Humanistgatan 4C

Nydala, Malmö Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39,5 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 8, hiss finns
Byggår
1963
Förening
Riksbyggen BRF Malmöhus nr 12
Om föreningen
Avgift
1 927 kr/mån
Pris/m²
16 456 kr/m²
Antal besök
757
Dagar på Hemnet
4

Välkommen till Humanistgatan 4C!

Denna enrummare består av 39,5 väldisponerade kvadratmeter och är belägen högt upp i huset med en stor inglasad balkong.
Här erbjuds ett väl tilltaget kök, ett halvkaklat badrum med badkar och ett allrum med smart sovalkov. Allt detta i en stabilt förvaltad förening med lummiga innergårdar och välskött ekonomi.

Lägenheten ligger i ett grönskande och familjärt område på gångavstånd från Nydalatorget som erbjuder faciliteter som matbutik, bageri, apotek och gym. Köpcentret Mobilia ligger också på bekvämt avstånd där det finns möjlighet till bra shopping. På någon minuts avstånd nås inre Ringvägen och i området finns goda kommunikationer in till city och för Öresundspendlaren är närheten till Svågertorp en trevlig bonus.

Den här bostadsrätten har skänkts till Barncancerfonden genom testamente. Det gör att ditt bud är extra värdefullt för Barncancerfonden eftersom försäljningslikviden går till vår kamp mot Barncancer. Barn och cancer hör inte ihop. Tack för att du är med och håller cancer borta från barn.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.