Mäklarhuset Landskrona

Mäklarhuset Landskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skansgatan 14, Norra Bostahusen, Landskrona kommun
 • Tis 26 sep kl 17:00
Skansgatan 14, Norra Bostahusen, Landskrona kommun, bild 2
Skansgatan 14, Norra Bostahusen, Landskrona kommun, bild 3

Skansgatan 14

Radhus
Norra Bostahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
7 695 000 kr
119 m²
4 rum
107 m² tomt

På utmärkt läge i natursköna Borstahusen, med gångavstånd till bad, golf, restauranger och underbara omgivningar har kvarteret Morgondoppet skapats utifrån ambitioner och drömmar om att bygga något unikt på en plats som det är få förunnat att få kalla sitt hem. Resultatet har blivit ett mikrokvarter som genomsyras av visionär design, miljötänk och exklusiva materialval tillsammans med väldisponerade ytor. Husets exteriör har inspirerats av havets vågor, fiskarnas skimrande fjäll och den pittoreska känslan av husen i det gamla fiskeläget. Estetiskt tilltalande huskropp klätt i handslaget tegel, olikfärgat skiffer och mässingsplåt. Här ska man inte bara bo, här ska man njuta, leva, känna in och beröras av såväl hänförande omgivningar som husens medvetna ytskikt och detaljer. Förutom en tilltalande exteriör får man en välplanerad och påkostad interiör, med bl.a. kök från Ballingslöv, slipat betonggolv, helkaklade badrum med hotellkänsla, golvvärme på alla plan, hiss som tar dig hela vägen till takterrassen och sist men inte minst mycket låga driftskostnader. Välkomna att boka visning!

 • Premium
Kalkugnsgatan 42, Öresundsparken / Borstahusen, Landskrona kommun

Kalkugnsgatan 42

Radhus
Öresundsparken / Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 295 000 kr
112 + 11 m²
4 rum
279 m² tomt

Välhållet 1-planshus på hörntomt i attraktiva Öresunsparken! Huset erbjuder fina sällskapsytor med bra rymd och rikligt ljusinsläpp, öppen spis, uterum och en härligt grön trädgård. Det finns både biluppställningsplats och carport. Närhet till skola, förskola, golfbana med två 18-hålsbanor, matbutik, restauranger och vackra promenadstråk i park- och havsmiljö. Välkommen att boka dig på visning!

Skogsbrynet 8, Sandskogen, Kävlinge kommun
 • Sön 24 sep kl 14:00

Skogsbrynet 8

Villa
Sandskogen, Kävlinge kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 195 000 kr
70 + 65 m²
3 rum
1 091 m² tomt

På en fantastisk skogstomt, inbäddad i lummig grönska finner man denna lilla idylliska, vitteglade 1-planspärla i genomgående utmärkt skick. Här har ägaren med stor omsorg och Ernst-liknande känsla skapat sin fristad i naturen där tillbyggnader, avgränsningar och smakfulla planteringar tillsammans bidrar till underbara utemiljöer med tydlig rumskänsla. Bakom den rustika och eleganta tegelfasaden som utgör den första anblicken välkomnas man in till en underbar uteplats som inte riktigt låter sig beskrivas i ord. Det vidsträckta trädäcket knyter på ett förtjänstfullt sätt samman huvudbyggnaden med det smäckra uterummet och den genomgående totalrenoverade sidobyggnaden med bland annat gästrum. Här erbjuds gott om utrymme för såväl stor matplats som loungehörna, solstolar, utekök eller annat efter behov och önskemål. Huset har de senaste åren renoverats och byggts till för att bli den inflyttningsklara, njutbara oas som den är idag. Ett utmärkt alternativ till bostadsrätten inne i stan för den som kanske lämnat den stora villan i två plan men för den skull inte vill försaka trädgård och extra utrymmen för familj och bekanta på besök. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande, rymlig entré, ett rejält vardagsrum med kamin beläget mellan kök och matrum samt ett väl tilltaget sovrum och ett helkaklat, renoverat badrum med TM & TT. Fiber finns indraget, laddare till elbil har nyligen installerats och den generöst tilltagna uppfarten är hårdgjord så att den lämpar sig utmärkt som uppställningsplats för husbil, husvagn eller båttrailer. Dessutom finns möjlighet att dela av och inreda förrådsbyggnaden till ytterligare ett gästrum. Huset är beläget i hjärtat av Sandskogen med sin underbara, lummiga skogsmiljö med hjorthägnet där hjortar springer fritt bara ett stenkast bort. Barnvänligt med härliga grönområden, grillplats, lekplatser samt cykelvägar och begränsat med trafik. Närhet till såväl Löddeköpinge centrum som handelsområdet Center Syd samt Barsebäcks Golf & Country Club, Barsebäcks hamn och Järavallens underbara strövområde med grillplatser och motionsslingor för löpning och mountainbike. Flertalet förskolor och grundskolor i kommunen och i Dösjebro finns det tågstation med tåg mot Landskrona/Helsingborg och Lund/Malmö. Motorvägen med utmärkta pendlingsmöjligheter mot såväl Landskrona & Helsingborg som Lund & Malmö nås inom några minuter. OBS, att Kävlinge kommun har en av landets lägsta kommunalskatter Välkommen på visning!

