Svensk Fastighetsförmedling Globen

Svensk Fastighetsförmedling Globen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla Tyresövägen 310, Enskededalen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Gamla Tyresövägen 310, Enskededalen, Stockholms kommun, bild 2
Gamla Tyresövägen 310, Enskededalen, Stockholms kommun, bild 3

Gamla Tyresövägen 310

Lägenhet
Enskededalen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 700 000 kr
42 m²
2 rum
vån 0/2
3 679 kr/mån
64 286 kr/m²

Denna bostad utgör en väldisponerad tvåa som sträcker sig över 42 kvadratmeter. När du kliver in genom den inbjudande entréhallen, kommer du snabbt till det välutrustade badrummet, komplett med moderna bekvämligheter. Bostaden erbjuder ett öppet koncept där vardagsrum och kök smidigt samarbetar. Intill köket hittar du det rymliga sovrummet med direkt tillgång till den härliga uteplatsen i sydvästläge. Utanför uteplatsen finns föreningens trevliga gård finns utemöbler och grill för lite trevliga sommarkvällar. År 2016 genomförde Modevillan 21 en imponerande utbyggnad av fastigheten, som vann årets Stockholmsbyggnad 2017. Byggnaden Detta projekt var högt uppmärksammat och omtalat och kombinerade på ett unikt sätt nyproduktion med en totalrenoverad fastighet från 1930-talet. En kombination som är svår att hitta någon annanstans. På bara några minuters promenadavstånd finner du Sandsborgs T-banestation. I närheten finns även ett mindre centrum med bekvämligheter som en Ica-butik, bankkontor, korvkiosk, Pressbyrå, frisör, apotek, bibliotek, simhall, kafé och torgmarknad. Tvärs över spåren hittar du både pizzerior och sushibarer, samt ett urval av butiker. Om du följer Nynäsvägen kan du njuta av god mat, shoppa inredning och antikviteter, eller ta en fika på Gamla Enskede Bageri. Närmare bostaden på Gamla Tyresövägen finns också Enskede krog och Barnvagnsfabriken, eller så kan du välja att köpa takeaway från den thailändska kiosken. Detta boende är svårt att överträffa – välkommen till en optimal lägenhet!

  • Premium
  • Uteplats
Bjursätragatan 6 vån 5/6, Rågsved, Stockholms kommun

Bjursätragatan 6 vån 5/6

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 495 000 kr
32 m²
2 rum
vån 5/6
3 132 kr/mån
46 719 kr/m²

Välkommen till Bjursätragatan 6 - din drömbostad med en underbar planlösning som kommer att förtrolla dig vid första ögonkastet! Detta charmiga hem erbjuder en välkomnande hall med en stilfull säkerhetsdörr som värnar om din trygghet. De vackra ekparkettgolven och de vita väggarna skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Ett badrum som inte lämnar något övrigt att önska väntar på dig, prydd med elegant mörkt golv och vackert vitt/grått kakel på väggarna. Här kan du njuta av stunder av avkoppling i den välutrustade duschen eller i det praktiska handfatet med tillhörande spegelskåp. Med bekvämligheten av en WC och en tvättmaskin har du allt du behöver för att göra din vardag så smidig som möjligt. Det moderna och funktionella köket blir en plats där matlagning blir till en fröjd. Vita skåpsluckor tillsammans med vitt kakel ovanför den ljusa bänkskivan ger en fräsch och stilren look. Här finner du gott om arbetsytor och en rad moderna tillval, samt den senaste utrustningen, inklusive en integrerad induktionshäll, en praktisk ugn, en ny fläkt och ett nytt kyl/frys. Njut av din morgonkaffe med en fantastisk utsikt över grönskan genom fönstret. Det välplanerade sovrummet blir din personliga oas, med gott om plats för en rymlig säng, en generös och andra möbler efter behov. Låt dig svepas in i ro och harmoni med utsikt mot västläger och grönska utanför fönstret. Ekparkettgolvet och de vita väggarna fortsätter att skapa en känsla av ljus och rymd, vilket gör detta sovrum till en fristad för återhämtning och avkoppling. Och sist men inte minst, ett ljust och lättmöblerat vardagsrum som är hjärtat i detta fantastiska hem. Här finns gott om plats för att inreda med en bekväm soffgrupp, ett elegant soffbord, en praktisk tv-bänk och andra möbler som passar din personliga stil. Den stora fönsterpartiet i väst ger inte bara ett fantastiskt ljusinsläpp, det ger också en fantastisk vy över den grönskande omgivningen som kommer att få dig att känna dig ännu mer hemma. Bjursätragatan 6 erbjuder verkligen det bästa av två världar - ett modernt och välutrustat hem med alla bekvämligheter du kan önska dig, tillsammans med en omgivning som ger dig känslan av att bo mitt i naturen. Missa inte chansen att få uppleva detta drömboende, där stil och funktionalitet går hand i hand. Kontakta oss idag för att boka visning och upptäck hur det skulle vara att kalla Bjursätragatan 6 för ditt nya hem! Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo för mer information samt önskemål om privatvisning på 072 986 13 43.

