Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Roxana Sabouri

Roxana Sabouri

Om mig

Med driv utöver det vanliga, otrolig hängivenhet och stenhårt arbete ser jag till att vi tillsammans når toppresultat! Utmärkelser - Mest rekommenderade mäklaren på Notar 2022 - Topp 5 mest säljande mäklaren Notar 2022 - Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg HELÅR 2022 (Topp 2) - En av Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare (2021) - Flertalet föreningsrekord runtomkring i Sthlm!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vasagatan 15A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
Vasagatan 15A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vasagatan 15A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vasagatan 15A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
3 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 7
3 301 kr/mån
71 327 kr/m²

Med ett av Sundbybergs absoluta topplägen erbjuds här en av Sumpans mest unika och lyxiga tvårummare! Här bor ni lugnt och tyst samtidigt som ni har direkt närhet till service, restauranger, skolor och kommunikationer. Föreningen är stabil med många bekvämligheter som ex hiss hela vägen ner till garaget! Bostaden ligger högt upp i huset med en njutbar en magisk utsikt över Sundbybergs takåsar. Här har ni helt fri utsikt från alla fönster och en svårslagen utsikt att njuta av från hela bostaden. De sociala ytorna med vardagsrum och kök ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. Här nås även balkongen med förmiddagssol. Vidare erbjuds ett stort lyxigt badrum med kombimaskin samt ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Lägenheten har vackra golv och vitmålade väggar. Utöver allt detta erbjuder lägenheten en fantastisk balkong med utrymme för grill, utemöbler, blommor och växter! BRF Fabriksparken bildades 2018 och är en stabil förening med 153 st bostäder och 3 lokaler. Föreningen har god likviditet, genomför löpande amorteringar och redovisade förra året ett positivt kassaflöde om +2MSEK. Trots föreningens unga ålder så har föreningen lyckats hålla en extremt god ekonomi tack vare de lokaler som drar in direkta intäkter till föreningens kassa. Hissen tar er direkt ner till garaget där platser finns att hyra separat. Utöver detta har föreningen många gemensamma utrymmen som cykelrum, innergård med glashus och grill samt takterrass och gästlägenhet. Här bor ni i centrala Sundbyberg med 2 minuters promenad till tvärbanan och 5 minuters promenad till Sundbybergs station med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg. Här finns gott om restauranger som Paul Taylor, The Public, Phils Burger, Mathilde och Thelins café. 1 minuts promenad till Signalfabriken, där ni finner SATS och flertalet restauranger. I samma område finns en välsorterad ICA Supermarket med Deli och tillhörande vinbar. Populära Willys når ni precis utanför porten. Längs Bällstaån ligger även den populära kvarterskrogen Brasserie 19 som gör en av småstadens godaste pizzor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till tvärbana, tunnelbana, pendeltåg, bussar och flygbussar till Bromma och Arlanda samt fjärrtåg till bl.a. Västerås och Göteborg. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 178, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Gamla Enköpingsvägen 178, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 178, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 178

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4
2 892 kr/mån
45 341 kr/m²

Välplanerad tvåa i stabil brf med balkong i högt läge. Här bor du i en öppen atmosfär med ett optimalt ljusinsläpp! Välkomnande hall med goda avhängningsytor och flertalet garderober. Fullutrustat och helkaklat badrum med golvvärme och välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng. Fantastiskt kök i stilren färg och goda arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sociala ytor med plats för möblemang. Från köket når man den stora uteplatsen med gott om plats för möbler, här har man också byggt till staket som ger en privat och ombonad känsla! - Ombonad och stor balkong - Stabil brf med god ekonomi och låg avgift och installerat solceller på taken. - Hiss, garage och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2025/2026. - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. - Flertalet träningsanläggningar i närheten: SATS Ursvik. STC samt Parkourhallen. En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, Ursvik kök & bar restaurang Brödernas, mini-livs och ett gym, Puls & Träning och SATS Ursvik. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt. Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Inom kort kommer tvärbanan till Ursvik som planeras att färdigställas 2025/2026. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 90B

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 095 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 4
3 930 kr/mån
55 867 kr/m²

Välkommen till en toppmodern tvåa med stor balkong i soligt läge! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en stor balkong! De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster gör att man redan vid ingången till lägenheten möts av ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är genomgående ljus med fina ytskikt. Vidare erbjuder detta nyproducerade boende ett rymligt sovrum och med plats för dubbelsäng, ett modernt utrustat kök med diskmaskin och badrum med tvättmaskin och torktumlare! - Stabil brf med god ekonomi i populära delen av Ursvik. - Härlig balkong i soligt läge! Balkong fri från insyn i ett fritt läge. INGLASAD BALKONG! - Diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare i bostaden - Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober - Modern och fräsch bostad - Hiss och förråd i huset - Goda kommunikationsmöjligheter med tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, SATS, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlavägen 29B, Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun
Karlavägen 29B, Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 2
Karlavägen 29B, Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 3

