Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grönlingens väg 4, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 2 jun kl 13:15
Grönlingens väg 4, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Grönlingens väg 4, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Grönlingens väg 4

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 695 000 kr
82 m²
4 rum
vån 4/4
4 597 kr/mån
45 061 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt fin fyrarummare med bästa läget i lummiga Ursvik! Balkong högst upp med en magiskt utsikt över takåsarna. Bostaden är genomgående ljus och rymlig med fönster i flera väderstreck. Här finns alla bekvämligheter man kan önska av ett boende! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till stora sociala ytor och bostaden är utrustad med all maskinell utrustning som bland annat diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Tre rymliga sovrum med gott om plats för säng och garderober och från det härliga vardagsrummet nås den fantastiska balkongen! Här bor man med ett optimalt läge i Ursvik med direkt närhet till Ursviksskogen utanför bostaden! Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. - Högst upp i huset, Sällan till salu! - Balkong i ostört och soligt läge! - Lugnaste läget i Ursvik, invid villorna och färdigbyggd omgivning. - Stabil och populär brf med låg avgift. Laddplatser för elbil finns. - Välplanerad bostad med tre rymliga sovrum. - Närhet till kommunikationer. - Tvärbana som beräknas färdigställas 2024 - Smart planlösning med mycket förvaringsytor - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Oxenstiernas allé 10, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 2 jun kl 13:15
Oxenstiernas allé 10, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Oxenstiernas allé 10, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Oxenstiernas allé 10

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 5
5 248 kr/mån
41 226 kr/m²

Väldisponerad trea med två rymliga sovrum, ett arbetsvänligt kök, stilrent badrum samt stor balkong med gott om sol! Stort vardagsrum med plats för det större sällskapet samt halvöppen planlösning mot kök och matplats. Vidare från köket når ni den fantastiska, inglasade terrassen som sträcker sig längs med hela vardagsrummet och som kan nyttjas året om! Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem att verkligen trivas i. Badrummet är helkaklat, har bra rymd samt tvättmaskin och torktumlare. Den här lägenheten får bara inte missas! - Trea med härlig terrass, sällan till salu! Högt upp i huset, - Master bedroom med flera garderober och fransk balkong mot lugn och harmonisk innergård! - Stabil och populär brf. - Välplanerad bostad med två rogivande sovrum. - Flertalet populära förskolor och skolor i området. - Närhet till kommunikationer. - Tvärbana som beräknas färdigställas 2024/2025 - Smart planlösning med mycket förvaringsytor. - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Landsvägen 71, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Sön 2 jun kl 12:10
Landsvägen 71, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Landsvägen 71, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Landsvägen 71

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
5 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3
3 446 kr/mån
78 882 kr/m²

Med ett av Sundbybergs absoluta topplägen, i det unika Landmärket med takterass och närhet till Bällstaåns glimmande vatten erbjuds nu denna trea utöver det vanliga! Huset stod inflyttningsklart 2014 och består av hela 16 våningar. Bostaden präglas av många kvaliteter med mycket ljus och rymd. Lägenheten har ett toppmodernt kök med exklusiv maskinell utrustning och ett badrum med riktig spakänsla. Från hallen nås en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsbänk och överskåp. Den inglasade balkongen på ca 19 kvm är något helt unikt med plats för både grill, utemöbler och soffgrupp. Här kan man njuta av solen från eftermiddag till kväll. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. Två rejäla och bra sovrum ger utrymme för säng och garderober. Här bor ni i en stabil förening med väldigt bra ekonomi. Föreningen äger marken och är lågt belånad. Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Gångavstånd har man till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man nya Signalfabriken med butiker, gym och restauranger. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll! Varmt Välkommen på Visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 2 jun kl 14:40

Forskningsringen 90B

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 995 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 5/8
3 930 kr/mån
53 200 kr/m²

Välkommen till en toppmodern tvåa med stor balkong i soligt läge! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en stor balkong! De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster gör att man redan vid ingången till lägenheten möts av ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är genomgående ljus med fina ytskikt. Vidare erbjuder detta nyproducerade boende ett rymligt sovrum och med plats för dubbelsäng, ett modernt utrustat kök med diskmaskin och badrum med tvättmaskin och torktumlare! - Stabil brf med god ekonomi i populära delen av Ursvik. - Härlig balkong i soligt läge! Balkong fri från insyn i ett fritt läge. - Diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare i bostaden - Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober - Modern och fräsch bostad - Hiss och förråd i huset - Goda kommunikationsmöjligheter med tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, SATS, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sotingeplan 42, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Sotingeplan 42

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Notar
1 845 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 1
4 943 kr/mån
22 096 kr/m²

