Mäklare Jonny Svantesson

Jonny Svantesson

Om mig

Med 21 års erfarenhet som fastighetsmäklare och initial karriär i Lund, har jag de senaste 12 åren ägt och drivit Mäklarhuset i Landskrona. Här är jag uppväxt och bor med min familj. Professionalitet, personligt engagemang och driv, i kombination med god lokalkännedom och stort nätverk är en absolut förutsättning för en lyckad bostadsaffär. Välkommen till Mäklarhuset i Landskrona!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Munspelstigen 8, Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun
 • Mån 22 apr kl 18:00
Munspelstigen 8, Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun, bild 2
Munspelstigen 8, Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun, bild 3

Munspelstigen 8

Villa
Asmundtorp / Munkebäck, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
6 395 000 kr
154 m²
4 rum
1 099 m² tomt

Välkommen till din nya drömvilla belägen på vacker skogstomt! Denna fantastiska 1-plansvilla är precis vad du har letat efter, nybyggd 2022/2023 med solcellsanläggning och en imponerande hög standard som genomsyrar varje hörn av bostaden. Här har du två lyxiga, helkaklade badrum, perfekt för att skapa en oas av avkoppling och lugn. Kök från Ballingslöv, maskinpark med hög standard från Siemens Studio Line-sortiment. Gäst-wc tillför extra bekvämlighet för dina besökare, och den mysiga kaminen i vardagsrummet är den perfekta platsen för att njuta av en varm och mysig atmosfär. Denna villa har också en separat förrådsbyggnad, vilket gör det enkelt att organisera och förvara dina ägodelar på ett bekvämt sätt. Dessutom finns det en praktisk, gjuten biluppställningsplats, så att du alltid kan parkera ditt fordon på ett säkert och bekvämt sätt. Som pricken över i:et har denna villa också en motordriven markis som skapar en skön och skuggig plats för avkoppling på varma sommardagar. Köket kommer från den välkända tillverkaren Ballingslöv, och ger en modern och praktisk lösning på matlagning och förvaring. Så vad väntar du på? Kom och upplev allt som denna underbara 1-plansvilla har att erbjuda. Ta tillfället i akt och skapa ditt nya drömhem i en fantastisk naturlig skogsmiljö med närhet till tågstation i Häljarp, ca 3 km bort.

 • Premium
Kvarnbacken 5, Kvarntorget / Plorren, Landskrona kommun
 • Lör 27 apr
Kvarnbacken 5, Kvarntorget / Plorren, Landskrona kommun, bild 2
Kvarnbacken 5, Kvarntorget / Plorren, Landskrona kommun, bild 3

Kvarnbacken 5

Radhus
Kvarntorget / Plorren, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 995 000 kr
289 + 87 m²
11 rum
462 m² tomt

På lugnt och idylliskt läge, intill kvarnbacken i de gamla kvarteren kring Kvarntorget, ligger detta stora och mycket välhållna 1,5-planshus med vinkelbyggnad inåt gården och med två tillhörande garage! Lummig och grönskande trädgård kringbyggd med uterum och två garagebyggnader tillhörande fastigheten. Huset är uppdelat i en entrévåning och en ovanvåning, med kök och badrum på vardera plan. Optimalt för den stora familjen, som generationsboende eller varför inte hyra ut ovanvåningen för att täcka kapitalkostnader. Interiört finns många äldre och charmfulla detaljer såsom fiskbensparkett, öppen spis och inslag av blyinfattade fönster. Taket är nyligen omlagt!

 • Premium
Lilla Strandgatan 3, Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00
Lilla Strandgatan 3, Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun, bild 2
Lilla Strandgatan 3, Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun, bild 3

Lilla Strandgatan 3

Lägenhet
Skeppsbrokajen / Hamnen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 950 000 kr
125 m²
3 rum
vån 3/3
8 172 kr/mån
39 600 kr/m²

