Mäklare Sam Lashkari

Sam Lashkari

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöblads väg 13, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 13

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 9/9
6 358 kr/mån
12 209 kr/m²

Välkommen till Sjöblads Väg 13! Via hissen från markplan tar vi oss upp till nionde våningen till en rymlig och välplanerad trerumslägenhet. Här erbjuds ett stort vardagsrum som ger plats för både en soffgrupp och matplats, kök med goda ytor för matlagning och utgång mot den stora balkongen. Vidare erbjuds både ett badrum och en gäst-wc, två bra sovrum med utgång till balkongen från det ena rummet. Lägg därtill flertalet inbyggda garderober med mycket förvaringsmöjligheter och du har en perfekt lägenhet. Som bostaden självklara höjdpunkt finns här en stor inglasad balkong i österläge med morgonsol som nås från ena sovrummet och köket. Balkongen kan användas året om och härifrån ges en härlig utsikt. Precis runt knuten finns skolor, bussförbindelser, tågstation och gott om grönområden om du vill njuta av grönska och natur. Kontinentalbanan med tågstation gör det enkelt för dig som pendlar. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och Brf Ida är strategiskt placerad alldeles intill en stor park. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Möllevångsgatan 53, Folkets Park, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Möllevångsgatan 53, Folkets Park, Malmö kommun, bild 2
Möllevångsgatan 53, Folkets Park, Malmö kommun, bild 3

Möllevångsgatan 53

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 995 000 kr
121 m²
5 rum
vån 4/5
5 393 kr/mån
41 281 kr/m²

Välkommen till Möllevångsgatan 53! Här presenterar vi en exceptionell bostad med generöst ljusinsläpp, rymlig yta och imponerande volym om hela 121 kvadratmeter. Den består av fyra sovrum, badrum, och wc, samt generösa gemensamma utrymmen och en stor balkong! Den imponerande takhöjden förstärker känslan av rymd och lyx, vilket gör denna bostad till en komplett och påkostad drömlägenhet. Belägen bara några steg från livliga Möllevångstorget, erbjuder området ett rikt nöjesutbud med populära restauranger och caféer. Dessutom har du Folkets Park bara ett stenkast bort, där du kan njuta av härliga promenadstråk och lekplatser. En rogivande promenad tar dig även till Triangelns köpcentrum. Placeringen i området Folkets Park och Möllevången gör detta till ett av Malmös mest eftertraktade områden, med sitt varierade utbud av restauranger, barer och butiker. Möllevångstorget är känt för sin livliga torghandel med färska frukter och grönsaker, och har varit en historisk samlingsplats sedan början av 1900-talet. Dess närhet till City och gågatan gör det bekvämt att ta sig runt. Goda kommunikationer för både regional och lokal trafik finns, med Citytunneln som tar dig enkelt till Lund, övriga Skåne, samt över sundet till Köpenhamn och Kastrup. Pildammsparken ligger endast 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bruksallén 10, Hököpinge, Vellinge kommun

Bruksallén 10

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Bjurfors Malmö City
2 295 000 kr
64 m²
3 rum
vån 4/6
4 912 kr/mån
35 859 kr/m²

Välkommen till Bruksallén 10! I charmiga Höpinge, där en fantastisk möjlighet väntar på dig att kalla detta nyproducerade boende hemma. Denna underbara 3-rumslägenhet, belägen på den fjärde våningen, erbjuder inte bara en praktisk planlösning utan också en imponerande fri utsikt som få andra kan matcha. Med en yta på 64 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet det bästa av båda världar: tillräckligt med utrymme för att trivas, samtidigt som den behåller en intim och inbjudande atmosfär. Den smarta planlösningen optimerar varje kvadratmeter och skapar en känsla av rymd och luftighet i varje rum. Det första som möter dig när du kliver in är den ljusa och öppna vardagsrummet, som bjuder in till avkoppling och sociala sammankomster. Härifrån kan du också njuta av den otroliga panoramautsikten som sträcker sig långt bortom fönstrens ramar. Det är den perfekta platsen att njuta av både soluppgångar och solnedgångar. Köket är utformat för både stil och funktion och är utrustat med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Matlagning blir en njutning i detta inspirerande utrymme där du kan låta din kreativitet flöda. De två sovrummen är omsorgsfullt utformade för att erbjuda en fristad för avkoppling och återhämtning. Här finns gott om plats för både sömn och förvaring, och den lugna atmosfären gör det lätt att slappna av. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka ditt nya drömboende!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Citadellsvägen 21B, Citadellskajen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:10
Citadellsvägen 21B, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Citadellsvägen 21B, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Citadellsvägen 21B