Välkommen till denna eleganta trerumslägenhet med fantastiskt ljusinsläpp och en öppen planlösning, belägen i ett trevligt och populärt område. Bostaden har en balkong, rymliga rum och stora fönster som skänker gott om ljus till lägenheten. Lägenheten erbjuder ett stambytt badrum med tvättmaskin och ett stort, rymligt kök med goda arbetsytor. Köket är utrustat med en ny diskmaskin och ugn i kromad färg samt plats för en matgrupp. Två av de rymliga sovrummen har utgång till balkongen, varifrån hela familjen och vänner kan njuta av en middag med utsikt mot innergården i soligt söderläge. Lägenheten har ett optimalt läge, endast ett par minuters promenad från tunnelbanan och Tensta centrum, med dess utmärkta kommunikationer och service. Samtidigt är det nära till Spånga Kyrka och den omkringliggande grönskan. Kommunikationerna är mycket goda, med både buss och tunnelbana inom gångavstånd. Tunnelbanan tar dig till Stockholms City på bara 20 minuter. För den som uppskattar natur och fritid finns Järvafältet och Tenstafältet i närheten, där man kan njuta av fridfull natur genom långa promenader och cykelturer. Tensta erbjuder även en simhall, idrottsplats och sporthall för en aktiv fritid. Kulturellt och nöjesmässigt finns det mycket att erbjuda i Tensta Centrum, inklusive ett bibliotek, en samlingslokal och en konsthall med uppmärksammade utställningar. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats och Kista Galleria, med deras stora nöjes- och shoppingutbud, på bekvämt avstånd. I Tensta centrum finns flera livsmedelsaffärer av varierande storlek, och området har också ett bra utbud av skolor, förskolor och gymnasium med hög kvalitet. Det lokala stadsdelskontoret och medborgarkontoret finns i Tensta Centrum, liksom en vårdcentral och folktandvården. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Ursviks allé 21, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Ursviks allé 21

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 3/4
2 838 kr/mån
55 417 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Ursvik! Denna exklusiva lägenhet i den populära föreningen "The Tube" erbjuder ett stilrent kök, gott om förvaring, ett helkaklat badrum och en härlig balkong utan insyn, perfekt för möblemang. Här bor du i en förening med takterrass och gästlägenhet, hiss och förråd i huset. Lägenheten ligger nära praktiska bekvämligheter, såsom en minilivs med postombud och ett mysigt nyöppnat kafé precis utanför bostaden. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med buss 504 som stannar strax utanför porten och tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på bara 5 minuter och till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Från Sundbybergs Centrum kan du sedan välja mellan tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar, vilket ger dig en smidig resa in till T-centralen på endast åtta minuter med pendeltåget. För cyklister tar det endast 5-7 minuter att nå tunnelbanestationerna i både Rissne och Hallonbergen. Dessutom byggs det en tvärbana i området som planeras att stå klar 2024/2025. I närheten av bostaden finns flera restauranger, skönhetssalonger, gym och större butiker som Willys, Hornbach, Systembolaget och Coop på andra sidan Enköpingsvägen. För den naturintresserade ligger Ursviks motionsområde alldeles intill, med sina naturnära och välutvecklade löp- och vandringsstigar upp till 15 km. Under vintern förvandlas motionsspåren till perfekta längdskidspår. Ursviks skogar erbjuder även fina naturreservat, mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner, vilket gör att du bor nära både stadens puls och naturens lugn. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 152, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Gamla Enköpingsvägen 152

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 695 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 4
3 807 kr/mån
49 130 kr/m²

Välkommen till denna bostad med stilrena och väl genomtänka materialval. Bostaden är optimalt planerad erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig samt moderna och eleganta materialval. Lägenheten har en optimal planlösning med rymligt och stort kök samt rymlig del för sängen, generöst badrum samt bra förvaring. Badrummet är bekvämt och stilrent med tvättmaskin/torktumlare. Öppen planlösning ger en naturlig plats för familj och vänner att umgås. Stor och fin balkong med fritt läge mot lugn och härlig grönska! - Härlig balkong! - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - En av få i föreningen som har egen balkong! - Modern och fräsch bostad - Hiss, garage och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område. Ett väldigt trevligt torg med restauranger, butiker och närservice planeras att färdigställas inom snar framtid precis utanför bostaden. - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 med station precis i närheten av bostaden. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Svalgränd 4, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Svalgränd 4

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
3 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 5
4 509 kr/mån
52 566 kr/m²

Välkommen till en rymlig 3:a med bra planlösning och stor balkong med plats för möblering! Här finner ni ett stilrent, modernt och arbetsvänligt kök med gott om förvaring bakom flertalet skåp. Plats finns för matgrupp vid fönstret. Vidare erbjuder bostaden ett stort sovrum med plats för bred säng och arbetshörna. Ett mindre och trevligt rum ger utrymme för säng och garderober. Från vardagsrummet nås en stor balkong med sol. Lägenheten har fönster i två väderstreck, genomgående fina golv och ljusa väggar. Badrummet är helkaklat med dusch, djup kommod och tvättpelare. På endast 5 minuters promenad nås Ica samt Duvbo tunnelbanestation! Här bor ni i en mycket stabil förening med låg skuldsättning. Föreningen erbjuder både garage och parkeringsplatser mot kostnad. Hiss finns i huset! Svalgränd är en lugn och enkelriktad gata. Här får de boende den perfekta kombinationen av ett tyst och rofyllt läge som stadskärnan nås på någon minuts promenad. I småstaden Sundbyberg finner du närhet till shopping, restauranger och caféer bara runt knuten längs Sturegatans köpstråk och i Signalfabrikens köpkvarter. Utmärkta kommunikationer in till stan med tunnelbana (Duvbo och Sundbybergs centrum), pendeltåg, tvärbana samt bussar. Sundbybergs centrum trafikeras också av fjärrtåg samt Flygbussarna mot Arlanda och Bromma flygplats. För dig som gillar natur är det nära till de populära parkerna Tornparken och Marabouparken. Sjöarna Råstasjön och Lötsjön ligger på promenadavstånd från lägenheten. Friluftsområdet Ursvik ligger i närheten med motionsspår och stora grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Marieborgsgatan 67, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Marieborgsgatan 67