Karlavägen 29B

Lägenhet
Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun
Notar
6 675 000 kr
108 m²
3 rum
7 884 kr/mån
61 806 kr/m²

Välkommen till denna unika lägenhet med en stor insynsskyddad uteplats i soligt söderläge på över 70 kvm, samt egen del av gräsmatta! Här bor du i en helt unik bostad med riktig villakänsla! Detta boende på 108 kvadrat är praktiskt fördelat över ett plan och passar er som söker efter en lägenhet utöver det vanliga, såväl som er som söker efter villa i området men vill slippa behöva ta det fulla ansvaret för skötsel och underhåll av hus och trädgård. Skjut upp grinden i smide och följ stenläggningen som visar vägen till den egna entrén i detta vackra hus från tidigt 1900-tal. Väl inne möts ni av ett mycket vackert hem. Här är de flesta renoveringarna gjorda samtidigt som man bevarat husets originaldetaljer. Golvvärme i hela lägenheten. Genomgående kan ni njuta av härlig rymd med 2,85 i takhöjd, ljusa färgval, vackra trägolv med karaktär, och vackra spröjsade 3-glas fönster från golv till tak i samtliga rum. Fyra vackra pardörrar leder ut ur lägenheten till den magiska terrassen. Med 77 kvadratmeter stenbelagd yta finns generöst utrymme för både soffgrupp, matplats och solstolar. De lummiga buskarna i hörnet och vildvinet som böljar ner för stenväggen skapar en riktigt mysig oas. På tomten finns även utrymme för att odla egna grönsaker och örter. Tänk att skörda egenodlade grönsaker och tillaga dem på grillen till kvällen. Här finns även ypperliga möjligheter för en utebio mot den stora väggen, och generösa utrymmen för sommarfesten. Med ett partytält kan 55 kvadratmeter lätt omvandlas till ett extra uterum för fest oavsett väderlek. Den här unika terrassen erbjuder oändliga möjligheter och bara fantasin sätter gränser. Hallen är ljus och inbjudande med ett praktiskt stengolv samt många garderober som ger plats för ytterkläder och skor. Här finns dessutom tvättmaskin och torktumlare (Miele) inbyggt under rejäl arbetsbänk bakom snygga garderobsdörrar. Allrummet är generöst till ytan med många fönster från golv till tak i soligt söderläge som ger hela våningen ett härligt ljusflöde. De sociala ytorna som kök, matplats, vardagsrum och utgång till altanen/trädgården gör planlösningen optimal för familj och vänner att umgås. Köket är modernt med full maskinell utrustning (Miele) och mycket goda förvaringsutrymmen bakom vita skåpluckor. Bostaden har två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för breda sängar i båda. Ett av rummen har fönster i gavelläge och egen utgång till uteplatsen via vackra pardörrar i glas. Det andra rummet är även det mycket ljust tack vare stort fönster från golv till tak med härligt ljusinsläpp. Badrummet är toppmodernt, stilrent och snyggt med badkar, dusch och dubbelhandfat. För dem som önskar ett till sovrum eller arbetsrum finns möjlighet att omdisponera lägenheten till en fyra - se alternativ planlösning.G I avgiften ingår ett separat förråd om 7 kvm som finns på tomten samt en parkeringsplats. Laddstolpe finns att utnyttja mot en schablonkostnad. För er med barn ligger Duvboskolan mitt i villaområdet, granne med Duvbo kyrka. Skolan rymmer cirka 270 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolverksamheten bedrivs tillsammans med fritidshemmet. På Järnvägsgatan 23, precis i kanten av området, finns också förskolan Ekbacken. Andra förskolor i närheten är bland annat Karusellen och Lekplatsvägen. Runtomkring i området finns också flera nyligen upprustade och populära lekplatser; Duvboparken, Lodets lekpark, Tornparken och Lötsjöparken. Genom Duvbo går buss 504 som tar er till Sundbybe

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkogatan 7, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
Kyrkogatan 7, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Kyrkogatan 7, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Kyrkogatan 7

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
2 595 000 kr
41,9 m²
1.5 rum
vån 1
3 503 kr/mån
61 933 kr/m²