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/8
5 340 kr/mån
60 181 kr/m²

Välkommen till Citadellsvägen 21B! I ett fantastiskt läge mitt i centrala Malmö möts stadens puls och havets brus, parkernas grönska och stranden, samt det moderna och det historiska Malmö. Vi introducerar en exklusiv och generös lägenhet om hela 83 kvadratmeter, välplacerad på femte våningen med hiss från markplan, med en njutbar balkong i österläge som blickar ut över glittrande vatten. Lägenheten bjuder in till ljusa och luftiga utrymmen med en öppen planlösning som förenar köket och sällskapsrummet. Köket är stilrent och välutrustat med en elegant bänkskiva i kvartskomposit, vilket ger en modern touch till utrymmet. De generösa ytorna inbjuder till sociala tillställningar och ger en inbjudande känsla. Här kan du avnjuta exklusiva detaljer och extra bekvämligheter som förhöjer din vardag ytterligare. Sovrummet är smart planerat med utmärkta förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet, vilket gör det lätt att hålla ordning och trivsel. Badrummet är stilrent helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet i vardagen, samt spotlights i taket för att skapa en ljus och trivsam atmosfär. Detta är en möjlighet att bli en del av ett nytt och spännande kvarter i en fantastisk miljö. I närheten av Citadellskajen finns attraktioner som Malmö Live, fiskehamnarna och saluhallen. Stranden på Ribersborg ligger bara några minuters promenad bort. Kommunikationerna är utmärkta och centralstationen ligger inom kort gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta sig till Köpenhamn. Här kommer du att kunna njuta av en inspirerande boendemiljö. Gatan mellan kanalen och området där kvarteret byggs kommer att förvandlas till en trevlig promenadväg och öppna upp för restauranger, uteserveringar och butiker som kommer att fylla området med liv. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Neptunigatan 61, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:40
Neptunigatan 61, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 61, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 61

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 895 000 kr
33,2 m²
1 rum
vån 6/6
2 884 kr/mån
57 078 kr/m²

Välkommen till Neptunigatan 61! I Malmös mest efterfrågade kvarter har vi nöjet att erbjuda en superb etta! På femte våningen kan du uppleva välplanerade kvadratmeter som inkluderar ett elegant kök från Vedum, ett rymligt vardagsrum med solsäker söderbalkong och ett komplett badrum med tvättmaskin/torktumlare. Det generösa ljusinsläppet tillsammans med de stilfulla materialvalen skapar en behaglig boendemiljö med hög kvalitet. Denna attraktiva och växande stadsdel, intill en gågata och en glittrande kanal, erbjuder en idealisk plats att bo. Precis vid Malmö Saluhall, mellan stadskärnan och stranden, utvecklas en ny stadsdel. Här kombineras kanalernas charm med varvsmiljön, vilket resulterar i en unik blandning av byggnader och verksamheter. Neptuni Brygga ger dig närhet till centralstationen, universitetet, stadskärnan, havet och Ribban. Det är ett område där man lever ett modernt och aktivt stadsliv med ett brett utbud av restauranger och service precis runt hörnet från bostaden. Varmt välkommen till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 3

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 195 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/5
6 733 kr/mån
32 938 kr/m²

Välkommen till Formgatan 3! På första parkett, en halvtrappa upp välkomnar denna magiska familjefyra i mycket elegant utförande! Hemmet ligger på eftertraktat hörnläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp och tack vare det fria läget är insynen minimal. Här avnjuts en härlig balkong i fri och luftig vy, ett kvalitetskök från Vedum med komplett maskinpark, en öppen och social planlösning, både badrum med egen tvättutrustning och gäst-WC. Det är få förunnat att kunna bo så nära vattnet. En kort promenad bort väntar havet och de härliga morgon- och kvällsdoppen, där man även kan följa fiskebåtarna ut mot Öresund för att sedan se sjöscouterna öva under dagen och för den aktiva finns både härliga promenadstråk och cykelvägar mot både Ribersborg och Bunkeflostrand. Förutom en trivsam bostad på ett eftertraktat läge, får ni även en engagerad förening som bidrar till en gemytlig stämning. Kort och gott ett hem för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till hav, citypuls och all tänkbar service.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Grynbodgatan 15E

