Mäklarhuset Landskrona

Mäklarhuset Landskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Junigården 9 D, Junigården, Landskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 22 apr kl 16:00
Junigården 9 D, Junigården, Landskrona kommun, bild 2
Junigården 9 D, Junigården, Landskrona kommun, bild 3

Junigården 9 D

Lägenhet
Junigården, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 495 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 606 kr/mån
18 457 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna välplanerade 4:a på andra våningen i Brf Junigården. Denna trevliga lägenhet imponerar med sitt fria och barnvänliga läge i utkanten av det välskötta och lugna bostadsrättsområdet. Stig in i en öppen och modern planlösning där kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en harmonisk enhet. Imponerande och breddad balkong med markis, perfekt för avkoppling i det soliga syd/västläget med utsikt mot det gamla vattentornet. Uteplatsen på loftgången i nord/ost bjuder på charmig utsikt mot innergården och skapar en atmosfär av avkoppling och trivsel. Parkering tillhör liksom förråd i gemensam länga på gården. Njut av ett lugnt och fridfullt boende utanför Landskronas centrala kärna samtidigt som du har bekväm närhet till skolor, förskolor, lasarett, mataffärer m m. Med en kort promenad når du tågstationen som erbjuder smidiga förbindelser till Helsingborg, Lund, Malmö och Köpenhamn. I MÅNADSAVGIFTEN INGÅR HUSHÅLLSEL, VÄRME, VATTEN, SOPHANTERING, PARKERINGSPLATS SAMT UTÖKAD BOSTADSRÄTTSFÖRSÄKRING. Välkommen till ditt nya hem i Junigården!

  • Premium
  • Balkong
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun, bild 2
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun, bild 3

Härslövsvägen 6B

Övrigt
Tågarp, Svalövs kommun
Mäklarhuset Landskrona
8 500 000 kr
744 m² tomt

På centralt läge med Pågatågsstationen endast ett stenkast bort återfinns denna pampiga, karaktärsfulla hyresfastighet som totalt inrymmer 4 lägenheter om 306 kvm med genomgående hög standard samt en inredningsbar vind som kan bli en mindre tvårumslägenhet. Fastigheten har sedan 2016 och framåt genomgått en omfattande totalrenovering med bland annat nyputsad fasad, nytt tak, nya fönster, nytt luft/vatten-värmesystem, nydragen el, nya kök och helkaklade badrum i alla lägenheter samt anlagd utemiljö och fiber indraget. De fyra lägenheterna fördelar sig på 2 femrumslägenheter om 88 och 89 kvm, 1 fyrarumslägenhet om 75 kvm samt 1 tvårumslägenhet om 54 kvm. Därtill finns ett vindsutrymme om ca 30 kvm som förberetts för inredning med bland annat nya takfönster / samt fönster i takkupa, resta avskiljningsväggar samt förberett för vatten och avlopp. Samtliga lägenheter är i nyrenoverat, inflyttningsklart skick varav den senaste stod färdigrenoverad så sent som 2021. Nyare kök med modern maskinell standard, helkaklade badrum med TM & TT samt möjlighet att anlägga privata uteplatser till samtliga lägenheter. Dubbla takterrasser till en av lägenheterna, varav den största i härligt sydvästläge. Förrådslänga med separata förråd till varje lägenhet kommer att uppföras av säljaren. Samtliga lägenheter är uthyrda med hyresavtal tecknade om i snitt 1 725 kr / kvm vilket ger ett driftsnetto på 412 850 kr. Fastigheten överlåtes företrädesvis i bolagsform. Visning enligt överenskommelse, vid intresse kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Munspelstigen 8, Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun
  • Mån 22 apr kl 18:00
Munspelstigen 8, Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun, bild 2
Munspelstigen 8, Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun, bild 3

Munspelstigen 8

Villa
Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
6 395 000 kr
154 m²
4 rum
1 099 m² tomt

Välkommen till din nya drömvilla belägen på vacker skogstomt! Denna fantastiska 1-plansvilla är precis vad du har letat efter, nybyggd 2022/2023 med solcellsanläggning och en imponerande hög standard som genomsyrar varje hörn av bostaden. Här har du två lyxiga, helkaklade badrum, perfekt för att skapa en oas av avkoppling och lugn. Kök från Ballingslöv, maskinpark med hög standard från Siemens Studio Line-sortiment. Gäst-wc tillför extra bekvämlighet för dina besökare, och den mysiga kaminen i vardagsrummet är den perfekta platsen för att njuta av en varm och mysig atmosfär. Denna villa har också en separat förrådsbyggnad, vilket gör det enkelt att organisera och förvara dina ägodelar på ett bekvämt sätt. Dessutom finns det en praktisk, gjuten biluppställningsplats, så att du alltid kan parkera ditt fordon på ett säkert och bekvämt sätt. Som pricken över i:et har denna villa också en motordriven markis som skapar en skön och skuggig plats för avkoppling på varma sommardagar. Köket kommer från den välkända tillverkaren Ballingslöv, och ger en modern och praktisk lösning på matlagning och förvaring. Så vad väntar du på? Kom och upplev allt som denna underbara 1-plansvilla har att erbjuda. Ta tillfället i akt och skapa ditt nya drömhem i en fantastisk naturlig skogsmiljö med närhet till tågstation i Häljarp, ca 3 km bort.

