Mäklare Rickard Lind

Rickard Lind

Om mig

Din bostadsaffär kommer troligen vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så lyckad som möjligt krävs det en skicklig och erfaren mäklare med ett personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad, situation och förväntningar. I dryga 10 års tid har jag arbetat som mäklare i Landskrona och förmedlat 100-tals såväl bostadsrätter som fastigheter vilket resulterat i en bred erfarenhet och många nöjda kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmermansgatan 2 D, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 2 D

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 095 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
5 441 kr/mån
22 813 kr/m²

På attraktiva Väster med närhet till centrum och härliga grönområden finner ni denna smakfullt renoverade lägenhet i inflyttningsklart skick! Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2022 där vackra originaldetaljer bevarades och kombinerades med modern standard. Den omsorgsfulla och smakfulla renoveringen har gjorts med bevarande och restaurering av av vackra originaldetaljer i åtanke. Detta har resulterat i en ombonad, inbjudande känsla som få nyproducerade bostäder kan matcha med vackert trägolv som på ett föredömligt sätt harmonierar med såväl innerdörrar som dörrkarmar och golvlister i original. Det mörkare köket med integrerade vitvaror och påkostad bänkskiva i stenkomposit utgör en trivsam kontrast mot i övrigt ljusa väggar och tak som samtliga spacklats och målats. Dessutom har kontakter och strömbrytare bytts ut för att skapa en enhetlig känsla och knyta an till kökets svarta detaljer. Balkong mot väster och lättillgängligt läge i huset, en trappa upp i en fastighet utan hiss. Planlösningen fördelar sig på en entré / hall med platsbyggd förvaring som öppnar upp sig mot ett rymligt vardagsrum med plats för såväl stor tv-soffa och matplats. Ett nyrenoverat kök med plats för möblemang, ett generöst tilltaget sovrum som vetter mot den lugna innergården med utrymme för kompletterande förvaringslösning samt ett helkaklat badrum med golvvärme som renoverats i samband med föreningens stambyte. Internet (100/100 Mbit) ingår i avgiften och i källaren finns gemensam tvättstuga, lägenhetsförråd, cykelförråd och gym. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Gångavstånd till centrum samt härliga grönområden, jourbutiker, pizzeria, hundrastgård samt goda kommunikationsmöjligheter strax utanför dörren. OBS, omgående tillträde möjligt! Välkommen på visning!

 • Balkong
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Rättaregatan 6, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Rättaregatan 6

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 695 000 kr
143 + 4 m²
6 rum
7 356 kr/mån
25 839 kr/m²

Radhus i tre plan som stod inflyttningsklart 2022 och som erbjuder såväl generösa ytor som trädgård och stor takterrass om hela 18 kvm i söderläge. Beläget i en av Landskronas mest attraktiva stadsdelar, Norra Borstahusen med direkt närhet till Engelska skolan, golfbanor, badplatser samt ny COOP-butik och STC-gym. En bostad i nyskick med möjlighet till hela 5 sovrum samt uppfart med två biluppställningsplatser. OBS, staket runt uteplatsen håller på att uppföras. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande, rymlig entré som övergår i kök med sittplatser runt central köksö, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning som kompletteras av ett helkaklat badrum med tvättsektion. Våning två erbjuder 4 sovrum av skiftande storlek samt ett helkaklat badrum. Om så önskas kan ett av sovrummen öppnas upp till ett allrum. På tredje våning i anslutning till takterrassen finns ett generöst tilltaget, genomgående rum med härligt ljusinsläpp, här finns utrymme för såväl stor tv-soffa som kompletterande hemmakontor eller liknande. Genomgående enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett bidrar till ett ljust, harmoniskt intryck. Det utmärkta läget erbjuder gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor. Gastronomiska upplevelser och trevligt häng erbjuds på välrenommerade Kvarteret Erikstorp samt nyöppnade Kompass och Pumphuset nere i Borstahusens hamn. Dessutom direkt närhet till Engelska skolan F-9, Montessori F-9, Borstahusens idrottsplats samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till motorväg i såväl norr- som södergående riktning. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Strandvägen 21B, Strandvägen, Landskrona kommun
Strandvägen 21B, Strandvägen, Landskrona kommun, bild 2
Strandvägen 21B, Strandvägen, Landskrona kommun, bild 3

