Bold fastighetsförmedling

Bold fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Läppe Stenvred Hamn 9, Läppe, Vingåkers kommun

Läppe Stenvred Hamn 9

Tomt
Läppe, Vingåkers kommun
850 000 kr
633 m² tomt

Tillfälle att förvärva en byggklar tomt vid Hjälmaren. Kommunalt VA med avgiften betald (endast lägenhetsavgiften tillkommer vid husbyggnation) El och fiber förberett vid tomtgräns. Båtplats finns att hyra i hamnen. Detaljplanen medger byggnation av huvudbyggnad på max 120 kvm Bya samt komplementbyggnad om max 30 kvm Bya.

  • Plus
Högåsvägen 29, Molkom, Karlstads kommun

Högåsvägen 29

Villa
Molkom, Karlstads kommun
1 195 000 kr
159 + 42 m²
6 rum
1 241 m² tomt

Välkomna till Högåsvägen 29 och detta rymliga suterränghus med hela 159 välplanerade kvadratmeter. O B S ytterligare en fastighet ingår i köpet. Borserud 3:11 är en obebyggd villatomt om 1 146 kvm som angränsar till Högåsvägen 29 och kan med fördel kan styckas av och säljas separat, användas som en extra trädgård, bygga nytt hus? Vilken lyx att få förvärva två fastigheter tillsammans! Huset på Högåsvägen 29 erbjuder på entréplan hall i vinkel, stort allrum med pelletskamin, två sovrum, separat toalett, tvättstuga samt utgång till stort garage. Övre plan erbjuder ljust och rymligt kök med utgång till baksida som även kan användas som entré, väl tilltaget allrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp, två sovrum, badrum samt utgång till stor altan under tak ovanpå garaget. Ett hem som är beläget i ett lugnt område med stor praktisk tomt som har bra odlingsmöjligheter samt har flertalet uthus till förvaring varav ett har bastu. Visst renoveringsbehov finns! Kika gärna på och ladda ned den digitala broschyren under länkar! Varmt välkomna!

  • Plus
Åslidsgatan 14, Vålberg, Karlstad., Karlstads kommun

Åslidsgatan 14

Villa
Vålberg, Karlstad., Karlstads kommun
1 495 000 kr
98 + 116 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkommen till Åslidsgatan 14 och denna välplanerade villa i populära Åstorp! Här bor du bekvämt på 98+116 kvm fördelade på entréplan och källare med gott om möjligheter och utrymme! Villan erbjuder på entréplan tre sovrum, badrum, stort vardagsrum med utgång till altan samt ett nyare modernt kök. Källaren erbjuder rymlig gillestuga med öppen spis, separat toalett, gästrum, hobbyrum, pannrum samt tvättstuga. Visst renoveringsbehov finns! Här bor ni i ett väldigt trevligt område med närhet till lekplatser och skolan. På andra sidan vägen finns en härlig skog med elljusspår för sköna promenader, löprundor och på vintern finns för den intresserade skidspår. Kika gärna på och ladda ned den digital broschyren som finns under länkar! Varmt välkomna!

  • Plus
Mellösa-Mörby 12:3, Stora Mellösa, Örebro kommun

Mellösa-Mörby 12:3

Tomt
Stora Mellösa, Örebro kommun
1 200 000 kr
4 036 m² tomt

I natursköna familjära Mörby saluförs nu en tomt om ca 4000 kvm. Del av Mellösa-Mörby 12:3, skifte 3. Ta chansen att bygga ditt drömhus i en idylliskt lantlig miljö. I närområdet finner ni Katrinelunds gästgiveri & sjökrog med fanatiskt god mat där man även kan övernatta om man får långväga gäster. Badplats finns även i närområdet. Bra pendlingsavstånd till Örebro ca 25 km. I Stora Mellösa finns livsmedelsbutik, skola, förskola. Positivt förhandsbesked finns för byggnation av 2 stycken enfamiljshus. Säljaren kommer att avverka de träd som finns på tomten. Avstyckningskostnad tillkommer! Taxeringsvärdet är på hela fastigheten! Kontakta mäklaren Mia Matthews 070-5744200 för visning av tomten!

