Mäklare Rickard Lind

Rickard Lind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Rättaregatan 6

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona

3 895 000 kr

143 m²

6 rum

6 453 kr/mån

27 238 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva ett av de större, nybyggda radhusen i projektet Höstbruket/Vårbruket i Norra Borstahusen med direkt närhet till Engelska skolan, golfbanor, badplatser samt ny COOP-butik och STC-gym rakt över gatan. Helt i nyskick då bostaden slutfördes och tillträdes av nuvarande ägare för bara några veckor sedan. Här erbjuds möjlighet till hela 5 sovrum samt såväl härlig trädgård som takterrass om hela 18 kvm i solsäkert söderläge. Dessutom entrésida med egen parkeringsplats, cykelparkering och kanske en mindre uteplats även här om så önskas. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande, rymlig entré som övergår i kök med sittplatser runt central köksö, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning som kompletteras av ett helkaklat badrum med tvättsektion. Våning två erbjuder 4 sovrum av skiftande storlek samt ett helkaklat badrum. Om så önskas kan ett av sovrummen öppnas upp till ett allrum. På tredje våning i anslutning till takterrassen finns ett generöst tilltaget rum med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Genomgående enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett bidrar till ett ljust, harmoniskt intryck. Det utmärkta läget erbjuder gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor. Gastronomiska upplevelser och trevligt häng erbjuds på välrenommerade Kvarteret Erikstorp samt nyöppnade Kompass och Pumphuset nere i Borstahusens hamn. Dessutom direkt närhet till Engelska skolan F-9, Montessori F-9, Borstahusens idrottsplats samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till motorväg i såväl norr- som södergående riktning. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Höstbruksgatan 13 B, Norra Borstahusen / Tegelbyn, Landskrona kommun

Höstbruksgatan 13 B

Lägenhet
Norra Borstahusen / Tegelbyn, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona

3 895 000 kr

112 m²

5 rum

3 695 kr/mån

34 777 kr/m²

Nu har vi förmånen att kunna presentera ett av de eftertraktade radhusen i Brf Tegelbyn i Norra Borstahusen med tomt i solsäkert söderläge. Förmånlig månadsavgift tillsammans med långsiktigt bundna lån i föreningen och uppvärmning med fjärrvärme garanterar ekonomisk stabilitet och trygghet. För 2023 gjordes ingen höjning av avgiften. Genomgående inflyttningsklart skick och under våren 2023 kommer dessutom mindre skönhetsfel interiört att åtgärdas via nyproduktionsgarantin. Väldisponerade kvadratmetrar fördelar sig på kök, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning som kompletteras av ytterligare en mindre matplats samt ett helkaklat badrum och tvättstuga / grovkök. Ovanvåningen erbjuder ett rymligt allrum som kan bli ett fjärde sovrum samt ytterligare tre sovrum och ett helkaklat badrum. Trädgårdssidan erbjuder sol från morgon till kväll och uteplatsen på husets framsida välkomnar med en generös yta där plats finnes för såväl loungemöblemang att slappa som praktisk cykelparkering i anslutning till entrén. Det rymliga, isolerade förrådsutrymmet i trädgården kompletteras av ett generöst tilltaget vindsutrymme som kan nyttjas för förvaring. Parkeringsplats i anslutning till bostaden ingår i avgiften och kan utrustas med laddstolpe för elbil. Utmärkt läge i Norra Borstahusen med direkt närhet till Engelska skolan och Säbyholms Montessoriskola, två 18-håls golfbanor, Coop-butik och STC-gym samt välrenommerade restauranger och underbara badplatser och naturupplevelser. Dessutom utmärkt pendlingsläge bara några minuter bort från motorvägen mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö. Två busshållplatser med avgångar mot centrum och stationen endast några minuters promenad bort. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Drottninggården 86, Drottningen, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Drottninggården 86

Lägenhet
Drottningen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona

2 395 000 kr

114 m²

4 rum

7 060 kr/mån

21 009 kr/m²

Nu erbjuds en utmärkt möjlighet att utifrån egna önskemål och behov modernisera och anpassa detta radhus i populära och barnvänliga Brf Drottningen. Härlig tomt i söderläge och möjlighet att få till hela 4 sovrum om så önskas. Planlösningen fördelar sig på en entré som öppnar upp sig mot en rymlig hall som öppnar upp sig mot kök, vardagsrum och matplats, två generöst tilltagna sovrum samt badrum, gästtoalett och separat tvättutrymme. Brf Drottningen som förvaltas av HSB är en av Landskronas mest populära föreningar med välskötta innergårdar och lekplatser, gemensam idrottshall, festlokal och biltvättshall samt gott om parkeringsplatser för såväl boende som gäster. Fiber indraget och såväl garageplats som parkeringsplats ingår i avgiften. Gångavstånd till Borstahusen med härliga badplatser, Engelska skolan, golfbanor, välrenommerade restauranger samt COOP-butik och gym. Anlagda cykelvägar från området till skolor, idrottsplats, tågstation och centrum samt busshållplats med avgångar mot såväl centrum som stationen belägen precis i utkanten av området. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Slottsgatan 2c, Centrum, Landskrona kommun

