Hällbruksgatan 17

Örnäset, Luleå Se på karta

625 000 kr

695 000 kr -10%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1952
Förening
HSB BRF Ränseln i Luleå
Om föreningen
Avgift
2 062 kr/mån
Driftkostnad
1 788 kr/år
Pris/m²
30 488 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och yteffektiva 1:a! Lägenheten ligger bekvämt belägen en halv trappa upp och har ett trevligt läge med fönster mot föreningens grönområde. Här bor du billigt med en månadsavgift om endast 2062 kr där både värme, VA, kabel-tv grundutbud, bredband samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen ingår.

I lägenheten finner du ett trevligt allrum med utrymme för dubbelsäng, matplats och ytterligare möblemang. Från allrummet nås även bostadens härliga och nybyggda inglasade balkong som ger en extra rymd. Praktisk kokvrå med avskiljande dörrar och charmiga originaldetaljer. Badrum med wc, handfat och duschkabin.

Brf Ränseln är en stor och välskött HSB-förening med bra avgifter och som gjort ett flertal större renoveringar på senare tid där fönster- och balkongbyte nyligen slutförts. I föreningen finns flertalet fina utrymmen såsom tvättstugor varav en är bekvämt belägen nere i källaren, bastu med relax och samlingslokal som går att hyra.

Här bor du på nära avstånd till butik, bensinstation, restauranger, vårdcentral, tandläkare och med goda bussförbindelser med bland annat en direktlinje till universitetet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå

Kontakta mäklaren

Therese Backman

Bjurfors Luleå
Mäklare Therese Backman, Bjurfors Luleå
070-980 77 22