 • Plus
Ringvägen 78, Östervång, Landskrona kommun
 • Sön 24 sep kl 11:30

Ringvägen 78

Radhus
Östervång, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 095 000 kr
104 + 30 m²
5 rum
413 m² tomt

I direkt närhet till Landskrona stationsområde och större matbutiker finner ni detta 1,5-plans kedjehus med utmärkta förutsättningar att anpassa och förädla efter egna behov och önskemål. I samband med att köket renoverades för ett antal år sedan öppnades även planlösningen upp och ett uterum har byggts till. Kök, vardagsrum och matplats förenas i en halvöppen lösning med härlig ljusinsläpp från väster och kompletteras på entréplanet av ett sovrum, ett allrum mellan kök och uterum samt badrum och tvättstuga. Ovanvåningen erbjuder två rejäla sovrum på varsin gavelsida med en förenande hall i mitten som även inrymmer en mindre toalett. Rejäl tomt i västerläge med sol större delen av dagen och möjlighet att anlägga uteplatser, pool, växthus, odlingsland eller annat efter behov och önskemål. Uppfart med plats för två bilar samt carport med plats för en bil. Det tidigare garaget används idag endast som förråd. Läget är som sagt utmärkt med direkt närhet och tillgång till kommunikationer såväl inom staden som bussförbindelser utanför och Pågatåg / Öresundståg mot både Helsingborg samt Lund & Malmö. Dessutom nås motorvägen i både nord- och sydgående riktning inom några minuter med bil. OBS! Huset kommer att förbesiktigas på torsdag nästa vecka och protokollet kommer att läggas upp under fliken Dokument innan visningen söndagen den 24/9. Välkommen på visning!

 • Plus
Löpargatan 18 B, Springaren, Landskrona kommun

Löpargatan 18 B

Lägenhet
Springaren, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
995 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/2
2 288 kr/mån
24 268 kr/m²

- Fler bilder inom kort - Nu finns tillfälle att förvärva en av föreningens fina ettor i markplan med egen trädgård och uteplats i syd/väst. Bostadsrätten är välplanerad och har separat matlagningskök och rymligt, helkaklat badrum. Lugnt och välskött område med närhet till hav/bad/golf/restauranger i Borstahusen och till fina strövområden längs Landskronas fantastiska kuststräcka. Närhet till Västra Fäladens service med vårdcentral, tandläkare, affär, träningscenter mm.

Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Rättaregatan 6

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
143 + 4 m²
6 rum
6 453 kr/mån
27 238 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva ett av de större, nybyggda radhusen i projektet Höstbruket/Vårbruket i Norra Borstahusen med direkt närhet till Engelska skolan, golfbanor, badplatser samt ny COOP-butik och STC-gym rakt över gatan. En bostad i nyskick med möjlighet till hela 5 sovrum samt såväl härlig trädgård som takterrass om hela 18 kvm i solsäkert söderläge. Möjlighet finns att uppföra staket runt uteplatsen. Dessutom entrésida med egen parkeringsplats, cykelparkering och kanske en mindre uteplats även här om så önskas. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande, rymlig entré som övergår i kök med sittplatser runt central köksö, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning som kompletteras av ett helkaklat badrum med tvättsektion. Våning två erbjuder 4 sovrum av skiftande storlek samt ett helkaklat badrum. Om så önskas kan ett av sovrummen öppnas upp till ett allrum. På tredje våning i anslutning till takterrassen finns ett generöst tilltaget rum med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Genomgående enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett bidrar till ett ljust, harmoniskt intryck. Det utmärkta läget erbjuder gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor. Gastronomiska upplevelser och trevligt häng erbjuds på välrenommerade Kvarteret Erikstorp samt nyöppnade Kompass och Pumphuset nere i Borstahusens hamn. Dessutom direkt närhet till Engelska skolan F-9, Montessori F-9, Borstahusens idrottsplats samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till motorväg i såväl norr- som södergående riktning. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Rönneberga backe 240, Rönneberga Backe, Landskrona kommun
Rönneberga backe 240, Rönneberga Backe, Landskrona kommun, bild 2
Rönneberga backe 240, Rönneberga Backe, Landskrona kommun, bild 3

Rönneberga backe 240

Tomt
Rönneberga Backe, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 200 000 kr
1 801 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en högt belägen villatomt med magiska vyer i alla väderstreck! Positivt förhandsbesked för byggnation av villa + garage finns! Möjlighet att bygga ditt drömhus på detta vackra läge med utsikt över Öresund. Lugnet är påtagligt samtidigt som du snabbt tar dig in till stan eller vidare till Helsingborg, Malmö eller Köpenhamn. VA (via samfällighet) finns i tomtgräns och är betalt. Förberett för fiber (inkopplingsavgift tillkommer).