  • Hiss
Nathorstvägen 38, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Nathorstvägen 38, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Nathorstvägen 38, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Nathorstvägen 38

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 675 000 kr
41 m²
2 rum
vån 5/6
4 384 kr/mån
65 244 kr/m²

På lugn adress men med närhet till det mesta finns den perfekta 2an med alla rätt! Här bor man i en modern fastighet med hiss och bra standard. Lägenheten välkomnar dig med ett nyrenoverat kök, nya golv och renoverade ytskikt. Goda möjligheter för att hänga av kläder och skor samt gott om plats för förvaring finns i rymlig klädkammare. Hallen öppnar sig åt det sociala vardagsrummet. Ett trevligt rum med plats för soffa, TV-möbler samt matbord och ligger i halvöppen planlösning mot det nyrenoverade köket med maskinell utrustning som möter dagens standard. Sovrummet har plats för dubbelsäng och från vardagsrummet når du den soliga balkongen i härligt sydvästläge med utsikt över grönska. Här kan du verkligen njuta av sol och trevligt sällskap. Badrummet är generöst och helkaklat. Området är lugnt och föreningen är stabil med grannar som är trevliga och måna om varandra. Tunnelbanan Skärmarbrink är nära med ca två minuters gångväg och två linjer som passerar. Hammarbyhöjdens tunnelbana når man även med ett par minuters promenad. Med en promenad eller kort cykeltur tar du dig till Södermalm, Globen, Tele2 arena,Hammarby Sjöstad samt Nackareservatet. Det gör Nathorstvägen till en av de populäraste gatorna i området!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fyrskeppsvägen 62, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Fyrskeppsvägen 62, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Fyrskeppsvägen 62, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Fyrskeppsvägen 62

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
4 798 kr/mån
46 058 kr/m²

Välkommen till denna renoverade bostadsrätt belägen på Fyrskeppsvägen 62 i natursköna Johanneshov. Med en yta om 52 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt boende för den lilla familjen eller paret som söker en trivsam tillvaro. Den moderna utrustningen i bostaden ger en stilren och funktionell atmosfär. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Den renoverade interiören ger en härlig känsla. Läget är perfekt för naturälskaren med närhet till grönområden och promenadstråk. Här kan du njuta av naturen och koppla av efter en lång arbetsdag. Dessutom är läget barnvänligt, vilket gör det till en trygg och säker plats för de små att växa upp på. För den som är beroende av kommunikationer är detta ett utmärkt val. Närheten till både buss- och tunnelbanestationer gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Slutligen kan du njuta av eftermiddagssolen på den härliga balkongen i västläge. Perfekt för att koppla av, njuta av en kopp kaffe eller umgås med vänner och familj. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en modern och nyrenoverad miljö med närhet till natur, barnvänligt läge och utmärkt kommunikation. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på Fyrskeppsvägen 62 i Johanneshov. Kontakta ansvarig mäklare Emma Östman för frågor och privatvisning!

  • Premium
Riksrådsvägen 135, Skarpnäck, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Riksrådsvägen 135, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 2
Riksrådsvägen 135, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 3

Riksrådsvägen 135

Radhus
Skarpnäck, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
8 600 000 kr
114 m²
5 rum
6 889 kr/mån
75 439 kr/m²

Välkommen till populära och attraktiva Riksrådsvägen och ett bostadsrättsradhus med välplanerade kvadratmeter i 2,5 plan. Nu har ni chansen att flytta in i detta trivsamma radhus med bevarade originaldetaljer och bästa solläge. På Riksrådsvägen vill många bo tack vare det naturnära läget, den berömda arkitekturen och den goda grannsämjan. Radhuset på nr 135 har generösa och härliga sociala ytor på entréplanet och tre-fyra sovrum. På entréplanet finns ett renoverat kök i 50-talsstil med charmiga originaldetaljer bevarade såsom karakteristiska överskåp, en vacker skjutdörr och praktiskt kallskafferi. Plats för middagsbord finns i anslutning till köket. Där har nuvarande ägare valt att inreda en pysselhörna, och istället skapat en stor matplats i kontakt med uteplatsen. Möjlighet finns att återställa matrummet till ett ytterligare sovrum. Vardagsrummet har vackra arkitektoniska detaljer såsom en murad öppen spis, en rå tegelvägg och ett stort fönsterparti. Vardagsrummet är stort och härligt och har utgång till uteplats och tomt i soligt sydvästläge. På entréplan finns även hall, gäst-wc samt ett rymligt förråd/tvättstuga. På övre plan möts vi av två stora sovrum samt ett mindre. Bra förvaring i stort vindsutrymme, som nuvarande ägare nyttjat som gästrum/kontor. På övre plan finns även ett badrum med dusch. På husets framsida finns en liten uteplats i österläge där man kan njuta av en kaffe i morgonsolen och samtidigt överblicka barnen som leker på allmäningen framför huset. Med utgång från matrum och vardagsrum når man husets andra uteplats och tomten. Baksidan vetter mot sydväst och här kan ni njuta av solen från förmiddag till kväll! Gott om plats för såväl matbord som stolar, och en liten trädgård som omringas av ett grönskande buskage. Uteplatsen ramas in av odlingslådor i vacker cortenstål i samma färgskala som husteglet. På baksidan finns odlingsytor för både grönsaker och blommor. På våren lyser baksidan gul av vintergäck, sedan blommar syrén och pioner, på sommaren växer jordgubbar och gräslök, och i augusti skimrar romantiska höstanemoner i backen. På framsidan avlöser tulpaner, lungört, stockrosor och lammöron varandra under säsongen. Vintertid kan man spänna på sig laggarna och skida ut direkt från Riksrådsvägen, kanske för att äta våfflor i Brotorpsstugan på väg ut i Nackareservatet eller till elljusspåret. Från Söderbysjön, genom Ältakanalen till Ältasjön eller på Flaten åker du långfärdskridskor. I närbelägna Nackareservatet finns härliga jogging- och promenadstråk samt badsjöar. I närområdet finns en mindre fotbollsplan och flera trevliga lekplatser. Området är omtalat för att husen ritats av arkitekten Léoni Geisendorf, medarbetare till den schweizisk-franske arkitekten Le Corbusier. Husen är kända i arkitekturkretsar och mycket populära hos de boende. Föreningen har en god granngemenskap och en uppskattad föreningslokal som kan bokas till barnkalas, middagar och möten och ett pingisbord finns. Det finns p-platser att hyra i föreningen (en stor andel med laddstolpar). Årlig julgransplundring med fackeltåg, höstfest och loppisar är trevliga traditioner i området. Föreningen har en miljöstuga för återvinning och sophantering med kompost. Goda kommunikationer: ● mindre än 10 min promenad till T-banans gröna linje ● 20 min att cykla till Söder på bra cykelbanor, samt ● En bilpool Volvo on Demand finns ca 50 meter från radhuset Säljarens egna ord: ”Vi har älskat att bo här, där barnen tryggt har kunnat leka i området och vi har haft god gemenskap med fina grannar. Närheten till både bad, längdskidåkning och cykling till jobbet har också förhöjt livet”

