Svartbäcksgatan 78A

Svartbäcken, Uppsala Se på karta

1 675 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
41,9 m²
Byggår
1944
Förening
BRF Olof nr 3
Om föreningen
Avgift
2 656 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
39 976 kr/m²

Denna bostad säljs till FAST PRIS 1 675 000 kr. Det innebär att bostaden säljs utan budgivning och det är Först-till-kvarnprincipen som gäller. Kontakta mäklaren för att boka privat visningstid.

Fina, lättmöblerade rum med vackert trägolv i kök och original parkettgolv i vardagsrum. Charmigt, originellt kök med härliga ytor, fina förvaringsutrymmen med två klädkammare och fräscht duschrum stamrenoverat -08. Köket är idag så pass stort att det går att bygga om och dela av för att på så sätt skapa ett mindre sovrum (se alternativ planritning). Till Ekonomikum är det endast ca 5 minuters cykelavstånd.

En välskött och trivsam brf med stor innergård med vackra gräsytor, goda parkeringsmöjligheter och ett utmärkt läge med direkt närhet till Fyrishov med Friskis och svettis, Fyrisån, mataffär, blomsteraffär, apotek, restaurang, Sushi restaurang mm inom ett par hundra meter vid Torbjörns torg. Även direkt närhet till flera andra restauranger, konditori, bensinmackar mm. Till den vackra naturen vid Röbospåret är det ca 500 m och där finns såväl motionsspår, freesbegolfbanor, utegym som en lekplats. Även vackra promenad och cykelvägar till högarna i Gamla Uppsala samt till det fina badet Storvad strax norr om Gamla Uppsala. Det är även en vacker promenad ner på stan längs Fyrisån eller varför inte en cykeltur till Resecentrum.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan