Mäklare Sam Lashkari

Sam Lashkari

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vimpelgatan 21, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Vimpelgatan 21, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Vimpelgatan 21, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Vimpelgatan 21

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 395 000 kr
98 m²
3.5 rum
vån 1/5
8 459 kr/mån
44 847 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3,5-rumslägenhet på Vimpelgatan 21! En perfekt blandning av stil, komfort och bekvämlighet! Belägen i ett av de mest eftertraktade områdena, erbjuder denna lägenhet en unik möjlighet för dig som söker ett unikt och bekvämt boende nära både havet och stadens puls. Lägenheten bjuder på en generös uteplats i söderläge, en verklig oas där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Här finns gott om plats för både matbord och loungehörna, vilket gör det till en idealisk plats för såväl avslappnade stunder med en bok som trevliga grillkvällar med vänner och familj. Den rymliga uteplatsen ger även utrymme för att odla växter och allt annat fantasin tillåter! Inne i lägenheten möts du av en ljus och luftig atmosfär tack vare de stora fönsterpartierna. Det välplanerade köket är erbjuder gott om förvaring samt arbetsyta – perfekt för dig som gillar att laga mat och bjuda hem gäster. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar. Sovrummen är rogivande och smakfullt inredda med plats för både säng och förvaring. Det extra halva rummet kan användas som ett hemmakontor, gästrum eller barnrum, beroende på dina behov. Badrummet är fräscht och modernt med dusch, tvättmaskin och torktumlare – allt du behöver för att vardagen ska flyta på smidigt. Lägenhetens läge är oslagbart med en kort promenad till havet och närhet till alla tänkbara bekvämligheter. Här finns mataffärer, kaféer, restauranger och bra kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt. Området erbjuder även fina grönområden och promenadstråk för härliga promenader och joggingturer. Varmt välkommen på visning och upplev själv denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Värbyängen 51, Värbyängen, Svedala kommun
Värbyängen 51, Värbyängen, Svedala kommun, bild 2
Värbyängen 51, Värbyängen, Svedala kommun, bild 3

Värbyängen 51

Radhus
Värbyängen, Svedala kommun
Bjurfors Malmö City
3 250 000 kr
106 + 54 m²
5 rum
142 m² tomt

Välkommen till Värbyängen 51! På populärt läge i barnvänliga Bara presenterar vi detta väldisponerade radhus på hörntomt vars interiör renoverats med genomgående eleganta och tilltalande ytor. Vi bjuds på genomgående ljusa färg- och materialval samt ett stilrent och praktiskt kök, bra arbetsytor och separat matplats för hela familjen. Lägg därtill två snyggt helkaklade badrum, generösa ytor i vardagsrummet med access till uteplats. I den inredda källaren erbjuds fina biytor såsom stort allrum och inrett tvättrum och även ett utrymme som kan användas som ett hobbyrum. Här bor du modernt och bekvämt med lättskött utemiljö som gränsar till trevlig gröning precis utanför. Inom 5 minuters promenad finns 3 skolor (Lågstadie till högstadie), daghem, matbutik och utomhusbad. Malmö finns endast 15 minuter bort med bil. Torups slott och Bokskogens fina rekreationsområde finns på cykelavstånd. Bokskogens GK och den nya golfbanan PGA of Sweden National Golf. Säljarens ord: "Att bo i Bara har varit över förväntan med en blomstrande natur omkring, perfekta promenadstråk, utomhuspooler eller underbara sjöar att bada i runt närområdet. En bonus av allt är att våra grannar är helt underbara" Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Knopgränd 8, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Knopgränd 8, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Knopgränd 8, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Knopgränd 8

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
5 097 kr/mån
47 933 kr/m²

Välkommen till Knopgränd 8! Här har du chansen att förvärva en genomgående trea i en charmig del av Västra Hamnen. Denna trevliga trerummare erbjuder en härlig öppen planlösning och ligger precis intill det pittoreska Masttorget, hjärtat av Västra Hamnen. Med två sovrum och en social del som inkluderar kök och vardagsrum i öppen planlösning, är detta verkligen en bostad att trivas i. Lägenheten är smakfullt inredd med fina materialval och har ett rymligt badrum med dusch samt en stor, härlig balkong. Västra Hamnen lockar inte bara med sin närhet till strandpromenader och havet utan erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. För pendlaren tar det endast tio minuter till centralstationen. Dessutom finns det många rekreationstillfällen runt hörnet, såsom Bo01-bryggan/Scaniabadet och volleybollplaner. Det är en fantastisk möjlighet att få bo mitt i Västra Hamnen med närhet till allt man kan önska sig. Ta chansen att flytta in i denna fräscha lägenhet på bästa adressen, precis bredvid torget och Maxi-huset med dess butiker och lunchställen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:15
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Östra Varvsgatan 16A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 395 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/6
6 434 kr/mån
46 828 kr/m²