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 795 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 3
3 142 kr/mån
48 514 kr/m²

Högt upp i huset med vy mot söder samt grönskan. Här erbjuds ett modernt och stilsäkert boende som har allt man kan önska sig. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har en optimal planlösning med fransk balkong i soligt läge, en mysig sovalkov, badrum med tvättpelare samt härlig golvvärme och genomgående fina ytskikt. Dessutom ett modernt och praktiskt kök med all maskinell utrustning man kan önska sig. Kombinationen av närheten till naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Generöst förråd tillhör lägenheten. - Harmonisk vy högt upp i söderläge! - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng - Modern och fräsch bostad - Minilivs (Handlarn) med postombud och annan service och restauranger utanför. - Hiss och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen finns bland annat SATS, Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Hiss
Prästgårdsgatan 2, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Sön 2 jun kl 14:00
Prästgårdsgatan 2, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Prästgårdsgatan 2, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Prästgårdsgatan 2

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
3 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/12
3 229 kr/mån
77 900 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvåa på fjärde våningen i exklusiva Arkaden - ett tolv våningar högt landmärke med internationell karaktär, formgiven av välrenommerade arkitekten Dinell Johansson. Denna ljusa och luftiga bostad erbjuder en rogivande miljö, ett häftigt restaurangkök, stora sociala ytor för familj och vänner att umgås, rymligt sovrum med extra förvaring samt en kvadratisk balkong med kvällssol! Det moderna köket ligger mitt i lägenheten och är designat med inspiration från restaurangvärlden. Bänkskåpen och bänkskivan är i rostfritt stål med integrerad diskho. Väggskåpen är i mattlackad ek med integrerad belysning. Utrustningen består av helintegrerad kyl och frys, diskmaskin samt inbyggd elektrisk multifunktionsugn och induktionshäll. Fläkten är integrerad i snickerierna. Badrummet är toppmodernt med badrumsgolv i grågrön hexagonmosaik och cremevitt kakel på väggarna. Specialritad badrumsinredning så som rund spegel med infälld belysning samt hyllor och skåp i mattlackad ek för förvaring. Lägenheten har stora panoramafönster som går ner till golv för optimalt ljusinsläpp. Golven är vitpigmenterade plankgolv av ek lamell i bred enstav med vaxad yta för en matt, naturlig känsla. Lägenheten är fri från radiatorer och har istället reglerbar golvvärme. Balkongen som nås från vardagsrummet, har plats för bord och stolar. Här kan du avnjuta av solen efter lunch till de sista soltimmarna på dygnet. På våning 12 finner du föreningens gemensamma takterrass med milsvid utsikt. Den grönskande takterrassen har ute kök, grill och orangeri och erbjuder såväl sociala som mer privata ytor. Föreningen har också "Ateljén", en lokal med pentry för fest, barnkalas och andra kreativa aktiviteter. I anslutning till ateljén ligger "Hotellet", en övernattningslägenhet utrustad med eget pentry och badrum som är perfekt för familj och vänner på besök. I anslutning till garaget finns ett välutrustat cykelrum, där cyklar och barnvagnar kan servas och tvättas. Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer. I samma hus finns populära caféet Volta där många i huset och i föreningarna runt omkring går ner och köper färskt bröd till frukost på helgerna. Även Hawaii poké bowl finns i samma fastighet. Natursköna området kring Råstasjön och Lötsjön ligger bara några minuters promenad härifrån. Flera förskolor och skolor finns i närområdet. Kommunikationerna är utmärkta med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. Här passerar era busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter, samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna. För den som vill fylla på matförrådet ligger Ica Maxi på ca 300 meters avstånd från porten Vänligen kontakta ansvarig mäklare för frågor samt privatvisning: Tarek Hankir, 072-33 23 677.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Starrbäcksgatan 11B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
Starrbäcksgatan 11B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Starrbäcksgatan 11B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Starrbäcksgatan 11B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
3 895 000 kr
66 m²
3 rum
4 244 kr/mån
59 015 kr/m²

- Dubbla uteplatser med sol hela dagen! - Nyttjanderätt till källarförråd. - Två uteplatser! - Hiss ner till garaget. - Centralt läge nära kommunikationer, service, restauranger och grönområden - Välskött förening Missa inte chansen till ett boende utöver det vanliga! Denna unika planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt boende att verkligen trivas i. Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning med köksö som även gör matlagningen till ett rent nöje! Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som kan önskas i form av ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Vardagsrummet bjuder på stora fönsterpartier med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås, här finns även plats för stor matplats! Sovrummen är stora och rymliga med stora garderober som rymmer gott om förvaring. Stort och trevligt badrum med vägghängd wc, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod. Från masterbedroom nås en av bostadens charmiga uteplatser med sol! Bostaden har ett väldigt centralt läge och erbjuder samtidigt en lummig och trivsam miljö. Med endast några få minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer så som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer. Endast 250m till Duvbo Tunnelbanestation! All tänkbar service, restauranger och butiker finns i direkt anslutning till lägenheten. Förutom närhet till kommunikationer innebär Sundbyberg också närhet till natur med bland annat härliga promenad- och joggingstråk kring Löt- och Råstasjön. Tornparken och Marabouparken ligger på gångavstånd och i närheten finns även simhall, idrottsanläggning och mycket mer! Missa inte denna bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 152, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Gamla Enköpingsvägen 152