Slottsgatan 2c

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona

2 095 000 kr

117 m²

5 rum

8 235 kr/mån

17 906 kr/m²

Väldisponerad, genomgående 5-rummare som välkomnar med generösa utrymmen, härligt ljusinsläpp och vacker utsikt åt flera väderstreck. Balkong i söderläge och såväl centrum som den lummiga slottsparken och det expansiva Nyhamnsområdet strax utanför porten. Utmärkt möjlighet för den som kanske känner att det stora huset börjar bli för stort och krävande men ändå önskar utrymme för kanske ett hemmakontor, en liten hemmaateljé, ett biblioteksrum eller bara extra sovrum eller gästrum. Planlösningen fördelar sig på ett inbjudande vardagsrum med fungerande öppen spis i direkt anslutning till såväl balkong som dagens kontor som med fördel kan nyttjas som separat matrum. Dessutom ett rymligt kök med en öppen, luftig känsla som kompletteras av utrymme för en angränsande matplats. Därtill ytterligare 3 rejäla rum som kan nyttjas efter behov och önskemål samt ett helkaklat badrum och en gästtoalett. Lugnt läge på enkelriktad gata med kortare gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, badplatser, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför fastigheten samt på Kasernplan ett stenkast bort. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Rallaregården 5, null, Landskrona kommun

Rallaregården 5

Villa
Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona

3 895 000 kr

230 m²

7 rum

650 m² tomt

På en hörntomt med uteplats i sydvästläge erbjuds en unik möjlighet att slutföra och färdigställa denna generöst tilltagna 2-plansvilla efter egna behov och önskemål. Totalt ca 240 kvm boyta med hela 5 sovrum, varav tre ca 16 kvm stora, tre badrum samt rejält vardagsrum och stort allrum på ovanvåningen (enligt originalplanskiss). Med andra ord den perfekta familjevillan med generöst tilltagna ytor, härligt ljusinsläpp från alla väderstreck och många, ovanligt stora sovrum. Med det mesta och tyngsta jobbet gjort kvartstår endast att färdigställa huset invändigt, ett ypperligt tillfälle för någon händig, någon med bra kontakter eller kanske någon med egen byggfirma. På tomten är en betongplatta gjuten med ledningar för golvvärme och samtliga anslutningar för vatten och avlopp dragna. På plattan har man uppfört ett stenhus murat med 365 mm lågenergiblock som sedan putsats med Caparolmetoden, Capatect Solid System. Samtliga fönsterpartier är från Elitfönster och lertegelpannorna på taket från Randers. Invändigt är samtliga innerväggar uppmurade med lättbetongblock enligt planritningen. Säljaren kommer också att ansvara för att samtliga balkar kommer att läggas på plats för att kunna bära upp mellanbjälklaget (kommer ej att färdigställas i övrigt). Med andra ord nästan bara det roliga jobbet kvar med att välja kök, golv, kakel och klinker samt anlägga utemiljön efter önskemål. Fiber är indraget och samtliga tillstånd är sökta och godkänt bygglov finns även för garage om så önskas. Läge med lite lantlig bykänsla bara minuter bort från tåg- och busstation samt större matbutiker och friskvårdsanläggningen Puls arena. I mitten av området kommer ett grönområde med lekplats att anläggas. OBS, planskissen ligger under fliken Dokument. Vid intresse för visning eller kompletterande information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Strandvägen 6, Landskrona, Lägerplatsen, Landskrona kommun

