Hindergårdsgatan 10A

Rynningeåsen, Örebro kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Rävgången i Örebro
Om föreningen
Avgift
2 541 kr/mån
Driftkostnad
1 956 kr/år
Pris/m²
37 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga bostad på Hindergårdsgatan 10 A!

Här erbjuds en 1:a med köksdel om 35 kvm på bottenvåning med egen uteplats i ett populärt område med närhet till nauren!

Vi välkomnas av ljus entréhall med klinkergolv och öppen planlösning möt allrum/kök. I hallen finner ni en praktisk och rymlig " walk- in- closet" med bra förvaring och skjutdörr. Ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Allrummet har parkettgolv och har fint ljusinsläpp från fönsterparti, infällda spottar i tak, utgång till uteplatsen som har stenplattor och gräsmatta. Uteplatsen vetter mot innergården. Köksdelen har bra förvaring bakom de vita köksluckorna. Fint svart kakel över diskbänk som ger en härlig kontrast mot de vita köksluckorna. Kyl/frys, diskmaskin, integrerad micro. En perfekt lägenhet som första boende, studenten eller bara för den som vill bo lite mindre! Optimal som övernattningslägenhet!
Snabbt tillträde!

I månadsavgiften på 2541 kr/mån ingår vatten, värme, sophämtning, fiber bredband 100/10 (Telia), kabel-tv (basutbud) samt ett kollektivt tecknat bostadsrättstillägg.

En gemensam innergård omhuldrar fastigheten och är charmigt grönskande och lummig med grusgångar mellan gräsytorna. Här finns lekpark, boulebana, växthus och fruktträd. Ett miljöhus samt två cykelförråd. Från innergården tar man sig lätt ut till naturreservatet Rynningeviken där alla årstider har sin charm. Skridskoåkning på vintern och mysiga fikastunder under sommaren, våren och hösten. Det är även nära till Venaskogens belysta motionsspår för sköna skogspromenader.
I närområdet finns både skolor och förskolor, matbutiker, småbagerier, restauranger och många fina grönområden samt nära till påfart E18/E20.

Kika gärna på den digitala broschyren under länkar/dokument!
Varmt välkomna att kontakta mäklaren Mia Matthews 070-5744200 alt [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bold fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Mia Matthews

Bold fastighetsförmedling
Mäklare Mia Matthews, Bold fastighetsförmedling
070-5744200