Fantastisk takvåning i karaktärsfulla Tullkammaren, med stor privat takterrass om ca 60 kvm som erbjuder otrolig havsutsikt med Gråen och Öresundsbron i bakgrunden! Fin planlösning med fokus på de sociala ytorna i kök, matrum och vardagsrum. Hiss från markplan till lägenheten. Med särskild nyckel når du även din takterrass med hiss, men även via trappa inifrån bostaden. Här har du närhet till vackra strövområden längs havet, matbutik, restauranger m.m.. Välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
 • Hiss
Skansgatan 14, Norra Bostahusen, Landskrona kommun
 • Lör 20 apr kl 14:30
Skansgatan 14, Norra Bostahusen, Landskrona kommun, bild 2
Skansgatan 14, Norra Bostahusen, Landskrona kommun, bild 3

Skansgatan 14

Radhus
Norra Bostahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
7 295 000 kr
119 m²
4 rum
107 m² tomt

På utmärkt läge i natursköna Borstahusen, med gångavstånd till bad, golf, restauranger och underbara omgivningar har kvarteret Morgondoppet skapats utifrån ambitioner och drömmar om att bygga något unikt på en plats som det är få förunnat att få kalla sitt hem. Resultatet har blivit ett mikrokvarter som genomsyras av visionär design, miljötänk och exklusiva materialval tillsammans med väldisponerade ytor. Husets exteriör har inspirerats av havets vågor, fiskarnas skimrande fjäll och den pittoreska känslan av husen i det gamla fiskeläget. Estetiskt tilltalande huskropp klätt i handslaget tegel, olikfärgat skiffer och mässingsplåt. Här ska man inte bara bo, här ska man njuta, leva, känna in och beröras av såväl hänförande omgivningar som husens medvetna ytskikt och detaljer. Förutom en tilltalande exteriör får man en välplanerad och påkostad interiör, med bl.a. kök från Ballingslöv, slipat betonggolv, helkaklade badrum med hotellkänsla, golvvärme på alla plan, hiss som tar dig hela vägen till takterrassen och sist men inte minst mycket låga driftskostnader. Välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Parkgatan 8 A, Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun
 • Lör 20 apr kl 13:30
Parkgatan 8 A, Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun, bild 2
Parkgatan 8 A, Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun, bild 3

Parkgatan 8 A

Lägenhet
Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/5
4 340 kr/mån
40 962 kr/m²

I den klassiska hotellbyggnaden vars historiska verksamhet utgjordes av tvåltillverkning, har man 2020 byggt nya bostadsrätter som karaktäriseras av industriell stramhet, rena linjer och genomtänkt planlösning. Generösa ytor för social samvaro med stilsäker köksinredning från HTH, exklusiva bänkskivor i sten som kombineras med maskinell utrustning från Siemens. Från balkongen kan du njuta av vyn över Slottsparken. Närområdet erbjuder kilometerlånga promenadstråk i vacker havs- och parkmiljö samt närhet till Rådhustorget och omkringliggande restauranger och butiker. P-plats på gården går att hyra och föreningen har en fräsch övernattningslägenhet som medlemmarna kan nyttja mot en avgift när de får besök. Välkommen att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kalendergatan 20, Svaneholm, Landskrona kommun
 • Lör 20 apr kl 12:30
Kalendergatan 20, Svaneholm, Landskrona kommun, bild 2
Kalendergatan 20, Svaneholm, Landskrona kommun, bild 3

Kalendergatan 20

Radhus
Svaneholm, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
5 495 000 kr
160 + 20 m²
5 rum
347 m² tomt

Detta charmiga 1,5-planshus erbjuder en fantastisk boendemiljö i ett attraktivt villaområde, endast ca 300 meter från havet. Med en lummig söderträdgård, blir detta hem en oas av grönska och harmoni, perfekt för avkoppling och umgänge. Det ljusa, rymliga köket tillsammans med ytterligare ca 40 kvm vardagsrum är hjärtat i detta hem, utformat för att spendera kvalitetstid med familj och vänner. Beläget i ett barnvänligt kvarter invid Exercisfältets naturvårdsområde med närhet till skola/förskola, är detta hus perfekt för familjen med höga krav på lugn omgivning med fina promenadstråk i park- och havsmiljö. Välkommen att boka visning!