 • Premium
Hofterups kyrkoväg 88, Hofterup, Kävlinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 15:30
Hofterups kyrkoväg 88, Hofterup, Kävlinge kommun, bild 2
Hofterups kyrkoväg 88, Hofterup, Kävlinge kommun, bild 3

Hofterups kyrkoväg 88

Villa
Hofterup, Kävlinge kommun
Mäklarhuset Landskrona
7 495 000 kr
140 + 90 m²
5 rum
1 042 m² tomt

På naturskönt, lantligt läge finner ni denna väldisponerade 1-plansvilla i lättbetong som uppfördes 2016 och sedan kompletterats med vinterbonat uterum 2019, fantastiska utemiljöer och uppvärmd pool som anlades så sent som i år. Dubbelgarage om dryga 60 kvm, vattenburen golvvärme i hela konstruktionen samt solcellsanläggning som tillsammans med luft-vatten-värmepump garanterar förmånliga driftskostnader. Dessutom mekanisk FTX-ventilation och möjlighet att inreda vinden, där mycket av grundarbetet redan är gjort, för ytterligare 70-80 kvm boyta. Det man först slås av när man kommer till huset är de fantastiska utemiljöer som nuvarande ägare skapat. Poolområdet i solsäkert sydvästläge erbjuder gott om utrymme för solstolar och härligt häng kring den helgjutna poolen som omgärdas av trädäck där matplatser och loungegrupper kan placeras efter önskemål. Platsbyggda planteringslådor utgör naturliga, gröna avdelare som bidrar till känslan av olika rum och den nedsänkta loungesektionen är förberedd för installation av utekök. På gavelsidan finns ett uppbyggt lekland med konstgräs och nedsänkt studsmatta, en egen liten fotbollsplan samt ett härligt, frodigt grönsaksland med platsbyggda odlingslådor. På husets baksida breder ett stort trädäck ut sig med plats för såväl spabad som sociala sammankomster med familj och vänner. Husets genomtänkta disposition fördelar sig på en öppen planlösning i husets mitt där kök, matplats och vardagsrum förenas i anslutning till stort skjutdörrsparti som vetter mot poolområdet. Härifrån har man även direkt access till det vinterbonade uterummet med golvvärme som kan öppnas upp mot tre väderstreck och dessutom har en platsbyggd barsektion med vask. Generöst tilltaget tvättrum med in-/utgång från garaget, fyra sovrum av skiftande storlek samt två generöst tilltagna badrum i helkaklat, exklusivt utförande. Hofterup med jourbutik, pizzeria och bageri ligger bara någon minut bort liksom Barsebäcks Golf & Country Club, havet och Järavallens underbara strövområde med grillplatser och motionsslingor för löpning och mountainbike. Även Barsebäck med badplats och restaurang samt Löddeköpinge tätort och köpcentret Center Syd ligger i närheten liksom hästgårdar, ridstigar och en motorcrossbana. I Hofterup finns Skönadalsskolan, F-6 samt Henkelstorps förskola, i Löddeköpinge två stycken 7-9 skolor samt en Montessori F-9 i Barsebäck. Busshållplats en knapp kilometer från huset och en dryg halvmil bort i Dösjebro finns det tågstation med tåg mot Landskrona/Helsingborg och Lund/Malmö. Motorvägen med utmärkta pendlingsmöjligheter mot såväl Landskrona & Helsingborg som Lund & Malmö nås även den inom några minuter. OBS, att Kävlinge kommun har en av landets lägsta kommunalskatter och att huset är förbesiktigat och upprättat protokoll ligger under fliken Dokument/Länkar. Notera också att som nyproducerad bostad är fastigheten befriad från den årliga fastighetsavgiften (9287 kr 2023) i femton år fr.o.m. byggnadsåret 2016. Välkommen på visning!

 • Premium
Söndagsgatan 1, Svaneholm, Landskrona kommun
 • Idag kl 18:00
Söndagsgatan 1, Svaneholm, Landskrona kommun, bild 2
Söndagsgatan 1, Svaneholm, Landskrona kommun, bild 3

Söndagsgatan 1

Radhus
Svaneholm, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
8 495 000 kr
168 m²
6 rum
471 m² tomt

Unna dig drömlivet i denna fantastiska poolvilla på hörntomt, belägen i ett av de mest attraktiva villaområdena i Landskrona. Med endast ca 200 meter till havet får du en oslagbar kombination av stil, komfort och närhet till naturen. Denna exklusiva bostad har genomgått en totalrenovering och erbjuder enastående bekvämligheter för att göra varje dag till en njutning. Ta ett dopp i den inbjudande poolen eller koppla av i det lyxiga SPA-badet efter en lång dag. Uteköket gör det enkelt att bjuda in vänner och familj till grillkvällar under varma sommarkvällar, medan uterummet ger möjlighet till avslappning och njutning året runt. Med solceller på taket har du minimala driftskostnader (energiklass A) och bidrar också till en positiv miljöpåverkan. Du kan njuta av det exklusiva köket från Ballingslöv, som inte bara är snyggt och stilfullt, utan också funktionellt och praktiskt. Köksmaskinerna från Ballingslövs Studio Line-sortiment ger dig möjlighet att skapa kulinariska mästerverk och ta din matlagning till en helt ny nivå. Den insynsskyddade och lummiga trädgården ger en privat och avskild oas där du kan slappna av och njuta av lugnet. Med närheten till Borstahusen och Borstahusens hamn har du möjlighet att upptäcka charmiga restauranger och vackra promenadstråk längs med vattnet. För den aktive finns det en 36-håls golfbana i toppklass samt fina strövområden att utforska. För de små i familjen finns förskola och skola i närheten, vilket gör detta till det perfekta hemmet för en växande familj. Med bekvämligheter, natur och utmärkta faciliteter inom räckhåll kan du verkligen få det bästa av det mesta.

