Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergsgatan 6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
Bergsgatan 6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Bergsgatan 6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Bergsgatan 6

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
Pris saknas
40 m²
2 rum
vån 3
2 409 kr/mån

- Stabil förening med låg belåning om 793kr/kvm! - Optimal planlösning - Inbjudande balkong - Fiskbensparkett - Låg månadsavgift - Attraktiv adress - Välorganiserad förening med god ekonomi - Fin fastighet - Närhet till kommunikationer, restauranger, gym och promenadstråk Högt upp i fastigheten hittar du denna charmiga bostad på 40 kvm. Belägen på den lugna Bergsgatan i ett ståtligt hus med gul fasad och röda fönsterdetaljer, vilket ger byggnaden en unik karaktär. När du kliver in möts du av en vackert renoverad lägenhet med karaktäristiska drag och högt i tak, som skapar en känsla av rymd och elegans. Golvet är genomgående fiskbensparkett som ger känsla av charm och lyx. Balkongen nås via det mysiga sovrummet. Bostaden har ett toppmodernt kök med rikligt med maskinell utrustning samt ett helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det inbjudande sovrummet har plats för en bred säng. Föreningen är välorganiserad med mycket god ekonomi, styrelsen tar väl hand om sina husgäster och grannarna är trevliga. Det tar endast 5 minuter att promenera till Sundbybergs centrum, där du hittar utmärkta kommunikationer som bussar, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg. Om du föredrar att cykla eller promenera finns det fina cykelvägar och gångstråk som leder dig in till city. För träningsentusiaster finns ett nybyggt utegym, SATS moderna träningslokaler och Igelbäckens naturreservat i Ursvik som erbjuder vacker skogsnatur med elljusspår och skidspår vintertid. Här möter du både barnfamiljer på picknick och seriösa motionärer. Välkommen till Bergsgatan 6!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tulegatan 60, Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Tulegatan 60, Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 60, Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 60

Lägenhet
Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun
Notar
3 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
3 999 kr/mån
60 932 kr/m²

Här erbjuds en vacker tvårummare med balkong på en av Sundbybergs mest eftertraktade adresser! Här bor du med endast några sekunders promenad till tunnelbana, restauranger och promenadstråken kring Lötsjön och Råstasjön. Bostaden är ljus med stora fönsterpartier i två väderstreck som ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet är luftigt med gott om plats för vänner och familj att umgås. Sovrummet är rymligt och trivsamt med plats för bred säng och garderober samt arbetshörna. Mellan sovrum och vardagsrum finns gott om förvaringsutrymme i stora garderober. Vidare erbjuder denna bostad ett helkaklat och fräscht badrum samt ett stilrent och arbetsvänligt kök som erbjuder plats för stor matgrupp. Från köket nås lägenhetens härliga balkong i högt och grönskande läge! Lägenheten har två tillhörande förråd, ett stort vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Stabil förening med god ekonomi! Här bor ni i centrala Sundbyberg med tunnelbanestationen Duvbo och Icabutiken rakt över gatan! Runt hörnet finns flertalet cafeér, restauranger och den nyrenoverade simhallen. På gångavstånd finns härliga grönområden som Löt- och Råstasjön, Tornparken och Marabouparken. I början av Tulegatan ligger också Sats samt restauranger som Piatti och Thai Wok House. En kort promenad tar dig till Signalfabriken där stort utbud av affärer och restauranger finns. Från Sundbybergs station går pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar. Varmt Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Forskningsringen 88, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Mån 5 aug kl 18:10
Forskningsringen 88, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 88, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 88

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 195 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 5/8
4 634 kr/mån
43 465 kr/m²

- Optimalt planerad! - Nära kommunikationer! - Rymlig balkong! - Social planlösning! - Ljus och luftig! - Helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare! - Mysiga caféer & restauranger! - Buss 504 för vidare färd med tunnelbana, pendeltåg och tvärbana! - Tvärbanan i Ursvik beräknas vara klar 2024! - Småstadskänsla! Nu erbjuds en modern och stilsäker gavellägenhet som har allt man kan önska sig. En perfekt bostad för såväl paret eller singelhushållet! Lägenheten har stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har nyttjat samtliga kvadratmetrar väl med generös balkong, ett rymligt sovrum, badrum med tvättmaskin & torktumlare, bra förvaring, genomgående ljus ekparkett och ett modernt och praktiskt kök, all maskinell utrustning såsom rostfri kyl/frys, ugn, diskmaskin samt mikro. Förutom det en generös hall med gott om plats för förvaring. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Detta är en lägenhet för er med högt ställda krav! Missa inte denna möjlighet. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan och Granatäpplet samt förskolan Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer. I närheten av bostaden finns restaurangen Brödernas, Lilla Sara Pizzeria, Mama bear kafé, Ursviks kök och bar samt mini-livs, Puls & Träning. Flertalet skönhetssalonger finns i området. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. I närheten finns även SATS endast några minuter från bostaden. 50 meter från porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan står klar i området 2023. Till Centralen tar det 15 minuter med tunnelbanan. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt Välkommen på Visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergshöjden 18, Hallonbergen Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Bergshöjden 18

Lägenhet
Hallonbergen Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
2 395 000 kr
82,1 m²
3.5 rum
vån 1
6 705 kr/mån
29 172 kr/m²

En av de bästa fyrarummarna i Hallonbergen är nu till salu! Denna renoverade bostad erbjuder en inglasad balkong med optimalt solläge och hela tre toaletter. Här har du en unik möjlighet att bo i en av Sundbybergs mest natursköna stadsdelar, med både Råstasjön och Lötsjön som närmaste grannar. Lägenheten är genomtänkt planerad och har en vacker balkong som kan avnjutas under varma sommardagar. Det praktiska köket är nyrenoverat och utrustat med all nödvändig maskinell utrustning, och det nyligen stambytta, helkaklade badrummet ger en känsla av modern komfort. Vardagsrummet är rymligt och kan möbleras efter egen smak och behov, med plats för både soffa och tv-bänk. Intill vardagsrummet ligger det stora sovrummet, där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. De andra sovrummen är även de välplanerade, och ett av dem är tillbyggt för extra utrymme. Bostadsrättsföreningen Fyrtornet ligger på adresserna Bergshöjden 4-66 och består av totalt 344 lägenheter. På bara tio minuters gångavstånd når du Hallonbergens centrum, som erbjuder utmärkta kommunikationer med flera busslinjer och tunnelbana, vilken tar dig till Stockholms Central på endast 13 minuter. Sommarhalvåret bjuder på roliga evenemang på de öppna ängarna, och för barnen finns utebadet "Plaskis". I närheten finns även Golfängarna, där du kan njuta av en fika på den charmiga "Gröna Stugan" eller promenera längs den fem kilometer långa "Hälsans stig" runt Lötsjön och Råstasjön. Ursviks motionsområde, med sina vidsträckta skogar, ligger också inom bekvämt promenadavstånd och är populärt bland Sundbybergs invånare. En kort promenad tar dig dessutom till Solna, där du hittar Friends Arena och Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum. Området Ör är i ständig utveckling och har stora framtidsplaner, vilket gör det till ett attraktivt område som verkligen växer.

  • Balkong
  • Hiss
Forskningsringen 80 - vån 8/8, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Borttagen före visning
Forskningsringen 80 - vån 8/8, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 80 - vån 8/8, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 80 - vån 8/8

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
4 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 8/8
4 892 kr/mån
50 517 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kavallerivägen 4E, Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun
Kavallerivägen 4E, Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Kavallerivägen 4E, Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Kavallerivägen 4E

Lägenhet
Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun
Notar
1 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2
2 182 kr/mån
52 500 kr/m²

- Stor balkong mot innergård - Exklusiva materialval - Nyproducerat - Varmt välkomna till nyproduktion utöver det vanliga! Med stor balkong mot innergård återfinns nu denna toppmoderna, yteffektiva 2:a om 38 kvm med påkostade materialval som ger en genomgående lyxig känsla. Bostaden har ett stort badrum, vacker 1-stavsparkett, tilltagen takhöjd som med de stora fönsterpartierna skapar en unik och luftig atmosfär. Genomgående utomordentliga förvaringsmöjligheter i bostaden och smakfulla materialval. Bostaden erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en rymlig känsla. Den stora soliga balkongen skyddat läge ger en mysig känsla och plats för utemöbler eller annan önskvärd möblering. Stora fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp i lägenheten. Köket är stilfullt och välutrustat med gott om förvaring och arbetsyta med bänkskiva i marmorkomposit, integrerad diskmaskin och kyl/frys. I sovrummet finns det plats för stor säng, skrivbord eller annan önskvärd möblering. Badrummet är stilfullt och helkaklat, med tvättmaskin och torktumlare. Välkommen på visning! - Bredbandet ingår i avgiften! - Balkong på hela 8 kvm - Fönster och balkong mot lugn innergård - Planlösning som passar alla behov - Genomgående hög standard i bostaden. - Exemplariskt kök från HTH med full maskinpark. - Garageplatser i direkt ansluten på källarplan. - Kort kö till parkeringsplatserna. - Expansivt läge invid både puls och grönska. - Familjevänligt område. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information: Tarek Hankir, 072-33 23 677

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Forskningsringen 87A, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Forskningsringen 87A, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 87A, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 87A

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 700 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1
6 392 kr/mån
44 578 kr/m²

Med soligt och fritt läge har man denna ljusa och välplanerade bostad! Bostaden har fönster åt två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljus samt fri känsla genomgående. Modernt och stilfullt kök i "greige" nyans, helkaklat stort badrum i samma nyans som köket och två rymliga sovrum med plats för säng, annan möblering och förvaring. Ytterligare ett mindre rum med fönster som kan nyttjas som arbetsrum/lekrum. Optimal förvaring i form av två rymliga klädkammare där ena är perfekt för ytterkläder, barnvagn och andra utmärkt som WIC eller annan förvaring. I stora sovrummet finns även flertalet garderober. Föreningen är stabil och populär med god ekonomi. Här bor du i ett fantastiskt läge med skolor/förskolor, restauranger, kommunikationer, matbutiker, gym, löpspår och mycket mer runt knuten. Tvärbana planeras att färdigställas i området. - Stabil förening - Härlig & stor uteplats med kvällssol - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024. - Smart planlösning med mycket förvaring - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Modern och fräsch bostad byggd 2018 - Förskolor och skolor i närheten (Forskaren, Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola, Pysslingens förskola/skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan, Milots förskola och Granatäpplets förskola.) Med kort gångavstånd når man Ursviks naturreservat och motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan, utomhusgym och lekplatser. I naturområdet finns även ett rikt djurliv med bland annat hästar, får och kossor som alla Ursviksbor kan glädjas och njuta av. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, mini-livs med postombud, gym och mycket mer. Runt hörnet av huset finns ytterligare ett utomhusgym samt en fotbollsplan. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område, den gamla militäranläggningen i Ursvik är omgjord till ett aktivitetshus där det nu finns en mindre sporthall för skolor, föreningar och där övriga ytor ska fyllas med olika kultur- och fritidsaktiviteter. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, SATS, Systembolaget och Coop. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt och med cykelavstånd till Mall of Scandinavia och Sundbybergs centrum är möjligheterna oändliga! Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går strax utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Bussförbindelserna i Ursvik är idag goda men kommer bli ännu bättre i samband med att nya tvärbanan färdigställs, då flertalet busslinjer planeras tillkomma. Med nya kommunikationsförbindelserna kommer man bland annat enkelt kunna ta sig till Bromma Blocks och Kista. Läs gärna mer om detta på https://www.sundbyberg.se. Kontakta ansvarig mäklare för visning: Tarek Hankir 072-33 23 677

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Alpvägen 22, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Alpvägen 22, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Alpvägen 22, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Alpvägen 22

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Notar
4 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/7
5 111 kr/mån
59 929 kr/m²

Kliv in i denna trevliga 3 rok och upplev den förstklassiga planlösningen redan från entrén. En bostad med alla rätt! Lättmöblerat vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, fullt utrustat kök socialt beläget i en öppen planlösning mot vardagsrum som bidrar till stora sällskapsytor, väl tilltagna sovrum med rejäla förvaringsutrymmen, modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare, klädkammare som underlättar förvaringen ytterligare samt en få förunnad inglasad balkong på 20 kvm! Bostaden ligger i en bekymmersfri fastighet från 2008 och har genomgående mycket god standard. Ett kvalitativt och modernt boende med väl genomtänkta detaljer. På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbybergs centrum som med sin charmiga småstadskaraktär erbjuder ett rikligt utbud av parker, promenadstråk, butiker, flertalet restauranger och gym. Enormt utbud av kommunikationsmedel med T-bana, Pendeltåg, Fjärrtåg, Tvärbana, bussar och flygbussar. Det gör området till ett av de mest lättillgängliga i hela Storstockholm. Bromma Blocks med sitt höga serviceutbud samt Bromma flygplats ligger ca 10 minuters promenad bort. Optimalt läge för barnfamiljen genom direkt närhet till flera parker samt lekplatser. Här finns Bubbelparken, Annedalsparken, Kratsbodaparken, Marabouparken, Tuvanparken etc. Ett boende för dig som inte vill kompromissa! Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosengatan 3B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:45
Rosengatan 3B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Rosengatan 3B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Rosengatan 3B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
1 995 000 kr
33 m²
1 rum
3 375 kr/mån
60 455 kr/m²

Detta boende är perfekt för pendlaren med T-bana, pendeltåg, restauranger och all tänkbar service precis utanför bostaden. Härifrån når du tex Odenplan på endast 6 minuter. Bra planlösning med stort vardagsrum.. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp, säng, matplats och tv-hörna. Tack vare gavelläget får man mycket ljusinsläpp i hela bostaden. Köket är i stilrent vitt utförande med diskmaskin. Sist men inte minst erbjuder denna 1:a ett stambytt badrum med dusch samt rymlig hall med djup klädkammare för förvaring av ytterkläder etc. Bostaden har genomgående vitmålade väggar, fina golv samt ytterligare klädkammare i vardagsrum och garderob. Bra avgift med bredband inkluderat! Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. Föreningen har gemensam tvättstuga i samma trappuppgång samt grönskande innergård med grillmöjligheter! Här bor du på Sundbybergs mest centralaste adress med alla kommunikationer, matvarubutiker, restauranger och affärer precis runt knuten. Sundbyberg har blivit otroligt populärt tack vare sin stadskärna och är som en stad i staden. På endast 100 meters avstånd nås bland annat Coop, Hemköp, Apotek, Restaurang Eatery samt kommunikationer. Sundbybergs centrum erbjuder ett rikt och varierat utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service längs Sturegatan samt på Landsvägen och i Signalfabriken. Med pendeltåg, tunnelbana, buss (515 direkt till Odenplan) och tvärbana tar du dig enkelt från Sundbyberg och vidare in mot Stockholms city eller närliggande orter som Bromma och Solna. Till stan tar det endast 8 minuter med pendeltåget! Avståndet från bostaden är endast ca 100 meter. Från lägenheten har ni närhet till ICA Duvbo vid tunnelbanan, stora ICA MAXI i Solna Business Park, Hemköp, ICA Supermarket (Landsvägen) samt Willys. I området kring lägenheten finns flertalet populära restauranger som Bra Mat, Parma och Delibruket i Tornparken där man kan njuta av den sena kvällssolen! Välkommen på visning!

  • Premium
Tulegatan 9, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Tulegatan 9, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 9, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 9

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
2 995 000 kr
56 m²
2 rum
4 151 kr/mån
53 482 kr/m²

* Stor inglasad uteplats i söderläge! * Modernt boende med bekvämligheter som full maskinell utrustning, stor hiss och garage i huset! Hjärtligt välkomna till denna trevliga 2 rok i centrala Sundbyberg. Med sin öppna planlösning bjuder bostaden på stora sällskapsytor och ett trevlig ljusinsläpp från stora fönster. Från vardagsrummet når du den stora inglasade uteplatsen som förlänger de sociala ytorna ytterligare. Här bor ni ovanligt tyst, rofyllt och utan insyn men ändå så centralt i Sundbyberg. Köket är vitt och stilrent med full maskinell utrustning, goda arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Här finns även plats för matbord för 4-6 personer. Badrummet är stort och helkaklat med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är rofyllt och väl tilltaget med bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Ljus och inbjudande hall med praktiskt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter i garderob med skjutdörrar samt i anslutande klädkammare. Hiss finns samt garage i samma byggnad! Här bor du på en av de bästa adresserna i Sundbyberg med centralt läge och med allt tänkbart serviceutbud precis utanför porten som restauranger, bagerier, gym, matvarubutiker m.m. På denna adress har ni hela 3 tunnelbanestationer på kort avstånd. Kommunikationsmöjligheterna kan verkligen inte bli bättre och på bara några minuters promenad nås Sundbybergs centrum med pendeltåg och tunnelbana som tar er direkt till T-centralen på mindre än 10 min. Längre ner för gatan avgår även buss 515 som tar er direkt intill Odenplan. Vid Solna Business Park där stora ICA Maxi ligger nås även tvärbanan som sträcker sig från Alvik-Sundbyberg-Solna samt Arlandas flygbussar. Närliggande Tornparken och golfängarna vid Lötsjön är utmärkt för varma dagar i solen och picknick. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tulegatan 29B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tulegatan 29B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
2 895 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2
2 990 kr/mån
70 610 kr/m²

Välkommen till en fantastisk ljus och trivsam gavel-minitvåa med balkong mot grönskande omgivning!. Denna bostad har en optimal planlösning med rymliga sociala ytor och generös takhöjd. Köket är praktiskt utformat med gott om förvaringsutrymmen bakom många skåp. Vardagsrummet är rymligt och har direkt utgång till en härlig balkong där du kan njuta av solen hela dagen, helt utan insyn. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och rymlig atmosfär. Sovrummet är stort och rymmer en bred säng och ett skrivbord utan problem. Två stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus. Stort förvaringsutrymme finns i den praktiska och fina garderoben med "walk-in-closet" känsla i passagen mellan kök och vardagsrum. Badrummet är stilrent och helkaklat, som även finns i den inbjudande hallen. I denna fantastiskt välplanerade bostad på 41 kvm har man allt och lite till! Lägenheten ligger centralt i Sundbyberg, med allt du behöver bara några minuters promenad bort. Längs gatan hittar du tunnelbana, restauranger, caféer, bagerier, butiker, gym och service. I Sundbyberg är naturen alltid nära, med fina promenad- och joggingstråk runt Lötsjön och Golfängarna. För en längre runda kan du ta varvet runt både Lötsjön och Råstasjön. Trots närheten till naturen, gör de utmärkta kommunikationerna att innerstaden känns nära. Tvärbana, pendeltåg och tunnelbana tar dig till Stockholm Central på knappa 10 minuter. Buss 515 stannar utanför porten och går mot Odenplan.

  • Balkong
Skogsbacken 20, Sundbyberg - Storskogen, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
Skogsbacken 20, Sundbyberg - Storskogen, Sundbybergs kommun, bild 2
Skogsbacken 20, Sundbyberg - Storskogen, Sundbybergs kommun, bild 3

Skogsbacken 20

Lägenhet
Sundbyberg - Storskogen, Sundbybergs kommun
Notar
2 995 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 7
3 126 kr/mån
82 055 kr/m²

Vid populära Gamla Filmstaden säljs nu en fantastisk lägenhet med optimal planlösning. Yteffektiv tvåa med öppna sociala ytor, stor balkong och stilrena materialval genomsyrar hela bostaden. Här bor du med takåsarna i Filmstaden som närmsta granne och trivselfaktor utöver det vanliga. Generöst ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier bidrar till vackert ljusflöde. Skogsbacken 20 ligger precis på gränsen mellan Filmstaden och Sundbyberg. Detta ger dig en otrolig närhet till så mycket som båda dessa områden har att erbjuda. Sundbybergs mest grönskande stadsdel öppnar upp sig på ena sidan huset, precis som tunnelbana (Näckrosen) och ICA finns utanför porten på andra sidan huset. Naturområdet med Golfängarna och sjöarna Lötsjön och Råstasjön finns på promenadavstånd och ger dig frisk luft i bästa miljö. Lika nära till fots är det till centrala Sundbyberg och gamla Råsunda där ett stort utbud av kommunikationer, butiker, caféer och restauranger finns. Bättre läge än såhär är svårt att hitta! - Låg avgift - Stor balkong med dagssol - Stark ekonomi i föreningen - Gränsen mellan Sundbyberg och Solna - Parkeringsplats fr.550 kr/mån samt garageplats fr.850 kr/mån LEDIGA PLATSER! Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Tarek Hankir 072-33 23 677