Lonnhyttan 314, Karlskoga, Karlskoga kommun

Lonnhyttan 314

Villa
Karlskoga, Karlskoga kommun
950 000 kr
114 + 64 m²
6 rum
4 493 m² tomt

Välkommen till Lonnhyttan 314, Karlskoga! Denna mysiga villa ligger lantligt belägen med vackra omgivningar och en kortare färd till centrala Karlskoga! Snabbt tillträde för den som önskar! Vi möts av en ljuvlig farstukvist som leder oss vidare in in i huset till en ljus luftig hall med trappor till övre plan samt källarplan. Hallen tar oss vidare till ett badrum med dusch samt ett annex med bastu. Hallen tar oss även till ett stort rymligt kök med vackert framtaget trägolv, nya ytskikt på väggar samt gott om plats för köksbord. Innanför köket finns vardagsrummet med parkettgolv, luftvärmepump samt en kamin för myseldning under kyligare dagar. Följ med en trappa upp till en hall som har fint trägolv, två sovrum och en kattvind som löper längs långsidan av huset med åtkomst från de båda sovrummen. Utgång till balkongdel. I Källarplan finner vi en hall med förvaring under trappan till entréplan, två sovrum, allrum samt tvättstuga ( ej färdigställd). Förråd med vattenpump samt varmvattenberedare. Villan har renoverats omsorgsfullt men det finns en del renoveringar kvar att färdigställa! Kommunalt VA är på gång och anslutningsavgiften kommer att ligga på 92 682 kr exkl moms ( ca 116000kr inkl moms)! Trädgården har stora gräsytor som är direkt angränsande till soldäck med nedsänkt pool. Garaget består av ett kallgarage ca 40 kvm samt ett varmgarage om ca 42 kvm. Bod vid sidan av garaget ca 16 kvm. Grusad infart och gårdsplan! Här bor ni med närhet till centrala Karlskoga. I närområdet finns många sköna strövområden för att ladda på med energi från naturen. Lunedet som har både camping, cafe med underbar natur och badplats. Varför inte ta en "roadtrip" i området och se om ni kan upptäck en ny pärla? Kika gärna på den digitala broschyren under länkar! Fastigheten kommer att säljas med friskrivning! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info samt visning!

Lervik 590, Degerfors, Degerfors kommun

Lervik 590

Fritidshus
Degerfors, Degerfors kommun
550 000 kr
2 484 m² tomt

Välkomna till Lervik 590, Degerfors! Likt den äldre barnvisan finner vi här" litet hus vid skogens slut", det är dock ingen tomte som tittar ut. Fastigheten är belägen lägst bort på vägen genom skogen och möter upp med stora gräsytor och en magisk tystnad. Med direkt angränsning till skogen finns det goda stunder för fantastiska promenader med bär och svampplockning. Hela fastigheten är "offthegrid", ingen el finns men en grävd brunn för sommarvatten finns på tomten. Vi börjar från början med stuga Nr1. Stuga Nr1 är ca 30 kvm och består av en trä lagd altan som leder in till en entréhall med hängning av ytterkläder. Kök med vackert trägolv, bra förvaring under köksbänk, gasolspis samt vedspis. Allrum med fint trägolv, äldre öppen spis (ej kontrollerad) med klinker som gnistskydd. Sovrum med våningssäng och garderober. Vid den öppna spisen kan man via en stege ta sig till ett loft. Optimalt för barn då det inte är så stor öppning upp till loftet. Bakom stuga Nr1 hittar vi ett plåt hus med hyllor och lådförvaring längs hela väggarna. Stuga Nr 2 är ett Attefallshus om ca 30 kvm! Attefallshuset inrymmer ett stort allrum med gasolkamin och har plats för både soffa och bord. Säljaren har idag en plats för hantverk med infästningar för lådförvaring upp till tak. Ett badrum med kompost toalett (ej färdigställt). Två stycken sov loft på vardera sida i Attefallshuset varav ett med kontorsplats. En fantastiskt fin jordkällare som är kalkad i omgångar med bra hyllförvaring längs väggarna. Tomten är stor och rymlig med mycket gräsytor för lekande barn, grillkvällar med kubbspel. Då fastigheten är "offthegrid" finns det goda möjligheter att sätt upp solcellspaneler för att generera sin egen el. En del renoveringar finns kvar att färdigställa på stugorna! Kontakta mäklaren för visning!

Villavägen 1, Glanshammar, Örebro kommun

Villavägen 1

Villa
Glanshammar, Örebro kommun
3 195 000 kr
82 + 77 m²
5 rum
1 431 m² tomt

I familjära, hemtrevliga Glanshammar finner ni denna mycket väl omhändertagna 1-plans villa med källare om 82+77 kvm. Fastigheten är belägen på en härlig hörntomt om hela 1431 kvm med fina gräsytor som löper runt fastigheten med fruktträd, perenna blommor och ett uthus till förvaring av trädgårdsredskap. Altan med ett inglasat parti samt soldäck i skönt söderläge. Vi möts av en entréhall med yta för hängning av ytterkläder. Härifrån tar vi trappan till källarplan eller halv trappan till entréplan och hamnar i genomgångshallen som är navet för detta plan där du direkt når alla rum. Vidare finner vi ett rejält tilltaget kök som har fått mer yta genom att en vägg tagits bort samt har utgång till altan med kanal plast tak. Förläng köket med större matbord ? Använd som kontorsdel? Sovrum ? Möjligheterna är många. Badrum med dusch, sovrum med stor garderob med skjutdörrar och inbyggt lyse. Vardagsrummet är bländande ljust med vackert parkettgolv och ett magiskt ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Även här finns utgång till en altan som är inglasad och har trappa ut till det trevligt soldäcket. Följ med en trappa ned till källarplan där vi finner en hall med förvaring under trappa samt garderob, gästrum, rum till förvaring med ett stort förråd och en matkällare. Rummet har stor potential att göras om till ett extra sovrum. Gillestuga med en härlig kamin för myseldning under kyliga dagar. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt tvättho och tre inbyggda garderober. Hobbyrum/pannrum med arbetsbänk och bergvärmepump som ger låga driftkostnader. Fiber finns indraget! Här bor du lantligt, omgiven av vacker natur men ändå med närhet av det som behövs i vardagen som promenadavstånd till livsmedelsbutik Ica Nära Glansen, förskola, skola (F-6). Närhet till påfart E18 som tar dig till Örebro på ca 15 minuter. Välkommen hem till Villavägen 1, Glanshammar!

Visar alla 7