 • Premium
Munspelstigen 8, Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun
 • Tor 28 sep
Munspelstigen 8, Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun, bild 2
Munspelstigen 8, Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun, bild 3

Munspelstigen 8

Villa
Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
6 700 000 kr
154 m²
4 rum

Välkommen till din nya drömvilla belägen på vacker skogstomt! Denna fantastiska 1-plansvilla är precis vad du har letat efter, nybyggd 2022/2023 med solcellsanläggning och en imponerande hög standard som genomsyrar varje hörn av bostaden. Här har du två lyxiga, helkaklade badrum, perfekt för att skapa en oas av avkoppling och lugn. Kök från Ballingslöv, maskinpark med hög standard från Siemens Studio Line-sortiment. Gäst-wc tillför extra bekvämlighet för dina besökare, och den mysiga kaminen i vardagsrummet är den perfekta platsen för att njuta av en varm och mysig atmosfär. Denna villa har också en separat förrådsbyggnad, vilket gör det enkelt att organisera och förvara dina ägodelar på ett bekvämt sätt. Dessutom finns det en praktisk, gjuten biluppställningsplats, så att du alltid kan parkera ditt fordon på ett säkert och bekvämt sätt. Som pricken över i:et har denna villa också en motordriven markis som skapar en skön och skuggig plats för avkoppling på varma sommardagar. Köket kommer från den välkända tillverkaren Ballingslöv, och ger en modern och praktisk lösning på matlagning och förvaring. Så vad väntar du på? Kom och upplev allt som denna underbara 1-plansvilla har att erbjuda. Ta tillfället i akt och skapa ditt nya drömhem i en fantastisk naturlig skogsmiljö!

 • Premium
Järnvägsgatan 44, Centralt, Landskrona kommun

Järnvägsgatan 44

Lägenhet
Centralt, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/5
5 678 kr/mån
13 267 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga 3:a i ett av tornen i HSB:s populära bostadsrättsförening Saturnus. Bostaden ligger på fjärde våningen i en modern byggnad med hiss. Här hittar du en öppen och unik planlösning med rundade väggar och med balkong i soligt västerläge. Den öppna och trevliga planlösningen gör det enkelt att inreda och skapa din egen stil. Köket smälter elegant samman med vardagsrummet och ger en social och inbjudande atmosfär. På föreningens innergård erbjuds du grönytor, sittplatser, mindre lekplats och en porlande bäck som rinner genom området. Närområdet erbjuder även vackra parker och grönområden där du kan njuta av lugnet och naturens skönhet. I Brf Saturnus är i princip alla 107 lägenheter olika vilket gör varje lägenhet extra intressant, välkommen till Saturnus!

 • Balkong
 • Hiss
Äppelblomsgatan 3, Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Äppelblomsgatan 3

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 195 000 kr
94 m²
4 rum
6 415 kr/mån
33 989 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en av Magasinhusens fantastiska 4:or med öppen, modern planlösning uppförts av Serneke 2019. Stig in i din framtida oas – in i en rymlig och välkomnande hall. Bostadsrätten har 4 rum och kök som tar boende till en helt ny nivå. Denna pärla har en imponerande utsikt som sträcker sig över horisonten. Välkommen till det exklusiva högsta planet i föreningen! Här befinner du dig på toppen av tronen, högst upp i huset. De fyra rummen i varierande storlekar, erbjuder flexibilitet för att skapa din drömlayout och Marbodalköket håller hög standard. Kök och vardagsrum har öppen och modern planlösning. Det helkaklade badrummet har extra tillval som lyfter denna miljö till en högre nivå, här hittar du detaljer som ger en lyxig touch till din dagliga rutin. Hela lägenheten har påkostat, mörkbetsat parkettgolv från Kährs. Men det som verkligen sätter denna bostad i en klass för sig, är den förtrollande utsikten. Att vakna upp till backarnas skönhet i norr är som att omfamna naturen varje morgon. Att skåda ut över Landskronas västra delar, det skimrande sundet och Landskronas egen lilla pärla; ön Ven, är som att ha en tavla i ständig rörelse utanför dina fönster. En inglasad balkong förvandlar din utomhusyta till en oas för alla årstider. Oavsett om solen strålar, regnet smattrar eller snön faller, kan du njuta av det underbara landskapet utan att kompromissa med komforten. Det är som att förlänga sommarsäsongen och låta ditt boende smälta samman med naturen. Sovrummen är rymliga och inbjudande, två av dem har fransk balkong och de påkostade skjutgarderobspartierna ger dig generös förvaring på ett elegant sätt. I lägenheten finns även ett förråd att organisera ditt liv utan att tumma på stil och design. Denna bostadsrätt erbjuder inte bara ett boende – den erbjuder en livsstil. Att bo här innebär att du får en exklusiv plats att kalla hem, med detaljer som lyfter vardagen till en oöverträffad nivå av komfort och stil. Ta steget mot ett boende som omfamnar dina drömmar! Kontakta oss redan idag för att utforska denna unika möjlighet.