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stallgatan 17, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Tis 30 jul
Stallgatan 17, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Stallgatan 17, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Stallgatan 17

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 495 000 kr
80,5 m²
4 rum
vån 5/5
7 225 kr/mån
43 416 kr/m²

- Högst upp i huset - Dubbla badrum(med dusch) - Gavelläge - Stor terrass i lugnt läge - Garage och förråd - Närhet till natur och kommunikationer - Gång avstånd till restauranger, butiker och tvärbana (inom kort) Välkommen till denna fantastiska 4:a högst upp i huset på Stallgatan 17 i hjärtat av Ursvik! Denna exklusiva bostad är en dröm för familjen som söker både komfort och elegans. Med sina välplanerade 80 kvadratmeter erbjuds en plats där ni verkligen kan trivas och känna er hemma. Tack vare lägenhetens gavelläge erbjuds ett fantastiskt ljusinsläpp och luftig atmosfär. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och inbjudande miljö, perfekt för umgänge. Som om inte detta vore nog blir den terrass liknande balkongen blir en förlängning av lägenheten under årets varmare månader. Vidare disponeras bostaden med 3 rymliga och välplanerade sovrum samt två badrum med dusch i vardera! Här bor ni i ett expansivt område som erbjuder en fantastisk livsstil med närhet till natur, grönområden och samtidigt bekvämt avstånd till stadens puls. Här finns det gott om möjligheter till friluftsliv, motion och avkoppling. Samtidigt är ni nära till service, skolor och kollektivtrafik för en smidig vardag. Runt om Stallgatan finns bland annat Lilla Sara Pizzeria, Ursviks Kök och Bar, Mini-Livs och STC gym. På andra sidan Enköpingsvägen hittar ni Willys, Hornbach och Coop. Invid Ursviks entré finns en nyöppnad vårdcentral samt SATS-gym. Under 2025 beräknas tvärbanan vara klar och två stationer i Ursvik planeras att byggas. Ett stenkast från bostaden finns buss 504, som tar er till Sundbyberg, Hallonbergen och Rissne. Från dessa platser kan ni också ta tunnelbanans blåa linje i båda riktningarna och nå Stockholms centralstation på cirka 15 minuter. Ni kan också nå Tvärbanan, tunnelbanan och pendeltågen från Sundbybergs Centrum. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde, som erbjuder bra löp- och vandringsstigar på upp till 15 km. Ursviks skogar har vackra naturreservat samt lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Här finns helt enkelt allt man kan tänkas önskas! Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad på plats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Forskargränd 3, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Forskargränd 3, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskargränd 3, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskargränd 3

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
5 700 000 kr
107 m²
4 rum
vån 5/5
7 013 kr/mån
53 271 kr/m²

ACCEPERAT PRIS 5700 0000kr! Kontakta mäklare för visning! - Stor takterrass i söderläge med sol från morgon till kväll! - Två badrum! - Öppen planlösning och tre sovrum varav ett med klädkammare! - Exklusiva & energisnåla vitvaror och vvs produkter i premiumklass! - Högst upp i huset med oslagbar utsikt! - Garage finns i föreningen! Välkommen till en välplanerad och unika våning med ett perfekt läge i Ursvik! Här har ni sol hela dagen tack vare en enormt terrass i soligt söderläge. Terrassen bjuder på en svårslagen utsikt (hela vägen till Avicii Arena/gamla Globen) och ni kan möblera med loungehörna, matplats och grill vilket gör mingelkvällarna och middagsbjudningarna till ett rent nöje. Lägenheten är toppmodern och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Stora sociala ytor med generösa fönsterpartier i flera väderstreck som ger lägenheten ett härligt och svårslaget ljusinsläpp. Bostaden har genomgående fina ytskikt och golv i ekparkett. Köket är klassiskt och stilrent med vita skåpsluckor. Här erbjuds gott om maskinell utrustning som diskmaskin, fullstor kyl/frys, induktionshäll och inbyggd micro. Tre sovrum ger plats för säng, arbetshörna och garderober. Samtliga sovit har tillgång till en walk-in closet. Utöver allt detta erbjuds två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Äntligen erbjuds en chans för er att förvärva en av områdets vackraste lägenhet men samtidigt bo granne med villaområdet och Ursviks motionsområde. Huset är miljöcertifierad vilket ger möjligheter att få lägre ränta hos bankerna. Bastu, gym och hiss finns i huset! På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och en Coop. I närheten ligger restaurangen Brödernas, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan står klar i området 2022. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Flera förskolor samt skolor nås inom ett par minuter Kymlingeskolan ligger i närheten av bostaden som inrymmer både skola och förskola, dessutom har man Ursviksskolan samt Noblaskolan. Milots förskola, Granatäpplets förskola, Lilla Ursviks förskola samt förskolan Forskaren ligger alla inom några minuters avstånd. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer. Varmt Välkommen på Visning

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vattugatan 21A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Vattugatan 21A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vattugatan 21A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vattugatan 21A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
1 995 000 kr
100 m²
5 487 kr/mån
19 950 kr/m²