  • Premium
  • Balkong
Karmstolsvägen 12, Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Karmstolsvägen 12, Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Karmstolsvägen 12, Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Karmstolsvägen 12

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 523 kr/mån
47 230 kr/m²

Varmt välkommen till Karmstolsvägen och denna trevliga funkistrea om 74 kvadratmeter med naturnära läge i populära Gubbängen. Lägenheten är renoverad samt erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och rikligt ljusinsläpp. Kök med matplats, mycket förvaring bakom köksluckor och modern maskinell utrustning. Den perfekta planlösningen erbjuder ett boende med gott om plats för både familj och vänner. Lägg därtill en solig balkong i härligt söderläge vilket gör denna till en riktig topplägenhet. Bostaden bjuder på två rymliga sovrum med garderober men det bästa här är att det finns möjlighet till ännu ett sovrum om så önskas. Dessutom har badrummet renoverats under 2023 med dusch och tvättmaskin. Detta är en lägenhet som lämnar väldigt lite att önska för dig som är på jakt efter ett kvalitetsboende med ett mycket bra läge. Förträffligt läge med närhet till fina strövområden och endast fyra minuters promenadavstånd till Gubbängens centrum och tunnelbanan. Tunnelbanan tar dig till city på endast 20 min. Majroskogen ligger precis runt hörnet samt Gubbängsfältet en kort promenad bort. Globen och Södermalm når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Gubbängen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Farsta Strandplan 2, Farsta, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Farsta Strandplan 2

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 175 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/5
5 942 kr/mån
38 253 kr/m²

Välkommen till denna enastående 4:a på 83 kvadratmeter med inglasad balkong som vätter ut mot föreningens innegård. Stig in i vardagsrummet och förbered dig för en omedelbar känsla av hemtrevnad. Här har du gott om utrymme samtidigt som vardagsrummet fylls upp med naturligt ljus tack vare det stora fönsterpartiet. Med tre generösa sovrum där du får plats med sängar och övrig möblering. Det större sovrummet når du ifrån vardagsrummet och är i direktanslutning till lägenhetens inglasade balkong. Köket är hjärtat i hemmet, här erbjuds ett härligt ljusinsläpp från det fönstret och väldigt generösa ytor. Köket är av modern och elegant design samt har en trevlig köksö. Lägenheten har ett eftertraktat läge med fönster som sträcker sig i två olika väderstreck som gör att ljusinsläppet blir enastående och skapar en harmonisk atmosfär till hela lägenheten. I det stora badrummet hittar du ett stort badkar samt tvättmaskin och torktumlare . Det är både tidsbesparande och bekvämt. Badrummet har även en ny kommod och fönster för extra ljus. Här bor du i ett lugnt och attraktivt läge med närhet till pendeltåg, t-bana, bussförbindelser, mataffärer, lekplatser och restauranger. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet det perfekta hemmet för den som värdesätter stil och komfort men samtidigt vill bo i en stabil och trygg förening. Det ingår även ett förråd på 12 kvm till lägenheten. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Onsalagränd 7, Östbergahöjden, Stockholms kommun

Onsalagränd 7

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
4 846 kr/mån
31 265 kr/m²

Varmt välkomna till denna topp renoverade 3:a belägen nära natur, och enbart 10 min till city. Här bor du nära alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Planlösningen är ytterst genomtänkt vilket bidrar till en rymlig och luftig känsla, här kan man verkligen gå runt i bostaden. Här bor ni på 83 välplanerade kvadratmeter fördelade över två bra sovrum, stort och lättmöblerat vardagsrum, öppet kök som är fullt utrustat och renoverad med fina vitvaror. Lägenhetens ytskikt är genomgående fräscha och fina, här har ingenting lämnats åt slumpen! Bostaden har genomgående nylagt golv, renoverat badrum och väldigt fina ytskick. Vardagsrummet är stort med flertalet möblerings alternativ samt utgång till den mysiga inglasade balkongen. På Onsalagränd 7 får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort ligger Årstafältet med bl.a. driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen. Inom Östberga finner du en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner du en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc. Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna, kom förbi på en titt så berättar jag mer! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt privat visning 072 986 13 43. Planritning kommer inom kort!