Strandvägen 21B

Radhus
Strandvägen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 995 000 kr
129 + 25 m²
5 rum
425 m² tomt

OBS, nytt lägre pris! På utmärkt gavelläge med promenadavstånd till såväl centrum som Borstahusen och därtill direkt närhet till vacker natur och promenadstråk längs havet finner man detta trevliga, väldisponerade radhus. Trädgård och uteplats vetter mot väster och erbjuder sol större delen av dagen och ända fram till kvällen under sommaren. Under åren har huset renoverats löpande med bland annat renoverat kök och renoverade badrum, nya golv, kamin installerad samt trädgård och uteplats anlagd med mera. Möjlighet finns att bygga uterum om så önskas och på husets baksida finns tillgång till såväl garage som två privata parkeringsplatser. På entréplanet fördelar planlösningen på en entré med plats för klädavhängning och förvaringslösning som vidare övergår i ett generöst tilltaget kök samt ett vardagsrum med utrymme för separat matplats som vetter mot uteplatsen till. Dessutom badrum och en groventré / tvättstuga med separat ingång på gaveln. På ovanvåningen möts man av ett rymligt, väldisponerat allrum som kompletteras av tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Direkt utanför husets framsida breder exercisfältet ut sig och havet med Linds hamn nås efter bara några meters promenad från husets baksida. OBS! Huset är förbesiktigat och protokoll hittas under fliken Dokument i annonsen. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Eriksgatan 91, Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun

Eriksgatan 91

Lägenhet
Centrum / Slottsparken, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/7
5 350 kr/mån
12 931 kr/m²

Väldisponerad 2:a på centralt läge med direkt närhet till stadskärnan, kommunikationer, butiker och vackra parkmiljöer. Lägenheten välkomnar med en generös, luftig entré med förvaringsutrymme i klädkammare som dessutom kan byggas ut om så önskas. Ett ljust, trivsamt kök med utrymme för mindre matplats samt ett rymligt vardagsrum i anslutning till den inglasade balkongen. Dessutom ett sovrum med plats för kompletterande garderobssektion om så önskas samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin som renoverades i samband med föreningens stambyte. På samma våningsplan som lägenheten ligger föreningens gemensamma uteplats på innergården där man kan sätta sig och njuta i solen, ta en fika eller kanske fixa lite grillat till middag. Separat förråd tillhör lägenheten och gemensam tvättstuga finns i källaren. Busshållplats med direktlinje till stationen direkt utanför dörren. Välkommen på visning!

 • Hiss
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun, bild 2
Härslövsvägen 6B, Tågarp, Svalövs kommun, bild 3