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
3 394 kr/mån
53 611 kr/m²

Välkommen till Grynbodgatan 15E! I den charmiga stadsdelen Gamla Väster introducerar vi nu denna eleganta tvårumslägenhet som renoverades 2022. På översta våningen hälsas vi välkomna av en modern och unik planlösning, genomgående enhetligt golv och ljusa ytskikt. Det sociala vardagsrummet utgör hjärtat av bostaden och erbjuder gott om plats för både sittgrupp och matplats, vilket gör det perfekt för både middagar med vänner och mysiga kvällar hemma. Dessutom erbjuder köket smakfull och tidlös design samt praktiska funktioner. Lägenheten inkluderar även ett rymligt sovrum med generösa förvaringsmöjligheter samt en walk-in-closet. Badrummet är helkaklat i stilfullt utförande med plats dusch, wc och kommod. I Gamla Väster bor du i en lugn och fridfull miljö med kullerstensbeklädda gator, mitt i stadens centrum. Här har du närhet till stadens pulserande liv, restauranger, grönskande parker, nattliv och shopping, allt inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 12

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
7 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/5
5 179 kr/mån
82 742 kr/m²

Välkommen till Ånfärjekajen 12! Stig in i din drömbostad vid Brf Fyrskeppet och upplev det ultimata stadsboendet. Denna magnifika 4:a på fjärde våningen tar din livsstil till nya höjder med enastående lyx och bekvämlighet. Storslagenheten börjar redan vid dörren, där du välkomnas av ett hem som genomsyras av påkostade tillval och exklusiva detaljer. Med dubbla balkonger kan du njuta av solen och den friska luften med en panoramautsikt över den gnistrande kanalen, som erbjuder en ständigt föränderlig teater av stadens liv och rörelse. Inuti bostaden öppnar sig ett elegant och välplanerat utrymme som är utformat för både komfort och elegans. Här möts du av högkvalitativa materialval och moderna finishar som skapar en atmosfär av sofistikerad lyx. Den generösa planlösningen ger dig gott om utrymme att leva och umgås, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger rummen en känsla av ljus och rymd. Köket från Vedum är utrustat med moderna maskiner och stilrena ytor där matlagning blir en njutning. De rymliga sovrummen skapar en fridfull och avkopplande miljö, idealisk för att återhämta sig efter en intensiv dag. Badrummen är elegant utformade med omsorgsfullt valda detaljer som ger en känsla av förfinad elegans och erbjuder allt man kan önska sig för en lyxig upplevelse. Att bo på Brf Fyrskeppet är att leva livet på stadens absoluta topplägen, där varje dag är fylld med möjligheter till äventyr och upptäckter. Med närheten till stadens bästa restauranger, butiker och kulturella sevärdheter är allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av lugnet och stillheten i din egen lyxiga oas. Varmt välkommen att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Grynbodgatan 6 (Råvind), Gamla väster, Malmö kommun

Grynbodgatan 6 (Råvind)

Lägenhet
Gamla väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 295 000 kr
207 m²
vån 5/5
15 918 kr/m²

Välkommen till Grynbodgatan 6! Välkommen till en extraordinär möjlighet att förvandla en outnyttjad råvind till exklusiv bostad/bostäder (1-2 stycken) mitt i Malmös hjärta! Denna fantastiska omvandling kommer att erbjuda dig ett unikt boende med en fascinerande historia. Platsen är oslagbar med närhet till shopping, restauranger och kulturella evenemang, vilket ger oändliga bekvämligheter med att bo så centralt. Dessutom kommer dessa bekvämligheter att göra din vardag både bekväm och enkel. Skapa ditt drömhem på denna råvind och njut av en livsstil som få får uppleva! Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Jägersrovägen 5A, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 5A

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
950 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 727 kr/mån
18 095 kr/m²