Strandvägen 6, Landskrona

Lägenhet
Lägerplatsen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona

4 695 000 kr

102 m²

4 rum

5 697 kr/mån

46 029 kr/m²

Mellan Centrum och Borstahusen, omgiven av underbara grönområden och promenadstråk finner man den nyligen bildade Brf Lägerplatsen som 2022 fick äran att motta Landskronas Stadsbyggnadspris där en del av motiveringen löd; "I mötet mellan Strandvägens paradvillor, egnahemsvillor, skogen, ängen och havet har ett nytt bostadskvarter adderats. Inspirationen blir tydlig från angränsande bebyggelse vad avser val av tegel, noggrannhet vid balkongutformning, gestaltning av entréer och färgsättning i kvarteret. En god och väl avvägd arkitektur som tar hand om platsen." Här erbjuds nu möjligheten att bosätta sig i denna väldisponerade gavellägenhet där generös fönstersättning bidrar till såväl härligt ljusinsläpp som vackra utblickar mot Öresund, pampiga villor och omgivande natur. På uteplatsen i västerläge med plats för rejält möblemang kan man njuta av solen större delen av dagen och kvällen. Kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen social yta som kompletteras av tre sovrum samt badrum, gästtoalett och separat tvättstuga. Genomgående välutrustat med kök från Vedum, svarta tillvalsdetaljer och golvvärme i såväl badrum som gästtoalett och tvättstuga. Gemensamma faciliteter i föreningen i form av vinkällare där varje lägenhet har ett privat vinförråd, samlingslokal, träningsrum/gym, miljöhus, cykel- och bilparkering. Utmärkt läge med gångavstånd till såväl centrum som Borstahusen. Underbara promenadstråk mot och runt Citadellet, Nyhamn, Lindeshamn och Borstahusen. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Erikstorpsvägen 100, Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 100

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona

5 295 000 kr

122 m²

4 rum

5 791 kr/mån

43 402 kr/m²

Inflyttningsklart radhus i Norra Borstahusen i den välskötta bostadsrättsföreningen Brisen där såväl värme som vatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har föreningen har en låg belåningsgrad, långsiktigt bundna lån till låg ränta och avgiften för 2023 har endast höjts 2% i enlighet med den ekonomiska planen. Den genomgående planlösningen erbjuder härligt ljusinsläpp från flera väderstreck, enhetliga ytskikt och påkostade tillval, smakfullt anlagd uteplats med pedantskött gräsmatta samt isolerat förrådsutrymme och väl tilltagen balkong i västerläge. Den ljusa, välkomnande entrén öppnar upp sig mot bostadens sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum förenas och kompletteras av ett stilfullt, helkaklat badrum med dusch på entréplanet. Ovanvåningen erbjuder ett Master Bedroom i anslutning till klädkammare och balkong samt ytterligare två sovrum och ett generöst tilltaget badrum med dusch och tvättsektion. Laddningssystem för elbilar samt möjlighet att hyra såväl garage- och parkeringsplats som övernattningslägenheter för gäster. Det utmärkta läget erbjuder gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor. Gastronomiska upplevelser och trevligt häng erbjuds på Kvarteret Erikstorp med Brasseriet samt nyöppnade Kompass och Pumphuset nere i Borstahusens hamn. Dessutom direkt närhet till Engelska skolan F-9, Montessori F-9, Borstahusens idrottsplats samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till motorväg i såväl norr- som södergående riktning. Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Uteplats
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun, bild 2
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun, bild 3

Härslövsvägen 6B

Övrigt
Tågarp, Svalövs kommun
Mäklarhuset Landskrona

8 500 000 kr

744 m² tomt

På centralt läge med Pågatågsstationen endast ett stenkast bort återfinns denna pampiga, karaktärsfulla hyresfastighet som totalt inrymmer 4 lägenheter om 306 kvm med genomgående hög standard samt en inredningsbar vind som kan bli en mindre tvårumslägenhet. Fastigheten har sedan 2016 och framåt genomgått en omfattande totalrenovering med bland annat nyputsad fasad, nytt tak, nya fönster, nytt luft/vatten-värmesystem, nydragen el, nya kök och helkaklade badrum i alla lägenheter samt anlagd utemiljö och fiber indraget. De fyra lägenheterna fördelar sig på 2 femrumslägenheter om 88 och 89 kvm, 1 fyrarumslägenhet om 75 kvm samt 1 tvårumslägenhet om 54 kvm. Därtill finns ett vindsutrymme om ca 30 kvm som förberetts för inredning med bland annat nya takfönster / samt fönster i takkupa, resta avskiljningsväggar samt förberett för vatten och avlopp. Samtliga lägenheter är i nyrenoverat, inflyttningsklart skick varav den senaste stod färdigrenoverad så sent som 2021. Nyare kök med modern maskinell standard, helkaklade badrum med TM & TT samt möjlighet att anlägga privata uteplatser till samtliga lägenheter. Dubbla takterrasser till en av lägenheterna, varav den största i härligt sydvästläge. Förrådslänga med separata förråd till varje lägenhet kommer att uppföras av säljaren. Samtliga lägenheter är uthyrda med hyresavtal tecknade om i snitt 1 725 kr / kvm vilket ger ett driftsnetto på 412 850 kr. Fastigheten överlåtes företrädesvis i bolagsform. Visning enligt överenskommelse, vid intresse kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium

Visar alla 8