  • Balkong
  • Hiss
Rosenhöjdsvägen 24, Södertälje, Södertälje kommun

Rosenhöjdsvägen 24

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/6
6 268 kr/mån
17 798 kr/m²

- Bra planerad trea Unik Möjlighet i Hjärtat av Fogdetorp! Denna bostad är utmärkt för er som vill sätta er egen prägel och skapa ert drömboende. Lägenheten erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, kök samt två sovrum och stort vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong. Gäst wc samt badrum. Brf Fogdetorp HSB är en av Södertäljes största föreningar och erbjuder den perfekta miljön för barnfamiljer - lugnt och tryggt område med flera lekplatser och närhet till barnomsorg. I avgiften ingår tv & bredband och de boende har möjlighet att nyttja alla de gemensamma utrymmena som erbjuds i föreningen (Gym, bastu, pingis, samlingslokal, tvättstuga m.m.) Välkommen till ett fantastiskt hem att trivas och leva i! Intresserad och vill veta mer? Anmäl gärna ditt intresse till mig redan idag! Med vänliga hälsningar Niklas Mårtensson Svensk Fastighetsförmedling

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skärmarbrinksvägen 5, Johanneshov, Stockholms kommun

Skärmarbrinksvägen 5

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 250 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 287 kr/mån
61 905 kr/m²

- Nära till T-bana och övriga kommunikationer - Kort promenad till grönskan och Nytorps gärde - Bra planerad tvåa Unik Möjlighet i Hjärtat av Skärmarbrink! Denna bostad är utmärkt för er som vill sätta er egen prägel och skapa ert drömboende. Lägenheten erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, kök med matrum samt ett större sovrum och stort vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge. Nuvarande ägare har gjort om denna till en trea. Skärmarbrinksvägen 5 ligger mitt i hjärtat av Skärmarbrink. Med endast 2 minuters promenad till Blåsuts T-banestation har du enkel tillgång till kollektivtrafik, vilket underlättar resor till andra delar av staden. Området har en perfekt balans mellan närhet till naturen, såsom Nytorps gärde och Nackareservatet, samt stadspuls med endast tre tunnelbanestationer till Skanstull. Med ett bra serviceutbud inklusive livsmedelsbutiker och olika restauranger, har du bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen till ett fantastiskt hem att trivas och leva i! Intresserad och vill veta mer? Anmäl gärna ditt intresse till mig redan idag! Med vänliga hälsningar Niklas Mårtensson Svensk Fastighetsförmedling

  • Balkong
Drakflygargatan 6, Skarpnäck - Sköndal, Stockholms kommun

Drakflygargatan 6

Lägenhet
Skarpnäck - Sköndal, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 595 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 288 kr/mån
38 042 kr/m²

Stig in i Drakflygargatan 6 och upptäck den perfekta kombinationen av komfort, gemenskap och natur. Denna charmiga 4:a erbjuder en unik upplevelse med sitt centralt belägna och familjevänliga läge i Skarpnäck. Med gångavstånd till Skarpnäcks tunnelbanestation är denna lägenhet ett drömhem för pendlare och familjer som söker bekvämlighet. Med 94.5 kvadratmeter fördelade på fyra rymliga rum och kök finns det gott om plats för hela familjen att trivas. En välkomnande hall öppnar upp till ett renoverat och praktiskt kök, tre mysiga sovrum och ett ljust vardagsrum med generösa sällskapsytor. Det stora och fräscha badrummet med toalett, badkar och handfat erbjuder komfort och bekvämlighet. Dessutom kan du njuta av balkongen, som har blivit glasad för att förlänga säsongen för avkoppling och socialt umgänge. Brf Navigatören är en populär och välskött förening som erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive gym, bastu och övernattningslägenhet. För den aktiva finns även en boulebana och grillplats på den välskötta gården, perfekt för sommarkvällar med vänner och familj. Med närhet till skolor, mataffärer och kollektivtrafik är detta en plats där livet flyter smidigt. Endast 19 minuter till T-centralen och omgiven av natursköna områden som Nackareservatet och populära badplatser vid Drevviken, Flaten- och Ältasjön, är detta den ultimata kombinationen av stadsliv och naturupplevelser. Missa inte chansen att uppleva detta drömhem. Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo idag för mer information och boka din privata visning. Drakflygargatan 6 väntar på att bli ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Svartågatan 65, Bagarmossen, Stockholms kommun

Svartågatan 65

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 690 000 kr
26 m²
1 rum
vån -1
2 419 kr/mån
65 000 kr/m²

Välkommen till denna underbara bostad i ett eftertraktade området! Stig in genom ingången och känn dig genast välkomnad av den välkomnande hallen, perfekt för att enkelt hänga av dig ytterkläderna efter en lång dag. Till vänster om ingången möts du av ett bevarat badrum, komplett med alla bekvämligheter du behöver för att börja och avsluta dagen på bästa sätt. Rakt över från badrummet öppnar sig det ljusa och luftiga vardagsrummet, som även erbjuder en bekväm sängplats för avkoppling och vila. En fransk balkong låter dig öppna upp för frisk luft och njuta av den grönska och lugn som omger denna fantastiska plats. Vidare in i bostaden möts du av inbyggda garderober, perfekta för att hålla ditt hem organiserat och din bostad prydlig. Det mysiga köket bjuder in till matlagning och fina stunder, med bekvämligheter och plats för att utforska din kulinariska kreativitet. Populär och trivsam förening med grönskande gårdar och fina lekplatser samt gästrum, gym och festlokal för medlemmarna att nyttja. Bagarmossens omgivningar i form av stora grönområden inspirerar till att den dagliga motionen ska uppfyllas och här finns något för de flesta oavsett intresse. Både sommar- och vintertid inbjuder området till att de boende såväl som övriga besökare ska trivas och snabbt kunna komma ut i naturen trots den praktiska närheten till storstadens puls. Det är promenadavstånd till Söderbysjön med både strand, klippbad och café. Denna bostad är inte bara en plats att bo, det är en möjlighet att uppleva livet på dess bästa sätt. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem! Anmäl intresse idag för att hålla dig uppdaterad! För mer information och privat visning kontakta Juan Lagos 0733-349 925

