Mäklare Mia Matthews

Mia Matthews

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Gottsätter 243, Södra Gottsätter, Örebro kommun

Södra Gottsätter 243

Fritidshus
Södra Gottsätter, Örebro kommun
395 000 kr
28 m²
2 rum
500 m² tomt

Välkommen till Södra Gottsätter 243! Nu finns chansen att förvärva ett underbart smultronställe med egen brygga! Stugan om 28 kvm på arrendetomt har ett behagligt badrocksavstånd till sjön Lången där man kan ta sköna dopp under varma dagar. Trevlig välskött trädgård med stora gräsytor, äppelträd och flaggstång samt att det runt stugan ligger gårdssingel. Stugan erbjuder hall med öppen planlösning mot vardagsrum, mindre kök med förvaring i köksskåp. Övre plan erbjuder en hall samt ett sovrum. På tomten finns det en mysig pergola med infravärme och vindskydd att dra igen. En förrådsbyggnad med indragen el erbjuder er hobbyrum samt rum där det finns dusch, vattenpump ( till sjövatten), varmvattenberedare, mulltoa (separate). Sista rummet i förrådsbyggnaden har gjorts till ett kök med diskbänk med indraget sjövatten, micro samt bra bänkytor. De inventarier som finns kvar vid tillträdet ingår i köpet! Varmt välkomna!

Läppe Stenvred Hamn, Läppe, Vingåkers kommun
Läppe Stenvred Hamn, Läppe, Vingåkers kommun, bild 2
Läppe Stenvred Hamn, Läppe, Vingåkers kommun, bild 3

Läppe Stenvred Hamn

Fritidshus
Läppe, Vingåkers kommun
345 000 kr
12 m²
1 rum
226 m² tomt

Friköpt sjöbod med bryggan vid vattnet. Liten mysig sjöbod att användas efter behag. Ej avsedd för boende. Sjöboden är en del (Andelsrätt) i en ekonomisk förening (1/5) och föreningen har fastighetsförsäkring vilket ingår i årsavgiften. El är indraget och man betalar för sin egen förbrukning. Båtplats kan hyras i hamnen i mån av tillgång, ev. kö. Närhet till Läppebadet med stor sandstrand.

  • Premium
Storgatan 55M, Arboga, Arboga kommun

Storgatan 55M

Radhus
Arboga, Arboga kommun
1 495 000 kr
148 m²
5 rum
124 m² tomt

Välkommen till Storgatan 55M! Här finner ni ett rymligt radhus på 148 kvm fördelat på hela tre våningsplan med optimalt gavelläge. Vi möts av en mycket trevlig trädgård likt en oas under sommaren med gräsyta och perenna växter med en härlig förmiddagssol och bra insynsskydd. Ett inglasat uterum finns även här där man kan ha fikastunder/grillkvällar i glada vänners lag. Välkommen in till radhusets tre våningar som erbjuder genomgående hall, kök med mycket förvaring i köksskåp samt bra matplats, tvättstuga, två badrum, två sovrum, vardagsrum, allrum samt en inredd vind med optimal sällkapsyta. I radhuset finns både fransk vädringsbalkong och balkong med plats för utemöbler samt glasad skjutdörr som delar av balkongen till ett uterum. I denna radhuslänga är det endast Storgatan 55M som har balkong på vindsvåningen. Visst renoveringsbehov finns! Samfälligheten har god ekonomi och en hel del arbete har utförts på fastigheten. Byte av tak, installation av solceller samt fasadrenovering. En carport finns för boende i länga mittemot fastigheten. På innergården finns en lekplats för barnen samt ett separat förrådshus. Mycket attraktivt läge i de äldre delarna av Arboga. Närhet till trivsamma strövområden vid Arbogaån och här möts äldre arkitektur med nyare. Varmt välkomna!