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 795 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4
4 488 kr/mån
40 337 kr/m²

Välkommen till denna bostad med stilrena och väl genomtänka materialval. Här finner du alla moderna bekvämligheter du kan önska dig, kombinerat med en smakfull användning av material. Lägenheten erbjuder en genomtänkt planlösning med ett rymligt kök, ett generöst badrum med tvättmaskin/torktumlare, och ett stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och andra möbler. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär perfekt för sociala sammankomster med familj och vänner. Dessutom, njut av den stora entrébalkong i söderläge som ger möjlighet till soliga stunder och avkoppling. - Modern och fräsch bostad - Hiss, garage och förråd i huset - Entrébalkong i söderläge! - Belägen i Ursvik som är ett växande område. Ett väldigt trevligt torg med restauranger, butiker och närservice planeras att färdigställas inom snar framtid precis utanför bostaden. - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 med station precis i närheten av bostaden. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024/2025. I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Forskningsringen 80, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 2 jun kl 15:20
Forskningsringen 80, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 80, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 80

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
4 695 000 kr
87 m²
3 rum
vån 8/8
4 892 kr/mån
53 966 kr/m²

- Stor takterrass i söderläge med sol från eftermiddag till solnedgång! Gott om plats för olika möblemang, grill, spabad mm. - Balkong från master bedroom! - Två badrum! - Möjlig fyra se alternativ planlösning - Öppen planlösning och två sovrum varav ett med balkong. - Tvärbana som byggs ut i området och beräknas vara klart 2024/2025 Välkommen till en välplanerad och unika våning med ett perfekt läge i Ursvik! Sol hela dagen tack vare en enormt terrass i sydvästläge. Här kan ni möblera med loungehörna, matplats och grill. Terrassen nås praktiskt från vardagsrummet vilket gör mingelkvällarna och middagsbjudningarna till ett rent nöje. Lägenheten är toppmodern och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Stora sociala ytor med generösa fönsterpartier i flera väderstreck som ger lägenheten ett härligt och svårslaget ljusinsläpp. Bostaden har genomgående fina ytskikt och golv i ljusbehandlat ekparkett. Köket är exklusivt med gråa skåpsluckor och stor köksö med förvaring inunder. Här erbjuds gott om maskinell utrustning som diskmaskin, fullstor kyl/frys, induktionshäll och inbyggd micro. Två sovrum ger plats för säng och garderober. Sovrummet har gott om plats för garderober och annan förvaring. Utöver allt detta erbjuds två stora badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har flertalet garderober som erbjuder mycket goda förvaringsutrymmen i såväl sovrum och hall. Ytterligare förvaringsutrymmen finns i bostadens externa källarförråd. Äntligen erbjuds en chans för er att förvärva områdets vackraste lägenhet men samtidigt bo granne med villaområdet och Ursviks motionsområde. Hiss finns i huset! I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, SATS, Hornbach Systembolaget och Coop. Närhet till Mall of scandinavia och Bromma blocks. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024. Lätt att ta sig till Arlanda med ca 25 minuters bilfärd. I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan! Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan står klar i området 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren t

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skrivargatan 30, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 2 jun

Skrivargatan 30

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4
4 734 kr/mån
46 702 kr/m²

Perfekt planerad lägenhet på våning 4 och balkong i soligt läge! Här bor du i en öppen atmosfär med ett optimalt ljusinsläpp! Välkomnande hall med goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum och välplanerat sovrum. Fantastiskt kök i stilren färg och bra förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sociala ytor. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen i bästa solläget! - Högt upp med balkong - Hiss och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025. - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. - Flertalet träningsanläggningar i närheten: SATS Ursvik. STC-gym samt Parhourhallen. En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, Ursvik kök & bar restaurang Brödernas, mini-livs, ett gym, café och SATS Ursvik. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt. Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Inom kort kommer tvärbanan till Ursvik som planeras att färdigställas 2024. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tallgatan 10, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Tallgatan 10

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
3 995 000 kr
61 m²
3 rum
vån 3/4
3 630 kr/mån
65 492 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade och fräscha hem i ett av Sundbybergs bästa lägen. Här erbjuds det absolut bästa med generös takhöjd, fiskbensparkett och stora fönsterpartier i fler väderstreck. Öppen planlösning mellan det kök och vardagsrum med köksö i mitten möjliggör stora, sociala ytor för det större sällskapet att umgås på. Det nyrenoverade köket med dess köksinredning bjuder på praktisk förvaring och modern utrustning. Två rogivande sovrum med gott om plats för säng samt bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är nyligen stambytt och renoverat. Här finns idag tvättmaskin och handukstork. Lägenheten har dessutom genomgående fräscha ytskikt som renoverats nyligen. - Högt och fritt läge med balkong vån 3/4 - Centralt läge i ett av Sumpans mest attraktiva läge - Av säljarna helrenoverad bostad i hög standard. Vacker fiskbensparkett! - Hiss och förråd i huset (vindsförråd och matkällare). - Stambytt 2021. Säkerhetsdörr. - 3-4 minuter från kommunikationer, restauranger och service. - Brf med hyresrätter kvar som dold tillgång! Föreningen gjorde en extra amortering nu 2024 på 600tkr på lånen. Tvättstuga, torkrum och mangelrum finns i huset. Föreningen har hyresrätter kvar som dold tillgång och en affärslokal som idag hyrs ut och genererar hyresintäkt. Dessa är även under dialog för framtida försäljning och då kommer föreningen få in kapital. På 2-3 minuters promenad från porten nås det populära caféet "Volta" för den som önskar köpa hem frukost på lördagarna. Här finns även Mezefabriken, Babas Burger och brasseri Lavie. På Tallgatan bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Pendeltåg och T-bana tar er in till city på knappa 8 min respektive 12 min. Pendeltåget tar er även in till Odenplan på 6 min. I närheten går flertalet bussar och även tvärbanan. För den som behöver fylla på matskafferiet ligger Ica Maxi i Solna business park på 4-6 minuters promenadavstånd. För er som vill ta shoppingen till en högre nivå nås Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på promenad eller cykelavstånd. Kring Tallgatan finns flera parker, grönområden och motionsslingor runt Råsta- och Lötsjön med fantastiskt utegym. Tornparken uppe vid vattentornet (4 minuters promenad) är en av Sundbybergs bästa lekplats. Längs Bällstaån finns Sundbybergs strandpromenad som tar er förbi Huvudsta ridhus, Karlbergs slott och vidare in till stan. I området finns flertalet förskolor, bl a Ekorrens förskola i närheten av huset. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Trädgårdsgatan 3, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Trädgårdsgatan 3

