Nacka kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Kolet
Om föreningen
Avgift
2 217 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
62 069 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen på visning Edövägen 7 H, intill Orminge centrum.
Kontakta gärna mäklaren Carina Norrbom, 0709990080 alt [email protected] för visning.

De sista bostadsrätterna, endast 3 stycken 29 kvm kvar.
Inflyttningsklara med flexibelt tillträde.

På en hög höjd strax intill ett grönområde nära Orminge centrum i Saltsjö-Boo planerar Aros Bostad för omkring 260 bostäder. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Det nya bostadskvarteret O2 Orminge är sprunget ur tanken på trivsel, gemenskap och kvalitet. Husen och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson och uppförs av den kunniga byggpartnern Lindbäcks. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

De ljusa lägenheterna i O2 Orminge karaktäriseras av genomtänkt enkelhet och ett stilrent utförande. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Här bor du i en minst sagt välplanerad 1:a om 29 kvm med genomgående mattlackat ekparkettgolv och målade väggar. Lägenhetens stora vardagsrum om 18 kvm ligger i öppen planlösning mot köket som går i smakfullt vitt med kromade handtag i läder. Badrummet håller mycket hög klass med sobra materialval och en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenhetens förråd ligger i bostaden vilket skapar stora möjligheter till praktisk förvaring.

Balkong om ca 6 kvm ger ett extra rum sommartid. Det stora fönsterpartiet blickar ut över det lummiga området och föreningens innergård kommer vara ordentligt inbjudande under sommardagarna när solens strålar lockar.

Det går lätt och fort att ta sig fram med kommunala färdmedel då Orminge Centrum utöver bra butiker och mataffärer är ett nav för busskommunikationen i området. Att få komma till O2 Orminge är som att äntligen hitta hem!

Läs mer om projektet på https://o2orminge.se/

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Nacka

Kontakt

Carina Norrbom

SkandiaMäklarna Nacka
Mäklare Carina Norrbom, SkandiaMäklarna Nacka
0709990080