Gustafsvägen 8, 3tr

Råsunda, Solna Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Välten 8
Om föreningen
Avgift
1 710 kr/mån
Driftkostnad
6 636 kr/år
Pris/m²
71 250 kr/m²
Antal besök
4 072
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till Gustafsvägen 8 och denna välplanerade etta belägen tre trappor upp i huset med låg avgift och separat sovdel! På tredje våningen finns boendet med allt du kan önska, från fint golv, ljusa väggar, generös takhöjd, tegelvägg, stort fönsterparti som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, separat sovdel till ett separat kök med öppning mot vardagsrummet och ett kaklat badrum. Inne i lägenheten välkomnas du av hallen med klinkergolv. Vidare in når du det stilrena köket med gott om plats för förvaring i över- och underskåp, mörk köksbänk, gasspis och kombinerad kyl/frys. Från köket finns öppning mot det rymliga vardagsrummet med ett stort fönsterparti med originaldetaljer som präglar rummet och släpper in ett härligt flöde av ljus. Vardagsrummet har plats för soff- och matdel. Här finns den charmiga tegelväggen som sätter en unik prägel på rummet. Bakom en halvvägg finns den separata sovdelen med plats för 140 cm säng. Vid sovdelen finns garderober som bidrar med gott om plats till förvaring och avhängning. Lägenhetens badrum har klinkergolv och kaklade väggar. Här finns handfat, spegel ovan handfat, handdukshängare, spegelskåp och duschhörna med draperi. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

Välten 8 är en stabil förening som äger marken och består av 21 lägenheter samt 4 lokaler. Föreningen har gjort stora renoveringar så som stambyte (1994), fasadrenovering samt byte av balkonger (2007), renovering tvättstuga (2008), renovering trapphus (2010) och byggt takterrass (2011). Gemensamma utrymmen är takterrass, cykelrum samt tvättstuga. Föreningen förfogar över 10 parkeringsplatser som kostar 350kr/månad, i dagsläget råder kö. (2020-09-29). I området råder även boendeparkering.

Välkommen till Råsunda och denna del som ger er alla möjligheter när det kommer till såväl kommunikationer som söndagsnöjen. Här bor du med allt du kan tänka dig och mer därtill. Bussarna går precis intill, Solnas pendeltågsstation och Tvärbanan ligger bara några minuter bort, sedan har man även gula linjens tunnelbana med uppgång i närheten med planerad byggstart 2020-2021 (Dalvägen). Fortsätter man till fots mot Haga Norra nås Hagaparken på blygsamma 10 minuter. Gillar ni att promenera har ni trevliga promenadstråk runt mysiga Råstasjön och Lötsjön. I närheten har man även Solna C om man vill handla eller ta T-banan in till City. Följer man Råsundavägen i motsatt riktning nås snart Råsundas knutpunkt, Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Sist men inte minst nås Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Imorgon kl. 12:30–13:00
    Öppen visning, varmt välkomna på visning! Anmäl er gärna för bättre service.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.