 • Premium
Skyttevägen 2, Glumslöv, Landskrona kommun
 • Lör 20 apr kl 11:00
Skyttevägen 2, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 2
Skyttevägen 2, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 3

Skyttevägen 2

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 995 000 kr
126 + 98 m²
5 rum
1 253 m² tomt

Välkommen till din drömvilla med högt läge på attraktiv hörntomt, som erbjuder stil och funktionalitet. Stig in genom dörren och möts av en öppen planlösning mellan kök och matplats samt vardagsrum, perfekt för att umgås med familj och vänner. De generösa fönsterpartierna släpper in massor av naturligt ljus och ger en känsla av rymd och glädje. På sommaren öppnar du upp till det generösa soldäcket, perfekt för stora sällskap eller lugna stunder med en bok och en kopp kaffe. Trädgården är en grönskande oas med välskötta planteringar som omger huset och skapar en känsla av lugn och ro. Den fina utsikten, med en tydlig havsglimt, ger en extra dimension till din vardag och skapar en atmosfär av harmoni och avkoppling. Den användbara källaren erbjuder möjlighet till inte bara ett, utan två gästrum, perfekta för att välkomna övernattningsgäster eller för att skapa en separat arbetsplats eller lekutrymme för barnen. En plats där modern design möter naturskön omgivning för att skapa den ultimata boendemiljön. På bara några promenadminuter når du närbutik, skola, förskola samt busshållplats och tågstation. Välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
Erikstorpsvägen 99B, Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 99B

Lägenhet
Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 995 000 kr
100,8 m²
4 rum
5 221 kr/mån
39 633 kr/m²

Fantastisk etagevåning om 100,8 kvm på gavelläge i Norra Borstahusen. Bostadsytan fördelar sig på kök med matplats, badrum och två sovrum på entréplanet samt ett stort vardagsrum, där det är öppet upp till nock, på ovanvåningen samt ytterligare en sovplats eller kontor i mindre rum med skjutdörr. Från vardagsrummet når du takterrassen i väster som erbjuder fin utsikt med havet i bakgrunden. Fräscht och ljust kök från Marbodal kombineras med maskinpark från Siemens. I Borstahusen och dess närhet finns hamnkrogar, golfbana med två restauranger, välsorterad matbutik samt flera förskolor/skolor. Välkommen att boka dig på visning!

Rönneberga backe 240, Rönneberga Backe, Landskrona kommun
Rönneberga backe 240, Rönneberga Backe, Landskrona kommun, bild 2
Rönneberga backe 240, Rönneberga Backe, Landskrona kommun, bild 3

Rönneberga backe 240

Tomt
Rönneberga Backe, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 200 000 kr
1 801 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en högt belägen villatomt med magiska vyer i alla väderstreck! Positivt förhandsbesked för byggnation av villa + garage finns! Möjlighet att bygga ditt drömhus på detta vackra läge med utsikt över Öresund. Lugnet är påtagligt samtidigt som du snabbt tar dig in till stan eller vidare till Helsingborg, Malmö eller Köpenhamn. VA (via samfällighet) finns i tomtgräns och är betalt. Förberett för fiber (inkopplingsavgift tillkommer).

 • Premium
Åkerrosgården 7 A, Häljarp / Stationen, Landskrona kommun

Åkerrosgården 7 A

Lägenhet
Häljarp / Stationen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 895 000 kr
72,9 m²
3 rum
vån 2/2
5 928 kr/mån
25 995 kr/m²

- NYTT PRIS - Välplanerad och ljus hörnlägenhet i västerläge med stor balkong. Stilrent Marbodalkök och helkaklat badrum i tidlöst utförande, med golvvärme, tvätt och tork. Trivsamt område med omedelbar närhet till tågstationen. Lägenhetens lösöre kan ev ingå.

 • Balkong
Någorlundavägen 21C, Saxtorpsskogen, Landskrona kommun

Någorlundavägen 21C

Tomt
Saxtorpsskogen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 000 000 kr
1 415 m² tomt

Villatomt om 1 415 kvm med detaljplan som medger 100 kvm byggyta (även källarplan medges om så önskas) + inredd ovanvåning samt 50 kvm byggyta för garage med möjlighet att även inreda del av ovanvåning till bostad. Byggnaderna kan även sammanbyggas med byggnadsdel om totalt 15 kvm. Belägen i attraktiva Saxtorpsskogen med fantastiska strövområden och närhet till hav. Kontakta mäklaren för mer information kring detaljplan/bygglov.

Visar alla 11