  • Plus
Tussmötevägen 304, Stureby/Enskede, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Tussmötevägen 304

Lägenhet
Stureby/Enskede, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 495 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 7/7
4 952 kr/mån
45 686 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Borensvägen 28, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Borensvägen 28

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 421 kr/mån
48 190 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a på 58 kvm med känslan från Grekland! Stig in i vardagsrummet och förbered dig för en omedelbar känsla av hemtrevnad. Här har du gott om utrymme samtidigt som vardagsrummet fylls upp med naturligt ljus tack vare det stora fönsterpartiet från balkongdörren. Den härliga balkongen som du når ifrån vardagsrummet är rymlig och ligger i sydvästläge. Sovrummet är stort och har även en stor inbyggd klädkammare. Vilket göra att dina kläder, skor och accessoarer hålls organiserade och fritt från röra. Charmigt kök med matplats med gott om yta för stora middagar med vänner och familj. Köket och matplatsen har även två stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. Med lite fantasi och kreativitet kan du förvandla denna lägenhet till något alldeles speciellt, skräddarsytt efter dina egna behov och önskemål. Det går även att göra om lägenheten till en 3:a (se alternativ planlösning). Se det som en möjlighet att göra en smart investering i ditt framtida boende samtidigt som du skapar din drömbostad. Årsta är rikt på grönområden, parker och skogspartier där du kan njuta av avkopplande promenader, löpturer och picknickar. Årstaviken och Årstaskogen är två natursköna platser som ger dig möjlighet att komma bort från stadens stress och koppla av i vacker omgivning. Årsta är ett av Stockholms mest barnvänliga områden. Här hittar du utmärkta skolor, lekplatser och aktiviteter för barn i alla åldrar. Med en trygg och trivsam atmosfär är Årsta en idealisk plats att se dina barn växa upp och utvecklas i. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
Sköntorpsvägen 113D, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Sköntorpsvägen 113D

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 475 000 kr
63 m²
3.5 rum
6 958 kr/mån
55 159 kr/m²

Välkommen till detta trevliga radhus i Årsta på 63 kvadratmeter med en stor uteplats! Radhuset har en smart och effektiv planlösning som optimerar varje kvadratmeter. Varje rum är noggrant utformat för att erbjuda maximal funktionalitet utan att kompromissa med komfort. Med stora fönstren i olika väderstreck översvämmar lägenheten med naturligt ljus och skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Det stora sovrummet erbjuder gott om plats för möblering och stor dubbelsäng. Det lite mindre sovrummet finns det plats för säng och övrig möblering. Det finns även ytterligare ett sovrum/arbetsrum som kan använda som kontor, sovrum eller som en walk in closet. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och helt ny wc samt ny kommod med spegelskåp. Njut av ditt morgonkaffe på den härliga uteplatsen som är den perfekta platsen för avkoppling och att odla dina favoritväxter på. Utöver förvarning på uteplatsen ingår även ett källarförråd till radhuset. Årsta är rikt på grönområden, parker och skogspartier där du kan njuta av avkopplande promenader, löpturer och picknickar. Årstaviken och Årstaskogen är två natursköna platser som ger dig möjlighet att komma bort från stadens stress och koppla av i vacker omgivning. Årsta är även ett av Stockholms mest barnvänliga områden. Här hittar du utmärkta skolor, lekplatser och aktiviteter för barn i alla åldrar. Med en trygg och trivsam atmosfär är Årsta en idealisk plats att se dina barn växa upp och utvecklas i. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Plus
  • Uteplats
Torsbygatan 32, Farsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Torsbygatan 32

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 250 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/7
3 553 kr/mån
37 190 kr/m²

Välkommen till en ljus och luftig hörnlägenhet i mycket gott skick. Med sin generösa takhöjd och ljusinsläpp skapar denna lägenhet en luftig och inbjudande atmosfär. Dessutom kan du vara trygg i vetskapen om att föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger dig lugn och ro i vardagen. Läget är perfekt för dig som värdesätter närheten till både naturen och centrum. Du kan njuta av den vackra omgivningen och samtidigt ha bekväm tillgång till goda kommunikationer. Med bara en kort promenad (5 min) når du Farsta C, där du hittar ett brett utbud av butiker och service samt T-bana. Familjevänligt är ett ord som verkligen beskriver detta område. Med närhet till skolor, förskolor och en trevlig parklek med grillplatser är det en perfekt plats för barnfamiljer. Dessutom kan du glädjas åt den låga ljudnivån tack vare att bostaden ligger vid en återvändsgata. Inuti lägenheten finner du ett stort vardagsrum, perfekt för umgänge med familj och vänner. Köket och badrummet har en modern och stilren design som ger en extra touch av lyx. Dessutom finns det tillgång till praktiska faciliteter såsom tvättstuga, cykelförråd, och barnvagnsförråd i samma hus. Tillhörande vindsförråd till lägenheten. Vänta inte för länge med att ta chansen att bli ägare till denna underbara bostad. Med dess naturnära och centrala läge, barnvänliga omgivningar och goda kommunikationer är det verkligen en pärla som du inte vill missa!