Härslövsvägen 6B

Övrigt
Tågarp, Svalövs kommun
Mäklarhuset Landskrona
8 500 000 kr
744 m² tomt

På centralt läge med Pågatågsstationen endast ett stenkast bort återfinns denna pampiga, karaktärsfulla hyresfastighet som totalt inrymmer 4 lägenheter om 306 kvm med genomgående hög standard samt en inredningsbar vind som kan bli en mindre tvårumslägenhet. Fastigheten har sedan 2016 och framåt genomgått en omfattande totalrenovering med bland annat nyputsad fasad, nytt tak, nya fönster, nytt luft/vatten-värmesystem, nydragen el, nya kök och helkaklade badrum i alla lägenheter samt anlagd utemiljö och fiber indraget. De fyra lägenheterna fördelar sig på 2 femrumslägenheter om 88 och 89 kvm, 1 fyrarumslägenhet om 75 kvm samt 1 tvårumslägenhet om 54 kvm. Därtill finns ett vindsutrymme om ca 30 kvm som förberetts för inredning med bland annat nya takfönster / samt fönster i takkupa, resta avskiljningsväggar samt förberett för vatten och avlopp. Samtliga lägenheter är i nyrenoverat, inflyttningsklart skick varav den senaste stod färdigrenoverad så sent som 2021. Nyare kök med modern maskinell standard, helkaklade badrum med TM & TT samt möjlighet att anlägga privata uteplatser till samtliga lägenheter. Dubbla takterrasser till en av lägenheterna, varav den största i härligt sydvästläge. Förrådslänga med separata förråd till varje lägenhet kommer att uppföras av säljaren. Samtliga lägenheter är uthyrda med hyresavtal tecknade om i snitt 1 725 kr / kvm vilket ger ett driftsnetto på 412 850 kr. Fastigheten överlåtes företrädesvis i bolagsform. Visning enligt överenskommelse, vid intresse kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Slottsgatan 2 A, Centrum, Landskrona kommun

Slottsgatan 2 A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/4
4 486 kr/mån
25 726 kr/m²

På grund av oförutsedda omständigheter kommer det inte att finnas möjlighet att visa denna lägenhet igen förrän om 2-3 veckor. Vid intresse så är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare som kan förklara omständigheterna närmare och sätta upp er på en intresselista tills det blir dags för ny visning. På föreningens kanske bästa läge, längst upp i huset och längst ut mot gaveln erbjuds nu möjlighet att bli ägare till denna inflyttningsklara lägenhet med genomgående planlösning och balkong i solsäkert söderläge. Här bor man insynsskyddat med härligt ljusinsläpp och vackra utblickar över Citadellområdet med vallgraven och idylliska koloniträdgårdar, kasernplan med sina historiska byggnader samt underbara parkmiljöer, föreningens välskötta innergård och det pampiga vattentornet. Att man sedan har centrum, citadellet, konsthallen, nyhamn och underbara promenadstråk strax utanför dörren gör ju knappast saken sämre, eller hur! 2019 totalrenoverades lägenheten och försågs med såväl nytt kök som badrum. Därtill lades nya stilfulla och påkostade golv in och samtliga väggar spacklades, tapetserades och målades tillsammans med taket. Att föreningen dessutom nyligen bytt samtliga fönster kompletterar de renoverade ytskikten på ett förtjänstfullt sett och bidrar till en ny och modern känsla. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på en entré som övergår i en genomgående hall med utmärkta förvaringsmöjligheter. Dessutom ett smakfullt renoverat kök som kompletteras av ett rymligt vardagsrum med utrymme för såväl soffgrupp som matplats samt ett sovrum med rejäl klädkammare bakom skjutdörrar och slutligen ett helkaklat badrum som inrymmer dusch och tvättsektion med TM & TT. Välskött HSB-förening med låg skuldsättningsgrad och i huset finns såväl hiss som välutrustad tvättstuga samt cykelförråd och gemensamhetslokal. Till lägenheten hör både källar- och vindsförråd och på den välskötta innergården erbjuds sittplatser och grillmöjligheter. Utmärkt läge på enkelriktad gata med kortare gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, badplatser, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför fastigheten samt på Kasernplan ett stenkast bort. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Södra Långgatan 15 B, Centrum, Landskrona kommun

Södra Långgatan 15 B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 495 000 kr
73 m²
2 rum
vån 4/4
4 526 kr/mån
20 479 kr/m²

