Furusundsgatan 9 - Accepterat pris!

Östermalm / Gärdet, Stockholm Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24 m²
Byggår
1939
Förening
BRF Y.K.- Huset
Om föreningen
Avgift
1 234 kr/mån
Driftkostnad
5 680 kr/år
Pris/m²
95 625 kr/m²
Antal besök
2 682
Dagar på Hemnet
20

Accepterat pris - Kontakta mäklare för visning & tidsbokning!

Välkommen till denna mysiga och väldisponerade 1:a med låg avgift i historisk och välskött fastighet på Östermalm. Bostaden ligger i suterräng och har fönster samt utsikt mot de lugna och grönskande omgivningarna. Bostaden ligger i ett perfekt läge med närhet till natur, restauranger, matbutik och kommunikationer till city på 5 minuter.

På populära Furusundsgatan 9 ligger denna mycket trivsamma etta om 24 kvm. Lägenheten har ett lättmöblerat allrum med stora fönster som ger generöst med ljusinsläpp och vetter ut mot en grönskande parkmiljö. Interiört finns ett välplanerat kök, allrum med garderober, rymligt och kaklat badrum samt en hall med garderober och städskåp. Förråd till lägenheten finns lättillgängligt i byggnaden.

Brf Y.K.-Huset är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 60 lägenheter samt tre lokaler med hyresrätt. Brf Y.K.-Huset förvärvade fastigheten 1995. Ekonomin är stabil och välskött med låg belåningsgrad. Lån/m² bostadsrättsyta år 2019 = 1 168. Se årsredovisning 2019. Inga beslut om avgiftsförändringar (Avstämt 2020-05-08).

Gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja är cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga med stort torkrum. Det finns även ett källsorteringsrum. Det finns två personhissar samt en mathiss från restaurangen i huset. Uppe på taket finner man en piskbalkong som kan nyttjas av föreningens medlemmar.
Huset är lättillgängligt då man kommer in utan trappa, samt har en automatisk dörröppnare. På baksidan finns gräsmatta, utemöbler samt lekstuga och rutschkana för barnen. I fastigheten finns Fiber genom Stockholm stadsnät.

På Östermalm/Gärdet bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Gärdets sportfält är endast ett stenkast bort och Karlaplan ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även matbutiker, restauranger, fina grönområden, bra kommunikationer i form av buss och tunnelbana. Gärdets tunnelbana finner du cirka 150 meter från bostaden som tar dig intill T-centralen på 5 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm