Mäklare Selma Fazlic

Selma Fazlic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hägervägen 5, Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Hägervägen 5, Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Hägervägen 5, Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Hägervägen 5

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 950 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/2
1 868 kr/mån
75 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma etta i Tallkrogens villaidyll! På Hägervägen 5 välkomnas du in i denna hemtrevliga lägenhet. Här bor du på 26 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. En ljus bostad som är mycket välplanerad. Stor balkong i västerläge tillsammans med de välplanerade ytorna gör detta till ett perfekt förstaboende. Allrum med öppen planlösning mot arbetsköket rymmer säng, soffgrupp med tv-möbel samt matbord och stolar. Rymligt och stambytt badrum. Hall med förvaringsmöjligheter bakom garderober. En riktig pärla som du inte vill gå miste om! Bra månadsavgift vilket ger en bra boendekostnad där värme och vatten ingår i avgiften. Bostadsrättsförening med bra belåningsgrad om 3386kr/kvm enligt årsredovisning 2019. Centralt läge med kort gångavstånd till Tallkrogen Centrum och tunnelbanans gröna linje som snabbt tar dig till och från city! Varmt välkoma på visning!

  • Premium
  • Balkong
Borensvägen 28, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Borensvägen 28, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Borensvägen 28, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Borensvägen 28

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 995 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2/3
4 709 kr/mån
51 638 kr/m²

Nu finns denna välplanerade trea i hjärtat av Årsta äntligen till salu. Lägenheten har ett gavelläge och samtliga rum har en slående utsikt. Balkongen med bra storlek ligger i söderläge och har generösa soltimmar. Genomgående finns originaldetaljer från byggåret så som platsbyggda garderober, generös takhöjd, parkett mm. Alla rum har en bra storlek vilket gör dem lättmöblerade. Båda sovrummen har plats för säng och annat möblemang. Ett stenkast bort så har du Årsta Torg med sitt trevliga utbud av restauranger, gym, mataffär, konditori mm. Här finns även bussar med täta avgångstider som tar er till Årstaberg, Gullmarsplan och Södermalm. Årsta är rikt på grönområden, parker och skogspartier där du kan njuta av avkopplande promenader, löpturer och picknickar. Årstaviken och Årstaskogen är två natursköna platser som ger dig möjlighet att komma bort från stadens stress och koppla av i vacker omgivning. Årsta är ett av Stockholms mest barnvänliga områden. Här hittar du utmärkta skolor, lekplatser och aktiviteter för barn i alla åldrar. Med en trygg och trivsam atmosfär är Årsta en idealisk plats att se dina barn växa upp och utvecklas i. Varmt välkommen till ett hem att trivas länge i!

  • Premium
  • Balkong
Blåsutvägen 5, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 4 aug kl 15:00
Blåsutvägen 5, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Blåsutvägen 5, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Blåsutvägen 5

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 895 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/7
2 500 kr/mån
75 800 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga etta med det perfekta läget vid Globenområdet med dess stora utbud av nöje, shopping och service! Här bor man i en välskött förening med god ekonomi som dessutom äger marken! Föreningen erbjuder en gemensam takterrass i välskött fastighet där de större renoveringarna utförts. Lägenheten består av en bra planlösning med ett stort och lättmöblerat allrum med sovalkov, kokvrå och ett fräscht stambytt badrum. Till lägenheten hör ett källarförråd och bekvämt i huset finner ni tvättstugan. Ett stenkast bort ligger Globen shopping med ett 40-tal butiker och livsmedelsaffär. Söders citypuls med stort utbud av kaféer, barer och restauranger når du med en kort promenad eller 5 minuters tunnelbana och du kan snabbt och enkelt ge dig ut på vackra promenadstråk och joggingturer i grönskande Nackareservatet. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Globen Arena och Tele 2 Arena en kort promenad från hemmet. I närheten finns även populära uteställen och nattklubbar. Har du tillgång till bil ligger lägenheten perfekt med närhet till Södra länken. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Storforsplan 5, Farsta, Stockholms kommun

Storforsplan 5

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/14
4 975 kr/mån
38 000 kr/m²

Nu har jag nöjet att presentera en välplanerad och rymlig trea om 75 kvadratmeter på fjärde våningen på Storforsplan 5 som dessutom är renoverad. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Lägenhetens kvadratmetrar är fördelade på tre rum, varav två rymliga sovrum och kök samt ett rymligt vardagsrum som är lättmöblerat. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöbel och härifrån har du utgång till den inglasade balkongen! Här har du även ett inbjudande och renoverat kök med plats för hela familjen samt stambytt badrum från 2001 med toppmatad tvättmaskin. Vill du bo centralt, nära till centrum, affärer, tunnelbana, bussar men ändå ha närhet till natur och friluftsaktiviteter så är det här lägenheten för dig. Du har Farsta Centrum direkt utanför porten och nära till tunnelbanan. En liten promenad bort ligger Farsta IP, Farsta simhall och utomhusbadet vid sjön Magelungen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning! - Selma Fazlic 070-898 99 93

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Filipstadsbacken 64, Farsta, Stockholms kommun

Filipstadsbacken 64

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 800 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 5/6
5 188 kr/mån
40 288 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna moderna och nyrenoverade lägenhet belägen på Filipstadsbacken 64 i Farsta. Med sin yta om 69.5 kvadratmeter och tre rum erbjuder detta hem gott om utrymme för bekvämt boende. Bostaden är utrustad med moderna bekvämligheter och har en stilfull finish. Originalparketten i vardagsrummet ger en varm och inbjudande atmosfär. Från balkongen kan du njuta av en vacker sjöutsikt som ger extra lugn och avkoppling till vardagen. Föreningen som denna bostad tillhör är stabil och har en god ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Dessutom har du nära till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i både Farsta och övriga Stockholm. Med sitt utmärkta läge och moderna bekvämligheter är denna bostadsrätt ett perfekt val för dig som söker ett bekvämt och stilfullt boende. Missa inte chansen att få njuta av sjöutsikt och närheten till allt som Farsta har att erbjuda. Välkommen att boka visning redan idag!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5