Generöst tilltagen 2:a i utmärkt, inflyttningsklart skick där nytt golv med nya lister lades och samtliga väggar målades om under 2023. Möjlighet finns dessutom att frigöra 5-6 kvm boyta och få till ytterligare ett rum om så önskas. Planlösningen är genomgående och balkongen i solsäkert söderläge ligger högt och fritt med trivsam vy över takåsar, Gråen och sundet där man kan betrakta de stora, majestätiska fartygen glida förbi i hamninloppet på väg till och från varvet. Innanför dörren möts man direkt av rymlig entré med välkomnande loungekänsla där plats finns för såväl kompletterande förvaringslösningar som ett litet hemmakontor eller annat som behoven kräver. Här finns även möjlighet att flytta en del av väggen närmare ytterväggen för att omvandla ett tomt utrymme till extra boyta om ca 5-6 kvm och därmed skapa ett extra rum om ca 9-12 kvm beroende på vilken lösning man väljer, se alternativ planskiss. Vardagsrummet är ljust, inbjudande och insynsskyddat med utrymme för såväl tv-soffa som matplats om så önskas. Det rymliga köket erbjuder även det utrymme för matplats samt gott om såväl förvaringsutrymme som rejäla arbetsytor. Dessutom ett generöst tillaget sovrum och ett helkaklat badrum med tvättsektion som renoverades i samband med föreningens stambyte. Möjlighet finns att glasa in balkong / Ledig garageplats finns i föreningens garage / Förråd, cykelförråd samt två välutrustade tvättstugor i källaren. Läget är utmärkt på lugnt cityläge med direkt närhet till det mesta Landskrona har att erbjuda i form av butiker, restauranger, kultur, kommunikationer samt hav & bad. Välkommen på visning!

 • Balkong
Löpargatan 28 A, Springaren, Landskrona kommun

Löpargatan 28 A

Lägenhet
Springaren, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 395 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/2
5 884 kr/mån
23 713 kr/m²

Inflyttningsklar lägenhet i välskött HSB-föreningen med inglasad balkong i söderläge. Lägenheten har under 2023 renoverats med bland annat uppdaterat kök, nya golv, väggar och innerdörrar samt ny badrumsinredning och komplettering med TM & TT. Badrummet totalrenoverades 2018. Den genomgående, väldisponerade planlösningen fördelar sig på ett ljust, rymligt kök med matplats, ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme för kompletterande matplats samt 3 stora sovrum, ett renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. Parkeringsplats garanteras mot en mindre avgift och generöst tilltaget förråd i direkt anslutning till lägenheten på samma våningsplan tillhör lägenheten. I den välskötta föreningen erbjuds även möjlighet till garageplats samt laddmöjligheter för elbil via 6 stycken laddstolpar. Dessutom välskötta innergårdar med lekplatser samt moderna tvättstugor, festlokal, bastu och tvätthall för bil. Lugnt, barnvänligt område med gångavstånd till såväl Engelska skolan som Västervångskolan, Borstahusen, hav & bad, underbara promenadstråk & golfbanor samt utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

Vattenverksallén 23, null, Landskrona kommun

Vattenverksallén 23

Lägenhet
Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
2 195 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/5
8 066 kr/mån
19 955 kr/m²