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
2 595 000 kr
39 m²
2 rum
2 727 kr/mån
66 538 kr/m²

Denna fina lägenhet finner du på en lugn gata nära Sundbybergs centrum. Lägenhetens kvadrat disponeras på ett mycket bra sätt för ett optimalt boende. Köket är stilrent med gott om förvaringsutrymme bakom vita luckor. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för soffa, tv möbler och matplats. I vardagsrummet har man fönster mot en stor grönskande och lummig innergård. Vidare erbjuder lägenheten ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och ett fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin med dusch. - Låg avgift och stabil brf - Närhet till kommunikationer (få minuters promenad till alla kommunikationer via Sundbybergs centrum) - Kök goda arbetsytor och diskmaskin - Renoverat och fräscht badrum med tvättmaskin - Närhet till grönområden - Välplanerad med stort vardagsrum - Sovrum med plats för dubbelsäng Ca 5 minuters promenad från porten nås pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Med pendeltåg tar det ca 8 minuter till Stockholms central. Här finns även bussar samt Arlandas flygbussar att trafikeras via Sundbybergs Centrum. Runt hörnet, på Landsvägen, finns konditori/bageri, matbutiker, restauranger, Systembolaget mm. Signalfabriken har flertalet klädbutiker, restauranger och populära Story Hotel. För den som vill ut på restaurangbesök finns många restauranger på endast någon minuts promenadavstånd. Förslag på restauranger är den nyöppnade grillrestaurangen Norobata med influenser från Peru och Japan, Itamae Sushi, Phils Burger, Mathilde, Public m.m Vill man åt större inomhus shoppingcenter så har man både Bromma Blocks, Solna centrum och Mall of Scandinavia på kort avstånd. Sundbyberg erbjuder härlig natur som man kan njuta av vid Marabouparken, Lötsjön och Ursviks motions- och skidspår. Längs vattnet från Bällstaån kan man också promenera eller cykla till Pampas Marina, Karlbergs Slott till Vasastan och Kungsholmen. Varmt välkommen på visning!

Milstensvägen 29, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Milstensvägen 29, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Milstensvägen 29, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Milstensvägen 29

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 285 kr/mån
48 542 kr/m²

-Balkong med sol hela dagen - Högst upp - Stark Brf - Högst upp i huset finner du denna välplanerade och luftiga trea med genomgående planlösning och en stor balkong i västerläge! Bostaden är ljus och öppen och ligger helt skyddad från insyn. Här bor du bekvämt med fräscha ytor, snygga materialval, gott om förvaring och stora rum. Bostadens genomgående planlösning gör att lägenheten alltid känns ljus och hemtrevlig och under sommarhalvåret kan du njuta av sol från förmiddag tills den går ner. Välkomna till Milstensvägen 29! - En av Ursviks starkaste föreningar med tre lokaler! - Bredbandet ingår i avgiften! - Carport med stor tillgänglighet för 600 kr/mån - Högst upp i huset - Attraktiv adress - Balkong i västerläge - Intäkter via hyreslokaler - Optimal planlösning - Stor walk-in-closet - Parkeringsplatser från 400 kr/ mån ! - Stabil förening - Fönsterpartier i två väderstreck - Barnvänligt område

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ursviks allé 21, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Ursviks allé 21, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Ursviks allé 21, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Ursviks allé 21

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 495 000 kr
52 m²
3 rum
vån 4/4
4 100 kr/mån
47 981 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Ursvik! Exklusiv lägenhet i populära föreningen "The Tube". Bostaden erbjuder ett stilrent kök, gott om förvaring, helkaklat badrum och en härlig balkong/terrass i soligt läge helt utan insyn! Två rogivande och harmoniska sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Barnrum/kontor perfekt för det andra sovrummet. Denna mini-trea är husets bäst placerade, belägen helt insynsskyddad högst upp i huset med en stor solig balkong i söderläge och fönster åt två väderstreck. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis runt knuten till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Med pendeltåget tar man sig smidigt in till T-centralen på endast åtta minuters resetid. - Härlig och väldigt stor terrass/balkong med plats för möblemang/plantering och med sol eftermiddag/kväll! Terrass i söderläge där man kan njuta av många solnedgångar! - Högst upp i huset och ingen granne över, takterrass alldeles intill! Lägenhet helt utan insyn. - Brf med stor och solig takterrass som får nyttjas av föreningens medlemmar och gästlägenhet! - Sovrum med plats för säng och garderober - Hiss, källarförråd och garage i huset. - Minilivs "handlarn" med postombud och mysigt nyöppnat kafé utanför bostaden. - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skogsbacken 20, Sundbyberg - Storskogen, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
Skogsbacken 20, Sundbyberg - Storskogen, Sundbybergs kommun, bild 2
Skogsbacken 20, Sundbyberg - Storskogen, Sundbybergs kommun, bild 3

