Kyrkvägen 5

Prästasvängen / Ven, Landskrona Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
22 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Prästsvängen
Om föreningen
Avgift
1 018 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
49 773 kr/m²

På Öresunds eget sommarparadis Ven har vi nu förmånen att kunna presentera denna ytterst väldisponerade och smakfullt renoverade lägenhet där kvadratmetrarna tagits till vara på bästa sätt. Här kompletteras ett såväl elegant som välutrustat och funktionellt kök av ett mysigt, inbjudande sovrum samt ett rymligt badrum i sobert, stilfullt utförande. Enhetliga ytskikt tillsammans med genomtänkta materialval bidrar till exklusiv känsla och inflyttningsklart skick.

Det utmärkta gavelläget i utkanten av föreningen erbjuder såväl avskildhet som utmärkta möjligheter till njutbara stunder på den väl tilltagna uteplatsen med utrymme för loungegrupp, matplats, grill och solstolar efter behov och önskemål.

Förmånlig månadsavgift som inkluderar hushållsel och uppvärmning, fiber via Wi-Fi samt kallförråd i anslutning till lägenheten och tillgång till gemensam tvättstuga.

Från läget mitt på ön har man närhet till såväl butik och kommunikationer som restauranger, Kyrkbackens hamn och Norreborgs hamn med härlig badplats.

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona