Sollentunavägen 309 vån 2

Sollentuna Häggvik, Sollentuna kommun Se på karta

1 700 000 kr

1 495 000 kr +14 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns
Byggår
2017
Förening
V28 Sollentuna BRF
Om föreningen
Avgift
1 850 kr/mån
Pris/m²
58 621 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS: Ta chansen och flytta in i denna påkostade studiolägenhet. Härlig öppen planlösning, underbart ljusinsläpp från fönster från golv till tak samt en härlig fransk balkong. Vacker ekparkett, målade väggar och lyxigt badrum. Köket har öppen planlösning stilrent inrett med gråa detaljer, rostfritt stål och öppna hyllor. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Trivsamt område med två sjöar och vackra naturområden att promenera runt i, närhet till både skidbacke, golfbana och flertalet sportaktiviteter. Goda kommunikationer och närhet till shopping, med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen.

Sollentuna är en expansiv del av Stockholms närområde som snabbt får allt fler och egna storstadskvaliteter. Tillsammans med nya och tätare stadskvarter växer ett stort service-, shopping- och restaurangutbud fram. Urbaniseringen för med sig fler invånare, mysigare mötesplatser, ett livligare folkliv och en urban känsla som ytterligare integrerar området och invånarna med Stockholm. V28 är en del av den här trenden, men också början på nästa steg.

Materialvalen för V28 är genomgående exklusiva och genomtänkta. Ljusgråa väggar och funktionella detaljer blandas med tidlösa material som sten, trä och rostfritt stål. Materialen jobbar fint tillsammans och ger samtidigt plats för eget skapande och egna uttryck.

Husets utemiljö är uppdelad i två nivåer. Den övre gården är en mer visuell och privat trädgård – en rofylld plats med ordnade planteringar. Den nedre gården öppnar upp sig mot gatan och är en livligare plats planerad för aktiviteter som lek, umgänge och odling. Innergården och de välplanerade lägenheterna blir tillsammans en oas i storstaden. En plats där du kan koppla av och få utlopp för din kreativitet, men där stadens utbud och puls samtidigt är alldeles nära. För den som vill upptäcka de spännande omgivningarna finns det dessutom gemensamma cyklar och en elbil att låna i huset.

Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särskilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020