 • Balkong
Timmermansgatan 2 D, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 2 D

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 095 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
5 283 kr/mån
22 813 kr/m²

På attraktiva Väster med närhet till centrum och härliga grönområden finner ni denna väldisponerade lägenhet med genomgående planlösning som genomgick en omfattande renovering 2022. Stilrent, välbevarat och modernt på samma gång, men framförallt inflyttningsklart! Den omsorgsfulla och smakfulla renoveringen har gjorts med bevarande och restaurering av av vackra originaldetaljer i åtanke. Resultatet har blivit en ombonad, inbjudande känsla som få nyproducerade bostäder kan matcha med vackert trägolv som på ett föredömligt sätt harmonierar med såväl innerdörrar som dörrkarmar och golvlister i original. Det mörkare köket med integrerade vitvaror och påkostad bänkskiva i stenkomposit utgör en trivsam kontrast mot i övrigt ljusa väggar och tak som samtliga spacklats och målats. Dessutom har kontakter och strömbrytare bytts ut för att skapa en enhetlig känsla och knyta an till kökets svarta detaljer. Balkong mot väster och lättillgängligt läge i huset, en trappa upp i en fastighet utan hiss. Planlösningen fördelar sig på en entré / hall med platsbyggd förvaring som öppnar upp sig mot ett rymligt vardagsrum med plats för såväl stor tv-soffa och matplats. Ett nyrenoverat kök med plats för möblemang, ett generöst tilltaget sovrum som vetter mot den lugna innergården med utrymme för kompletterande förvaringslösning samt ett helkaklat badrum med golvvärme som renoverats i samband med föreningens stambyte. Internet (100/100 Mbit) ingår i avgiften och i källaren finns gemensam tvättstuga, lägenhetsförråd, cykelförråd och gym. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Gångavstånd till centrum samt härliga grönområden, jourbutiker, pizzeria, hundrastgård samt goda kommunikationsmöjligheter strax utanför dörren. Välkommen på visning!

 • Balkong
Brinkgatan 12, Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Brinkgatan 12

Radhus
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
8 995 000 kr
159 + 10 m²
5 rum
195 m² tomt

På fantastiskt läge i Norra Borstahusen, cirka 75 meter från strand, badbryggor och underbara promenadstråk längs vattnet, kan vi nu presentera ett arkitektritat stenhus med gathuskaraktär, framtaget och byggt av Dast Stenhus. Huset karaktäriseras av stram, stilsäker arkitektur där noggrann omsorg om varje detalj har implementerats såväl interiört som exteriört. Signifikativt för Dast är en rundad innervägg i varje hus som garanterat kommer att göra ett stort intryck. Likt en subtil, elegant rumsavskiljare mitt i den öppna planlösningen smälter den på ett elegant sätt in samtidigt som den sticker ut och blir till en ståtlig, självsäker inredningsdetalj. Andra detaljer som tillsammans bidrar till att skapa en mer komplett helhet är den djupa fönsternisch som kan bli en härlig myshörna, den designade ståltrappan som såväl harmonierar som kontrasterar samt den infällda etanolspisen i hjärtat av vardagsrummet. Detta kompletteras av kök från JKE Design med bänkskiva i sten från Silestone, integrerad downdraft-fläkt och integrerade vitvaror med hög standard samt putsade innerväggar och diamantslipat betonggolv. Kök, vardagsrum och matplats förenas i vinkel i direkt anslutning till generöst tilltagna fönster/skjutdörrspartier som vetter mot trädgården. Från garage är det direkt access in till bostaden. Ovanvåningen fördelar sig på tre rymliga sovrum, ett mindre allrum samt badrum och en rejäl klädkammare i anslutning till master bedroom. Trädgården är lättskött, med bl.a. soldäck, stensättning och SPA-bad. I Norra Borstahusen bor man helt enkelt på en ljuvlig plats, omgiven av underbar natur, en förstklassig golfanläggning med två 18-håls golfbanor, motionsspår och badplatser, välrenommerade restauranger samt Engelska Skolan och Montessori. Dessutom utmärkt pendlingsläge mot såväl Helsingborg som mot Lund, Malmö och Köpenhamn.

Midhemsvägen 8, Egna hem, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Midhemsvägen 8, Egna hem, Landskrona kommun, bild 2
Midhemsvägen 8, Egna hem, Landskrona kommun, bild 3

Midhemsvägen 8

Villa
Egna hem, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
5 295 000 kr
145 + 90 m²
5 rum
905 m² tomt