Skogsbacken 20

Lägenhet
Sundbyberg - Storskogen, Sundbybergs kommun
Notar
2 895 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 7
3 126 kr/mån
79 315 kr/m²

Vid populära Gamla Filmstaden säljs nu en fantastisk lägenhet med optimal planlösning. Yteffektiv tvåa med öppna sociala ytor, stor balkong och stilrena materialval genomsyrar hela bostaden. Här bor du med takåsarna i Filmstaden som närmsta granne och trivselfaktor utöver det vanliga. Generöst ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier bidrar till vackert ljusflöde. Skogsbacken 20 ligger precis på gränsen mellan Filmstaden och Sundbyberg. Detta ger dig en otrolig närhet till så mycket som båda dessa områden har att erbjuda. Sundbybergs mest grönskande stadsdel öppnar upp sig på ena sidan huset, precis som tunnelbana (Näckrosen) och ICA finns utanför porten på andra sidan huset. Naturområdet med Golfängarna och sjöarna Lötsjön och Råstasjön finns på promenadavstånd och ger dig frisk luft i bästa miljö. Lika nära till fots är det till centrala Sundbyberg och gamla Råsunda där ett stort utbud av kommunikationer, butiker, caféer och restauranger finns. Bättre läge än såhär är svårt att hitta! - Låg avgift - Stor balkong med dagssol - Stark ekonomi i föreningen - Gränsen mellan Sundbyberg och Solna - Parkeringsplats fr.550 kr/mån samt garageplats fr.850 kr/mån LEDIGA PLATSER! Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Tarek Hankir 072-33 23 677

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Råstensgatan 12, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
Råstensgatan 12, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Råstensgatan 12, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Råstensgatan 12

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
2 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1
3 960 kr/mån
65 109 kr/m²

Välkommen in till en optimalt planerad 2:a med eftertraktat läge, från dörr till dörr ligger lägenheten bara ca 15 minuters färd ifrån Sthlm City. Utanför porten finns allt bara ett stenkast bort. Här uppe på Sundbybergs gräddhylla bor ni lugnt och skönt och på någon minut så finns allt som småstaden Sundbyberg kan erbjuda. Stora fönsterpartier i kombination med den generösa takhöjden om 2.70 cm låter ljuset flöda in och förstärker känslan av rymd och en luftig atmosfär. Köket är modernt med vita luckor och gott om maskinell utrustning. Dubbla fönster i fil ger köket ett svårslaget ljusinsläpp. Här kan den som önskar skapa ett till sovrum eller arbetsrum. Vardagsrummet ger gott om plats för familj och vänner att umgås och utrymme finns för stor soffa, soffbord och tv-bänk. Sovrummet är stort till ytan och trivsamt med väggar målade i harmoniska färger. Badrummet stambytt och helkaklat med stilrena inredningsval, framdraget för tvättmaskin. Även hallen har gott om förvaringsutrymmen i smarta garderobslösningar för både klädförvaring och städskåp. Förutom goda förvaringsmöjligheter i hallen finns två separata förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd. Från vardagsrummet nås en fantastisk balkong i sydostläge! Här bor ni på en mycket eftertraktad adress på kort avstånd från småstaden butiker och puls. Här bor du i en stabil förening med bra gemensamhetsutrymmen som tvättstuga och gemensam takterrass. Hiss finns i huset! Råstensgatan är en lugn gata som ligger i närheten till Sturegatan där affärer, restauranger och butiker finns. Samtliga kommunikationer med buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg ligger på några meters avstånd. Pendeltåget tar dig in till Stockholms Central på ca 8 minuter. I närheten finns fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken. Tulegatan ligger en minuts promenad från bostaden. Här finns också gott om restauranger, caféer och gym som exempelvis Sats. Kommunikationer: Sundbyberg har ett välutvecklat kommunalt kommunikationsnät. Från lägenheten nås Sundbybergs centrum med tunnelbana (11 min till T-centralen), Pendeltåg (7 min till T-centralen), Tvärbanan som knyter ihop Solna-Sundbyberg-Alvik, fjärrtåg samt ett flertal busslinjer. Matbutiker: På kort avstånd finns Hemköp, Willys, ICA Supermarket och även ICA MAXI i Solna Business Park. Butiker, restaurang & cafe: Signalfabriken briljerar med caféer, restauranger och butiker. Traditionella Sturegatan med dess köpstråk samt torg ligger när till hands. För ett större utbud av shopping finns närliggande Mall of Scandinavia och Bromma Blocks samt Kista. Parker och grönområden: Sundbyberg har flera gröna oaser att erbjuda. Tornparken med dess ogenerade läge med restaurang i Vattentornet, Marabouparken med ett trädgårdscafe på sommaren och nyupprustade Tuvanparken. Fin promenad och joggingstråk finns runt de populära sjöarna Lötsjön och Råstasjön med grönskande omgivning. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kratsbodavägen 50A, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
 • Sön 2 jun kl 12:00
Kratsbodavägen 50A, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 50A, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 50A