  • Premium
Kvarnbacken 5, Kvarntorget / Plorren, Landskrona kommun
  • Lör 27 apr
Kvarnbacken 5, Kvarntorget / Plorren, Landskrona kommun, bild 2
Kvarnbacken 5, Kvarntorget / Plorren, Landskrona kommun, bild 3

Kvarnbacken 5

Radhus
Kvarntorget / Plorren, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 995 000 kr
289 + 87 m²
11 rum
462 m² tomt

På lugnt och idylliskt läge, intill kvarnbacken i de gamla kvarteren kring Kvarntorget, ligger detta stora och mycket välhållna 1,5-planshus med vinkelbyggnad inåt gården och med två tillhörande garage! Lummig och grönskande trädgård kringbyggd med uterum och två garagebyggnader tillhörande fastigheten. Huset är uppdelat i en entrévåning och en ovanvåning, med kök och badrum på vardera plan. Optimalt för den stora familjen, som generationsboende eller varför inte hyra ut ovanvåningen för att täcka kapitalkostnader. Interiört finns många äldre och charmfulla detaljer såsom fiskbensparkett, öppen spis och inslag av blyinfattade fönster. Taket är nyligen omlagt!

  • Premium
Lilla Strandgatan 3, Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Lilla Strandgatan 3, Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun, bild 2
Lilla Strandgatan 3, Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun, bild 3

Lilla Strandgatan 3

Lägenhet
Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 950 000 kr
125 m²
3 rum
vån 3/3
8 172 kr/mån
39 600 kr/m²

Fantastisk takvåning i karaktärsfulla Tullkammaren, med stor privat takterrass om ca 60 kvm som erbjuder otrolig havsutsikt med Gråen och Öresundsbron i bakgrunden! Fin planlösning med fokus på de sociala ytorna i kök, matrum och vardagsrum. Hiss från markplan till lägenheten. Med särskild nyckel når du även din takterrass med hiss, men även via trappa inifrån bostaden. Här har du närhet till vackra strövområden längs havet, matbutik, restauranger m.m.. Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
  • Hiss
Skansgatan 14, Norra Bostahusen, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 14:30
Skansgatan 14, Norra Bostahusen, Landskrona kommun, bild 2
Skansgatan 14, Norra Bostahusen, Landskrona kommun, bild 3

Skansgatan 14

Radhus
Norra Bostahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
7 295 000 kr
119 m²
4 rum
107 m² tomt

På utmärkt läge i natursköna Borstahusen, med gångavstånd till bad, golf, restauranger och underbara omgivningar har kvarteret Morgondoppet skapats utifrån ambitioner och drömmar om att bygga något unikt på en plats som det är få förunnat att få kalla sitt hem. Resultatet har blivit ett mikrokvarter som genomsyras av visionär design, miljötänk och exklusiva materialval tillsammans med väldisponerade ytor. Husets exteriör har inspirerats av havets vågor, fiskarnas skimrande fjäll och den pittoreska känslan av husen i det gamla fiskeläget. Estetiskt tilltalande huskropp klätt i handslaget tegel, olikfärgat skiffer och mässingsplåt. Här ska man inte bara bo, här ska man njuta, leva, känna in och beröras av såväl hänförande omgivningar som husens medvetna ytskikt och detaljer. Förutom en tilltalande exteriör får man en välplanerad och påkostad interiör, med bl.a. kök från Ballingslöv, slipat betonggolv, helkaklade badrum med hotellkänsla, golvvärme på alla plan, hiss som tar dig hela vägen till takterrassen och sist men inte minst mycket låga driftskostnader. Välkomna att boka visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Parkgatan 8 A, Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 13:30
Parkgatan 8 A, Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun, bild 2
Parkgatan 8 A, Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun, bild 3

Parkgatan 8 A

Lägenhet
Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/5
4 340 kr/mån
40 962 kr/m²

I den klassiska hotellbyggnaden vars historiska verksamhet utgjordes av tvåltillverkning, har man 2020 byggt nya bostadsrätter som karaktäriseras av industriell stramhet, rena linjer och genomtänkt planlösning. Generösa ytor för social samvaro med stilsäker köksinredning från HTH, exklusiva bänkskivor i sten som kombineras med maskinell utrustning från Siemens. Från balkongen kan du njuta av vyn över Slottsparken. Närområdet erbjuder kilometerlånga promenadstråk i vacker havs- och parkmiljö samt närhet till Rådhustorget och omkringliggande restauranger och butiker. P-plats på gården går att hyra och föreningen har en fräsch övernattningslägenhet som medlemmarna kan nyttja mot en avgift när de får besök. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Timmermansgatan 2 D, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 2 D