Det här är ett perfekt hem för dig som ställer höga krav på ett lugnt och tyst boende och samtidigt vill ha direkt närhet till fart och fläkt, service och kommunikationer. Välkomnande hall med möjlighet att hänga av sig jacka och skor precis innanför dörren. Ytterligare förvaring finns i rymliga skjutdörrsgarderober. Väl tilltaget rum där du får plats med både säng, soffa och skrivbordsdel. Stort fönsterparti som släpper in mängder av ljus från vardagsrummet. Ljust och trevligt kök med gott om förvaring bakom vita luckor. Goda arbetsytor med vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av spis, kyl/frys samt köksfläkt. Rymligt badrum med delvis kaklade väggar och plastmatta på golvet. Utrustat med dusch, wc, handfat samt badrumsskåp. Här bor du centralt i Sundbyberg strax intill Sturegatan och Tuletorget. Det mesta nås inom ett stenkast; restauranger, caféer, flera gym, modebutiker, livsmedelsaffärer och utmärkta kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och T-bana. För er som söker mer avkopplande miljö ligger natursköna och prisbelönta Marabouparken en promenad bort. Runt Lötsjön som möter Råstasjön erbjuds lagom långa promenad- eller motionsspår. Behöver ni fylla på matförrådet hemma finns en välsorterad Hemköpsbutik, ICA MAXI eller Willys med generösa öppettider bara ett stenkast bort. SATS har två gym varav det senaste (Tuletorget) bara ligger runt hörnet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Tallgatan 12, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tallgatan 12

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
3 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1
3 497 kr/mån
66 563 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade och fräscha hem i ett av Sundbybergs bästa lägen. Här erbjuds det absolut bästa med generös takhöjd och stora fönsterpartier i flera väderstreck. Luftigt vardagsrum med utgång till härlig balkong i lummigt läge. Det stilrena köket med dess köksinredning bjuder på praktisk förvaring och modern utrustning. Ett rogivande sovrum med gott om plats för säng samt bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är renoverat och fräscht. Hall med mycket goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har dessutom genomgående fräscha ytskikt och vacker fiskbensparkett. - Soligt och fritt läge med balkong - Centralt läge med låg avgift! - Externt förråd - Flertalet populära restauranger och service runt hörnet. - 3-4 min gångavstånd till kommunikationer (T-bana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg.) - Lugnt och naturnära läge invid Lötsjön och Råstasjön. - Stabil förening med god ekonomi. På ca 2 minuters promenad från porten nås det populära caféet "Volta" för den som önskar köpa hem frukost på lördagarna. Här finns även Mezzefabriken, Babas Burger och brasserie Lavie. På Tallgatan bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Pendeltåg och T-bana tar er in till city på knappa 8 min respektive 12 min. Pendeltåget tar er även in till Odenplan på 6 min. I närheten går flertalet bussar, tvärbanan och tåg. För den som behöver fylla på matskafferiet ligger Ica Maxi i Solna business park på 4-6 minuters promenadavstånd. För er som vill ta shoppingen till en högre nivå nås Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på promenad eller cykelavstånd. Kring Tallgatan finns flera parker, grönområden och motionsslingor runt Råsta- och Lötsjön med fantastiskt utegym. Tornparken uppe vid vattentornet (4 minuters promenad) är en av Sundbybergs bästa lekplatser. Längs Bällstaån finns Sundbybergs strandpromenad som tar er förbi Huvudsta ridhus, Karlbergs slott och vidare in till stan. I området finns flertalet förskolor, bl a Ekorrens förskola i närheten av huset. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gjuteribacken 12C, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Gjuteribacken 12C

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
3 795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2
4 674 kr/mån
56 642 kr/m²

Välkommen till denna gaveltrea med lugnt läge i centrala Sundbyberg och endast två minuters promenad till tunnelbana, tåg, tvärbana, pendeltåg och bussar! Här erbjuds en vacker trerummare med oslagbart ljusinsläpp. Stort vardagsrum med stora fönster i gavelläge och vackert original golv med utgång till balkong i skyddat, högt och soligt läge. Bostaden andas riktig "funkischarm" med fina fönsterbleck och generös takhöjd. Badrummet är stambytt och helkaklat. Här finns dusch, wc, handfat, kommod. Köket är stilrent och arbetsvänligt med full maskinell utrustning och goda förvaringsutrymmen bakom vitlackerade köksluckor och rostfria vitvaror. Matplats för 4-6 personer får plats vid fönstret. Båda sovrummen är stora till ytan och ger plats för bred säng, arbetshörna och garderober. Stora fönster ger båda rummen ett svårslaget ljusflöde. Här bor ni i en mycket stabil förening med god ekonomi. Till lägenheten hör två separata förråd. Barnvagn kan ställas i cykel/barnvagnsrum en trappa ned. På trevliga Gjuteribacken bor man mycket bra med lugnt grönskande läge samtidigt som man har pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar på bara 1-2 minuters promenadavstånd. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på endast 8 minuter. Runt hörnet av Gjuteribacken, på Landsvägen, finns konditori/bageri, matbutiker, systembolag, restauranger mm. Signalfabriken har ett flertal restauranger, caféer, ett Sats och barer. Vill man åt större inomhus-shoppingcenter så har man både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på kort avstånd. Sundbyberg erbjuder härlig natur som man kan njuta av vid Tuvanparken, Marabouparken, Lötsjön samt Ursviks motions- och skidspår. På nära avstånd ligger Sundbybergs Strandpromenad där man kan promenera eller cykla till Pampas Marina, Karlbergs Slott samt Kungsholmen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Forskargränd 8, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskargränd 8