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Notar
2 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/5
4 742 kr/mån
59 900 kr/m²

Varm välkomna till denna fantastiska 2a med terrass liknande balkong i sydvästläge! Att bo i The Bronze är något alldeles speciellt - ett hus och boende som bryter fram ur berget, staden och naturen. Med spännande planlösning och genomgående mycket hög kvalitet är detta boende unikt. Lägenheten har ljusa väggar och ett ekparkettgolv i holländskt mönsterpassning. Kyl och frys är från LG inköpa 2022 och största del av vitvarorna är från Smeg vilket skapar en känsla av lyx och exklusivitet. Gediget och stort badrum i toppklass inredd med natursten kombinerat med klassiskt stål. De stora fönsterna från golv till tak längs lägenheten i kombination med gavvelläget ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Sovrummet är trivsamt med utrymme för bred säng och diverse sovrumsinredning. Flera garderober ger dessutom goda förvaringsmöjligheter. Från balkongen i högt och fritt läge kan solen kan avnjutas från lunch till sen kväll! - Stor balkong med dags och kvällssol - Generös takhöjd - Öppen planlösning - Exklusiva materialval - Generöst ljusinsläpp - Ekparkett i holländskt mönster - Vitvaror från Smeg - Egna tvättmöjligheter med ny tvättmaskin från 2024! - Takterrass i BRF - Garage i huset - 2 hyrbilar via M - Hyrcyklar i förening I grannhuset (D) finns föreningens gemensamma takterrass. I föreningen har medlemmarna även tillgång till två bilar samt lånecyklar. På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbybergs centrum med allt du behöver. Bussar går även utanför fastigheten (Bällstavägen). I Sundbyberg finns restauranger, gym och butiker samt matbutiker samt utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Härifrån nås Stockholm C på ca 8 minuter. För den båtintresserade finns även flera Mariehälls och Sundbybergs båtklubb inom gångavstånd. Här kan man ta en promenad längst vattnet in till Karlberg och Kungsholmen. Bromma Blocks med alla klädbutiker, service, Ica Maxi, Sats osv samt Bromma flygplats ligger ca 10 minuters promenad bort. Närhet finns även till flygbussar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Forskargränd 6, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Forskargränd 6

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 195 000 kr
70 m²
3 rum
5 227 kr/mån
45 643 kr/m²

Missa inte denna välplanerade trea med bästa läget i lummiga Ursvik! Otroligt ljusinsläpp tack vare fönster i gavelläge. Bostaden är genomgående ljus och rymlig med fönster i flera väderstreck. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till stora sociala ytor och bostaden är utrustad med all maskinell utrustning som bland annat diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ett fullrustat badrum och en wc med tvättmaskin och torktumlare. Två rymliga sovrum med gott om plats för säng och garderober och från det härliga vardagsrum/kök nås den fantastiskt stora uteplatsen i lummigt läge. Här bor man med ett optimalt läge i Ursvik med direkt närhet till Ursviksskogen utanför bostaden! Flertalet populära förskolor och skolor finns i närheten. - Väldigt ovanlig uteplats. Stor och i ett privat läge runt huset med skogen rätt utanför! Föreningens bästa 3a med uteplats. - Lugnaste läget i Ursvik, invid villorna och färdigbyggd omgivning. - Stabil och populär brf med bland annat gym och bastu - Närhet till kommunikationer - Tvärbana som beräknas färdigställas 2024/2025 - Smart planlösning med mycket förvaringsytor - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Brf De fem elementen är en relativt ny men mycket populär bostadsrättsförening i Ursvik. Husen är högt belägna på en kulle, nära Forskarparken. Som avkoppling från vardagsstressen har föreningen dessutom en egen bastu- och relaxavdelning samt gym. Husen i BRF De Fem Elementen är certifierade med Certifiering Miljöbyggnad Silver vilket ger möjlighet till fördelaktig ränta med Gröna lånet. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Örsvängen 9, Sundbyberg - Ör, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Örsvängen 9

Lägenhet
Sundbyberg - Ör, Sundbybergs kommun
Notar
3 150 000 kr
74 m²
3 rum
vån 6
4 110 kr/mån
42 568 kr/m²