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 095 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
5 441 kr/mån
22 813 kr/m²

På attraktiva Väster med närhet till centrum och härliga grönområden finner ni denna smakfullt renoverade lägenhet i inflyttningsklart skick! Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2022 där vackra originaldetaljer bevarades och kombinerades med modern standard. Den omsorgsfulla och smakfulla renoveringen har gjorts med bevarande och restaurering av av vackra originaldetaljer i åtanke. Detta har resulterat i en ombonad, inbjudande känsla som få nyproducerade bostäder kan matcha med vackert trägolv som på ett föredömligt sätt harmonierar med såväl innerdörrar som dörrkarmar och golvlister i original. Det mörkare köket med integrerade vitvaror och påkostad bänkskiva i stenkomposit utgör en trivsam kontrast mot i övrigt ljusa väggar och tak som samtliga spacklats och målats. Dessutom har kontakter och strömbrytare bytts ut för att skapa en enhetlig känsla och knyta an till kökets svarta detaljer. Balkong mot väster och lättillgängligt läge i huset, en trappa upp i en fastighet utan hiss. Planlösningen fördelar sig på en entré / hall med platsbyggd förvaring som öppnar upp sig mot ett rymligt vardagsrum med plats för såväl stor tv-soffa och matplats. Ett nyrenoverat kök med plats för möblemang, ett generöst tilltaget sovrum som vetter mot den lugna innergården med utrymme för kompletterande förvaringslösning samt ett helkaklat badrum med golvvärme som renoverats i samband med föreningens stambyte. Internet (100/100 Mbit) ingår i avgiften och i källaren finns gemensam tvättstuga, lägenhetsförråd, cykelförråd och gym. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Gångavstånd till centrum samt härliga grönområden, jourbutiker, pizzeria, hundrastgård samt goda kommunikationsmöjligheter strax utanför dörren. OBS, omgående tillträde möjligt! Välkommen på visning!

  • Balkong
Kalendergatan 20, Svaneholm, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 12:30
Kalendergatan 20, Svaneholm, Landskrona kommun, bild 2
Kalendergatan 20, Svaneholm, Landskrona kommun, bild 3

Kalendergatan 20

Radhus
Svaneholm, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
5 495 000 kr
160 + 20 m²
5 rum
347 m² tomt

Detta charmiga 1,5-planshus erbjuder en fantastisk boendemiljö i ett attraktivt villaområde, endast ca 300 meter från havet. Med en lummig söderträdgård, blir detta hem en oas av grönska och harmoni, perfekt för avkoppling och umgänge. Det ljusa, rymliga köket tillsammans med ytterligare ca 40 kvm vardagsrum är hjärtat i detta hem, utformat för att spendera kvalitetstid med familj och vänner. Beläget i ett barnvänligt kvarter invid Exercisfältets naturvårdsområde med närhet till skola/förskola, är detta hus perfekt för familjen med höga krav på lugn omgivning med fina promenadstråk i park- och havsmiljö. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Skyttevägen 2, Glumslöv, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 11:00
Skyttevägen 2, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 2
Skyttevägen 2, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 3

Skyttevägen 2

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 995 000 kr
126 + 98 m²
5 rum
1 253 m² tomt

Välkommen till din drömvilla med högt läge på attraktiv hörntomt, som erbjuder stil och funktionalitet. Stig in genom dörren och möts av en öppen planlösning mellan kök och matplats samt vardagsrum, perfekt för att umgås med familj och vänner. De generösa fönsterpartierna släpper in massor av naturligt ljus och ger en känsla av rymd och glädje. På sommaren öppnar du upp till det generösa soldäcket, perfekt för stora sällskap eller lugna stunder med en bok och en kopp kaffe. Trädgården är en grönskande oas med välskötta planteringar som omger huset och skapar en känsla av lugn och ro. Den fina utsikten, med en tydlig havsglimt, ger en extra dimension till din vardag och skapar en atmosfär av harmoni och avkoppling. Den användbara källaren erbjuder möjlighet till inte bara ett, utan två gästrum, perfekta för att välkomna övernattningsgäster eller för att skapa en separat arbetsplats eller lekutrymme för barnen. En plats där modern design möter naturskön omgivning för att skapa den ultimata boendemiljön. På bara några promenadminuter når du närbutik, skola, förskola samt busshållplats och tågstation. Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Erikstorpsvägen 99B, Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 99B

Lägenhet
Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 995 000 kr
100,8 m²
4 rum
5 221 kr/mån
39 633 kr/m²

Fantastisk etagevåning om 100,8 kvm på gavelläge i Norra Borstahusen. Bostadsytan fördelar sig på kök med matplats, badrum och två sovrum på entréplanet samt ett stort vardagsrum, där det är öppet upp till nock, på ovanvåningen samt ytterligare en sovplats eller kontor i mindre rum med skjutdörr. Från vardagsrummet når du takterrassen i väster som erbjuder fin utsikt med havet i bakgrunden. Fräscht och ljust kök från Marbodal kombineras med maskinpark från Siemens. I Borstahusen och dess närhet finns hamnkrogar, golfbana med två restauranger, välsorterad matbutik samt flera förskolor/skolor. Välkommen att boka dig på visning!

Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Rättaregatan 6

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 695 000 kr
143 + 4 m²
6 rum
7 356 kr/mån
25 839 kr/m²

Radhus i tre plan som stod inflyttningsklart 2022 och som erbjuder såväl generösa ytor som trädgård och stor takterrass om hela 18 kvm i söderläge. Beläget i en av Landskronas mest attraktiva stadsdelar, Norra Borstahusen med direkt närhet till Engelska skolan, golfbanor, badplatser samt ny COOP-butik och STC-gym. En bostad i nyskick med möjlighet till hela 5 sovrum samt uppfart med två biluppställningsplatser. OBS, staket runt uteplatsen håller på att uppföras. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande, rymlig entré som övergår i kök med sittplatser runt central köksö, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning som kompletteras av ett helkaklat badrum med tvättsektion. Våning två erbjuder 4 sovrum av skiftande storlek samt ett helkaklat badrum. Om så önskas kan ett av sovrummen öppnas upp till ett allrum. På tredje våning i anslutning till takterrassen finns ett generöst tilltaget, genomgående rum med härligt ljusinsläpp, här finns utrymme för såväl stor tv-soffa som kompletterande hemmakontor eller liknande. Genomgående enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett bidrar till ett ljust, harmoniskt intryck. Det utmärkta läget erbjuder gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor. Gastronomiska upplevelser och trevligt häng erbjuds på välrenommerade Kvarteret Erikstorp samt nyöppnade Kompass och Pumphuset nere i Borstahusens hamn. Dessutom direkt närhet till Engelska skolan F-9, Montessori F-9, Borstahusens idrottsplats samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till motorväg i såväl norr- som södergående riktning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Strandvägen 21B, Strandvägen, Landskrona kommun
Strandvägen 21B, Strandvägen, Landskrona kommun, bild 2
Strandvägen 21B, Strandvägen, Landskrona kommun, bild 3

Strandvägen 21B

Radhus
Strandvägen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 995 000 kr
129 + 25 m²
5 rum
425 m² tomt

OBS, nytt lägre pris! På utmärkt gavelläge med promenadavstånd till såväl centrum som Borstahusen och därtill direkt närhet till vacker natur och promenadstråk längs havet finner man detta trevliga, väldisponerade radhus. Trädgård och uteplats vetter mot väster och erbjuder sol större delen av dagen och ända fram till kvällen under sommaren. Under åren har huset renoverats löpande med bland annat renoverat kök och renoverade badrum, nya golv, kamin installerad samt trädgård och uteplats anlagd med mera. Möjlighet finns att bygga uterum om så önskas och på husets baksida finns tillgång till såväl garage som två privata parkeringsplatser. På entréplanet fördelar planlösningen på en entré med plats för klädavhängning och förvaringslösning som vidare övergår i ett generöst tilltaget kök samt ett vardagsrum med utrymme för separat matplats som vetter mot uteplatsen till. Dessutom badrum och en groventré / tvättstuga med separat ingång på gaveln. På ovanvåningen möts man av ett rymligt, väldisponerat allrum som kompletteras av tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Direkt utanför husets framsida breder exercisfältet ut sig och havet med Linds hamn nås efter bara några meters promenad från husets baksida. OBS! Huset är förbesiktigat och protokoll hittas under fliken Dokument i annonsen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Villavägen 1, Asmundtorp, Landskrona kommun
Villavägen 1, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Villavägen 1, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Villavägen 1

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 395 000 kr
117 + 17 m²
4 rum
887 m² tomt

Välkommen till Villa Ängsbo, en välskött och trevlig 1 1/2 plans villa belägen i lugn återvändsgata med närhet till affär, busshållsplats och till både skola, förskola och idrottsplats. Den lättskötta, rymliga tomten har ett fint hörnläge med extra utrymme för lek med barnen, ett stort uterum, ett spabadkar för avkoppling och vardagslyx samt garage + 3 biluppställningsplatser, perfekt för den som har fler fordon eller behöver extra parkeringsutrymme för gäster eller familjen. Villan är också utrustad med jordvärme med ny panna från 2023.

