Kommande

Gamla huddingevägen 439 E

Örby - Älvsjö, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Byggår
1929
Förening
BRF Lättviktaren 26
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 038 kr/mån
Driftkostnad
4 680 kr/år
Kommande

Välkommen till en mycket fräsch och modern bostad om 35 kvm, belägen i vackert hus ifrån 1929. Bra planlösning med ordentligt kök med matplatsdel, stort allrum med plats för soffgrupp och dubbelsäng, stort badrum, goda förvaringsmöjligheter, bl.a. i garderober. Modern stil och bra standard, toppskick!

På Gamla Huddingevägen 439E får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. I närområdet finns restauranger, bibliotek, frisör och barnomsorg. I området finns även den populära Örbyskolan och här finns även flertalet förskolor att välja mellan.

Vid Älvsjö station finns ytterligare utbud med bl.a. mataffär, restauranger, caféer, butiker, SATS och blomsteraffär. Du har även utmärkta kommunikationer med flera bussar som 161:an som tar dig till Gröndal, Bagarmossen, Globen mm, 163:an som går från Kärrtorp till Bredäng och 165:an som stannar vid Liljeholmen, Västberga, Farsta Centrum och Älvsjö station för att sedan kunna byta till Pendeln eller bussar. På kort avstånd finns Älvsjöbadet som under sommartid bjuder in till svalkande bad och sol. Vackra promenadstråk, idrottshallar, fotbollsplaner är bara några exempel på fritidsaktiviteter som finns i närområdet. Även närhet till flertalet parker och grönområden i Örby. Lugnt läge med villaområdet som närmsta granne.

Belägen i lugna och grönskande villaområdet Örby. Direkt närhet till bra kommunikationer och övrig service. En bostad som bör upplevas - Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna, kom förbi på en titt så berättar jag mer!

Välkommen att kontakta mäklaren Andy Shabo för mer information samt privat visning 072 986 13 43.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Kontakta mäklaren

Andy Shabo

Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Mäklare Andy Shabo, Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
0729861343

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.