Hargebadsvägen / Nyäng, null, Askersunds kommun
Hargebadsvägen / Nyäng, null, Askersunds kommun, bild 2
Hargebadsvägen / Nyäng, null, Askersunds kommun, bild 3

Hargebadsvägen / Nyäng

Tomt
Askersunds kommun
695 000 kr
1,4 ha tomt

Nu finns en byggbar tomt i naturskön miljö i underbara Harge. En härlig natur/skogstomt på ca 1,4 ha där du kan forma ditt drömboende med naturen inpå knutarna och Hargebaden - Nerikes riviera på cykelavstånd. Möjligheterna är många på denna stora tomt det är bara idéerna som ska komma sen är det bara att bestämma sig vad man vill förverkliga! Varför inte skapa generationsboende med flera hus tex. Varmt välkomna att höra av er för mer info!

  • Premium
Rådmansgatan 38B, null, Nora kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 13:00

Rådmansgatan 38B

Lägenhet
Nora kommun
750 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/3
9 083 kr/mån
7 353 kr/m²

Nu finns en unik chans att förvärva en genomgående ljus och välplanerad lägenhet om fyra rum och kök högst upp med ca 8 meter lång balkong som har en underbar vy mot centrala Nora. Denna lägenhet har hela 102 kvadratmeter och det finns två ingångar till lägenheten, en från Rådmansgatan 38A och en från 38B. I vardagsrummet finns en vacker öppen spis som är tillåten att elda i vilken ger en mysfaktor på hög nivå. Lägenheten har genomgående ljusa och fina ytskikt med en renoverad hall från golv till tak, byggt till ett rum då lägenheten tidigare var 3 RoK mm. Det helkaklade badrummet är stambytt -11. Lägenheten har två stycken förråd i källarplan där det även finns tvättstuga och hobbyrum. I avgiften på 9083 kr ingår värme, vatten, bredband/internet, sophantering samt sotning av eldstaden. En mysig & trevlig innergård med uteplats finns att tillgå där du kan njuta av solen med en kopp kaffe eller en grillkväll i glada vänners lag. Här är det ca fem minuters promenadavstånd till mataffärer ( finns flera i Nora), butiker, caféer, pizzeria, restauranger mm. I Nora finns mycket fin arkitektur och den kallas inte för trästaden för intet. Så vandra på stadens gator & och ta er ned till Norasjön och doppa fötterna. Sitt på torget och njut av den klassiska Noraglassen eller ta en bakelse och en kopp kaffe på trevliga Café slottspigorna. Det finns massor att upptäcka i Nora! Varmt välkommen att kontakta mäklaren Mia Matthews, [email protected] för mer info eller boka in er på en privatvisning!

  • Plus
  • Balkong
Lundhagsvägen 94, Hovsta, Örebro kommun

Lundhagsvägen 94

Lägenhet
Hovsta, Örebro kommun
850 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/2
7 194 kr/mån
10 692 kr/m²

Varmt välkomna till Lundhagsvägen 94! Här har du möjlighet att förvärva ett hem i ett mycket familjärt och barnvänligt område med en fin innergård som har lekplats. På våning 2 hittar ni denna ljusa & trevliga 3:a som har ett optimalt hörnläge. Bostadsrätten har flera uteplatser varav en stor balkong, loftgång där det finns plats för ett mindre bord samt en uteplats med gräsmatta som får disponeras och är belägen vid entrén upp till bostadsrätten. Angränsande till entrétrappan till lägenheten finns ett mindre förråd samt ett större förråd som nås från loftgången. Välkomna in till den rymliga hallen som är navet i lägenheten med plastmatta, tapet på väggar samt en "walk-in-closet". Rymligt vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge med ett härligt ljusinsläpp. Härifrån når du ut till den stora rymliga balkongen med tak samt träplattor på golvet där man njuta av härliga soltimmar. I anslutning till vardagsrummet finner du köket som har bra utrymme för matbord samt bra förvaring i köksskåp. Det finns ett kombinerat badrum/tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt badkar. Två sovrum finns i lägenheten varav ett av dem med fördel kan delas av för den som har egen verksamhet och vill arbeta hemifrån alt den som vill ha fler sovrum. Titta gärna på den digitala broschyren under länkar!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Läppe Ekliden, Läppe, Vingåkers kommun
Läppe Ekliden, Läppe, Vingåkers kommun, bild 2
Läppe Ekliden, Läppe, Vingåkers kommun, bild 3