  • Premium
  • Uteplats
Eriksgatan 91, Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun
  • Borttagen före visning

Eriksgatan 91

Lägenhet
Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/7
5 350 kr/mån
12 931 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Rönneberga backe 240, Rönneberga Backe, Landskrona kommun
Rönneberga backe 240, Rönneberga Backe, Landskrona kommun, bild 2
Rönneberga backe 240, Rönneberga Backe, Landskrona kommun, bild 3

Rönneberga backe 240

Tomt
Rönneberga Backe, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 200 000 kr
1 801 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en högt belägen villatomt med magiska vyer i alla väderstreck! Positivt förhandsbesked för byggnation av villa + garage finns! Möjlighet att bygga ditt drömhus på detta vackra läge med utsikt över Öresund. Lugnet är påtagligt samtidigt som du snabbt tar dig in till stan eller vidare till Helsingborg, Malmö eller Köpenhamn. VA (via samfällighet) finns i tomtgräns och är betalt. Förberett för fiber (inkopplingsavgift tillkommer).

  • Premium
Slottsgatan 2 A, Centrum, Landskrona kommun

Slottsgatan 2 A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/4
4 486 kr/mån
25 726 kr/m²

På grund av oförutsedda omständigheter kommer det inte att finnas möjlighet att visa denna lägenhet igen förrän om 2-3 veckor. Vid intresse så är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare som kan förklara omständigheterna närmare och sätta upp er på en intresselista tills det blir dags för ny visning. På föreningens kanske bästa läge, längst upp i huset och längst ut mot gaveln erbjuds nu möjlighet att bli ägare till denna inflyttningsklara lägenhet med genomgående planlösning och balkong i solsäkert söderläge. Här bor man insynsskyddat med härligt ljusinsläpp och vackra utblickar över Citadellområdet med vallgraven och idylliska koloniträdgårdar, kasernplan med sina historiska byggnader samt underbara parkmiljöer, föreningens välskötta innergård och det pampiga vattentornet. Att man sedan har centrum, citadellet, konsthallen, nyhamn och underbara promenadstråk strax utanför dörren gör ju knappast saken sämre, eller hur! 2019 totalrenoverades lägenheten och försågs med såväl nytt kök som badrum. Därtill lades nya stilfulla och påkostade golv in och samtliga väggar spacklades, tapetserades och målades tillsammans med taket. Att föreningen dessutom nyligen bytt samtliga fönster kompletterar de renoverade ytskikten på ett förtjänstfullt sett och bidrar till en ny och modern känsla. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på en entré som övergår i en genomgående hall med utmärkta förvaringsmöjligheter. Dessutom ett smakfullt renoverat kök som kompletteras av ett rymligt vardagsrum med utrymme för såväl soffgrupp som matplats samt ett sovrum med rejäl klädkammare bakom skjutdörrar och slutligen ett helkaklat badrum som inrymmer dusch och tvättsektion med TM & TT. Välskött HSB-förening med låg skuldsättningsgrad och i huset finns såväl hiss som välutrustad tvättstuga samt cykelförråd och gemensamhetslokal. Till lägenheten hör både källar- och vindsförråd och på den välskötta innergården erbjuds sittplatser och grillmöjligheter. Utmärkt läge på enkelriktad gata med kortare gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, badplatser, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför fastigheten samt på Kasernplan ett stenkast bort. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Södra Långgatan 15 B, Centrum, Landskrona kommun

Södra Långgatan 15 B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 495 000 kr
73 m²
2 rum
vån 4/4
4 526 kr/mån
20 479 kr/m²

Generöst tilltagen 2:a i utmärkt, inflyttningsklart skick där nytt golv med nya lister lades och samtliga väggar målades om under 2023. Möjlighet finns dessutom att frigöra 5-6 kvm boyta och få till ytterligare ett rum om så önskas. Planlösningen är genomgående och balkongen i solsäkert söderläge ligger högt och fritt med trivsam vy över takåsar, Gråen och sundet där man kan betrakta de stora, majestätiska fartygen glida förbi i hamninloppet på väg till och från varvet. Innanför dörren möts man direkt av rymlig entré med välkomnande loungekänsla där plats finns för såväl kompletterande förvaringslösningar som ett litet hemmakontor eller annat som behoven kräver. Här finns även möjlighet att flytta en del av väggen närmare ytterväggen för att omvandla ett tomt utrymme till extra boyta om ca 5-6 kvm och därmed skapa ett extra rum om ca 9-12 kvm beroende på vilken lösning man väljer, se alternativ planskiss. Vardagsrummet är ljust, inbjudande och insynsskyddat med utrymme för såväl tv-soffa som matplats om så önskas. Det rymliga köket erbjuder även det utrymme för matplats samt gott om såväl förvaringsutrymme som rejäla arbetsytor. Dessutom ett generöst tillaget sovrum och ett helkaklat badrum med tvättsektion som renoverades i samband med föreningens stambyte. Möjlighet finns att glasa in balkong / Ledig garageplats finns i föreningens garage / Förråd, cykelförråd samt två välutrustade tvättstugor i källaren. Läget är utmärkt på lugnt cityläge med direkt närhet till det mesta Landskrona har att erbjuda i form av butiker, restauranger, kultur, kommunikationer samt hav & bad. Välkommen på visning!