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3
5 227 kr/mån
42 786 kr/m²

POPULÄRT OCH HARMONISKT LÄGE MED GRÖN OMGIVNING! Utsikt mot grönska och park - unikt läge! Välkommen till en fantastiskt fin trerummare med bästa läget i lummiga Ursvik! Otroligt ljusinsläpp tack vare fönster i hörnläge ut mot gröna Forskarparken! Bostaden är genomgående ljus och rymlig med fönster i flera väderstreck. Här finns alla bekvämligheter man kan önska av ett boende! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till stora sociala ytor och bostaden är utrustad med all maskinell utrustning som bland annat diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ett fullrustat badrum och en wc med tvättmaskin och torktumlare. Två rymliga sovrum med gott om plats för säng och garderober och från det härliga vardagsrum/kök nås den fantastiska balkongen Här bor man med ett optimalt läge i Ursvik med direkt närhet till Ursviksskogen utanför bostaden! Flertalet populära förskolor och skolor finns i närheten. - Sällan till salu! - Balkong i ostört och soligt läge! - Lugnaste läget i Ursvik, invid villorna och färdigbyggd omgivning. - Stabil och populär brf med bland annat gym och bastu - Närhet till kommunikationer. - Tvärbana som beräknas färdigställas 2025 - Smart planlösning med mycket förvaringsytor - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Brf De fem elementen är en relativt ny men mycket populär bostadsrättsförening i Ursvik. Husen är högt belägna på en kulle, nära Forskarparken. Som avkoppling från vardagsstressen har föreningen dessutom en egen bastu- och relaxavdelning samt gym. Husen i BRF De Fem Elementen är certifierade med Certifiering Miljöbyggnad Silver vilket ger möjlighet till fördelaktig ränta med Gröna lånet. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2025 I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Näsbyvägen 2

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Notar
1 995 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4
3 952 kr/mån
57 000 kr/m²

Gavelläge med ett extra fönster i gaveln- högt upp - balkong i sydväst - harmonisk och lummig utsikt! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och generös takhöjd. Denna bostad finner ni i ett attraktivt högt läge i gavel! De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster gör att man redan vid ingången till lägenheten möts av ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är genomgående ljus med fina ytskikt. Vidare erbjuder detta nyproducerade boende en härlig sovalkov med plats för dubbelsäng, ett modernt utrustat kök med diskmaskin och badrum med kombinerad tvättmaskin med torkfunktion. - Extra fönster i gaveln vilket ger en luftig och härlig känsla. - Stor och härlig balkong i ett högt och soligt läge! Balkong med sol eftermiddag/kväll! - Takterrass, utegym, cykelpool och gemensamhetslokal för föreningens medlemmar. - Diskmaskin och tvättmaskin i bostaden. - Sovalkov med plats för dubbelsäng. - Modern och fräsch bostad. - Hiss i huset. - Möjlighet till andrahandsuthyrning. - Möjlighet att köpa som juridisk person! - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Roslagsbana nås med några minuters promenad. (Roslags Näsby där flertalet roslagsbanelinjer korsar) - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Alla medlemmar kan nyttja den 400 kvm stora takterrassen i perfekt sydvästläge för trivsamma middagar med vänner och familj. Dessutom finns ett fullt utrustat utegym med utsikt över takåsarna. När vädret inte tillåter kan man nyttja orangeriet som upplevs som ett second living room. Det centrala läget gör att du enkelt kan ta dig in till Stockholm city på bara ca 10 min. Vill man istället nyttja Täby C stora shoppingutbud så kan man låna en cykel i föreningens cyckelpool. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oxenstiernas allé 22, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Oxenstiernas allé 22, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Oxenstiernas allé 22, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Oxenstiernas allé 22