Läppe Ekliden

Fritidshus
Läppe, Vingåkers kommun
1 795 000 kr
92 + 18 m²
3 rum
1 575 m² tomt

Välkomna till Läppe Ekliden och denna mycket charmiga pärla till fritidshus med året runt standard om 92+18 kvm med ett attraktivt sjöläge! Huset har under senare år genomgått en del renoveringar och man har även gjort en ombyggnation där man öppnat upp mellan matsal och köket vilket ger en mer luftig känsla. Både matsalen och vardagsrummet bjuder på magiskt ljusinsläpp från skjutbara glaspartier som leder ut till den stora altanen som löper i vinkel runt huset. Matsalen är tillbyggd 2010-2011. Huset erbjuder på entréplan ett trevlig kök som är utbytt och har moderniserats med bra plats på bänkytor samt förvaring i köksskåp samt har öppen planlösning mot matdel. Badrum som har inretts smakfullt samt en separat wc finns vid entrén. Sovrum. Vardagsrum med öppen spis samt skjutbara glasdörrar som leder ut till den stora altanen med utsikt över sjön Hjälmaren. En trappa upp finns ett sovloft med gott om plats för flera personer. Den stora rymliga altanen/soldäcket som löper i vinkel runt huset har generöst med soltimmar under hela dagen. En rymlig gäststuga med sovloft erbjuder gott om plats för övernattande gäster! Härlig stor lummig trädgård med mycket gräsyta för barnens lek och mysiga grillkvällar med familj och vänner. En skön svalkande bäck rinner vid tomtgränsen genom grönskan. Strax nedanför huset ligger Hjälmaren med bra badplats där man kan ta härliga morgondopp. Båtplats kan hyras i hamnen ev kö. Titta gärna på det digitala prospektet under länkar!

  • Premium
Yxhultsvägen 74, Hällabrottet, Kumla kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00

Yxhultsvägen 74

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
1 595 000 kr
73 + 30 m²
5 rum
1 318 m² tomt

Varmt välkomna till Yxhultsvägen 74, Hällabrottet och denna klassiska röda stuga med vita knutar i lantlig stil om 73+30 kvm ! Villan erbjuder på entréplan en mysig farstukvist med sittplatser som bjuder in oss till entréhallen med bra hängning av ytterkläder och som är navet i huset och angränsar till det kombinerade badrummet/tvättstugan samt till köket. Köket är ett genomgångskök och har fin bröstpanel/tapet på väggar, laminatgolv och en grå färgnyans på köksluckor. Köket leder oss vidare till matrummet som har öppen planlösning på vardagsrummet. Matrummet har bra plats för matbord, en murad eldstad där det tidigare fanns en kamin skapar en vacker prydnadsplats och har ljusa ytskikt. Här finns en utgång till en inglasad altan längs gavelsidan där man kan njuta av att förlänga sommarkvällarna. Vardagsrummet har bra plats för soffgrupp och har ljusa ytskikt. Övre plan erbjuder en möblerbar hall med brutet tak, två sovrum varav ett är omgjort till en "walk-in-closet". Båda sovrummen har trägolv samt brutet tak. Tomten på 1318 kvm är lummig med stora gräsytor för trevliga grillkvällar med familj och vänner och naturligt grönskande häck som ramar in trädgården. En grusad gårdsplan för bilparkering där man har skapat en odlingslott i ett hörn med pallkragar. På tomten finns även två uthus varav ett är en snickarverkstad. En otroligt vacker gäststuga/småhusbyggnad om 28 kvm finns med extra sovplatser om man får oväntat besök. Gäststugan/småhusbyggnaden har laminatgolv, infällda spottar i tak, automatsäkringar och fasaden på gäststugan/småhusbyggnaden är klassiskt röd med vita knutar med en liten farstukvist. Kika gärna på det digitala prospektet under länkar! Varmt välkomna!