  • Balkong
Löpargatan 28 A, Springaren, Landskrona kommun

Löpargatan 28 A

Lägenhet
Springaren, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 395 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/2
5 884 kr/mån
23 713 kr/m²

Inflyttningsklar lägenhet i välskött HSB-föreningen med inglasad balkong i söderläge. Lägenheten har under 2023 renoverats med bland annat uppdaterat kök, nya golv, väggar och innerdörrar samt ny badrumsinredning och komplettering med TM & TT. Badrummet totalrenoverades 2018. Den genomgående, väldisponerade planlösningen fördelar sig på ett ljust, rymligt kök med matplats, ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme för kompletterande matplats samt 3 stora sovrum, ett renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. Parkeringsplats garanteras mot en mindre avgift och generöst tilltaget förråd i direkt anslutning till lägenheten på samma våningsplan tillhör lägenheten. I den välskötta föreningen erbjuds även möjlighet till garageplats samt laddmöjligheter för elbil via 6 stycken laddstolpar. Dessutom välskötta innergårdar med lekplatser samt moderna tvättstugor, festlokal, bastu och tvätthall för bil. Lugnt, barnvänligt område med gångavstånd till såväl Engelska skolan som Västervångskolan, Borstahusen, hav & bad, underbara promenadstråk & golfbanor samt utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

Vattenverksallén 23, null, Landskrona kommun

Vattenverksallén 23

Lägenhet
Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 195 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/5
8 066 kr/mån
19 955 kr/m²

På lugnt, trivsamt läge med gångavstånd till större matbutiker och Landskrona station finner man denna väldisponerade och rymliga gavellägenhet om hela 110 kvm med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Genomgående bra, uppdaterat skick innebär att det bara är att flytta rakt in och göra sig hemmastad i de stora sällskapsytorna som verkligen lever upp till dagens förväntningar om såväl praktiska vardagar som festliga tillställningar med familj och vänner. Helt enkelt ett av få alternativ i Landskrona om man söker efter en större, modern lägenhet i ett plan med uteplats i bra läge. Planlösningen fördelar sig på en rymlig, välkomnande entré med plats för klädavhängning och kompletterande förvaringslösning om så önskas. Entrén öppnar sedan upp sig mot lägenhetens sociala mittpunkt där kök, matplats och vardagsrum förenas på en yta som kan disponeras på olika sätt efter behov och önskemål. Nuvarande ägare har till exempel valt att dela av rummet för att skapa en mer avskild, mysig tv-hörna medans andra väljer att ha det helt öppet. Dessutom tre sovrum av skiftande storlek samt ett väl tilltaget, helkaklat badrum med praktisk tvättsektion. Uppvuxna häckar och buskage ramar förtjänstfullt in uteplatsen i lummig grönska som även bidrar till insynsskydd och en mer privat känsla. Här kan eftermiddags- och kvällssolen avnjutas på det anlagda trädäcket med plats för såväl loungegrupp som matplats om så önskas. Och skulle vädergudarna inte vara på sitt bästa humör eller om säsongen är vår eller höst kan man istället njuta på den inglasade balkongen som kan öppnas upp helt eller delvis. Parkeringsplats ingår i avgiften och möjlighet finns även att installera laddstolpe för elbil. Det erbjuds även ett antal gästparkeringar för besökande gäster. Lugnt område med gångavstånd till tågstation, större matbutiker, skolor, lasarett och vårdcentral. Grönskande, välskött innergård med gemensamma uteplatser och lekplats för barnen. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Larvigatan 27 C, Väster, Landskrona kommun

Larvigatan 27 C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 293 kr/mån
20 965 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande och rymliga 2-rumslägenhet som utstrålar både stil och komfort i Landskronas eftertraktade västra delar. Med en noggrant genomtänkt planlösning och moderna detaljer kommer detta boende omedelbart att locka dig in i en värld av bekvämlighet och njutning. Köket är en absolut pärla i detta hem – ett Epoq-kök som är cirka fyra år gammalt där smarta förvaringslösningar skapar en funktionell och estetiskt tilltalande plats där måltider blir till minnesvärda upplevelser. Det ljusa vardagsrummet har separat utgång till den väl tilltagna och inglasade balkongen mot soligt västerläge blir detta din egen privata oas där du kan njuta av solnedgångar och avkoppling efter en lång dag. Förvaringsbehovet är smidigt löst med hjälp av den praktiska klädkammaren, vilket ger dig en organiserad och städad atmosfär. Badrummet är helkaklat och renoverat i samband med föreningens stambyte för några år sedan. Detta hem är strategiskt beläget på första våningen och bjuder på en inglasad balkong där du kan njuta av frisk luft och soliga dagar utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem. Läget är inte bara en punkt, det är en förmån. Beläget i Landskronas populära västra delar, har du närhet till fina grön- och strövområden, hav och bad och till Landskronas centrala delar som erbjuder restauranger, shopping mm. Närhet även till tågstation med förbindelse till Helsingborg och till Lund - Malmö - Köpenhamn. Välkommen till HSB:s populära bostadsrättsområde Norregården!