På lugnt, trivsamt läge med gångavstånd till större matbutiker och Landskrona station finner man denna väldisponerade och rymliga gavellägenhet om hela 110 kvm med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Genomgående bra, uppdaterat skick innebär att det bara är att flytta rakt in och göra sig hemmastad i de stora sällskapsytorna som verkligen lever upp till dagens förväntningar om såväl praktiska vardagar som festliga tillställningar med familj och vänner. Helt enkelt ett av få alternativ i Landskrona om man söker efter en större, modern lägenhet i ett plan med uteplats i bra läge. Planlösningen fördelar sig på en rymlig, välkomnande entré med plats för klädavhängning och kompletterande förvaringslösning om så önskas. Entrén öppnar sedan upp sig mot lägenhetens sociala mittpunkt där kök, matplats och vardagsrum förenas på en yta som kan disponeras på olika sätt efter behov och önskemål. Nuvarande ägare har till exempel valt att dela av rummet för att skapa en mer avskild, mysig tv-hörna medans andra väljer att ha det helt öppet. Dessutom tre sovrum av skiftande storlek samt ett väl tilltaget, helkaklat badrum med praktisk tvättsektion. Uppvuxna häckar och buskage ramar förtjänstfullt in uteplatsen i lummig grönska som även bidrar till insynsskydd och en mer privat känsla. Här kan eftermiddags- och kvällssolen avnjutas på det anlagda trädäcket med plats för såväl loungegrupp som matplats om så önskas. Och skulle vädergudarna inte vara på sitt bästa humör eller om säsongen är vår eller höst kan man istället njuta på den inglasade balkongen som kan öppnas upp helt eller delvis. Parkeringsplats ingår i avgiften och möjlighet finns även att installera laddstolpe för elbil. Det erbjuds även ett antal gästparkeringar för besökande gäster. Lugnt område med gångavstånd till tågstation, större matbutiker, skolor, lasarett och vårdcentral. Grönskande, välskött innergård med gemensamma uteplatser och lekplats för barnen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Viktorshögsvägen 2, Övre delen, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Viktorshögsvägen 2

Villa
Övre delen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 595 000 kr
190 + 95 m²
6 rum
784 m² tomt

-- SÅLT MED FÖRBEHÅLL -- Fastigheten är såld med ett förbehåll för egen försäljning. Vid intresse för fastigheten vänligen kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information. På högt, avskilt gavelläge i natursköna Glumslöv finner man denna stramt formgivna men pampiga sutterängvilla med elegant funkiskänsla, öppna ytor och härligt ljusinsläpp genom riklig fönstersättning. Stenmuren och de anlagda odlingsterrasserna som leder upp till den generöst tilltagna uteplatsen i sydvästläge bidrar till ett pampigt uttryck med möjligheter att förvandlas till en lummig, grön oas. Från uteplatsen kan solen avnjutas större delen av dagen ända fram till kvällarnas solnedgångar med magiska utblickar över Öresund, Hilleshögs dalar, Ven och Danmark. Huset är löpande renoverat från 2009 och framåt där nuvarande ägare bland annat nyligen lagt om taket, installerat luft/vatten-värmepump och FTX-ventilation samt byggt två nya sovrum och inrett större delen av källaren. Planlösningen fördelar sig på en rymlig entré, ett kök som öppnar upp sig mot matrum och vardagsrum som förenas kring uteplatsen via stora fönsterpartier samt två in- och utgångar. Ovanvåningen kompletteras av tre sovrum, ett stort, helkaklat badrum med lyxig känsla samt en gästtoalett. När man ska beskriva sutterängplanet blir det naturligt att först nämna det magiska biorummet som inte lämnar något övrigt att önska. Biografstandard avseende såväl bild som ljud och naturligtvis en lounge med bar som definitivt kommer att garantera fantastiska filmupplevelser likväl som imponera på vänner och bekanta. Här finns också ett sovrum/hemmakontor strax innanför entrén, ett större allrum, en rymlig tvättstuga samt ett helkaklat badrum med bastu. Fiber indraget, garage med fjärrstyrd port samt stenlagd uppfart med plats för 1-2 bilar. Promenadavstånd till Glumslövs skola F-9 och dessutom närhet till såväl hav & bad, närbutik, pizzeria, idrottsplats och golfbana samt Hotell Örenäs som under året kommer att byta namn till Maryhill Resort efter omfattande renovering av ESS-group. Goda kommunikationsförbindelser med buss mot såväl Landskrona som Helsingborg som även nås med bil på några minuter respektive en knapp kvart. Motorväg i norr- och södergående riktning liksom pågatågsstationen är också bara några minuter bort. Välkommen på visning!