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 4/5
7 442 kr/mån
38 048 kr/m²

Välplanerad fyrarummare med dubbla balkonger i fritt läge. Genomgående planlösning samt härligt ljusinsläpp tack vare fönster i flera väderstreck. Tre harmoniska sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tack vare dubbla balkonger i två väderstreck får man sol dygnets alla timmar. Genomgående målade väggar i moderna färger och fina ytskikt. Goda förvaringsmöjligheter i garderober och stor klädkammare. Extern källarförråd, tvättstuga och garage finns i huset. - Dubbla balkonger i olika sollägen. Vån 4/5 - Två kompletta badrum - Gavellägenhet med fönster i olika lägen, ljus och rymlig! - Stabil och populär brf med låg avgift. - Välplanerad bostad med tre sovrum. - Närhet till kommunikationer. - Tvärbana som beräknas färdigställas 2024/2025. - Smart planlösning med mycket förvaringsytor - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024/2025. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 158, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Gamla Enköpingsvägen 158

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/5
3 591 kr/mån
44 135 kr/m²

Välkommen till en toppmodern gavellägenhet med stor balkong mot lugn innergård! Ljus och luftig lägenhet tack vare fönster i gavelläge. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning och en stor balkong i soligt läge mot lugn innergård! Luftiga och sociala ytor med plats för soffgrupp och matbord. Vidare erbjuder detta underbara boende ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett modernt utrustat kök med diskmaskin och badrum med tvättmaskin och golvvärme. Rymlig klädkammare invid entré och hall! - Högt upp i huset med härlig balkong. - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng - Modern och fräsch bostad - Minilivs (Handlarn) med postombud mitt emot porten och mysiga Café Cande strax utanför! - Hiss och förråd i huset - Garage med laddplatser! - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2025 - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen finns bland annat SATS, Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2025 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skrivargatan 28, Sundbyberg/Ursvik, Sundbybergs kommun

Skrivargatan 28

Lägenhet
Sundbyberg/Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 328 kr/mån
39 933 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna trea med väldisponerade kvadratmeter med genomgående hög standard och materialval. Här bor du mitt i Ursvik med kommunikationer och service runt hörnet! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social och öppen yta med plats för stort matbord samt soffgrupp och tv-möbel. Härifrån når vi även den underbara balkongen i soligt läge med fri utsikt över området och den härliga gården. Här kan inredas med stor möbelgrupp varifrån man kan njuta av många soltimmar. Två rogivande och lättmöblerade sovrum finns i bra storlek och det finns genomgående goda förvaringsmöjligheter i lägenheten. Fräscht badrum med hög standard med tvättmaskin och torktumlare. - Högst upp i huset. Sällan till salu! - Balkong i ostört och soligt läge! - Stabil och populär brf med låg avgift. - Välplanerad bostad med två härliga sovrum. - Flertalet populära förskolor och skolor i området. - Närhet till kommunikationer. - Tvärbana som beräknas färdigställas 2024. - Smart planlösning med mycket förvaringsytor. - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lillkalmarvägen 20B, Danderyd, Danderyds kommun

Lillkalmarvägen 20B

Lägenhet
Danderyd, Danderyds kommun
Notar
3 695 000 kr
67,4 m²
3 rum
vån 1
3 328 kr/mån
54 822 kr/m²

Lillkalmarsvägen 20B i Djursholm är en pärla som lockar med en oslagbar kombination av läge, stil och bekvämlighet. Beläget i en av Djursholms mest eftertraktade kvarter, erbjuder denna adress en harmonisk och exklusiv livsstil. Området präglas av grönska, lugn och trygghet, perfekt för både familjer och den som söker en fridfull tillflyktsort. Med närhet till både skolor, parker och serviceinrättningar är det här ett område där livet blir enkelt och bekvämt. Fräscha och nyligen renoverade ytskikt med målade väggar och utbytt golv. Bostaden är välplanerad med två sovrum och ett stort och luftigt vardagsrum. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen i soligt läge. Det nyligen renoverade köket är en dröm för den som älskar att laga mat och umgås med vänner och familj. Med moderna bekvämligheter och stilfull design är det en plats där kreativiteten i köket verkligen kan flöda. Sammanfattningsvis är Lillkalmarsvägen 20B en plats där livet kan levas i harmoni och trygghet. Med sin perfekta kombination av läge, bekvämlighet och stil är det här ett hem där drömmar blir till verklighet. Här bor ni i en stabil förening med en sund ekonomi, gemensamhetsutrymmen såsom gym, tvättstuga, cykel förråd, barnvagnsrum och innergård. Missa inte denna bostad!

  • Balkong

Visar alla 13