Stilfull, vitmålad tegelvilla i genomgående utmärkt skick som underhållits löpande under åren med bland annat bytt tak och nyligen totalrenoverad, uppvärmd pool. Den underbara trädgården i solsäkert söderläge har under många år planerats och anlagts med stor omsorg och känsla. En verklig oas att blicka ut över från uterum och vardagsrum såväl dagtid som kvällstid när den är vackert upplyst. Platsbyggd grillplats i skuggan av det magnifika valnötsträdet, trivsamma uteplatser samt den härliga poolen inbjuder till magiska sommardagar och kvällar. Dessutom helt omsluten av murar och uppvuxna häckar så att hela familjen med såväl barn som husdjur kan umgås och springa fritt. Entréplanet fördelar sig på ett generöst tilltaget vardagsrum med riklig fönstersättning, ett rymligt matrum, ett kök med matplats samt en gästtoalett och ett sovrum. Dessutom ett generöst tilltaget uterum med skjutdörrspartier som kan öppnas upp mot magin utanför. På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum, ett helkaklat badrum samt ett större sovrum i anslutning till balkong och klädkammare. På motsatta sidan ytterligare ett väl tilltaget rum som tidigare varit uppdelat i två normalstora sovrum och återigen kan återställas om så önskas. Källaren som är både inredd och uppvärmd har separat ingång och erbjuder ett rymligt sällskapsrum om dryga 30 kvm som kompletteras av en fräsch tvättstuga, duschrum med fungerande bastu samt en mindre matkällare, ett mindre förråd/gästrum och ett större förråd. Utmärkta möjligheter med andra ord om man kanske vill ha ett hemmagym, ett biorum, en verkstad, hemmakontor eller liknande. Fiber indraget, garage med fjärrstyrd port och stenlagd uppfart med plats för två bilar. OBS, huset är förbesiktigat och såväl protokoll som energideklaration ligger under fliken Dokument & Länkar. Egna Hem är ett lugnt, trivsamt villaområde med gångavstånd / cykelavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av centrum, skolor, idrottsarenor och friskvårdsanläggningar. Direkt närhet till stadsbussar, pizzeria och närbutik. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hamngatan 4, Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun

Hamngatan 4

Lägenhet
Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 150 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
3 913 kr/mån
32 576 kr/m²

Välkommen en halvtrappa upp till denna ljusa, genomgående och välplanerade lägenhet med sekelskiftescharm, generös takhöjd och sober stilfullhet. Belägen invid hamninloppet i ett av Landskronas mest attraktiva områden. I närområdet finns bl.a. ett 4-stjärnigt hotell med SPA och restaurang, glassbar, gym, flertalet butiker, restauranger och caféer gemensam grillplats på föreningens innergård.

Södra Långgatan 1A, Stadskajen, Landskrona kommun

Södra Långgatan 1A

Lägenhet
Stadskajen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 995 000 kr
83,7 m²
3 rum
vån 1/5
3 352 kr/mån
47 730 kr/m²

Genomgående marklägenhet på gavelläge med generös takhöjd, fin planlösning och två stora uteplatser samt en liten "cappuccinobalkong" mot gatan. Här bor du lyxigt och bekvämt, med två helkaklade badrum, varav ett med tvättutrustning. Ljust kök med exklusiv maskinpark och stilfulla bänkskivor i granit. I föreningens garage parkerar du bilen mot avgift och i källaren har du också förrådsutrymme. Närområdet erbjuder hav och hamn, hotell Öresund Conference & SPA med restaurang och SPA-anläggning, vackra parker och härliga promenadstråk samt matbutiker m.m.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Regeringsgatan 117, Centralt / Saturnus, Landskrona kommun

Regeringsgatan 117

Lägenhet
Centralt / Saturnus, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
925 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 812 kr/mån
12 171 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3:a med balkong. Planlösningen är unik, med en konvex vägg som ger en dynamisk och intressant känsla till rummen. Här erbjuds du en prunkande innergård med en porlande bäck, grönytor, planteringar, sittplatser och mindre lekplats. Närområdet erbjuder även vackra parker och grönområden där du kan njuta av lugnet och naturens skönhet. Det är promenadavstånd både till havet och centrumkärnan.

 • Hiss
Brinkgatan 5, Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Brinkgatan 5

Radhus
Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 795 000 kr
103 m²
4 rum
5 320 kr/mån
46 553 kr/m²

Nyproducerat radhus i hjärtat av expansiva Norra Borstahusen som färdigställdes under 2021. På detta utmärkta läge bor man på kortare promenadavstånd till såväl underbara badplatser, fantastiska golfbanor och härlig natur som Engelska skolan och välrenommerade restauranger. Dessutom härlig uteplats i söderläge med sol från morgon till kväll samt parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden. Inflyttningsklart skick där genomgående, enhetliga ytskikt och påkostade materialval i sober färgskala bidrar till en skandinavisk, avskalad och rofull känsla. Här utnyttjas varje kvadratmeter på ett förtjänstfullt sätt och erbjuder generösa sällskapsytor, möjlighet till fyra sovrum samt dubbla badrum i stilfullt, helkaklat utförande. 2,7 meter i takhöjd på entréplanet, vattenburen golvvärme samt ventilation via mekaniskt till- och frånluftssystem med återvinning. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på en ljus, välkomnande entré i anslutning till ett helkaklat badrum med dusch, en väl tilltagen vardagsrumsdel som övergår i kök med utrymme för stor matplats samt en tvättstuga med kompletterande förvaringsutrymme bakom skjutdörrsparti. På ovanvåningen samsas 2 sovrum med ett ljust, öppet allrum som kan delas av i ytterligare två sovrum samt två praktiska klädkammare. Uteplatsen i anslutning till köket har avskiljts med plank och erbjuder utrymme för såväl loungegrupp som matplats. Dessutom möjlighet till mindre uteplats på husets entrésida där något svalkande kan avnjutas i skuggan med vy mot havet om sommarsolen skulle bli för varm. Fiber indraget, parkeringsplats i anslutning till bostaden samt rymligt förråd om ca 8 kvm. Underbar natur, badplatser, golfbanor, utegym och motionsslingor strax utanför dörren. Dessutom välsorterad COOP-butik, Engelska skolan, Montessori F-9 samt utmärkta bussförbindelser och närhet till motorväg mot Helsingborg, Lund och Malmö. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Citadellvägen 15, Citadellets koloniområde, Landskrona kommun