Brinkgatan 5, Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Brinkgatan 5

Radhus
Borstahusen / Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
4 795 000 kr
103 m²
4 rum
5 677 kr/mån
46 553 kr/m²

Nyproducerat radhus i hjärtat av expansiva Norra Borstahusen som färdigställdes under 2021. På detta utmärkta läge bor man på kortare promenadavstånd till såväl underbara badplatser, fantastiska golfbanor och härlig natur som Engelska skolan och välrenommerade restauranger. Dessutom härlig uteplats i söderläge med sol från morgon till kväll samt parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden. Inflyttningsklart skick där genomgående, enhetliga ytskikt och påkostade materialval i sober färgskala bidrar till en skandinavisk, avskalad och rofull känsla. Här utnyttjas varje kvadratmeter på ett förtjänstfullt sätt och erbjuder generösa sällskapsytor, möjlighet till fyra sovrum samt dubbla badrum i stilfullt, helkaklat utförande. 2,7 meter i takhöjd på entréplanet, vattenburen golvvärme samt ventilation via mekaniskt till- och frånluftssystem med återvinning. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på en ljus, välkomnande entré i anslutning till ett helkaklat badrum med dusch, en väl tilltagen vardagsrumsdel som övergår i kök med utrymme för stor matplats samt en tvättstuga med kompletterande förvaringsutrymme bakom skjutdörrsparti. På ovanvåningen samsas 2 sovrum med ett ljust, öppet allrum som kan delas av i ytterligare två sovrum samt två praktiska klädkammare. Uteplatsen i anslutning till köket har avskiljts med plank och erbjuder utrymme för såväl loungegrupp som matplats. Dessutom möjlighet till mindre uteplats på husets entrésida där något svalkande kan avnjutas i skuggan med vy mot havet om sommarsolen skulle bli för varm. Fiber indraget, parkeringsplats i anslutning till bostaden samt rymligt förråd om ca 8 kvm. Underbar natur, badplatser, golfbanor, utegym och motionsslingor strax utanför dörren. Dessutom välsorterad COOP-butik, Engelska skolan, Montessori F-9 samt utmärkta bussförbindelser och närhet till motorväg mot Helsingborg, Lund och Malmö. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Citadellvägen 15, Citadellets koloniområde, Landskrona kommun

Citadellvägen 15

Fritidshus
Citadellets koloniområde, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
650 000 kr
35 m²
1 rum
650 m² tomt

På det underbart vackra Citadellområdet erbjuds nu möjligheten att förvärva en av de klassiska stugorna signerade den tidigare stadsarkitekten Frans Ekelund. En magisk fristad från stadens brus och vardagsstress där man bara kan varva ner och njuta, omgiven av lummig grönska och fågelsång. Det insynsskyddade läget erbjuder närhet till centrum och är lättillgängligt oavsett om man promenerar, cyklar eller kör bil. Den pittoreska huvudstugan bjuder invändigt på härligt ljus och rymd med generöst tilltagen takhöjd, pärlspont som mest troligt är original enligt Frans Ekelunds ritningar och förföriskt vackra, spröjsade fönsterpartier. Kök med utrymme för matplats i direkt anslutning till uteplatsen kompletteras av ett vardagsrum / sovrum som kan nyttjas efter behov. Detta rum kan delas av för att få såväl en mer avskild sovplats som ett mer socialt vardagsrum. Sidobyggnaden inrymmer en förrådsdel med praktisk arbetsbänk, ett utrymme med elektrisk mulltoa och dusch samt ytterligare ett utrymme försett med en urinoar. På baksidan hittar man en diskbänk med såväl varm- som kallvatten. Den härliga tomten som likt en allé leder in mot stugan kantas av välansade fruktträd och uppvuxna häckar. På stugans baksida välkomnar en avskild oas som överraskar med att vara större än man tror. Med utmärkt sydvästläge kan man här njuta av solen under större delen av dagen, antingen i goda vänners lag på det generöst tilltagna trädäcket eller varför inte med en god bok i skuggan under parasollet. Trädgårdsland med växthus där det odlas lite rabarber, jordgubbar, potatis, hallon samt en vinranka. Parkeringsmöjligheter på vägen utanför och gångavstånd till såväl centrum som fantastiska parker, hav & bad. OBS! Köpare måste vara folkbokförd i Landskrona! Välkommen på visning!