FÖRENINGEN ACCEPTERAR INTE JURIDISK PERSON I DAGSLÄGET! Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en välplanerad bostadsrättslokal i BRF-Kranen 13 i hjärtat av Sundbyberg! I ett vackert hus anno 1927 med mycket välmående förening och låg skuldsättning ligger denna praktiska lokal med tillhörande garage. Här kan du och din verksamhet eller hobby finna kreativ frihet i en trevlig och och härlig miljö. På sommaren blir föreningens baksida och innegård en mysig oas med gräsytor och gemensam grillplats. Lokalen totalrenoverades 2021 och genomgick stambyte 2016 och har genomgående bra förvaringsutrymmen, ett snyggt och välfungerande kök samt matplats med fönster och ljusinsläpp, nytt stilrent badrum och förberett för tvättmaskin samt det stora kontorsrummet men bra plats för arbetsytor. Föreningen har en separat ingång via en trappa ner från entrén men även samt via garage ingången där det finns gott om plats för två bilar samt lagerförvaring. FÖR DIG SOM VILL BEDRIVA DIN VERKSAMHET I LUGN OCH RO.

  • Premium
  • Hiss
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Idag kl 12:30
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 90B

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 695 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 5
3 741 kr/mån
49 853 kr/m²

Högt upp i huset har ni denna fantastiska 1,5:a med balkong och en optimal planlösning. Bostaden är utmärkt för par tack vare sovalkov som rymmer en dubbelsäng. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har en optimal planlösning med generös balkong, en rymlig sovalkov med bra förvaring, badrum med tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme. Genomgående ljus ekparkett och ett modernt och praktiskt kök, all maskinell utrustning såsom rostfri kyl/frys, ugn, diskmaskin samt mikro. Förutom det en generös hall med garderober. Kombinationen av närheten till naturreservat, restauranger och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. - Härlig inglasad balkong högt upp - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Stabil brf med god ekonomi och låg avgift. - Hiss, garage och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område. Ett väldigt trevligt torg med restauranger, butiker och närservice planeras att färdigställas inom snar framtid precis utanför bostaden. - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Garvis Carlssons gata 8, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Garvis Carlssons gata 8, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Garvis Carlssons gata 8, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Garvis Carlssons gata 8

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
5 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5
2 144 kr/mån
80 227 kr/m²

MÖJLIG 3A! Tillfälle att förvärva denna ägarlägenhet på central plats i Solna/Råsunda, med möjlighet till fri uthyrning. Ljus och rymlig tvårummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier i olika väderstreck bidrar till rymd och ljus känsla genomgående. Bekvämt boende med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och gott om förvaring med klädkammare. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annan möblering. Genomgående ljust målade väggar och Kährs trägolv. Kök från Vedum med plats för matgrupp invid stora fönster. Här erbjuds ett boende i hjärtat av Råsunda och ett av Solnas mest eftertraktade läge där Stråket i Gamla Råsunda ligger precis i närhet av bostaden och restauranger, caféer, mysiga promenadstråk och handel finns i den direkta närheten. Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenadavstånd når man Arenastaden med nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Läget invid Solnavägen innebär utmärkta kommunikationer! Precis i närheten ligger tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Sickla strand (via Alvik, Liljeholmen och Gullmarsplan). I direkt anslutning ligger tunnelbanestationen Solna centrum. Härifrån tar det ca 10 minuter med tunnelbanans blå linje till T-centralen. I närheten passerar flertalet busslinjer och busstorget vid Solna Centrum erbjuder ytterligare busslinjer. Pendeltåg ligger ca 10 minuter från bostaden (Solna Station). För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20 ÄGARLÄGENHET - Fri andrahandsuthyrning - Köp som juridisk person - Bygg om och renovera som du vill - Inga gemensamma lån - Ingen traditionell månadsavgift - Du äger din bostad och kan pantsätta och belåna den. Ägarlägenhet är en bostadsform som ger dig som ägare större frihet att disponera bostaden som du vill. SFF POKALEN I SOLNA Det finns 56 lägenheter i Pokalen, ett flerbostadshus med tre trappuppgångar på Garvis Carlssons gata 4-8 som upplåts som ägarrätt. Cykelrum. Rullstol- och barnvagnsförvaring finns i gårdsplanet. Sopsug för hushållssopor och kompost. Påsar till kompost finns att hämta i miljörum. Miljörum, finns 2 st på Solnavägen 39 och Garvis Carlssons gata 6.Samfällighetsföreningen har uppvärmning genom fjärrvärme. Ventilation sker genom mekanisk till- och frånluft med central fläkt. Ur frånluften återvinns värme. Samfällighetsföreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Telia kontaktas för aktivering. Kostnaden för bredband och kabel-TV ingår i samfällighetsavgiften. Föreningen har levererat till varje lägenhet: 1st router, 1st tv-box samt medföljande fjärrkontroll som tillhör lägenheten, dessa ska lämnas kvar vid överlåtelse. Så fungerar en samfällighetsförening: En samfällighetsförening hanterar delade resurser som kräver gemensamma beslut och insatser tillsammans med dina grannar, t.ex. hissar och trapphus, tak och fasader, ledningar och avlopp. En samfällighetsförening bildas för att juridiskt skydda sådant gemensamt ägande och det är ett bra sätt att organisera skötsel av gemensam mark och anläggningar. Frågor som rör din egen bostad har samfälligheten däremot inga befogenheter över. Föreningen behöver inte ge sitt godkännande för exempelvis uthyrning, överlåtelse eller ombyggnationer. V

