Sätrahöjden 25

Sätra, Gävle kommun Se på karta

690 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44,5 m²
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Gävlehus 11 i Gävle
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 570 kr/mån
Pris/m²
15 506 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma etta som blivit omgjord till en minitvåa om 44,5 kvm belägen på andra våningen i mycket välskötta Brf Gävlehus nr 11.

Lägenheten som har en tilltänkt planlösning disponerar en rymlig hall med förvaringsmöjligheter, ett kök med goda arbetsytor, ett badrum, ett ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och med direktanslutning till balkongen och det tillbyggda sovrummet.

Brf Gävlehus 11 är belägen centralt i stadsdelen Sätra med god tillgång till samhällsservice såsom hälsocentral, folktandvård, apotek, förskolor och låg-, mellan- och högstadieskolor, Maria kyrkan, bibliotek och sporthall. I direkt anslutning till området finns två busslinjer mot centrala Gävle. I skogsområdet mellan Sätra och Stigslund finns motionsspår varav ett är elljusspår (2,5 km). Avståndet till Gavlerinken Arena, Gavlevallen, Gavlehovshallen, Gunder Häggstadion och travbana är ca 1 km. Till Sätra centrum är det ca 200 m där det finns bland annat matvaruaffär, blomsteraffär, frisör, restaurang/pizzerior mm.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Mauricio Figueroa

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Mauricio Figueroa, SkandiaMäklarna Gävle
0709157968