Nu ges möjligheten att skaffa en imponerande trerumslägenhet komplett med en härlig balkong i ett harmoniskt läge mot grönska. Denna bostad erbjuder en exklusiv chans att bosätta sig i en av Sundbybergs mest natursköna områden, där Råstasjön utgör det natursköna närmiljön. Bostaden är ljus och luftig med fönster i flera väderstreck, vilket skapar en härlig atmosfär. Här finns två rymliga sovrum, som ett extra plus finns en rymlig klädkammare i bostaden som är större än grannarnas då den är omgjord och är tillräckligt stor för att rymma en säng och kan användas som ett extra sovrum eller gästrum, vilket ger ännu mer flexibilitet och utrymme för din livsstil. Ett praktiskt kök med all maskinell utrustning som kan behövas , ett stilrent badrum och en separat wc. Vardagsrummet är generöst tilltaget och kan möbleras efter din egen smak och stil. Men höjdpunkten är balkongen som nås från vardagsrummet, där du kan njuta av ett högt fritt läge och dess omgivningar. Denna bostad ligger i Brf Blåelden, föreningen är väldigt solid och har en god ekonomi med väldigt låg belåningsgrad och bekvämligheter som tvättstuga, cykelrum och förråd finns på bottenplan i samtliga byggnader. Ett stenkast från porten finner ni badmintonhall, tennishall, padelbana och fotbollsplaner. Promenad avstånd till Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia. Buss 506 stannar precis utanför bostaden och tar dig bland annat till Sundbyberg centrum. Med bara tio minuters promenad når du Hallonbergens centrum, vilket ger dig enkel tillgång till ett brett utbud av kommunikationsmöjligheter, inklusive bussar och tunnelbana som tar dig till Stockholms Central på endast 13 minuter. Sammanfattningsvis är den här bostaden ett perfekt val för dig som söker en bekväm och modern livsstil med närhet till natur, kommunikationer och bekvämligheter. Missa inte chansen att bli en del av detta växande och spännande område! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Stallgatan 14, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Stallgatan 14

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
5 495 000 kr
133 m²
5 rum
8 062 kr/mån
41 316 kr/m²

Sällan till salu! Äntligen har du chansen att förvärva denna väldisponerade och ljusa "Townhouse"-femma på en mycket trevlig adress i Ursvik! Denna fantastiska och rymliga familjebostad med två våningar och sina generösa 133 kvadratmeter och smarta planlösning är verkligen hemmet för den stora familjen som vill bo bekvämt och modernt. Bostaden präglas genomgående av stilrena materialval. Här erbjuds ett väl tilltaget kök med full maskinell utrustning och alla nödvändigheter man kan tänkas behöva. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck och vardagsrum som ger en härlig känsla av rymd som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Vidare erbjuder bostaden 4 rogivande sovrum med plats för säng och förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch samt ytterligare en WC med badkar. Läget är perfekt för familjer, med närhet till kommunikationer och barnvänliga områden. Här kan barnen leka fritt och tryggt samtidigt som du som förälder kan njuta av den naturnära omgivningen. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! - Rymligt vardagsrum skapar sociala ytor för både vardag och fest. Radhuskänsla! - Ursviks torg med tvärbanestation 2024/2025 inom några minuters räckhåll - Stabil Riksbyggen förening med god ekonomi och låg belåning - Balkong och terrass - Fyra rogivande sovrum med gott om plats för säng och förvaring - Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch - Extra WC med badkar - Perfekt läge för familjer med närhet till kommunikationer och barnvänliga områden - Naturnära omgivning som erbjuder möjligheter till fri lek för barnen - Hög trivselfaktor i denna välkomnande bostad Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024/2025 I fastigheten finns puls och träning, nyöppnad och stor SATS anläggning finns några minuter från bostaden. I närheten av lägenheten ligger även Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkommen på visning!.

 • Balkong
 • Hiss
Hamngatan 31A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Sön 2 jun kl 11:30
Hamngatan 31A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 31A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 31A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
6 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 6/7
4 444 kr/mån
78 418 kr/m²

Med ett av Sundbybergs absoluta topplägen, intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv, erbjuds nu denna bostad utöver det vanliga. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och skärgårdskänslan ger ett optimalt boende att trivas i. Den grönskande gården, båtbryggorna och de stilrent vita fasaderna inger en idyllisk och inbjudande känsla. Husen är moderna i stilrent snitt med samtliga bekvämligheter och praktiska lösningar man kan önska sig. Bostaden ligger på sjätte våningen med en njutbar utsikt över Bällstaån och närliggande byggnader och takåsar. Lägenheten sträcker sig över två gavlar med flertalet fönster i hela tre väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här slås man av den fantastiska utsikten med i stort sett helt fri sikt från samtliga fönster. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. Det vita köket från Vedum erbjuder mycket goda förvaringsutrymmen, rejäl arbetsyta och maskinell utrustning från Electrolux och Siemens. Plats finns för matgrupp vid fönstret. Stort lyxigt badrum med fönster, tvättmaskin och torktumlare samt två sovrum. Stort master bedroom ger utrymme för bred säng och garderober. Det andra sovrummet ligger praktiskt även det med ingång från hallen och lämpas som barnrum, tonårsrum, gästrum eller kontor. Sist men inte minst nås en stor inglasad balkong i bästa västerläge med måttbeställd heltäckningsmatta som pryder golvet. Här kan du njuta av kvällssolen, vattnet och de förbipasserande båtarna! Här bor du i en MYCKET STABIL FÖRENING MED GOD EKONOMI. Bekvämligheter som hiss hela vägen ner till garaget och förråd i källaren gör boendet bekvämt för såväl barnfamiljer som äldre. Utanför porten möts ni av fåglarnas kvitter och den fina strandpromenaden. Några meter bort vid Tuvanparken erbjuds trädäck för soldyrkaren, lekpark för barnfamiljen och restaurang Brasseriet 19 för vännerna! Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbanan, bussar och flygbussar. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks, eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man Signalfabriken med restauranger som Lulu, Public och Pinchos. Här finns också ett SATS gym. Ett flertal lunchrestauranger finns på kort promenadavstånd även i Solna Business park såsom Norobata, samt K-märkt Solna Strand. Inom cykelavstånd finns även det nyanlagda strandbadet Huvudsta strandbad. Välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 37