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Boplatsvägen 7, Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun
Boplatsvägen 7, Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun, bild 2
Boplatsvägen 7, Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun, bild 3

Boplatsvägen 7

Lägenhet
Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun
Notar
3 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5
5 707 kr/mån
54 097 kr/m²

Äntligen är en unik och sällsynt 3:a till salu i populära Järvastaden/Brotorp! Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier i gavelläge. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en naturlig yta för familj och vänner att umgås. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som kan önskas i form av spis med ugn, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Vidare erbjuder lägenheten två trivsamma och rogivande sovrum med utrymme för säng och garderober. Från balkongen kan ni avnjuta eftermiddags- och kvällssolen. Badrummet är precis som köket modernt och stilrent med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme samt infällda spotlights. Goda förvaringsutrymmen finns i lägenhetens garderober och separat källarförråd. Stabil förening med stort garage! I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. I motionsområdet finns fina löpspår med elljus och leder för mountainbike och hästridning. Vintertid anläggs skidspår i skogen. I området finns i dag två bra matbutiker, ett flertal trevliga restauranger, caféer och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och det finns även en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs här en konstfrusen skridskobana. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön och Lötsjön, som är fågelsjöar med fina promenad och joggingspår och med den trevliga restaurangen Grönas stugan. På promenadavstånd når du Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia och nationalarenan Friends Arena. Du når även Sundbybergs centrum som har en genuin stadsmiljö med många fina restauranger, caféer, uteserveringar och butiker. Här stannar och avgår även regionala tåg mot Västerås, Örebro med fler. På knappt tio minuters promenad ligger tunnelbanas blå linje, station Hallonbergen, och Ulriksdals pendeltågsstation som tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter samt Arlanda på 27 minuter. Tunnelbana och pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går inom Järvastaden och bland annat vidare till Solna centrum, Mall of Scandinavia/Friends arena, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på cirka 10 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brogatan 7, Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun
Brogatan 7, Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun, bild 2
Brogatan 7, Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun, bild 3

Brogatan 7

Lägenhet
Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun
Notar
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/5
4 179 kr/mån
50 763 kr/m²

Äntligen är en bra 2a till salu! Låt mig presentera denna unika gavellägenhet i populära Järvastaden. Optimalt planerad tvåa högt upp i huset med naturen som närmsta granne. Hörnlägenhet i öppen planlösning med rymlig balkong i soligt läge. Bostaden är unik av sin karaktär och disponeras med fönster i två väderstreck som skapar ett magiskt ljus och en luftig känsla. Lägenheten färdigställdes 2019 och här har man verkligen maximerat tillvalen i både fullutrustat kök med både kakel och bänkskiva i exklusiva toner samt ett stilrent badrum. Rogivande sovrum om 17 kvm med plats för större säng, annat möblemang även bra plats för hemmakontor samt bra förvaring tack vare den inbyggda garderoben med skjutdörrar. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restauranger och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. Bara ett par minuter från huset finns den nya Raoul Wallenbergsskolan (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn! - I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten! - Bredband och TV ingår i avgiften! - Närhet till friluftsområden, motionspår och ute och inomhus gym. - Gång avstånd till Shopping: Ica nära, Coop, Solna och Mall of Scandinavia, systembolag mm samt nöjen som Friends arena, minigolf, Mulle meck och mycket annat. - Mycket nära till buss som tar dig till Sthlm city på 20min och Sundbyberg eller Solna på 10min. - Solid bostadsrättsförening - Uteplats med sittplatser och grill, odlingslådor, litet ute gym och en sandlåda Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eliegatan 18, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Borttagen före visning
Eliegatan 18, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Eliegatan 18, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Eliegatan 18

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
5 495 000 kr
101 m²
4 rum
4 814 kr/mån
54 406 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Järfällavägen 94A, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår
Järfällavägen 94A, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Järfällavägen 94A, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Järfällavägen 94A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Notar
2 895 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2
6 658 kr/mån
30 798 kr/m²

Upptäck denna stiliga fyrarummare med fantastiskt ljusinsläpp och en öppen planlösning, komplett med två stora balkonger varav en är inglasad! Denna moderna lägenheten på 94 kvm är perfekt för ett bekvämt och trivsamt boende med smart planering. Det generösa vardagsrummet och köket skapar en rymlig och social yta, idealisk för underhållning och umgänge – ett riktigt drömhem! I denna välplanerade lägenhet omges du av fönster som släpper in naturligt ljus från två olika väderstreck. Det moderna och stilrena köket tillsammans med de vitmålade väggarna och den genomgående ekparketten skapar en lyxig och tidlös atmosfär. Lägenheten erbjuder dessutom gott om förvaringsutrymmen. Badrummet är helkaklat och utrustat med högkvalitativa detaljer som höjer standarden. Gästtoaletten är nymålad i en gosig, beige-brun nyans så att gästerna känner sig väl omhändertagna. Det stora, mysiga sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och erbjuder en avskild och avkopplande miljö. Härifrån har du även tillgång till en stor härlig balkong, perfekt för att starta dagen med en kopp kaffe i handen. I andra delen av lägenheten finns en garderob med walk-in-closet känsla samt två ytterligare rum som rymmer stora sängar och förvaring. Ett av dessa rum kan med fördel användas som hemmakontor. På denna sida av lägenheten finner du även den stora, lyxiga inglasade balkongen som du kan njuta av året runt! Här kan hela familjen och vänner sitta och njuta av en middag med utsikt mot innegården. Bostaden är belägen i det snabbväxande och eftertraktade området Söderdalen, med närhet till vackra grönområden. På bara några minuters cykeltur når du Görväln, där du kan åka skidor på vintern eller njuta av soliga sommardagar vid vattnet. Med pendeltåget som ligger endast 200 meter bort tar du dig smidigt till Stockholms city på cirka 19 minuter. Dessutom finns det ett rikt utbud av butiker inom bekvämt avstånd vid Barkarby handelsplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsgatan 7, null, Sundbybergs kommun