  • Plus
Ånkersta 313, Stora Mellösa, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Ånkersta 313

Villa
Stora Mellösa, Örebro kommun
1 150 000 kr
85 m²
4 rum
4 624 m² tomt

Varmt välkomna till Ånkersta 313, Stora Mellösa anno 1900 där tidens tand har satt sina spår men dåtidens vingslag hänger kvar i huset och ekonomibyggnaderna. Huset står stadigt med en gedigen timmerstomme men har under åren fått ny fasad i omgångar. Den vackra gårdsbilden som möter dig vid infarten till Ånkersta 313 är magiskt vacker med de stora gräsytorna som breder ut sig med perenna växter(dalior, pioner mfl), bärbuskar & fruktträd samt flertalet ekonomibyggnader. Boningshuset erbjuder på entréplan en tillbyggd inglasad farstukvist som tar oss vidare in till hallen som är navet i huset där du direkt når de flesta rum. Vidare finner vi matrummet med en vacker kakelugn(ej godkänd), sovrum, köket som har vedspis (godkänd) och många förvaringsutrymmen. Badrum med dusch och här hittar man även hydroforen. Till sist men inte minst det sista rummet på entréplan som är ett sovrum med en magnifik bergslagskamin (godkänd). Följ med upp till övre plan som erbjuder en hall med trägolv, två rymliga kattvindar, sommarrum alt gästrum, samt en stor oinredd vind med tak till nock och synliga takbjälkar. Här ser man den gedigna timmerstommen som är synlig med de stora timmerstockarna och dåtidens hantverk att få dem på plats. På fastigheten finns en större lada med plåttak där det tidigare var djurhållning. I ladan finns även traktorgarage och goda förvaringsmöjligheter. Ett separat hönshus med plåttak samt en stuga i 1½ plan med plåttak till förvaring eller vad du som köpare vill använda den till. Från utsidan på stugan finns ingång till en jordkällare. En torparstuga avslutar vandringen runt byggnaderna som har använts till snickarverkstad. På Ånkersta 313 finns stor potential att skapa sitt drömboende på en plats som andas lugn omringat av böljande åkerfält. Sköna promenader i en levande landsbygd! Vissa inventarier ingår! Hela fastigheten har visst renoveringsbehov och kommer att säljas med friskrivningsklausul! Varmt välkomna att kontakta mäklaren Mia Matthews [email protected] för mer info! Kika gärna på det digitala prospektet under länkar!

  • Plus
Fridstavägen 23, Odensbacken, Örebro kommun

Fridstavägen 23

Tomt
Odensbacken, Örebro kommun
295 000 kr
3 642 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en stor tomt om 3642 kvm i natursköna Asker! Tomten är belägen med attraktivt hörn läge och kommunalt VA finns i tomtgräns. Passa på att bygga ditt drömboende i en lantlig idyll men ändå med en kortare biltur till Odensbacken för att proviantera på Ica Odenhallen. Ca 45 min med bil till Marieberg köpcentrum där det finns det mesta man kan behöva. Varmt välkomna till Fridstavägen 23!

  • Plus
Läppe Stenvred Hamn 9, Läppe, Vingåkers kommun

Läppe Stenvred Hamn 9

Tomt
Läppe, Vingåkers kommun
850 000 kr
633 m² tomt

Tillfälle att förvärva en byggklar tomt vid Hjälmaren. Kommunalt VA med avgiften betald (endast lägenhetsavgiften tillkommer vid husbyggnation) El och fiber förberett vid tomtgräns. Båtplats finns att hyra i hamnen. Detaljplanen medger byggnation av huvudbyggnad på max 120 kvm Bya samt komplementbyggnad om max 30 kvm Bya.