  • Balkong
Viktorshögsvägen 2, Övre delen, Landskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Viktorshögsvägen 2

Villa
Övre delen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 595 000 kr
190 + 95 m²
6 rum
784 m² tomt

-- SÅLT MED FÖRBEHÅLL -- Fastigheten är såld med ett förbehåll för egen försäljning. Vid intresse för fastigheten vänligen kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information. På högt, avskilt gavelläge i natursköna Glumslöv finner man denna stramt formgivna men pampiga sutterängvilla med elegant funkiskänsla, öppna ytor och härligt ljusinsläpp genom riklig fönstersättning. Stenmuren och de anlagda odlingsterrasserna som leder upp till den generöst tilltagna uteplatsen i sydvästläge bidrar till ett pampigt uttryck med möjligheter att förvandlas till en lummig, grön oas. Från uteplatsen kan solen avnjutas större delen av dagen ända fram till kvällarnas solnedgångar med magiska utblickar över Öresund, Hilleshögs dalar, Ven och Danmark. Huset är löpande renoverat från 2009 och framåt där nuvarande ägare bland annat nyligen lagt om taket, installerat luft/vatten-värmepump och FTX-ventilation samt byggt två nya sovrum och inrett större delen av källaren. Planlösningen fördelar sig på en rymlig entré, ett kök som öppnar upp sig mot matrum och vardagsrum som förenas kring uteplatsen via stora fönsterpartier samt två in- och utgångar. Ovanvåningen kompletteras av tre sovrum, ett stort, helkaklat badrum med lyxig känsla samt en gästtoalett. När man ska beskriva sutterängplanet blir det naturligt att först nämna det magiska biorummet som inte lämnar något övrigt att önska. Biografstandard avseende såväl bild som ljud och naturligtvis en lounge med bar som definitivt kommer att garantera fantastiska filmupplevelser likväl som imponera på vänner och bekanta. Här finns också ett sovrum/hemmakontor strax innanför entrén, ett större allrum, en rymlig tvättstuga samt ett helkaklat badrum med bastu. Fiber indraget, garage med fjärrstyrd port samt stenlagd uppfart med plats för 1-2 bilar. Promenadavstånd till Glumslövs skola F-9 och dessutom närhet till såväl hav & bad, närbutik, pizzeria, idrottsplats och golfbana samt Hotell Örenäs som under året kommer att byta namn till Maryhill Resort efter omfattande renovering av ESS-group. Goda kommunikationsförbindelser med buss mot såväl Landskrona som Helsingborg som även nås med bil på några minuter respektive en knapp kvart. Motorväg i norr- och södergående riktning liksom pågatågsstationen är också bara några minuter bort. Välkommen på visning!

Äppelblomsgatan 3, Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Äppelblomsgatan 3

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6/6
6 736 kr/mån
31 862 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en av Magasinhusens fantastiska 4:or med öppen, modern planlösning uppförts av Serneke 2019. Stig in i din framtida oas – in i en rymlig och välkomnande hall. Bostadsrätten har 4 rum och kök som tar boende till en helt ny nivå. Denna pärla har en imponerande utsikt som sträcker sig över horisonten. Välkommen till det exklusiva högsta planet i föreningen! Här befinner du dig på toppen av tronen, högst upp i huset. De fyra rummen i varierande storlekar, erbjuder flexibilitet för att skapa din drömlayout och Marbodalköket håller hög standard. Kök och vardagsrum har öppen och modern planlösning. Det helkaklade badrummet har extra tillval som lyfter denna miljö till en högre nivå, här hittar du detaljer som ger en lyxig touch till din dagliga rutin. Hela lägenheten har påkostat, mörkbetsat parkettgolv från Kährs. Men det som verkligen sätter denna bostad i en klass för sig, är den förtrollande utsikten. Att vakna upp till backarnas skönhet i norr är som att omfamna naturen varje morgon. Att skåda ut över Landskronas västra delar, det skimrande sundet och Landskronas egen lilla pärla; ön Ven, är som att ha en tavla i ständig rörelse utanför dina fönster. En inglasad balkong förvandlar din utomhusyta till en oas för alla årstider. Oavsett om solen strålar, regnet smattrar eller snön faller, kan du njuta av det underbara landskapet utan att kompromissa med komforten. Det är som att förlänga sommarsäsongen och låta ditt boende smälta samman med naturen. Sovrummen är rymliga och inbjudande, två av dem har fransk balkong och de påkostade skjutgarderobspartierna ger dig generös förvaring på ett elegant sätt. I lägenheten finns även ett förråd att organisera ditt liv utan att tumma på stil och design. Denna bostadsrätt erbjuder inte bara ett boende – den erbjuder en livsstil. Att bo här innebär att du får en exklusiv plats att kalla hem, med detaljer som lyfter vardagen till en oöverträffad nivå av komfort och stil. Ta steget mot ett boende som omfamnar dina drömmar! Kontakta oss redan idag för att utforska denna unika möjlighet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brinkgatan 5, Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Brinkgatan 5