Trädgårdsgatan 7

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Notar
1 995 000 kr
27 m²
1 rum
2 966 kr/mån
73 889 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! På Trädgårdsgatan 7, med sitt attraktiva läge finns denna perfekt planerade första bostad eller övernattningslägenhet. Ytorna är fördelade på ett lättmöblerat allrum, ett ljust och mycket fräscht kök, en inbjudande hall med goda förvaringsutrymmen samt ett helkaklat och fräscht badrum med dusch. Tack vare en platsbyggt loftsäng ger allrummet utrymme för såväl soffgrupp som matplats. Goda förvaringsutrymmen erbjuds i flertalet garderober. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och stilrena materialval. Lägenheten ligger nära belägen till Sundbybergs citykärna. Åt ena hållet finner du fina promenad eller joggingsstråk längs Bällstaån som tar er ända in till Karlberg och till stan. Åt andra hållet nås Sundbybergs centrum med ett stort och varierat utbud av shopping, restauranger, caféer och service. Kommunikationerna är utmärkta! På kort 5 minuters promenad från bostaden nås pendeltåg, tunnelbana (Solna strand samt Sundbyberg centrum) tvärbana och ett flertal bussar som tar dig till stan. In till stan med pendeltåget tar det endast 7 minuter! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ursviks allé 21, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Ursviks allé 21

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 075 000 kr
36 m²
2 rum
vån 3/4
2 838 kr/mån
57 639 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklare för visning. Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Ursvik! Denna exklusiva lägenhet i den populära föreningen "The Tube" erbjuder ett stilrent kök, gott om förvaring, ett helkaklat badrum och en härlig balkong utan insyn, perfekt för möblemang. Här bor du i en förening med takterrass och gästlägenhet, hiss och förråd i huset. Lägenheten ligger nära praktiska bekvämligheter, såsom en minilivs med postombud och ett mysigt nyöppnat kafé precis utanför bostaden. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med buss 504 som stannar strax utanför porten och tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på bara 5 minuter och till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Från Sundbybergs Centrum kan du sedan välja mellan tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar, vilket ger dig en smidig resa in till T-centralen på endast åtta minuter med pendeltåget. För cyklister tar det endast 5-7 minuter att nå tunnelbanestationerna i både Rissne och Hallonbergen. Dessutom byggs det en tvärbana i området som planeras att stå klar 2024/2025. I närheten av bostaden finns flera restauranger, skönhetssalonger, gym och större butiker som Willys, Hornbach, Systembolaget och Coop på andra sidan Enköpingsvägen. För den naturintresserade ligger Ursviks motionsområde alldeles intill, med sina naturnära och välutvecklade löp- och vandringsstigar upp till 15 km. Under vintern förvandlas motionsspåren till perfekta längdskidspår. Ursviks skogar erbjuder även fina naturreservat, mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner, vilket gör att du bor nära både stadens puls och naturens lugn. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 152, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Gamla Enköpingsvägen 152

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 710 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 4
3 807 kr/mån
49 565 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till denna bostad med stilrena och väl genomtänka materialval. Bostaden är optimalt planerad erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig samt moderna och eleganta materialval. Lägenheten har en optimal planlösning med rymligt och stort kök samt rymlig del för sängen, generöst badrum samt bra förvaring. Badrummet är bekvämt och stilrent med tvättmaskin/torktumlare. Öppen planlösning ger en naturlig plats för familj och vänner att umgås. Stor och fin balkong med fritt läge mot lugn och härlig grönska! - Härlig balkong! - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - En av få i föreningen som har egen balkong! - Modern och fräsch bostad - Hiss, garage och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område. Ett väldigt trevligt torg med restauranger, butiker och närservice planeras att färdigställas inom snar framtid precis utanför bostaden. - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 med station precis i närheten av bostaden. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Marieborgsgatan 67, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Marieborgsgatan 67

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 795 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 3
3 142 kr/mån
48 514 kr/m²

Högt upp i huset med vy mot söder samt grönskan. Här erbjuds ett modernt och stilsäkert boende som har allt man kan önska sig. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har en optimal planlösning med fransk balkong i soligt läge, en mysig sovalkov, badrum med tvättpelare samt härlig golvvärme och genomgående fina ytskikt. Dessutom ett modernt och praktiskt kök med all maskinell utrustning man kan önska sig. Kombinationen av närheten till naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Generöst förråd tillhör lägenheten. - Harmonisk vy högt upp i söderläge! - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng - Modern och fräsch bostad - Minilivs (Handlarn) med postombud och annan service och restauranger utanför. - Hiss och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen finns bland annat SATS, Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 29