Mäklare Carina Norrbom

Carina Norrbom

Om mig

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2006. Jag har ett brinnande engagemang, högt tempo och ett affärsmässigt kundfokus. Jag har vunnit stort förtroende hos mina kunder, som alla fått erfara en effektiv försäljningsprocess med mycket tillfredsställande slutpriser. Jag är snabb, kunnig, driven, tävlingsinriktad, ärlig och rak - jag vill alltid hålla högsta kvalitet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Gräsvägen 5-7, Ektorp, Nacka, Nacka kommun

Östra Gräsvägen 5-7

Lägenhet
Ektorp, Nacka, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka

2 900 000 kr

40 m²

2 rum

2 913 kr/mån

72 500 kr/m²

Fasta priser, först till kvarn! Välkommen på visning nu på söndag mellan kl 11:00-12:00. Våning 3 i huset! Endast 3 st 2:or om 40 kvm kvar. En fantastisk 2:a om 40 kvm med ett rymligt badrum och balkong i högt österläge. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och är otroligt välplanerad med goda förvaringsmöjligheter. Dessutom ingår ett vindsförråd vilket är unikt att se bland nyproducerade bostäder. Aros Bostad vill hålla kvalitét och hållbarhet genom att välja så lokalt producerade material som möjligt. Inredning går i sobra färger med smakfullt materialval i kök och badrum. Planera din bostadsaffär redan idag och flytta in i din drömbostad under Q1 2023. Ta frukostbrickan i handen och på nakna fötter kliv ut på din rymliga balkong, sätt dig bekvämt i vilstolen och njut av lugnet under ekarna. Andas ut en liten stund och samla kraft inför dagen. Bilen kan du om du önskar lämna i garaget för att ta cykeln eller bussen till jobbet. Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och bastusjön så nära att du snudd på kan gå dit i din badrock. Det gemensamma för Ektorpsbackens bostäder är att de ritats fram med stort engagemang med hänsyn till nuvarande miljö kring de vackra ekarna. Målbilden för Aros Bostads duktiga arkitekt, Morten Johansson, har varit att skapa bostäder med god balans mellan design och funktion - hem som ger det bästa förutsättningar för en trivsam vardag. Pris från 2 850 000 kr.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östra Gräsvägen 5-7, Ektorp, Nacka, Nacka kommun

Östra Gräsvägen 5-7

Lägenhet
Ektorp, Nacka, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka

2 100 000 kr

26 m²

1 rum

1 985 kr/mån

80 769 kr/m²

Fasta priser, först till kvarn! Varmt välkommen på visning, VÅNING 3 i huset! ERBJUDANDE: Signera innan påsk, få avgiftsfritt i två år. Bli först med att bo i Ektorps nyaste lägenheter. Juridisk person kan köpa i projektet. En perfekt planerad 1:a om 26 kvm. Bostaden erbjuder ett rymligt rum med garderobsvägg, stilrent badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en större balkong i öster eller västerläge. Kök från Marbodal med köksluckor i gråbeige och vitvaror från Electrolux. Bostaden går i sobra färger och här har man tänkt högt vad gäller kvalitét samt hållbarhet genom att välja så lokalt producerade material som möjligt. Ta frukostbrickan i handen och på nakna fötter kliv ut på din rymliga balkong, sätt dig bekvämt i vilstolen och njut av lugnet under ekarna. Andas ut en liten stund och samla kraft inför dagen. Bilen kan du om du önskar lämna i garaget för att ta cykeln eller bussen till jobbet. Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och Bastusjön så nära att du snudd på kan gå dit i din badrock. Det gemensamma för Ektorpsbackens bostäder är att de ritats fram med stort engagemang och dig som skall bo här framför ögonen. Målbilden för Aros Bostads duktiga arkitekt, Morten Johansson, har varit att skapa bostäder med god balans mellan design och funktion - hem som ger det bästa förutsättningar för ett trivsamt liv i harmoni. I och med det rådande ränteläget har Aros Bostad erbjudit Brf Ektorpsbacken en räntekompensation om snitträntan vid placeringen av föreningens lån överstiger den ekonomiska planens kalkylränta om 3,33 %. Det innebär i praktiken att Aros Bostad ersätter bostadsrättsföreningen för mellanskillnaden mellan räntekostnad och beräknad räntekostnad enligt ekonomisk plan, upp till en räntenivå om 6%. Pris från 2 100 000 kr.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östra Gräsvägen 5-7, Ektorp, Nacka, Nacka kommun