  • Hiss
Skulptörvägen 14, Globen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Skulptörvägen 14

Lägenhet
Globen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 375 000 kr
44 m²
2 rum
vån 0
3 778 kr/mån
53 977 kr/m²

Denna moderna bostad på Skulptörvägen 14 erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och stil. Med en yta på 44 kvadratmeter och välplanerade rum finns här gott om utrymme för vardagslivet. Läget är centralt och attraktivt, beläget i det populära Johanneshov-området nära Globen. Här har du alltid nära till kommunikationer och har enkel access till både tunnelbana och busshållplatser. Bostaden är utrustad med moderna faciliteter som gör vardagen både bekväm och funktionell. Här finns allt du behöver för att känna dig hemma. Bostaden är bekvämt belägen med egen ingång på bottenplan och har en härlig insynsskyddad uteplats. Perfekt för dig som söker en lättillgänglig och praktisk lägenhet. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för dig som uppskattar modernitet och närhet till kommunikationer. Missa inte chansen att få njuta av alla fördelar som denna bostadsrätt har att erbjuda. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Emma Östman för mer info och privatvisning!

  • Plus
  • Hiss
Fiskarfjärdsstranden 42, Johannesdal, Stockholms kommun
Fiskarfjärdsstranden 42, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 2
Fiskarfjärdsstranden 42, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 3

Fiskarfjärdsstranden 42

Villa
Johannesdal, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
9 475 000 kr
175 + 87 m²
6 rum
874 m² tomt

Fantastisk utsikt över Mälaren! Denna ljusa och tilltalande sluttningsvilla på Fiskarfjärdsstranden erbjuder enastående panoramautsikt över Mälaren och omgivande natur, vilket ger en känsla av sinnesfrid året runt. Belägen i mysiga villakvarter, erbjuder detta hem en härlig sjöutsikt från både uteplatsen och altanen. Tomten är friköpt vilket eliminerar bekymret för framtida höjningar av tomträttsavgälder. Huset kommer att genomgå en besiktning med en dolda fel försäkring för extra trygghet. Villan är väldisponerad på två plan med eldstäder, 6 rum och kök därav 4 sovrum, garage, bastu med dusch och ett motionsrum i anslutning. Det fullt utrustade köket har en matplats med burspråk och utsikt mot Mälaren med tillgång till altanen. Bergvärmepump är installerad för effektiv uppvärmning. Stora sällskapsrum med utgång till altan eller uteplats mot Mälaren ger gott om utrymme för sociala aktiviteter. Trädgården sträcker sig runt både fram- och sidan av huset och det attraktiva läget vid en återvändsgata bidrar till minimal trafik. Området Johannesdal är välkänt för sitt lugn och närhet till stadens puls. Med Mälarens vatten nära erbjuder det en rad friluftsaktiviteter som cykling och promenader längs Mälarens stränder, samt besök på närliggande badplatser och naturreservat. Det finns också ett brett utbud av shopping, restauranger och underhållning i närheten, och kommunikationerna till city är utmärkta med tunnelbana och bussar. Sammanfattningsvis, detta boende är perfekt för en barnfamilj som söker en vacker och funktionell villa med närhet till naturen och stadens bekvämligheter. ***** Säljarens egna ord: ”Jag älskar mitt hus! För det första: en bra planlösning som gör att mina gäster kan bo i undervåningen som har egen ingång och toalett/dusch, samt 2 sovrum och ett större rum. Området är mycket vackert med trevliga villor som ligger i ett litet område inom Skärholmens kommun, som heter Johannesdal efter den vackra gården med flera hus som ligger vid Mälarens härliga vatten. Under slutet av artonhundratalet fanns det en stor äppelodling där. Villorna där är privatägda, alla i vitt och grönt. Huset känns nästan som ett sommarhus, man tar trappan på baksidan och sedan är det nära till flera stränder. På stigen nedanför kan man gå en härlig promenad ända in till stan! Huset ligger rätt nära stan med tunnelbanan från Vårberg direkt till T-Centralen. Eftersom det ligger i ett härligt västläge med kvällssol och fina solnedgångar. Det är helt enkelt ett hus med många möjligheter som jag kommer att sakna mycket! Dessutom har vi en fin båthamn snett nedanför huset. PS Därtill kan jag tillägga att grannarna är mycket trevliga! DS”

  • Premium
Tegvägen 10, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Tegvägen 10, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Tegvägen 10, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Tegvägen 10

Villa
Älvsjö, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
6 950 000 kr
65 + 65 m²
4 rum
655 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välplanerade villa belägen i det omtyckta och trivsamma Långbro i Älvsjö. Med sin friköpta tomt om 655 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för utomhusaktiviteter och lekar på de plana gräsytor som omger huset. Huset erbjuder dig rymliga sovrum och en social planlösning vilket gör huset till ett trivsamt boende för många år framöver. Dessutom får du tillgång till ett rymligt garage som även är godkänt som skyddsrum. Husets altan i söderläge blir enkelt en favorit under sommarhalvåret och bjuder in till gott om plats för utemöbler. Bostaden är belägen i populära Älvsjö, ett mycket fint och idylliskt område som till stor del består av villor. På promenad avstånd finns populära Vivelparken med en fin lekplats för barnens lekar och bollspel. Närmaste busshållplats finns ca 100 meter från huset med busslinjer mot Älvsjö station, Telefonplan och Fruängen. Från Älvsjö station går pendeltåget som tar dig till Södermalm på endast 6 minuter och till Stockholm Central på ca 9 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala, medan bussar från Älvsjö station trafikerar hela Söderort. Älvsjö centrum erbjuder en fantastiskt bra service i form av gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närheten finns även Älvsjöskogen, ett natur- och skogsområde med upplysta jogging- och skidspår, fotbollsplaner samt annan friluftsverksamhet. På cykelavstånd finns trevliga Långsjön där det finns badplats, grillplats, restaurang och beachvolleybollplan. Här finns även plogad skridskobana under vintern. Området är mycket barnvänligt med närhet till lekplatser, fotbollsplaner, flertalet förskolor och skolor. Värt att nämna är Långbrodalsskolan och Johan Skyttes skola som ligger inom gångavstånd. I närheten finns även en välsorterad Ica-butik med en deli-disk och precis intill Ica ligger den lilla thai- och sushirestaurangen med väldigt god snabbmat.