Radhus
Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 795 000 kr
103 m²
4 rum
5 677 kr/mån
46 553 kr/m²

Nyproducerat radhus i hjärtat av expansiva Norra Borstahusen som färdigställdes under 2021. På detta utmärkta läge bor man på kortare promenadavstånd till såväl underbara badplatser, fantastiska golfbanor och härlig natur som Engelska skolan och välrenommerade restauranger. Dessutom härlig uteplats i söderläge med sol från morgon till kväll samt parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden. Inflyttningsklart skick där genomgående, enhetliga ytskikt och påkostade materialval i sober färgskala bidrar till en skandinavisk, avskalad och rofull känsla. Här utnyttjas varje kvadratmeter på ett förtjänstfullt sätt och erbjuder generösa sällskapsytor, möjlighet till fyra sovrum samt dubbla badrum i stilfullt, helkaklat utförande. 2,7 meter i takhöjd på entréplanet, vattenburen golvvärme samt ventilation via mekaniskt till- och frånluftssystem med återvinning. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på en ljus, välkomnande entré i anslutning till ett helkaklat badrum med dusch, en väl tilltagen vardagsrumsdel som övergår i kök med utrymme för stor matplats samt en tvättstuga med kompletterande förvaringsutrymme bakom skjutdörrsparti. På ovanvåningen samsas 2 sovrum med ett ljust, öppet allrum som kan delas av i ytterligare två sovrum samt två praktiska klädkammare. Uteplatsen i anslutning till köket har avskiljts med plank och erbjuder utrymme för såväl loungegrupp som matplats. Dessutom möjlighet till mindre uteplats på husets entrésida där något svalkande kan avnjutas i skuggan med vy mot havet om sommarsolen skulle bli för varm. Fiber indraget, parkeringsplats i anslutning till bostaden samt rymligt förråd om ca 8 kvm. Underbar natur, badplatser, golfbanor, utegym och motionsslingor strax utanför dörren. Dessutom välsorterad COOP-butik, Engelska skolan, Montessori F-9 samt utmärkta bussförbindelser och närhet till motorväg mot Helsingborg, Lund och Malmö. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Citadellvägen 15, Citadellets koloniområde, Landskrona kommun

Citadellvägen 15

Fritidshus
Citadellets koloniområde, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
650 000 kr
35 m²
1 rum
650 m² tomt

På det underbart vackra Citadellområdet erbjuds nu möjligheten att förvärva en av de klassiska stugorna signerade den tidigare stadsarkitekten Frans Ekelund. En magisk fristad från stadens brus och vardagsstress där man bara kan varva ner och njuta, omgiven av lummig grönska och fågelsång. Det insynsskyddade läget erbjuder närhet till centrum och är lättillgängligt oavsett om man promenerar, cyklar eller kör bil. Den pittoreska huvudstugan bjuder invändigt på härligt ljus och rymd med generöst tilltagen takhöjd, pärlspont som mest troligt är original enligt Frans Ekelunds ritningar och förföriskt vackra, spröjsade fönsterpartier. Kök med utrymme för matplats i direkt anslutning till uteplatsen kompletteras av ett vardagsrum / sovrum som kan nyttjas efter behov. Detta rum kan delas av för att få såväl en mer avskild sovplats som ett mer socialt vardagsrum. Sidobyggnaden inrymmer en förrådsdel med praktisk arbetsbänk, ett utrymme med elektrisk mulltoa och dusch samt ytterligare ett utrymme försett med en urinoar. På baksidan hittar man en diskbänk med såväl varm- som kallvatten. Den härliga tomten som likt en allé leder in mot stugan kantas av välansade fruktträd och uppvuxna häckar. På stugans baksida välkomnar en avskild oas som överraskar med att vara större än man tror. Med utmärkt sydvästläge kan man här njuta av solen under större delen av dagen, antingen i goda vänners lag på det generöst tilltagna trädäcket eller varför inte med en god bok i skuggan under parasollet. Trädgårdsland med växthus där det odlas lite rabarber, jordgubbar, potatis, hallon samt en vinranka. Parkeringsmöjligheter på vägen utanför och gångavstånd till såväl centrum som fantastiska parker, hav & bad. OBS! Köpare måste vara folkbokförd i Landskrona! Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 30