Välkommen till Jägersrovägen 5A! Här välkomnas du av en inbjudande atmosfär i denna väldisponerade bostad, belägen tre trappor upp. I hallen möts du av en stor hall med goda förvaringsmöjligheter. Härifrån nås bostadens samtliga rum. Till vänster om hallen finner du det rymliga köket, en perfekt plats för trevliga middagar och gemenskap. Köket är utrustat med diskmaskin Vidare in i finner du det stora vardagsrummet, vars generösa yta ger dig möjlighet att skapa din optimala möblering. Här finns gott om plats för matbord eller en mindre arbetsplats. Direkt i anslutning till vardagsrummet ligger den inglasade balkongen med fri utsikt över innergården - en plats som bjuder in till avkoppling och som är lika behaglig på sommaren som på vintern. Sovrummet i bostaden ger plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och är utrustat med wc, dusch och tvättmaskin. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Gottorpsvägen 33F

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 145 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 790 kr/mån
29 792 kr/m²

Välkommen till Gottorpsvägen 33F! I eftertraktade Bunkeflostrand väntar denna fantastiska bostadsrätt på att bli ditt nya hem. Lägenheten erbjuder en lyxig livsstil med moderna bekvämligheter. Den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier, släpper in naturligt ljus från två väderstreck. Den öppna och sociala planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär perfekt för avslappnade stunder och sociala sammankomster. I lägenheten finner du ett modernt utrustat kök, med bra förvaringsutrymmen och plats för matbord. I anslutning till vardagsrummet når du den generösa balkongen med trevlig utsikt. Denna bostad erbjuder flexibla möjligheter med två ljusa sovrum, där det ena även kan anpassas till ett hemmakontor eller ett barnrum. Båda rummen är utrustade med praktiska garderober och det större av de två rymmer utan problem en dubbelsäng. Från hallen tar du dig till ett rymligt, kaklat badrum där egna tvättmöjligheter finns tillgängliga. Här kombineras praktisk funktionalitet med stil, skapandes en bekväm och modern miljö. Med närhet till grönområden finns även goda kommunikationsmöjligheter för att enkelt ta sig till Limhamns centrum, Emporia och Hyllie station för pendling till Lund och Köpenhamn. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Repslagaregatan 7, Arlöv, Burlövs kommun

Repslagaregatan 7

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Bjurfors Malmö City
4 695 000 kr
135 m²
363 m² tomt

Välkommen till Repslagaregatan 7! Ett boende över två våningar med minimalistisk design och generöst utrymme på en lugn och privat tomt. Här kan du njuta av närheten till grönska i din egen trädgård samtidigt som du har bekvämt avstånd till service, skolor och dagis i Arlöv. Välkommen att uppleva lugnet och trevnaden i denna miljö, med stadens mångfald inom räckhåll. För pendlaren finns utmärkta kollektivtrafikmöjligheter och en smidig avfart till Ringvägen som tar dig vidare både i Sverige och över bron till Danmark. Arlöv, en del av Malmöområdet och centralort i Burlövs kommun, bjuder på en blandning av låga villor och höghus samt industriområden. Stadens expansion började med industrin på 1800-talet, särskilt sockerbruket vars byggnader fortfarande präglar centrala Arlöv. Järnvägen delar staden i två delar och den norra delen har en pågatågsstation kallad Burlöv. I närheten finns Burlöv Center, ett stort köpcentrum med matbutiker och restauranger. Arlövs framtid ser lovande ut med planer för kommunens utveckling. För mer information om detta, besök https://burlov.se. Denna moderna och eleganta bostad är belägen på Strandängen i Arlöv, med ett superbt läge mellan Malmö, Lomma och Lund. Fastigheten återfinns i ett nybyggt och familjevänligt villaområde som passar många behov. Här bor du på en lugn återvändsgata med minimal trafik, vilket skapar en trygg miljö för familjen och möjlighet för barnen att leka säkert med sina vänner. Byggt år 2014, är fastigheten i utmärkt skick både exteriört och interiört. Planlösningen är genomtänkt och alla ytor är smart använda, vilket gör att detta vackra hem känns mycket större än dess registrerade boyta. Ett underhålls enkelt hem med en härlig uteplats som smidigt sammanstrålar med den soliga trädgården, nås genom en glasdörr från matplatsen och vardagsrummet. Med genomtänkt design och en betoning på funktionalitet, kvalitet och komfort, är detta hemmet för dig som eftersträvar en hög levnadsstandard. Fasaden är klädd i ljus puts som harmoniserar med de aluminiumklädda fönstren, vilket resulterar i ett nästan underhållsfritt boende. Uppvärmningen är baserad på fjärrvärme tillsammans vilket ger pålitlig drift och låg energiförbrukning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 12