Östra Gräsvägen 5-7

Lägenhet
Ektorp, Nacka, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka

3 100 000 kr

54 m²

2 rum

3 532 kr/mån

57 407 kr/m²

Fasta priser, först till kvarn. Välkommen på visning VÅNING 3 i huset. Bli först med att bo i Ektorps nyaste lägenheter. Inflytt mars 2023. Juridisk person kan köpa i projektet. Inflytt Q1 2023. En perfekt planerad 2:a om 54 kvm. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med garderobsvägg, stilrent badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en större balkong i västerläge med kvällssol. Kök från Marbodal med köksluckor i gråbeige och vitvaror från Electrolux. Bostaden går i sobra färger och här har man tänkt högt vad gäller kvalitét samt hållbarhet genom att välja så lokalt producerade material som möjligt. Ta frukostbrickan i handen och på nakna fötter kliv ut på din rymliga balkong, sätt dig bekvämt i vilstolen och njut av lugnet under ekarna. Andas ut en liten stund och samla kraft inför dagen. Bilen kan du om du önskar lämna i garaget för att ta cykeln eller bussen till jobbet. Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och Bastusjön så nära att du snudd på kan gå dit i din badrock. Det gemensamma för Ektorpsbackens bostäder är att de ritats fram med stort engagemang och dig som skall bo här framför ögonen. Målbilden för Aros Bostads duktiga arkitekt, Morten Johansson, har varit att skapa bostäder med god balans mellan design och funktion - hem som ger det bästa förutsättningar för ett trivsamt liv i harmoni.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östra Finnbodavägen 13B, Saltsjöqvarn, Nacka, Nacka kommun

Östra Finnbodavägen 13B

Lägenhet
Saltsjöqvarn, Nacka, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka

5 995 000 kr

33 m²

3 rum

7 620 kr/mån

181 667 kr/m²

Välkommen hem till denna fantastiska lägenhet som ligger i en unik industrifastighet i Saltsjöqvarn. Lägenheterna är arkitektritad av Arrhov Frick. Här bor du med en fot i innerstan och en i skärgården. Man har renoverat och bevarat det gamla Gomanhuset och minst sagt skapat en unik historisk boendemiljö som är svår att hitta någon annanstans. Hela bostaden karaktäriseras av den enorma takhöjden, det unika arkitektspråket och den magiska uteplatsen om ca 20 kvm. Lägenhetens 125 kvm golvyta (33+92 kvm) fördelas på två rum, stora sociala ytor, smakfullt badrum och egen tvättstuga. Enligt föreningen är lägenheten en 1,5:a Det som kännetecknar denna stilfulla lägenhet är takhöjden om ca 4,6 meter samt den öppna planlösning som via dubbelskjutdörrar leder ut till den magiska uteplatsen och skapar en "inne-utekänsla". Den äldre charmen som finns i huset har bevarats och kombinerats med modern och hög standard. Här bjuds du på detaljer som högt i tak, vackert plankgolv och sober färgsättning. Generös förvaring med walk-in-closet och flera garderober i den inre hallen. Köket är specialbyggt med en köksö i terazzo och maskinpark från Siemens. Bostadens ena sovrum ligger på etageplan och nås via en vit spiraltrappa i metall. Det andra sovrummet har en enorm walk-in-closet med platsbyggd förvaring och ger en hotellkänsla till rummet. Uteplatsen bygger på vackra naturfärger med träfasad i Ceder och infälld belysning. Träfasad i Cederträ åldras vackert med tiden och kräver ingen underhållning, Uteplatsen är uppmätt till 20 kvm (exkl spiraltrappan). Här får man grilla med såväl el- som gasolgrill. Badrummet är generöst med golvvärme och smakfulla materialval. Via skjutdörren når man tvättstugan. Välkommen till Saltsjöqvarns vackraste tegelhus. I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära med klassiska byggnader blandat med nya. Samtidigt har du bokstavligen innerstan runt hörnet. Längs kajen finner du ett promenadstråk med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad som östra Södermalm. Till Sickla köpkvarter med stort utbud av butiker, ateljéer, restauranger och nöjen, tar det 3 minuter med Saltsjöbanan från Henriksdals station. Med utmärkta kommunikationer tar du dig till Slussen och stadens puls på bara ett par minuter. Buss 53 och 93 passerar bara några meter från huset och Henriksdal Station är 150 meter bort, där går Saltsjöbanan och flertalet bussförbindelser med mycket täta avgångar. SL-båten som lägger till på kajen några få minuters promenad från porten, tar dig smidigt till bland annat Djurgården och Nybrokajen.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 4