Citadellvägen 15

Fritidshus
Citadellets koloniområde, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
650 000 kr
35 m²
1 rum
650 m² tomt

På det underbart vackra Citadellområdet erbjuds nu möjligheten att förvärva en av de klassiska stugorna signerade den tidigare stadsarkitekten Frans Ekelund. En magisk fristad från stadens brus och vardagsstress där man bara kan varva ner och njuta, omgiven av lummig grönska och fågelsång. Det insynsskyddade läget erbjuder närhet till centrum och är lättillgängligt oavsett om man promenerar, cyklar eller kör bil. Den pittoreska huvudstugan bjuder invändigt på härligt ljus och rymd med generöst tilltagen takhöjd, pärlspont som mest troligt är original enligt Frans Ekelunds ritningar och förföriskt vackra, spröjsade fönsterpartier. Kök med utrymme för matplats i direkt anslutning till uteplatsen kompletteras av ett vardagsrum / sovrum som kan nyttjas efter behov. Detta rum kan delas av för att få såväl en mer avskild sovplats som ett mer socialt vardagsrum. Sidobyggnaden inrymmer en förrådsdel med praktisk arbetsbänk, ett utrymme med elektrisk mulltoa och dusch samt ytterligare ett utrymme försett med en urinoar. På baksidan hittar man en diskbänk med såväl varm- som kallvatten. Den härliga tomten som likt en allé leder in mot stugan kantas av välansade fruktträd och uppvuxna häckar. På stugans baksida välkomnar en avskild oas som överraskar med att vara större än man tror. Med utmärkt sydvästläge kan man här njuta av solen under större delen av dagen, antingen i goda vänners lag på det generöst tilltagna trädäcket eller varför inte med en god bok i skuggan under parasollet. Trädgårdsland med växthus där det odlas lite rabarber, jordgubbar, potatis, hallon samt en vinranka. Parkeringsmöjligheter på vägen utanför och gångavstånd till såväl centrum som fantastiska parker, hav & bad. OBS! Köpare måste vara folkbokförd i Landskrona! Välkommen på visning!

Kolonigatan 10C, null, Landskrona kommun

Kolonigatan 10C

Lägenhet
Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 395 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/3
6 786 kr/mån
21 773 kr/m²

Smakfullt renoverad lägenhet som välkomnar med stora, öppna ytor och härligt ljusinsläpp. Lägenheten är den första som säljs i föreningen med såväl nya golv som nytt kök vilket resulterat i en helt annan karaktär och modernare känsla. Planlösningen fördelar sig på en generös entré med plats för klädavhängning och förvaringsutrymme i stor garderobssektion. Entrén öppnar upp sig mot lägenhetens sociala mittpunkt där kök, matplats och vardagsrum förenas. Dessutom tre sovrum av skiftande storlek samt ett väl tilltaget badrum med tvättsektion. Inglasad balkong och rejäl uteplats i söderläge med gott om utrymme för matplats eller loungemöblemang. Parkeringsplats med laddstolpe ingår i avgiften. Lugnt område med gångavstånd till tågstation, större matbutiker, skolor och lasarett. Grönskande, välskött innergård med gemensam uteplats och lekplats för barnen. Välkommen på visning!

Slottsgatan 2a, Centrum, Landskrona kommun

Slottsgatan 2a

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 216 kr/mån
26 600 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att, för första gången sedan 2018, kunna köpa en 3:a på slottsgatan i populära Brf Slottsplatsen med direkt närhet till centrum, härliga parkmiljöer och hav. Lägenheten har renoverats löpande och är i inflyttningsklart skick med slätspacklade väggar samt enhetliga golv och infällda spotlights i alla rum. Härligt ljusinsläpp från tre rejäla fönsterpartier som vetter mot den lummiga, välskötta innergården samt balkong i söderläge. Planlösningen fördelar sig på en entré/hall med förvaringsmöjligheter i inbyggd garderobssektion. Kök med utrymme för matplats, rymligt vardagsrum samt två väl tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum. Gott om förvaringsmöjligheter i såväl klädkammare som infällda och fristående garderobssektioner. Lugnt läge på enkelriktad gata med kortare gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, badplatser, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför fastigheten samt på Kasernplan ett stenkast bort. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Rallaregården 5, null, Landskrona kommun

Rallaregården 5

Villa
Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 495 000 kr
230 m²
7 rum
650 m² tomt