  • Plus
Högåsvägen 29, Molkom, Karlstads kommun

Högåsvägen 29

Villa
Molkom, Karlstads kommun
1 095 000 kr
159 + 42 m²
6 rum
1 241 m² tomt

Välkomna till Högåsvägen 29 och detta rymliga suterränghus med hela 159 välplanerade kvadratmeter. O B S ytterligare en fastighet ingår i köpet. Borserud 3:11 är en obebyggd villatomt om 1 146 kvm som angränsar till Högåsvägen 29 och kan med fördel kan styckas av och säljas separat, användas som en extra trädgård, bygga nytt hus? Vilken lyx att få förvärva två fastigheter tillsammans! Huset på Högåsvägen 29 erbjuder på entréplan hall i vinkel, stort allrum med pelletskamin, två sovrum, separat toalett, tvättstuga samt utgång till stort garage. Övre plan erbjuder ljust och rymligt kök med utgång till baksida som även kan användas som entré, väl tilltaget allrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp, två sovrum, badrum samt utgång till stor altan under tak ovanpå garaget. Ett hem som är beläget i ett lugnt område med stor praktisk tomt som har bra odlingsmöjligheter samt har flertalet uthus till förvaring varav ett har bastu. Visst renoveringsbehov finns! Kika gärna på och ladda ned den digitala broschyren under länkar! Varmt välkomna!

  • Plus
Åslidsgatan 14, Vålberg, Karlstad., Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Åslidsgatan 14

Villa
Vålberg, Karlstad., Karlstads kommun
1 395 000 kr
98 + 116 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkommen till Åslidsgatan 14 och denna välplanerade villa i populära Åstorp! Här bor du bekvämt på 98+116 kvm fördelade på entréplan och källare med gott om möjligheter och utrymme! Villan erbjuder på entréplan tre sovrum, badrum, stort vardagsrum med utgång till altan samt ett nyare modernt kök. Källaren erbjuder rymlig gillestuga med öppen spis, separat toalett, gästrum, hobbyrum, pannrum samt tvättstuga. Visst renoveringsbehov finns! Här bor ni i ett väldigt trevligt område med närhet till lekplatser och skolan. På andra sidan vägen finns en härlig skog med elljusspår för sköna promenader, löprundor och på vintern finns för den intresserade skidspår. Kika gärna på och ladda ned den digital broschyren som finns under länkar! Varmt välkomna!

  • Plus
Lervik 590, Degerfors, Degerfors kommun

Lervik 590

Fritidshus
Degerfors, Degerfors kommun
550 000 kr
2 484 m² tomt

Välkomna till Lervik 590, Degerfors där du kan njuta av lugnet och tystanden och koppla av från vardagsstressen i fridfulla miljö! Fastigheten är belägen längst bort på återvändsgata med skogen som närmsta granne och möter dig med stora gräsytor och en magisk tystnad. Här slipper man genomfart till andra fastigheter och har direkt angränsning till skogen där det finns sköna strövområden och goda stunder för fantastiska promenader med bär och svampplockning. Hela fastigheten är "offgrid", ingen el finns men en grävd brunn för sommarvatten finns på tomten. Renovera klart stugorna alt bygga nytt? Här finns möjligheterna att skapa sitt eget smultronställe! En fantastiskt fin jordkällare som är kalkad i omgångar med bra hyllförvaring längs väggarna. Tomten är stor och rymlig med mycket gräsytor för lekande barn, grillkvällar med kubbspel. Då fastigheten är "offgrid" finns det goda möjligheter att sätt upp solcellspaneler för att generera sin egen el. En del renoveringar finns kvar att färdigställa på stugorna! Kontakta mäklaren för visning!

Visar alla 14