  • Premium
  • Uteplats
Hakeskyttvägen 17, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Hakeskyttvägen 17

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
4 249 kr/mån
49 907 kr/m²

På Hakeskyttvägen 17 finner du en unik lägenhet med ett fantastiskt läge i Älvsjös villaidyll! Högst upp i huset har du denna härliga vindsvåning i gott skick med moderna inslag och charmiga detaljer. När du kliver in i bostaden möts du av en inbjudande hall med goda avhägningsmöjligheter och förvaring i garderob med skjutdörrar. Till höger i hallen finner du ett toppfräscht badrum från 2018 med vita kakelväggar och grått klinkergolv. Vidare in i lägenheten ligger ett modernt och praktiskt kök renoverat 2016 med bra arbetsytor och plats för ett mindre matbord och stolar. Det rymliga vardagsrummet bjuder på ett fint ljusinsläpp samt sociala ytor för både en soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når du det rogivande sovrummet med utrymme för en dubbelsäng och byrå samt bra förvaringsmöjligheter i garderober. I detta område bor du med närhet till det mesta. Vid Älvsjö station finns ett stort utbud av bl.a. mataffär, restauranger, caféer, butiker, gym och blomsteraffär. Närmaste busshållplats ligger ett stenkast från lägenheten med busslinjer mot Älvsjö station, Telefonplan och Fruängen. I närheten finns även Älvsjöskogen, ett natur- och skogsområde med upplysta jogging- och skidspår, fotbollsplaner samt annan friluftsverksamhet. På kort cykelavstånd finns trevliga Långsjön med badplats, grillplats, restaurang och beachvolleybollplan. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Plus
Svartågatan 80, 5 tr, Bagarmossen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svartågatan 80, 5 tr

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 475 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/6
3 744 kr/mån
48 529 kr/m²

Med dess utmärkta läge i hippa och trivsamma Bagarmossen är denna tvåa om 51 kvadratmeter den perfekta bostaden för er med högt ställda krav. Här erbjuds en insynsskyddad och charmig lägenhet med solig balkong och stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och milsvid utsikt som är enastående och endast går att få när man bor på hög höjd! Brf Söderbysjön är en stabil förening med välskötta fastigheter där det även finns möjlighet för medlemmarna att nyttja motionsrum, miljöbil och gästlägenhet. Fastighet med hiss. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Bagarmossen har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Bagarmossen Centrum med affärer, torghandel och T-bana ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till Nackareservatet med vacker natur, golfbana och badsjöar.

  • Balkong
  • Hiss
Finngrundsvägen 3, Enskededalen, Stockholms kommun

Finngrundsvägen 3

Lägenhet
Enskededalen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
6 195 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/6
5 710 kr/mån
65 904 kr/m²

Denna enastående 4:a på 94 kvadratmeter är av högsta möjliga standard. Lägenheten har föreningens största uteplats och som dessutom ligger i söderläge, vilket gör att du har sol hela dagen. Här kan du njuta av soliga frukostar eller trevliga grillkvällar med vänner och familj. Den grönskande innegården ger en lugn och avkopplande miljö där du kan koppla av och ladda batterierna efter en hektisk dag. Lägenheten har tre charmiga sovrum, alla med fönster som fyller rummen med naturligt ljus. Perfekt för familjen eller gäster, varje rum erbjuder en fristad av lugn och kreativ frihet för att göra det till ditt eget. Köket är av högsta möjliga standard med moderna vitvaror så som diskmaskin, inbyggd micro och induktionshäll. Här kan du förbereda läckra måltider samtidigt som du håller kontakten med gästerna i vardagsrummet. Lägenheten har inte ett utan två badrum. I det stora badrummet som har golvvärme under fötterna hittar du tvättmaskin och torktumlare så slipper du krångliga besök i tvättstugan. Det är både tidsbesparande och bekvämt, vilket ger dig mer tid att njuta av livet. I det mindre badrummet finns det både tillgång till dusch och wc. Hela lägenheten är i utmärkt skick då huset byggdes år 2019. Det innebär att du kan förvänta dig moderna installationer, energieffektiva lösningar och en överlägsen standard. Även läget är optimalt. Du tar dig snabbt och enkelt in till Södermalm både till fots eller med cykel. Föredrar du tunnelbana ligger Blåsut station bara ett stenkast bort och tar dig in till city på några få minuter. Lägenheten ligger även nära Nackareservatet, en av Stockholms mest unika naturområden. Om du är sugen på shopping finns Globen Shopping med sitt breda utbud och för de som är intresserade av sport och evenemang finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom gångavstånd från lägenheten. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad. Välkommen till ditt nya hem!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Tyresta 1:13 , Haninge, Haninge kommun
Tyresta 1:13 , Haninge, Haninge kommun, bild 2
Tyresta 1:13 , Haninge, Haninge kommun, bild 3

