Årstagatan 18C

Salabacke, Uppsala kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
23,5 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Energiklass
E
Avgift
1 596 kr/mån
Driftkostnad
4 224 kr/år
Pris/m²
55 106 kr/m²
Antal besök
1 114
Dagar på Hemnet
20

Varmt välkomna till Årstagatan 18C!

Nu finns chansen att flytta in i denna välplanerad 1:a med bra läge i populära Salabacke.
Planlösningen ger bra möjlighet med ett lätt möblerat allrum samt praktisk sovalkov. Lägenheten är väl omhändertagen med fina trägolv, nyrenoverat kök och en mysig sovalkov.
Som boende i föreningen har man tillgång till bastu, uthyrningslägenhet samt möjlighet att hyra odlingslott som finns på baksidan av Årstagatan 18D.

I Sala Backe så bor man med närhet till det bästa av två världar. Härliga promenad- och parkmiljöer erbjuds i närliggande Gränby- och Källparken. Bra pendlingsmöjligheter med bara några minuter till E4-påfarten. Goda och täta bussförbindelser samt fina och belysta cykelvägar till och från city. I det direkta närområdet finns även bra konditorier, mataffärer, flera restauranger samt förskolor, skolor och lekplatser. Vårdcentral och apotek finns intill Årsta centrum. Även Gränby centrum ligger i närheten, där erbjuds ett stort utbud av butiker, livsmedelsaffär, biograf och restauranger samt vårdcentral.

Kontakta mäklaren redan idag, objektet kan komma att säljas innan budgivning. Varmt välkommen att höra av dig för att boka in en privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Ulrika Eliasson

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Ulrika Eliasson, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46738408672