Välkommen till Östra Varvsgatan 16A! Stig in i denna välplanerade och rymliga lägenhet som är belägen högt upp på andra våningen. De generösa fönsterpartierna skapar en ljus och härlig atmosfär i det öppna sociala utrymmet. Lägenheten har en rymlig uteplats med en underbar utsikt mot en gröna innergården. Sovrummen är rymliga och har gott om förvaringsmöjligheter, och det finns även utrymme för den som behöver ett hemmakontor. Badrummet är fräscht och inkluderar tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. På Östra Varvsgatan har du möjlighet att bo i ett av Malmös snabbt växande bostadsområden, med närhet till restauranger, butiker och en badplats bara några steg bort. I närheten av lägenheten finns välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, gym, vackra promenadstråk och bra kommunikationsmöjligheter. För familjer med barn finns det lekplatser och några av stadens bästa förskolor och skolor på bekvämt avstånd. Närheten till stadens centrum och kommersiella områden lämnar inget övrigt att önska för de nya ägarna av denna bostad. Varmt välkommen att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Citadellsvägen 21B, Citadellskajen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30
Citadellsvägen 21B, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Citadellsvägen 21B, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Citadellsvägen 21B

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/8
5 340 kr/mån
57 771 kr/m²

Välkommen till Citadellsvägen 21B! I ett fantastiskt läge mitt i centrala Malmö möts stadens puls och havets brus, parkernas grönska och stranden, samt det moderna och det historiska Malmö. Vi introducerar en exklusiv och generös lägenhet om hela 83 kvadratmeter, välplacerad på femte våningen med hiss från markplan, med en njutbar balkong i österläge som blickar ut över glittrande vatten. Lägenheten bjuder in till ljusa och luftiga utrymmen med en öppen planlösning som förenar köket och sällskapsrummet. Köket är stilrent och välutrustat med en elegant bänkskiva i kvartskomposit, vilket ger en modern touch till utrymmet. De generösa ytorna inbjuder till sociala tillställningar och ger en inbjudande känsla. Här kan du avnjuta exklusiva detaljer och extra bekvämligheter som förhöjer din vardag ytterligare. Sovrummet är smart planerat med utmärkta förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet, vilket gör det lätt att hålla ordning och trivsel. Badrummet är stilrent helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet i vardagen, samt spotlights i taket för att skapa en ljus och trivsam atmosfär. Detta är en möjlighet att bli en del av ett nytt och spännande kvarter i en fantastisk miljö. I närheten av Citadellskajen finns attraktioner som Malmö Live, fiskehamnarna och saluhallen. Stranden på Ribersborg ligger bara några minuters promenad bort. Kommunikationerna är utmärkta och centralstationen ligger inom kort gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta sig till Köpenhamn. Här kommer du att kunna njuta av en inspirerande boendemiljö. Gatan mellan kanalen och området där kvarteret byggs kommer att förvandlas till en trevlig promenadväg och öppna upp för restauranger, uteserveringar och butiker som kommer att fylla området med liv. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bruksallén 10, Hököpinge, Vellinge kommun

Bruksallén 10

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Malmö City
2 295 000 kr
64 m²
3 rum
vån 4/6
4 912 kr/mån
35 859 kr/m²

Välkommen till Bruksallén 10! I charmiga Höpinge, där en fantastisk möjlighet väntar på dig att kalla detta nyproducerade boende hemma. Denna underbara 3-rumslägenhet, belägen på den fjärde våningen, erbjuder inte bara en praktisk planlösning utan också en imponerande fri utsikt som få andra kan matcha. Med en yta på 64 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet det bästa av båda världar: tillräckligt med utrymme för att trivas, samtidigt som den behåller en intim och inbjudande atmosfär. Den smarta planlösningen optimerar varje kvadratmeter och skapar en känsla av rymd och luftighet i varje rum. Det första som möter dig när du kliver in är den ljusa och öppna vardagsrummet, som bjuder in till avkoppling och sociala sammankomster. Härifrån kan du också njuta av den otroliga panoramautsikten som sträcker sig långt bortom fönstrens ramar. Det är den perfekta platsen att njuta av både soluppgångar och solnedgångar. Köket är utformat för både stil och funktion och är utrustat med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Matlagning blir en njutning i detta inspirerande utrymme där du kan låta din kreativitet flöda. De två sovrummen är omsorgsfullt utformade för att erbjuda en fristad för avkoppling och återhämtning. Här finns gott om plats för både sömn och förvaring, och den lugna atmosfären gör det lätt att slappna av. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka ditt nya drömboende!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Grynbodgatan 6 (Råvind), Gamla väster, Malmö kommun

Grynbodgatan 6 (Råvind)

Lägenhet
Gamla väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 295 000 kr
207 m²
vån 5/5
15 918 kr/m²

Välkommen till Grynbodgatan 6! Välkommen till en extraordinär möjlighet att förvandla en outnyttjad råvind till exklusiv bostad/bostäder (1-2 stycken) mitt i Malmös hjärta! Denna fantastiska omvandling kommer att erbjuda dig ett unikt boende med en fascinerande historia. Platsen är oslagbar med närhet till shopping, restauranger och kulturella evenemang, vilket ger oändliga bekvämligheter med att bo så centralt. Dessutom kommer dessa bekvämligheter att göra din vardag både bekväm och enkel. Skapa ditt drömhem på denna råvind och njut av en livsstil som få får uppleva! Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 7