Tyresta 1:13

Gård/Skog
Haninge, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
12 500 000 kr
14,6 ha tomt

Välkommen till en tomt om 146 221 kvm i Haninge - Vendelsö. Tomt med ett stilla läge mot Svartbäcksgränsen och Tyrestavägen. Närområdet omringas av lugn miljö och grönska. Perfekt miljö för att koppla av och finna lugn i vardagen. Vill man bada är det inte långt Svartsjön. Det är enkelt att ta sig till Tyrestavägen som tar er vidare till Haninge Centrum eller till väg 73 som leder till Stockholm City. Vill man storhandla finns det flera av de större matkedjorna längs med Gudöbroleden. Behöver man shoppa finns Port 73, Tyresö Centrum, Haninge Centrum, Länna köpkvarter m.m. Det finns även flera skolor och förskolor i Närheten. Tomt: HANINGE TYRESTA 1:13 Anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el tillkommer. EL För exakt kostnad kontakta Vattenfall på telefon 020-82 00 00. GATUKOSTNADER För exakt kostnad kontakta Haninge kommun. 08-606 70 00 VATTEN OCH AVLOPP För exakt kostnad kontakta Haninge kommun 08-606 70 00 BYGGLOVSKOSTNADER För exakt kostnad kontakta Haninge kommun 08-606 70 00 Åk gärna förbi och titta! Intresserad och vill veta mer? Anmäl gärna ditt intresse till mig redan idag! Med vänliga hälsningar Niklas Mårtensson Svensk Fastighetsförmedling

  • Premium
Porlabacken 45, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr
Porlabacken 45, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Porlabacken 45, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Porlabacken 45

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
4 059 kr/mån
37 642 kr/m²

Varmt välkommen till Porlabacken 45 och denna renoverade tvåa med fräscha ytskick samt en rogivande känsla! Välkomnade och rymlig hall som erbjuder gott om plats för jackor och skor. Vidare in i lägenheten så möts du av lägenhetens hjärta, vardagsrummet. I vardagsrummet får du enkelt plats med ett större möblemang samt ett större matbord om så önskas. Från vardagsrummet når du ut till lägenhetens balkong, där du kan njuta av solen större delen av dagen. Vidare i lägenheten möts du av det renoverade köket som erbjuder bra arbetsytor, förvaringsmöjligheter samt plats för ett matbord. Lägenheten erbjuder ett stort och rogivande sovrum där du enkelt får plats med en dubbelsäng. Lägenhetens helkaklade badrum är stort och stilrent. I det stilrena och helkaklade badrummet finner du dusch, handfat och toalett. På Porlabacken 45 bor du i en stabil förening med närhet till service och kommunikationer. Inom promenadavstånd finner du förskolorna Ekbacken och Triangeln samt Hagsätraskolan. Med en cirka 5 minuters promenad kommer du till Hagsätra Centrum med mataffärer, vårdcentral, tandläkare, apotek, bibliotek, kvarterskrogar m.m. Här finner du utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje till Globen, Gullmarsplan eller T-centralen (20min). Någon minut från lägenheten trafikerar buss 143 som går mellan Högdalen-Liljeholmen som passerar Älvsjö station där pendeltåget och flertalet busslinjer ansluter. För den sportintresserade finns Hagsätrahallen samt stora grönområden som Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina motionsspår. Under sommarhalvåret är Älvsjöbadet med flera bassänger och stora gräsytor ett populärt utflyktsmål.

  • Premium
  • Balkong
Stjärnsundsgatan 15, Ormkärr, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Stjärnsundsgatan 15, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 2
Stjärnsundsgatan 15, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 3

Stjärnsundsgatan 15

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 495 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 382 kr/mån
28 192 kr/m²

Varmt välkommen till Stjärnsundsgatan 15 och denna rymliga fyra högst upp i huset i trivsamma Ormkärr. Här erbjuds en hemtrevlig bostad med stora sociala ytor, fönster i tre vädersträck och en mysig balkong i sydvästläge. Det första som möter dig när du kliver innanför dörren är en öppen hall med bra förvaringsutrymmen i garderober och en klädkammare. Vidare in i lägenheten ligger ett trevligt kök med bra arbetsytor och förvaring. Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Vid sidan av köket har du ett stort och socialt vardagsrum med ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här får du plats med en stor soffgrupp och ett matbord. Från vardagsrummet når du utgången till den mysiga balkongen i ett högt och soligt läge som ger plats för balkongmöbler och växter. I bostaden finner du tre rogivande sovrum med utrymme för säng och förvaring i garderober, varav ett med en klädkammare. Lägenheten har även ett helkaklat badrum med handfat, badkar och vädringsfönster samt en separat toalett som renoverades för några år sedan med helkaklade väggar, wc och handfat. Ett stort källarförråd och en matkällare har du i huset. HSB:s Brf Vårsådden är en skuldfri och välskött förening med mycket god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Förening har väl underhållna hus och faciliteter som föreningslokal, tvättstuga, bastu, gym och hobbyrum. På Stjärnsundsgatan 15 bor du nära både service och kommunikationer med T-bana och buss samt en kvarts promenad till pendeltåg i Stuvsta. Området är mycket omtyckt med direkt anslutning till Ormkärrsskogen med lummiga joggingstråk och fina promenadstigar. Älvsjöskogen ligger nära med belyst elljusspår och Långsjön har du en kort biltur bort med bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Här bor du även ett stenkast från Älvsjöbadet med utomhuspool. Välkommen att trivas!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 43