Slottsgatan 2a, Centrum, Landskrona kommun

Slottsgatan 2a

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 216 kr/mån
26 600 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att, för första gången sedan 2018, kunna köpa en 3:a på slottsgatan i populära Brf Slottsplatsen som är en välskött HSB-förening med väldigt låg belåningsgrad och många större renoveringar avklarade. Här bord man med direkt närhet till centrum, härliga parkmiljöer och hav. Lägenheten har renoverats löpande och är i inflyttningsklart skick med slätspacklade väggar samt enhetliga golv och infällda spotlights i alla rum. Härligt ljusinsläpp från tre rejäla fönsterpartier som vetter mot den lummiga, välskötta innergården samt balkong i söderläge. Planlösningen fördelar sig på en entré/hall med förvaringsmöjligheter i inbyggd garderobssektion. Kök med utrymme för matplats, rymligt vardagsrum samt två väl tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum. Gott om förvaringsmöjligheter i såväl klädkammare som infällda och fristående garderobssektioner. Lugnt läge på enkelriktad gata med kortare gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, badplatser, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför fastigheten samt på Kasernplan ett stenkast bort. Välskött HSB-förening med låg belåningsgrad. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Strandvägen 6, Landskrona, Lägerplatsen, Landskrona kommun

Strandvägen 6, Landskrona

Lägenhet
Lägerplatsen, Landskrona kommun
Mäklarhuset Landskrona
3 295 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/4
6 267 kr/mån
32 304 kr/m²

NU TILL FYNDPRIS!!! Bostadsrätt i toppskick som stod inflyttningsklar 2022 och som erbjuder genomgående hög standard och stor uteplats i västerläge. Nu till salu för ett pris långt under nyproduktionspriset 2020/2021 och väldigt fördelaktigt i jämförelse med andra nyproduktionsobjekt med liknande standard och på liknande läge. Missa inte chansen utan kom och titta och upplev bostaden på plats. Läget är utmärkt mellan centrum och Borstahusen och uteplatsen i härligt västerläge erbjuder sol större delen av dagen och kvällen. Generös fönstersättning och öppna ytor bidrar till såväl härligt ljusinsläpp som vackra utblickar mot Öresund, pampiga villor och omgivande natur. Kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen social yta som kompletteras av tre sovrum samt badrum, gästtoalett och separat tvättstuga. Genomgående välutrustat med kök från Vedum, svarta tillvalsdetaljer och golvvärme i såväl badrum som gästtoalett och tvättstuga. Om så önskas kan planlösningen öppnas upp ytterligare och uteplatsen kan anpassas efter behov med staket, spaljéer, markis eller liknande för att skapa en privat, härlig sommaroas. Brf Lägerplatsen fick 2022 äran att motta Landskronas Stadsbyggnadspris där en del av motiveringen löd; "I mötet mellan Strandvägens paradvillor, egnahemsvillor, skogen, ängen och havet har ett nytt bostadskvarter adderats. Inspirationen blir tydlig från angränsande bebyggelse vad avser val av tegel, noggrannhet vid balkongutformning, gestaltning av entréer och färgsättning i kvarteret. En god och väl avvägd arkitektur som tar hand om platsen." Gemensamma faciliteter i föreningen i form av vinkällare där varje lägenhet har ett privat vinförråd, samlingslokal, träningsrum/gym, miljöhus, cykel- och bilparkering. OBS, lediga parkeringsplatser finns såväl med som utan laddstolpe. Gångavstånd till såväl centrum som Borstahusen. Underbara promenadstråk mot och runt Citadellet, Nyhamn, Lindeshamn och Exercisfältet precis utanför dörren. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 14