På en hörntomt med uteplats i sydvästläge erbjuds en unik möjlighet att slutföra och färdigställa denna generöst tilltagna 2-plansvilla efter egna behov och önskemål. Totalt ca 240 kvm boyta med hela 5 sovrum, varav tre ca 16 kvm stora, tre badrum samt rejält vardagsrum och stort allrum på ovanvåningen (enligt originalplanskiss). Med andra ord den perfekta familjevillan med generöst tilltagna ytor, härligt ljusinsläpp från alla väderstreck och många, ovanligt stora sovrum. Med det mesta och tyngsta jobbet gjort kvartstår endast att färdigställa huset invändigt, ett ypperligt tillfälle för någon händig, någon med bra kontakter eller kanske någon med egen byggfirma. På tomten är en betongplatta gjuten med ledningar för golvvärme och samtliga anslutningar för vatten och avlopp dragna. På plattan har man uppfört ett stenhus murat med 365 mm lågenergiblock som sedan putsats med Caparolmetoden, Capatect Solid System. Samtliga fönsterpartier är från Elitfönster och lertegelpannorna på taket från Randers. Invändigt är samtliga innerväggar uppmurade med lättbetongblock enligt planritningen. Säljaren kommer också att ansvara för att samtliga balkar kommer att läggas på plats för att kunna bära upp mellanbjälklaget (kommer ej att färdigställas i övrigt). Med andra ord nästan bara det roliga jobbet kvar med att välja kök, golv, kakel och klinker samt anlägga utemiljön efter önskemål. Fiber är indraget och samtliga tillstånd är sökta och godkänt bygglov finns även för garage om så önskas. Läge med lite lantlig bykänsla bara minuter bort från tåg- och busstation samt större matbutiker och friskvårdsanläggningen Puls arena. I mitten av området kommer ett grönområde med lekplats att anläggas. OBS, planskissen ligger under fliken Dokument. Vid intresse för visning eller kompletterande information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Strandvägen 6, Landskrona, Lägerplatsen, Landskrona kommun

Strandvägen 6, Landskrona

Lägenhet
Lägerplatsen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 195 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/4
5 697 kr/mån
41 127 kr/m²

Mellan Centrum och Borstahusen, omgiven av underbara grönområden och promenadstråk finner man den nyligen bildade Brf Lägerplatsen som 2022 fick äran att motta Landskronas Stadsbyggnadspris där en del av motiveringen löd; "I mötet mellan Strandvägens paradvillor, egnahemsvillor, skogen, ängen och havet har ett nytt bostadskvarter adderats. Inspirationen blir tydlig från angränsande bebyggelse vad avser val av tegel, noggrannhet vid balkongutformning, gestaltning av entréer och färgsättning i kvarteret. En god och väl avvägd arkitektur som tar hand om platsen." Här erbjuds nu möjligheten att bosätta sig i denna väldisponerade gavellägenhet där generös fönstersättning bidrar till såväl härligt ljusinsläpp som vackra utblickar mot Öresund, pampiga villor och omgivande natur. På uteplatsen i västerläge med plats för rejält möblemang kan man njuta av solen större delen av dagen och kvällen. Kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen social yta som kompletteras av tre sovrum samt badrum, gästtoalett och separat tvättstuga. Genomgående välutrustat med kök från Vedum, svarta tillvalsdetaljer och golvvärme i såväl badrum som gästtoalett och tvättstuga. Gemensamma faciliteter i föreningen i form av vinkällare där varje lägenhet har ett privat vinförråd, samlingslokal, träningsrum/gym, miljöhus, cykel- och bilparkering. Utmärkt läge med gångavstånd till såväl centrum som Borstahusen. Underbara promenadstråk mot och runt Citadellet, Nyhamn, Lindeshamn och Borstahusen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun, bild 2
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun, bild 3

Härslövsvägen 6B

Övrigt
Tågarp, Svalövs kommun
Mäklarhuset Landskrona
8 500 000 kr
744 m² tomt

På centralt läge med Pågatågsstationen endast ett stenkast bort återfinns denna pampiga, karaktärsfulla hyresfastighet som totalt inrymmer 4 lägenheter om 306 kvm med genomgående hög standard samt en inredningsbar vind som kan bli en mindre tvårumslägenhet. Fastigheten har sedan 2016 och framåt genomgått en omfattande totalrenovering med bland annat nyputsad fasad, nytt tak, nya fönster, nytt luft/vatten-värmesystem, nydragen el, nya kök och helkaklade badrum i alla lägenheter samt anlagd utemiljö och fiber indraget. De fyra lägenheterna fördelar sig på 2 femrumslägenheter om 88 och 89 kvm, 1 fyrarumslägenhet om 75 kvm samt 1 tvårumslägenhet om 54 kvm. Därtill finns ett vindsutrymme om ca 30 kvm som förberetts för inredning med bland annat nya takfönster / samt fönster i takkupa, resta avskiljningsväggar samt förberett för vatten och avlopp. Samtliga lägenheter är i nyrenoverat, inflyttningsklart skick varav den senaste stod färdigrenoverad så sent som 2021. Nyare kök med modern maskinell standard, helkaklade badrum med TM & TT samt möjlighet att anlägga privata uteplatser till samtliga lägenheter. Dubbla takterrasser till en av lägenheterna, varav den största i härligt sydvästläge. Förrådslänga med separata förråd till varje lägenhet kommer att uppföras av säljaren. Samtliga lägenheter är uthyrda med hyresavtal tecknade om i snitt 1 725 kr / kvm vilket ger ett driftsnetto på 412 850 kr. Fastigheten överlåtes företrädesvis i bolagsform. Visning enligt överenskommelse, vid intresse kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium

Visar 1 - 25 av 28